Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΜΑΥ ΜΟΥ εγω τα σιχαινομαι τα λουκανικα, αν φαω μονο στο τηγανι η στα καρβουνα και αυτο λιγο. Βασικα γενικα αλλαντικα δεν τρωω παρα ελαχιστες κατ εξαιρεση φορες.

Ναι την κοιμιζει τη φμ ανετα, σε λιγοτερο χρονο απο οτι εγω, ολως παραδοξως!!!

καλησπερα!!!κ εγω μια απο τα ιδια.δεν πολυ τρωω λουκανικο γιατι με πειραζει στο στομαχι οχι επειδη δεν μου αρεσει.

Κοαλακι μου δεν κοιμαται μονη της η μικρη στην κουνια???

Αγορομμαμη μου ναι ακομα παιδευεται με τα δοντια του...

Μαρακι μου τι κανετε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Όλες καλά?????

Εμείς σήμερα δεν βγήκαμε γιατί είχα πολλές δουλειές αλλά ευτυχώς έκανα τις περισσότερες!!!!

Σήμερα και εμείς κλείσαμε ημερομηνία βάφτισης 30/08. Νονούς θα κάνουμε ένα ζευγάρι από δω που κάνουμε πολύ παρέα. Το έχουμε κανονίσει από τον Νοέμβριο οπότε δεν αγχώθηκα στιγμή γι'αυτό. Αφήστε που μετά μας το ζήτησαν άλλοι 2 μετά. Περιζήτητη η μπέμπα μας!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ θα έχω γύρω στα 100 άτομα αλλά στο τραπέζι θα είναι μάλλον καμιά 50ρια. Σκεφτόμαστε να φέρουμε το catering που είχαμε στον γάμο μας και να το κάνουμε σπίτι. Νομίζω οτι θα είναι καλύτερα στο γκαζόν από το να το κάνουμε σε καμιά ταβέρνα που δεν μ'αρέσει και καθόλου. Θα το στολίσω κιόλας και θα γίνει ωραίο!

Φωτογράφο ψάχνω αλλά κάποιοι έχουν κλείσει. Έχετε εσείς που μένετε Αθήνα κανέναν καλό????

ΜΑΥ πλακώσου στα φάρμακα και φόρα μάσκα. Τα ξέρεις κιόλας!

ΚΟΑΛΑΚΙ τα μικρά στις μαμάδες κάνουν νάζια ενώ τους μπαμπάδες τους φοβούνται και λίγο.

ΖΟΙ κουράγιο. Είναι κάποιες φορές που πραγματικά και 50 ώρες να είχε η μέρα πάλι δεν θα μας έφτανε.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και εγώ με τον άντρα μου τα τσακίζουμε τα λουκάνικα. Άσε που όπου και να πάμε εκδρομή παίρνουμε να δοκιμάσουμε.

ΜΑΡΑΚΙ όταν πας με το καλό στην Κρήτη θα σου πω που να πας.

ΘΑΛΙΑ τι κάνει ο μικρός σου???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν είσαι η μόνη που δεν θα πας φέτος διακοπές. Και μεις αν δεν είχαμε σπίτι (που και πάλι τα πήγαινε-έλα είναι πολλά έξοδα) δεν θα πηγαίναμε πουθενά. Έχουμε και εδώ θάλασσα οπότε δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα.

ΥΟΛΑ καλά κάνεις και τον βγάζεις στο μπαλκόνι. Δεν μπορούμε συνέχεια να τα πηγαίνουμε βόλτες γιατί οι δουλειές του σπιτιού είναι πολλές.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ πως πάει η μαμά σου????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ γιατί είχε γκρίνια η μικρή???? Κρίμα!

Ngn μου καλα ειναι ο μικρος μου κοιμαται τωρα.αν θες εχω φωτογραφο καλη κ οικονομικη.μενει μαρουσι νομιζω.εσυ που μενεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ngn μου καλα ειναι ο μικρος μου κοιμαται τωρα.αν θες εχω φωτογραφο καλη κ οικονομικη.μενει μαρουσι νομιζω.εσυ που μενεις??

Με βολεύει που είναι Μαρούσι. Θα μου στείλεις με πμ τα στοιχεία της να της ζητήσω προσφορά??? Σε ευχαριστώ!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Kοριτσακια ου τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε!Βγαινουμε καθε μερα την βολτα μας και δεν μιλαμε ανασα!!!!!Κοιμομαστε χαζευουμε κτλ.

Αααααααααααααααα βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων!!!!!Ζαχαρο μια χαρα την ινσουλινη φαινεται να μεταβολιζει γρηγορα ο οργανισμος μου και η tsh ειναι πολυ χαμηλα 0.004 κι αυτο πρεπει να κοιταξουμε λιγο.Μεχι να παω στο γιατρο απλα παιρνω μισο χαπι και βλεπουμε.

Εσεις τι κανετε?

MAY μουυυυυυυυυυυυυυ κρυωσες???Περαστικουλια.Παρε βιταμινουλες φουλ.Οι πριγκηπισσες καλα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου καλυτερη η μερα σημερα ε?Απο μας μεχρι σημερα δεν περασε ομιχλη παντως.

ΥΟΛΑ μουυυυυυυ τελεια.Κι εμεις στο χωριο θα τα κανουμε τα βαφτισια στον κηπο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου φνταζομαι χαρα ο Μητσος με την νονα!!!!!

NGN μου αντε με το καλο το ονοματακι σας!

ΖΩΗ μου υπομονη μαναρι.Πωπωπωωπωπω κι εγω απο αυριο μονη μου γιατι δουλευει η μανουλα.Ωρε μανα μου πηλαλα!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ μουυυυ καλε τι βαρδιες ειναι αυτες?Την ιδια μερα και οι δυο?Σκοτωμα!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου τι εχει η μουρμουριτσα μας?Δοντακια μωρε?

ΘΑΛΕΙΤΣΑ καλα ειναι ο Παναγιωτακης?

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Καλως τον δεχτηκατε τον αντρα του σπιτιου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Με βολεύει που είναι Μαρούσι. Θα μου στείλεις με πμ τα στοιχεία της να της ζητήσω προσφορά??? Σε ευχαριστώ!

NGN μπορείς να μου στείλεις πμ με τα στοιχεία του catering και πόσο σας παίρνει το άτομο?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα, το μεσημερι κοιμηθηκαμε 2,5 ωριτσες και ισιωσαμε!!!! Πριν λιγο εκανα ενα σκουπισμα και ενα ξεσκονισμα και τωρα παιζουμε! Ο μικρος σημερα πρωτη φορα ανεβοκατεβηκε τα σκαλια χωρις να κρατηθει απο την κουπαστη, εγω απο πισω του να λεω τωρα θα τον πιασω στον αερα!!!

Ngn μου μια χαρα μου ακουγεται η ιδεα σας για τη βαπτιση! Και που θα εχετε λιγο κοσμο και αν το κανετε σπιτι θα ειναι ιδανικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

CHRISTINE έχεις πμ.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης. Εγώ τρέμω!!!!:-(:sad::-(:sad:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και εγώ νομίζω οτι τουλάχιστον στις φωτο θα είναι καλύτερα στο γκαζόν και στα λουλούδια παρά σε κάποια αίθουσα-ταβέρνα. Θα δω βέβαια.

Πωπω ο μικρός σου ξεκίνησε τις ταρζανιές???? Αφού ξεκίνησε τώρα θα το κάνει συνέχεια!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε ολες καλα??? ο καιρος εδω σημερα ηταν χαλια το πρωι, αλλα μετα εστρωσε!!!

Εμεις καλα, δεν μπηκα το πρωι γιατι κοιμηθηκα λιγο παραπανω και τωρα ο ανδρας μου εχει αναλαβει τον υπνο της φμ, ενω εγω βλεπω τηλεοραση. Καλεεε η φμ λεει "τατω" απο το ευχαριστω!!! Αυριο λεμε να παμε βολτιτσα!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μια χαρα οι εξετασεις σου!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ περαστικα σου, γρηγορα να γινεις καλα!!!

NGN MΟΥ αντε ωραια, ολα οκ λοιπον με τη βαφτιση σας!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ κοιμαται η φμ μονη της αλλα ορισμενες φορες, οχι παντα. Συνηθως την κοιμηζω, τωρα ομως θα αναλαβει εξ ολοκληρου ο μπαμπα της!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ngn μου μην σνησυχεις για την καμπυλη σου.. Νομιζω αν δεν υπαρχει κληρονομικοτητα ο διαβητης κυησης σπανια σου μενει και μετα τη γεννα! Ναι, ταρζανιες ο μικρος αν και μου φαινεται τελειως λογικο αφου απο τη μερα που γεννηθηκε μεγαλωνει σε σπιτι με σκαλια! Ευτυχως ειναι πολυ προσεκτικος!!!

Συμπεθερα μου τι καλα κανεις και ξεκουραζεσαι τωρα που ειναι ο συμπεθερος εκει! Λεει ευχαρστω η φουρτουνα μας, μπραβο, βαλτη να το συνδυασει και με την κινηση του χεριου και θα ειναι μια γλυκα, μια μικρη ευγενικη δεσποινιδουλα!!!

Ολες οι αλλες κοπελουδες καλα??? Εμεις καλα! Πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και τρωω μια σαλατιτσα εγω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ngn μου μην σνησυχεις για την καμπυλη σου.. Νομιζω αν δεν υπαρχει κληρονομικοτητα ο διαβητης κυησης σπανια σου μενει και μετα τη γεννα! Ναι, ταρζανιες ο μικρος αν και μου φαινεται τελειως λογικο αφου απο τη μερα που γεννηθηκε μεγαλωνει σε σπιτι με σκαλια! Ευτυχως ειναι πολυ προσεκτικος!!!

Συμπεθερα μου τι καλα κανεις και ξεκουραζεσαι τωρα που ειναι ο συμπεθερος εκει! Λεει ευχαρστω η φουρτουνα μας, μπραβο, βαλτη να το συνδυασει και με την κινηση του χεριου και θα ειναι μια γλυκα, μια μικρη ευγενικη δεσποινιδουλα!!!

Ολες οι αλλες κοπελουδες καλα??? Εμεις καλα! Πριν λιγο κοιμηθηκε ο μικρος και τρωω μια σαλατιτσα εγω!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ μια χαρα τον βρισκω τον γαμπρο, ΚΥΡΙΟΣ!!!

Ναι, την κανει την κινηση εδω και πολυ καιρο, απλα τωρα λεει και "τατω"!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ μια χαρα τον βρισκω τον γαμπρο, ΚΥΡΙΟΣ!!!

Ναι, την κανει την κινηση εδω και πολυ καιρο, απλα τωρα λεει και "τατω"!!!

ναι το θυμαμαι οτι κανει την κινηση απλα λεω να τα κανει ταυτοχρονα θα εχει πλακα. Εμας παρατηρησα κανει το αλλο περιεργο, αστειο βασικα. Εχθες ειχαμε κατεβει το αποεγευμα για ενα γρηγορο καφε και οποτε ακουγε κορνες γυριζε και χαιρετουσε ο κοτσομπολης!!!

Να ρωτησω κατι ασχετο, σημερα στη δουλεια εφερε ενας ενα ροφημα σαν καφε που φτιαχνεται απο γκουαρανα ομως. εχετε υποψην γι'αυτο??? βιολογικο φυτικο ηταν, δεν ειναι υποκαταστατο καφε, δηλαδη χημικα επεξεργασμενο, απλα ειναι απο φυτο και μοιαζει με καφε και περιεχει μικρη ποσοτητα καφεϊνης. Να κανει αραγε στην εγκυμοσυνη??

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια βλεπω ησυχιες αποψε..βγαινω κι εγω να ξαπλωσουμε γιατι ο αντρας μου θα ξυπνησει απο τις 4 σημερα! εχει να παει Αθηνα για εξετασεις με τη δουλεια... φιλακια σε ολες και καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια βλεπω ησυχιες αποψε..βγαινω κι εγω να ξαπλωσουμε γιατι ο αντρας μου θα ξυπνησει απο τις 4 σημερα! εχει να παει Αθηνα για εξετασεις με τη δουλεια... φιλακια σε ολες και καληνυχτα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου αν κανει.

Ναι, ταυτοχρονα τα κανει!!! Οσο για τον γαμπρο, μια χαρα τον βρισκω και σε αυτο, ειναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααααααα μουυυυυυυυυ παω για υπνοοοοοοο, καληνυχτα και φιλακια πολλααααααα!!!!!!!!!

Αυριο θα παμε βολτα, οποτε μπορει να μην μπω το πρωι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...