Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλησπέρα κ καληνύχτα μαζί! Μάλλον δεν είναι καμία μέσα!!

ΓΙΟΛΑ μου, τί πειράζει που θα ειναι τιυ Αγίου Αλεξάνδρου; Τί να κάνουμε, εμένα δε θα με πείραζε προσωπικα..

Καλό ξημέρωμα σε όλες!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

χτες ημουν μονη καθως ειχε υπηρεσια ο αντρας μου!!!!!!!!!!!!

η μικρη πιο ησυχη ηταν χτες αλλα δεν ηθελε με τιποτα να φαει,μονο γαλα ηθελε!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι καλα που ευχαριστιεστε βολτες~!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανεις?η μικρη?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ α πολυ κοινωνικος ο μικρος!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο στη φμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε που ειναι η λιστα οεο????????????????????????????

ΜΑΥ περαστικα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ το σπιτι μονιμως θα ειναι χαλια!!!!!!!!!προτεραιοτητα εχει το μωρο!!!!!!!κ εγω στην αρχη τρελαινομουν επειδη ειχα συνηθισει να τα χω ολα στην εντελεια μετα ομως χαλαρωσα!!!!!!

NGN ναι εχει γκρινια η μικρη μαλλον τα δοντακια της!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες?

για τις βαφτισεις που λετε να πω οτι εμεις θα κανουμε γαμοβαφτιση 26/10/2014 ειναι του αγιου δημιτριου ολο κ καποιος θα γιορταζει αλλα δεν βολευει αλλη μερα!!!!!!!!

σημερα με αγχωσε λιγο ο αντρας μου με τις αδειες με τα γκρουπ κ μαλλον θα φυγω εγω νωριτερα στο νησι με το μωρο κ θα ρθει εκεινος μετα!!!!!!!!

καλε για να πουμε για τα ονοματα!!!!!!!!εμεις αρχικα σας ειχα πει οτι θα την βαζαμε ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ αλλα το ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ειναι καθολικο οποτε δεν θελω μιλησα κ με τον πνευματικο μου κ μου ειπε να βαλουμε ενα ονομα ο αντρας μου επιμενει κ σε δευτερο(του αρεσουν πολυ τα αρχαια ονοματα)το κουβεντιασαμε κ μου ειπε οτι θα το σκεφτει το να βαλουμε μονο το ΕΙΡΗΝΗ κ θα μου πει!!!!θα τον σκοτωσω!!!!!!!!!θελει λεει να χει το παιδι επιλογες οταν μεγαλωσει.καλα του λεω ειναι δυνατον να το φωναζουμε το παιδι ΕΙΡΗΝΗ κ ξαφνικα εκεινη ν αποφασισει να την φωναζουν με το δευτερο ονομα της?αν συνδιαζονταν τα ονοματα θα ηταν το καλυτερο οπως η ξαδελφη μου πχ που λενε την κορη της ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ αννα αο τη πεθερα κ μαρια απο την ΠΑΝΑΓΙΑ!!!!!!!!

εσεις πως θα τα βαλετε?

ΘΥΜΑΜΑΙ

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τον γιοκα της ΧΡΗΣΤΟ

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ την κορουλα της ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΑΥ την κορουλα της ΜΙΧΑΕΛΛΑ

οι υπολοιπες??????????????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? καλα μου εισαστε?? εμεις καλα! στη δουλεια! Τσικνοπεμππτη σημερα, θα τσικνησουμε στους γονεις μου το μεσημερι εγω με τον μικρο, ο αντρας μου θα αργησει να γυρισει απο την Αθηνα! Εσεις οοοοοολες καλα???????

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε; Χτες κοιμηθήκαμε καλά ευτυχώς, 12.30-6, μια χαρούλα, μην έχω παράπονο!! Εκεί που βγαίνουμε off είναι τα απογεύματα που η μικρή έχει υπερένταση, νυστάζει ουσιαστικά αλλά δεν κοιμάται και γκρινιάζει και την έχουμε κανα τρίωρο στον ώμο να περπατάμε κ αυτή σαν το φάρο να κοιτάζει γύρω γύρω!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου καλημερα! Και γω πιστευω πως τα δύο ονόματα άν δεν είναι ταγμένα κ αν δεν συνδυάζονται, είναι περιττά.. Δεν υπαρχει περίπτωση η μουρμούρα ξαφνικά να πεί θέλω να μη με λένε Ειρήνη αλλά τάδε... Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλετε να τη βαφτίσετε Γαβριηλία, ουτοσιάλλως Γαβριέλα θα τη φωνάζετε άμα το διαλέξετε. Και γω δεν έχω βγάλει άκρη για το αντίστοιχο Μιχαέλα- Μιχαηλία, γιατί δεν έχω μιλήσει καν με τον παπά στο χωριό, όμως ακόμα κ Μιχαηλία να μου τη βαφτίσει, εγώ Μιχαέλα θα τη λέω. Πιστευετε γράφεται με ένα ΄η με δύο λάμδα το Μιχαέλα;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε?? καλα μου εισαστε?? εμεις καλα! στη δουλεια! Τσικνοπεμππτη σημερα, θα τσικνησουμε στους γονεις μου το μεσημερι εγω με τον μικρο, ο αντρας μου θα αργησει να γυρισει απο την Αθηνα! Εσεις οοοοοολες καλα???????

Καλημέρα Αγορομάμμυ μου! Τί κάνει ο Δηνητράκης; Του πέρασε τελείως ο βήχας; Ωραίο το τσίκνισμα στους γονείς! Εγώ λέω να παρω αργότερα κανα λουκανικάκι κ κανα καλαμάκι, έχω κ μπιφτέκια στην κατάψυξη να τα βάλω στη σχάρα το βραδάκι.. Αν και τωρα, μόλις έχω πιει καφέ κ μου φερνουν αηδία όλα αυτά.. Χαχαχα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!!!!!!

Πού θα το τσικνήσετε σήμερα καλέ?????

Εμένα σήμερα έχει υπηρεσία ο άντρας μου και θα ψήσει εκεί οπότε θα πάω κατά τις 3 το μεσημέρι. Ίσως πάρω και την μπέμπα μαζί που την θέλει.

Το βράδυ θα είμαι με την μαμά μου και τα μικρά και λέμε να πάρουμε κάνα σουβλάκι.

ΥΟΛΑ έλεγα να το κάνω 15 Αυγούστου μιας που θα την πούμε ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ αλλά επειδή είναι 3ήμερο δεν ήθελα να το χαλάσω σε πολλούς. Όπως επίσης και το επόμενο ΣΚ γιατί μπορεί να μην δουλεύουν όλη την εβδομάδα και δεν θέλω να γυρνάνε για την βάφτιση από το Σάββατο. Οπότε αν σκεφτώ και οτι 30 Αυγούστου είναι γιορτή πάει δεν θα την κάνω ποτέ. Εξάλλου δεν έχω κάποιον κοντινό συγγενή που να γιορτάζει πέραν τις ανιψιάς μου που έχει γενέθλια και λέω να της κόψω τούρτα τότε.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πώς πάει η δουλειά?????

ΜΑΥ γέλασα πολύ που είπες οτι κοιτάει σαν τον φάρο η μικρή σου!!!!!:tongue::tongue::tongue: Πίκρα είναι να την έχεις τόσες ώρες στον ώμο. Εγώ λίγο να ρευτεί την κρατάω και εκνευρίζομαι.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ο Χρηστάκος τι κάνει???? Μεγαλώνει???

ΧΡΙΣΤΙΝΑ το είδες το πμ????

ΖΟΙ υπομονή με την γκρίνια της μικρής. Όσο για το σπίτι και εγώ κάποιες φορές απογοητεύομαι αλλά τι να κάνουμε? Προέχουν τα παιδιά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν θα σου φέρει καμιά άλλη ζωγραφιά η μικρή σου να κατουρηθείς????:tongue::tongue::tongue:

ΚΟΑΛΑΚΙ καλές βόλτες να έχετε!

THALIA ο μικρός σου πόσο είναι, δεν θυμάμαι καθόλου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ με το καλό και η δικιά σας γαμοβάφτιση!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλεμερα May μου!!! καλα εισαστε? γκρινια η μικρη τα απογευματα? κι εμας τον επιανε κατι παρομοιο οταν ηταν μικρος.. πωπωπω λουκανικακια και μπιφτεκακια!!!! γιαμιιιιιι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και καλη τσικνοπεμπτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις θα ψησουμε κατω στην αυλη της μαμας...ο αντρας μου θα βρει ετοιμο το κρεας το απογευμα που θα σχολασει!

NGN απο ζωγραφιες άλλο τιποτα!!! ;););)

Καλημερα Ngn!!! τι κανετε με τα ζουζουνακια σου?? μια χαρα θα τσικνησετε και εσεις!! τι ομορφο ονοματακι θα δωσετε στην μπεμπα!! με το καλο!

Καλά είναι τα ζουζουνάκια μου. Την μικρή την έχω στο relax στον κήπο μαζί μου και ο μικρός έχει πάει βόλτα με την μαμά μου. Σιγά μην μου τον άφηνε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσένα πολύ κοινωνικός ο μικρός εεεεε???? Και μένα το ίδιο, ευτυχώς! Η μικρή να δούμε πώς θα μας βγει!

Ναι, καλό είναι το όνομα. Ελένη λένε την μαμά μου και το Μαρία το έταξα το 15Αύγουστο που είχα τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Λέω να την φωνάζω Έλενα γιατί το Μαριλένα δεν μ'αρέσει καθόλου!

Καλημέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είναι τα ζουζουνάκια μου. Την μικρή την έχω στο relax στον κήπο μαζί μου και ο μικρός έχει πάει βόλτα με την μαμά μου. Σιγά μην μου τον άφηνε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εσένα πολύ κοινωνικός ο μικρός εεεεε???? Και μένα το ίδιο, ευτυχώς! Η μικρή να δούμε πώς θα μας βγει!

Ναι, καλό είναι το όνομα. Ελένη λένε την μαμά μου και το Μαρία το έταξα το 15Αύγουστο που είχα τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη. Λέω να την φωνάζω Έλενα γιατί το Μαριλένα δεν μ'αρέσει καθόλου!

Καλημέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!

ευτυχως που εχεις τη γιαγιακα και τον παιρνει μαζι!!! Ναι πολυ ομορφο το Ελενα, ακομα και αν δε τη φωναζεις Μαρια δεν πειραζει, το ταμα υπαρχει.. Σιγουρα θα βγει κοινωνικη και η μικρη σου, τα δευτερα συνηθως ειναι ακομα περισσοτερο επειδη εχουν ηδη μεγαλυτερο αδερφακι!! Εμεις τον δευτερο πρωτα ο Θεος θα τον βγαλουμε Κυριακο, ομολογω πως δε με ξετρελαινει το ονομα αλλα ειναι του μπαμπακα μου οποτε το βλεπω με λιγο καλυτερο ματι!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

ευτυχως που εχεις τη γιαγιακα και τον παιρνει μαζι!!! Ναι πολυ ομορφο το Ελενα, ακομα και αν δε τη φωναζεις Μαρια δεν πειραζει, το ταμα υπαρχει.. Σιγουρα θα βγει κοινωνικη και η μικρη σου, τα δευτερα συνηθως ειναι ακομα περισσοτερο επειδη εχουν ηδη μεγαλυτερο αδερφακι!! Εμεις τον δευτερο πρωτα ο Θεος θα τον βγαλουμε Κυριακο, ομολογω πως δε με ξετρελαινει το ονομα αλλα ειναι του μπαμπακα μου οποτε το βλεπω με λιγο καλυτερο ματι!!:tongue::tongue:

Η αλήθεια είναι οτι τα ονόματα τα συνδέουμε με τα άτομα που τα έχουν και έτσι τα βλέπουμε ωραία ή άσχημα. Και ειδικά αν είναι από τους γονείς μας τότε σίγουρα τα βλέπουμε πολύ πιο ωραία.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Η αλήθεια είναι οτι τα ονόματα τα συνδέουμε με τα άτομα που τα έχουν και έτσι τα βλέπουμε ωραία ή άσχημα. Και ειδικά αν είναι από τους γονείς μας τότε σίγουρα τα βλέπουμε πολύ πιο ωραία.

Συμφωνω!!!

Και εγω το ονομα της κορης μου το λατρευω γιατι το εχει το παιδι μου...εστω και αν προερχεται απο την πεθερα μου , που την εχω στην black list!!!!!!!!!!!;););)

Ηλιοβασιλεμααααααα!!!! ξεκινησατε το τσικνισμα?? εγω χρυσους τους κανω τους δικους μου να βαλουν καρβουνα αλλα θα ψησουν στο φουρνο λενε...Και υστερα λενε οτι κανουν τα χατηρια στις γκαστρωμενες! Πρεπει να εκπαιδευσω τον Μητσο να ζηταει τετοια πραγματα, στο ενα ποδι θα στεκονται!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ....σαν δεν τρεπονται !!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

μπριζολες στο φουρνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κριμα, παει χαμενο το κρεας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κλαψουρισε λιγο ακομη, ειδικα στον μπαμπα σου, μηπως και τους τουμπαρεις!!!;););)

Και εγω τωρα αρχιζω το ψησιμο...θα βοηθησω γιατι η μανα μου εχει ενα μαστορα και εμπλεξε....

Ηρθα πανω να παρω τις ποδιες μας...οπως θελει η μικρη βοηθος μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...