Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αγορομαμυ....σαν δεν τρεπονται !!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

μπριζολες στο φουρνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κριμα, παει χαμενο το κρεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κλαψουρισε λιγο ακομη, ειδικα στον μπαμπα σου, μηπως και τους τουμπαρεις!!!;););)

Και εγω τωρα αρχιζω το ψησιμο...θα βοηθησω γιατι η μανα μου εχει ενα μαστορα και εμπλεξε....

Ηρθα πανω να παρω τις ποδιες μας...οπως θελει η μικρη βοηθος μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι θα κλαψουρισω, θα πω οτι δε το θελω εγω αλλα το μπεμπε... στην 1η εγκυμοσυνη αμα ηθελα κατι επαιρνε φωτια ο κ@@@ τους, τωρα σιγα να μη!!!! Καλα μαγειρεματα με τη μικρη σου μαγειρισσα! θα ειναι τελεια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσια μιας και ειμαι μονη μου στο καφε ας σας γραψω κατι που παρατηρησα τον τελευταιο καιρο και ειναι λιγο εκνευριστικο. Τις τελευταιες μερες ειδα κατι γνωστους που ξερουν οτι ειμαι εγκυος, οχι απο εμενα αλλα ξερω οτι το ξερουν γιατι στη μια το εχω πει στην αδερφη της και ο αλλος δουλευει στο μαγαζι που δουλευα που το γνωριζουν ολοι εκει μεσα, και οταν τους βλεπω και πιανουμε κουβεντα με κοιτανε στην κοιλια αλλα το παιζουν οτι δεν ξερουν τιποτα λες και ειναι κακο να πουν μια ευχη και με ρωτανε περι ανεμων και υδατων.. Εγω αμα ξερω για καποια οτι ειναι εγκυος και ξερω οτι δε το εχει κρυφο λεω "Εμαθα και τα ευχαριστα, με το καλο". Καλα δε ειναι και τοσο τραγικο, ουτε το κανουν απο κακο αλλα πιστευω οτι το να με κοιτουν στην κοιλια ενω τους κοιταζω στα ματια ειναι λιγο σπαστικο...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα,

τι κάνετε??????????

Εμείς αντί να τσικνίσουμε σήμερα, έφτιαξα σουπιές με σπανάκι :tongue::tongue::tongue:

Αλλά τρώγαμε 2 μέρες παστίτσιο και στο γραφείο του άνδρα μου θα παρήγγελναν σουβλάκια!

Τη βάφτιση και εμείς σκεφτόμαστε να την κάνουμε το καλοκαίρι. Θα είναι μικρή... ίσα ίσα τους στενούς συγγενείς και φίλους. Έχουμε βρει νονό και όνομα ;);). Θα την πούμε Ανδριάνα.

Μαγαζί δεν έχουμε βρει ακόμα και σκέφτομαι μήπως κάνουμε τραπέζι στον κήπο με catering. Ο άνδρας μου όμως φοβάται μην ταλαιπωρηθούμε στο σπίτι.

kPAZp2.png

Καλημέραααααα!!!!!!!

Πού θα το τσικνήσετε σήμερα καλέ?????

Εμένα σήμερα έχει υπηρεσία ο άντρας μου και θα ψήσει εκεί οπότε θα πάω κατά τις 3 το μεσημέρι. Ίσως πάρω και την μπέμπα μαζί που την θέλει.

Το βράδυ θα είμαι με την μαμά μου και τα μικρά και λέμε να πάρουμε κάνα σουβλάκι.

ΥΟΛΑ έλεγα να το κάνω 15 Αυγούστου μιας που θα την πούμε ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ αλλά επειδή είναι 3ήμερο δεν ήθελα να το χαλάσω σε πολλούς. Όπως επίσης και το επόμενο ΣΚ γιατί μπορεί να μην δουλεύουν όλη την εβδομάδα και δεν θέλω να γυρνάνε για την βάφτιση από το Σάββατο. Οπότε αν σκεφτώ και οτι 30 Αυγούστου είναι γιορτή πάει δεν θα την κάνω ποτέ. Εξάλλου δεν έχω κάποιον κοντινό συγγενή που να γιορτάζει πέραν τις ανιψιάς μου που έχει γενέθλια και λέω να της κόψω τούρτα τότε.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πώς πάει η δουλειά?????

ΜΑΥ γέλασα πολύ που είπες οτι κοιτάει σαν τον φάρο η μικρή σου!!!!!:tongue::tongue::tongue: Πίκρα είναι να την έχεις τόσες ώρες στον ώμο. Εγώ λίγο να ρευτεί την κρατάω και εκνευρίζομαι.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ο Χρηστάκος τι κάνει???? Μεγαλώνει???

ΧΡΙΣΤΙΝΑ το είδες το πμ????

ΖΟΙ υπομονή με την γκρίνια της μικρής. Όσο για το σπίτι και εγώ κάποιες φορές απογοητεύομαι αλλά τι να κάνουμε? Προέχουν τα παιδιά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν θα σου φέρει καμιά άλλη ζωγραφιά η μικρή σου να κατουρηθείς????:tongue::tongue::tongue:

ΚΟΑΛΑΚΙ καλές βόλτες να έχετε!

THALIA ο μικρός σου πόσο είναι, δεν θυμάμαι καθόλου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ με το καλό και η δικιά σας γαμοβάφτιση!!!!

ngn μου σ εστειλα κ πμ.ο μικρος ειναι παρα τρεις μερες 14 μηνων.

Μποτσακι μου δοξα το θεο καλα ειναι.

Εγω χθες πηγα στην γυναικολογο μου.ολα οκ το παπ τεστ θα βγει σε κανενα 10ημερο.τωρα μαλλον δευτερα θα παω σε ορθοπεδικο γιατι εδω κ καιρο με ενοχλει εκει που εκανα την επισκληριδιο αλλα τωρα ποναω εδω κ κανα μηνα.θα παω να το ελέγξω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

τι κάνετε??????????

Εμείς αντί να τσικνίσουμε σήμερα, έφτιαξα σουπιές με σπανάκι :tongue::tongue::tongue:

Αλλά τρώγαμε 2 μέρες παστίτσιο και στο γραφείο του άνδρα μου θα παρήγγελναν σουβλάκια!

Τη βάφτιση και εμείς σκεφτόμαστε να την κάνουμε το καλοκαίρι. Θα είναι μικρή... ίσα ίσα τους στενούς συγγενείς και φίλους. Έχουμε βρει νονό και όνομα ;);). Θα την πούμε Ανδριάνα.

Μαγαζί δεν έχουμε βρει ακόμα και σκέφτομαι μήπως κάνουμε τραπέζι στον κήπο με catering. Ο άνδρας μου όμως φοβάται μην ταλαιπωρηθούμε στο σπίτι.

συμφωνω ειναι ταλαιπωρια για το σπιτι.κ εμεις αυτο σκεφτομασταν αλλα τελικα εξω το καναμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααα!!!!!!!!!Τι κανετε?Τσικνιζετε η τσικνισατε??

εγω σημερα εχω πηξει ειμαι τελειως μονη μου,η μαμα μου δουλευει,ο αντρας μου επισης και εχω παρεουλα το παιδακι μου το οποιο ειναι σχετικα ησυχουλη αλλα εγω στεκομαι στο ενα ποδι!!!!!!!

Δεν ξερω αν παραγγειλουμε κατι απ εξω μολις ερθει ο αντρας μου αλλα προς το παρον εγω τσικνισα με ΦΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ!!!!!!!!!!!

Γελουσα μονη μου!!!!!

Αγορομανουλα στην εγκυμοσυνη το αντιμετωπισα κι εγω αυτο καθως επισης το αντιμετωπιζω και τωρα που με κοιτανε στην κοιλια αλλα δεν μασαω.Κατευθειαν τους λεω -Τι κοιτας καλε?Το εκανα!αμαν αφου θελεις να μαθεις ρωτα!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!1

Εγω κοριτσια εχω ενα θεμα με τον αντρα ου γιατι θελει να κενουμε και γαμο με την βαφτιση μαζι και γι'αυτο το λογο θελει το παιδι να ειναι μεγαλουτσικο για να το εχουμε παρανυφακι μας και να χαρει και να παιξει κτλ.Μιλαμε δινω μαχη!!!!!!!!1Ελεος πως του ηρθε τωρα κι αυτουνου!

Εν τω μεταξυ ο πολιτικος μας εγινε τοσο ωραιος και ρομαντικος που δεν ξερω αν θελω να κανω κι αλλο γαμο!!!!!!!!Μας βλεπω να γινομαστε απο 18 χωρια!!!!!!!!!!!1χαχαχαχαχαχχαχαχχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε?Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???????

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? εμεις καλα! Ο μικρος μολις κοιμηθηκε ξερος την ωρα που παρακοουθουσε τον μπαμπα του να παιζει ενα παιχνιδι στο κιν... χαχα! δεν κοιμηθηκε το μεσημερι και ηταν πολυ κουρασμενος.. Θα το εκμεταλλευτουμε κι εμεις και θα ξαπλωσουμε με τις κοτες!!! Καλε το μεσημερι με τρακαρε ενας μπαρμπας, σε μια ερημια που παω για το σπιτι των δικων μου.. Εκει που προχωρουσε κυριος σταματα αποτομα, σταματαω κι εγω αποτομα και ξαφνικα κανει οπισθεν με χιλια, ουτε καν με ειχε δει. Αρχιζω τις κορνες και χαμπαααρι και μετα γκααααπ! πηγα να κανω οπισθεν να το προλαβω και ηταν ενα αμαξι πισω μου κολλητα που ερχοταν..γκαντεμια μεσα στη μεση του πουθενα, μιλαμε για χωματοδρομο! Ευτυχως ημουν με το παλιο αυτοκινητο και χωρις τον μικρο. Απο το τρανταγμα και την ταραχη μου ειχα πονους περιοδου για καμια ωρα και τα ειδα ολα.. ευτυχως ομως μεχρι εκει! Δεν εγινε καμια ζημια κατα τ'αλλα..

Μποτσακι μου!! Τσικνισες με τον μπεμπουκο σας?? μια χαρα σας βρισκω.. καλα και μετα τη γεννα σε κοιτουν στην κοιλια??? ελεος!!! λες να το χωνεψες ή να εχεις εγκυμοσυνη ελεφαντα που κρατα κανενα χρονο!!!! χαχα! Εγω συμφωνω απολυτα με τον αντρουλη σου, καντε και το θρησκευτικο!!!! Ειναι μεγαλη ευλογια και στο λεει μια που δεν ειναι και πολυ της εκκλησιας, αλλα ο θρησκευτικος γαμος οπως και να'χει ειναι αλλο πραγμα και αν δε το βλεπεις απο τη θρησκευτικη πλευρα δες το απο την πλευρα της ελληνικης παραδοσης ;) ο,τι και αν αποφασισετε πανω απ'ολα να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!!

Χριστινακι τι κανετε??? τιτελειο φαγητο εχετε!! το φτιαχνω καθε Μεγαλοβδομαδα στον αντρα μου αυτο!!! ψαρευει σουπιες ολο τον καιρο, τις καταψυχουμε και τις μαγειρευω σε νηστειες!

Θαλειτσα μου γλυκια μπραβο που σου πηγαν ολα καλα με τη γιατρο, καλα αποτελεσματα και με το τεστ παπ.. Αληθεια εχεις πονακια απο την επισκλ? Καλα κανεις και πας να το κοιταξεις, περιμενουμε και απο εκει νεα σου που ελπιζω και ευχομαι να ειναι καλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ εισαι καλα; το μπεμπεδακι στη κοιλια ταραχτηκε;

Ευτυχως που δεν ειχες και τον Δημητρακη μεσα στο αυτοκινητο....

Μποτσακι, κανε οπως νομιζεις με τον θρησκευτικο γαμο αλλα η συμβουλη μου ειναι να μην αφησετε να μεγαλωσει πολυ ο μπεμπης γιατι ειναι πιο δυσκολη η βαπτιση ενος μεγαλου μωρου. Πιστευω οτι καλη ηλικια για βαπτιση ειναι 7-10 μηνων! ουτε πολυ μικρο το μωρο, ωστε να μην καταλαβαινει τιποτα αλλα και ουτε πολυ μεγαλο, ωστε να ειναι βαρυ ή να αντιστεκεται σθεναρα.

Εκτος και αν ο αντρας σου λεει να το αφησετε μεχρι ο μπεμπης να ειναι νηπιο!:shock: που μου φαινεται πολυ δυσκολο να εισαι νυφη και να εχεις στο νου σου μην κανει καμια ταρζανια ο παρανυμφος!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεις τσικνισαμε το μεσημερι και ημασταν τυχεροι γιατι ο αντρας μου σχολασε λιγο νωριτερα και ηρθε την ωρα του φαγητου. Το απογευμα πηγαμε μια βολτα οι 3 μας στη πλατεια και τωρα ετοιμαζομαστε για τα του υπνου!

Ηλιοβασιλεμα μου μια χαρα ειμαι, ευτυχως μονο ενα γκααααπ και ενα τρανταγμα ηταν!!!! Περασατε ομορφα στο τσικνισμα?? καλε κι εμενα τελικα βαλανε καρβουνα οι δικοι μου για να μου φυγει η καψα λενε χαχαχα, τσαμπα τους κακολογησα!!!! Μετα το απογευματακι εβαλα τον μικρο στο καροτσι (στο οποιο καροτσι εχει να μπει πανω απο 2 μηνες, δεν ξερω πως το καταφεραμε) και περπατησα 20 λεπτα εδω γυρω απο το σπιτι που ειναι ομορφα και ησυχα, το καταευχαριστηθηκα! Τι καλα που γυρισε και ο αντρουλης σου νωριτερα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ελα Αγορομαμυ μου , ειδες που σου εκαναν το χατηρι;;;

Σημερα τα εψησα εγω γιατι η μητερα μου ειχε δουλεια και με βοηθησε λιγο και ο αντρας μου μολις ηρθε...αλλα ξεπατωθηκα με τοσα κρεατα: μπριζολες, μπιφτεκια, ψαρονεφρι, λουκανικο, λιγα παϊδακια. Ζωη να εχουμε αλλα ειμαστε πολλοι και τρωμε και καλα!!!

Εμενα η κορη μου κοιμαται ηδη εδω και κανα 20λεπτο...Ηταν πολυ κουρασμενη!

Κοριτσια μου τι κανετε??? ειστε καλα??? πως περασατε???

Εμεις καλα, δεν μπηκα καθολου γιατι απο το πρωι ειμαστε στα σουρτουκια, πηγαμε και στην πεθαρα μου και μετα μαρκετ, γυρισαμε και ο αντρας μου κοιμηζει τη φμ.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αμαν λαχταρα που πηρες, ευτυχως ολα καλα!!! Να προσεχεις πολυ!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ πατα ποδιιιιιιιιιιιιιιιιιι, χαχαχαχαχχαχχααχχχα!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ειπαμε περιμενουμε να μαθουμε φυλο της και της ΡΙΤΣΑΣ για τη λιστα.

Δεν σας προλαβα, καληνυχτα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χρονια πολλα κοριτσια.Εμεις τσικνισαμε με σουβλακια τα οποια πηγε και πηρε ο αντρας μου για μα μην μας τα φερουν κρυα.Αλλες φορες καλουσαμε συγγενεις σπιτι και ψηναμε αλλα φετος καμια ορεξη...

Τωρα βλεπει μπασκετ κι εγω ειμαι κολλημενη με τον μπεμπη να κοιμαται αγκαλια μου.Σημερα ηταν τοσο ησυχος που εχω ανησυχησει.Πηρα την γιατρο να παμε αυριο για καμια καλλιεργεια ουρων αλλα μου ειπε να τον παρατηρησω λιγο περισσοτερο.Η αληθεια ειναι οτι η ορεξη του ειναι καλη.Το μονο οτι κοιμαται πολλες φορες μεσα στην μερα εκει που δεν κοιμοταν παρα δεκαλεπτα.Ειδωμεν...

Εμεις θα τον βγαλουμε Γιαννη απτον πεθερο μου.Ο αντρας μου θελει να δωσει δευτερο ονομα το Κωνσταντινος επειδη η μαμα του ειναι Ελενη και δεν το εχει ακουσει ουτε προκειται πλεον.Μαλιστα μεταξυ σοβαρου και αστειου ηθελε να του δωσουμε το Ελενος το οποιο ναι υπαρχει σαν αντρικο ονομα.Εχω αντιρρηση για δυο ονοματα αλλα μου αρεσει το Κωνσταντινος.Θα δουμε.Αυριο θα μας πουν οι νονοι ποτε θα ειναι Ελλαδα τελος Αυγουστου.Να δω τι θα κανω με τον παπα και αν θα μας στειλουν αλλον.Το 6 Σεπτεμβριου θα ηταν το ιδανικο και για αυτους που γυριζουν απο διακοπες και για τους νονους να μην κοψουμε τις δικες τους.Παντως την Β. που την βαφτισα 13 μηνων ηταν μαρτυριο η γκρινια της.Ωραια περπατουσε πριν το μυστηριο αλλα μετα λιποθυμισε απτο κλαμα στην αγκαλια μου.Φωτο εχω μονο πριν με τα δικα μου ρουχα οχι με τα βαφτιστικα της.Στο παρτυ μετα βεβαια χορευε πολυ.

Τι μερα και ωρα θα τα κανετε;Στην Β. το εκανα Κυριακη 28 Σεπτεμβριου και ηταν ηδη αργα γιατι σκοτεινιασε νωρις.Τωρα ιδανικα θα ηταν Σαββατο απογευμα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Παντως την Β. που την βαφτισα 13 μηνων ηταν μαρτυριο η γκρινια της.Ωραια περπατουσε πριν το μυστηριο αλλα μετα λιποθυμισε απτο κλαμα στην αγκαλια μου.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ και εμενα ηταν 11 μηνων στη βαφτιση της και πλανταξε απο το κλαμα, ειχε και τα δοντια της, αστα να πανε...!!! Αλλα μετα το μυστηριο επανηλθε πληρως!!! :D

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτησω, φιλακια πολλα σε ολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...