Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαυ μου καλησπερα!!!!

Αντε κοντευει ο καιρος που θα γυρισεις στη δουλεια!

Αλλα σιγουρα θα παιρνεις πολλαααα τηλεφωνα να ακους τί κανουν τα κορίτσια σου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γιάμμιιι τα φαγητά σας... Λουκάνικα.. Φέρε μου λουκάνικα κ την ψυχή μου πάρε!! Την Πέμπτη θα το τσικνίσω με λουκάνικα!! Και ο άντρας μου τα σιχαίνεται... Καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου. Καταφέρνει να κοιμίσει τη φμ;; Πολύ καλό αυτό, αν σκεφτεις οτι η φμ έχει συνηθίσει να είναι συνέχρια μαζί σου!!

ΜΑΥ ΜΟΥ εγω τα σιχαινομαι τα λουκανικα, αν φαω μονο στο τηγανι η στα καρβουνα και αυτο λιγο. Βασικα γενικα αλλαντικα δεν τρωω παρα ελαχιστες κατ εξαιρεση φορες.

Ναι την κοιμιζει τη φμ ανετα, σε λιγοτερο χρονο απο οτι εγω, ολως παραδοξως!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τί κάνετε; Νιώθω μπούκωμα δυστυχώς και έχω πλακωθεί στα φάρμακα για να το προλάβω... Κοιμηθήκαμε καλά χτες, το μωρό έφαγε 12 κ ξυππνησε πάλι στις 6, μια χαρά!! Άλλη μια όμορφη μέρα έξω σήμερα!!

Εσείς πώς κοιμηθήκατε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!! Μου λειψατε καλε τωρα που εχω αρκετα βραδια να μπω!!! Καλα ειμαστε, ομορφα περασαμε!! Ο μικρος αυτοκολλητος με τη νονα του, ερωτας!!! Σημερα ξημερωσε με ομιχλη κι εδω... Ο μικρος ξυπνησε απο τις 6 10 και ειμαι σα ζομπι.. τον ξυπνησε καποιο κουνουπι μαλλον γιατι ειχε τσιμπημα, σκοτωσαμε 3 εχθες και αλλο ενα κυκλοφορουσε στο δωματιο του τωρα το πρωι, αφου το βραδυ του εβαλα λιγη αντικουνουπικη κρεμουλα στο σεντονακι του!! Δεν παμε καλα!!!

Συμπεθερα μου καλως ηρθε ο συμπεθερος!!! Να περασετε ομορφα αυτο το διαστημα που δε θα δουλευει και να αναπληρωσετε τον χαμενο χρονο!!! Παντως κι εμενα οποτε δεν κοιμαται απο μονος του ο μικρος αν τον αναλαβει ο αντρας μου τον κοιμηζει πολυ πιο ευκολα! Εμενα μου κανει ναζια και ξεσηκωνεται! Μακαρι να ερθετε Μανη, και αν ερθετε Αυγουστο σιγουρα θα πετυχετε και τον νεο μπεμπη μας!!

Ngn μου τι κανετε??? Και εσεις εχετε αρρωστο περιγυρο ε?? Κι εμας οι φιλοι που εχουν παιδια ειναι ολο ιωσεις οποτε δε τους βλεπουμε. Εσεις πατε καμια βολτιτσα με τον μικρο και ξεδινετε!!! Εγω εχω να παω τον μικρο παιδικη χαρα πολλους μηνες επειδη φοβαμαι τις ιωσεις, παρολα αυτα ειμαστε τοσο γκαντεμιδες που οταν κολλησε την ιωση ειχε να βγει τουλαχιστον 7 μερες απο το σπιτι και ουτε ειχε τυχει να ερθει κοσμος στο σπιτι.. Συνηθως ομως κουβαλα ο αντρας μου τις ιωσεις στο σπιτι λογω της δουλειας του!

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε?? εφυγε η ομιχλη και αρχισες τα πλυντηρια ε?? κι εγω απο σημερα ξεκιναω γιατι αρχισαν να μαζευονται παλι!!! Η Αγγελικουλα τι κανει??

Θαλειτσα μου τι κανετε? Βασανιζεται με δοντακια ο μικρουλης?? Αντε με το καλο να τον ντυσετε τον μικρουλη σας και εσεις μαζι!!! Κι εγω θελω να βαλω καμια μασκα την Κυριακη που θα τον παω σε μια εκδηλωση!!

Μαρακι βορινο καλημερουδια και σε εσας! Σημερα πας για δουλεια αν θυμαμαι καλα? Το κοριτσακι σας τι κανει??

May μου πως παει το κουτουλημα??? Αληθεια σου αρεσουν τα λουκανικα?? Κι εμενα πολυ, προχθες ψησαμε που ειχαμε παρεα!! Εχουμε υπεροχα λουκανικα εδω παραδοσιακα, αμα θελεις να σου φερω οταν ερθω Αθηνα, αληθεια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τί κάνετε; Νιώθω μπούκωμα δυστυχώς και έχω πλακωθεί στα φάρμακα για να το προλάβω... Κοιμηθήκαμε καλά χτες, το μωρό έφαγε 12 κ ξυππνησε πάλι στις 6, μια χαρά!! Άλλη μια όμορφη μέρα έξω σήμερα!!

Εσείς πώς κοιμηθήκατε;

May μου περαστικα! ευχομαι να ειναι απλο συναχακι και να μην προχωρησει.. πλακωσου και στα πορτοκαλια οπωσδηποτε!! εγω ετσι εκανα οταν αρρωστησε ο μικρος για να μην κολλησω.. δεν ξερω αν βοηθησε παντως ειμαι η μονη που τη γλιτωσε στο σπιτι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!τι κανετε?

σημερα εχουμε παλι πολυ ομιχλη!!!!!!!!!!!!

την βαρεθηκα αυτη την ομιχλη!!!!!!!!!!!!

εχτες ευτυχως ειχαμε ησυχο βραδυ σε γενικες γραμμες αλλα ειχαμε δυσκολο απογευμα!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα Ιωαννακι!! Ειχε γκρινια η μικρη εχθες το απογευμα? Σημερα ειναι καλα ομως ε? Κι εδω πολυ ομιχλη σημερα.. Αρρωστιαρικος καιρος, προκαλει πονοκεφαλο! Προτιμω τη συννεφια και τη βροχη που μου αρεσουν παρα αυτο το πραγμα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ηλιοβασιλεμα η χτεσινη ομιχλη πρεπει να ηταν η ιδια με αυτη που επληξε τον Πειραια.Ηταν λεει φυσικο φαινομενο λογω ζεστης απο θαλασσια αερια.

Καλυτερα που εχει καλο καιρο.Να βγαζουμε τα μωρακια μας.Χτες τον πηγαινα περα δωθε στο μπαλκονι για να παρει ηλιο μια που δεν προλαβα να βγουμε.Πηρα ομως τωην Β. απο το σχολειο και πηγαμε για γρηγορα ψωνια και ηταν τοσο αναζωγονητικο!

Μαy το εξοχικο μας ειναι προς Πορτο Γερμενο αλλα στο βουνο μετα την Μαντρα στην Αγ. Σωτηρα οποτε θα εχει δροσια οτι ημερομηνια και βα το κανουμε.Κι εμεις λιγο κοσμο θα καλεσουμε γιατι πρωτον εχουμε κανει δεξιωσεις απο τον αρραβωνα μας ακομα και δευτερον δεν παιζουν χρηματα τωρα τουλαχιστον.Ο αντρας μου θελει να τον χορεψουμε οποτε μπορει να εχω dj με catering στο εξοχικο γιατι δεν μου αρεσουν οι ταβερνες της περιοχης.Απο νονο σκεφτομαστε εναν ξαδελφο μου με την γυναικα του που ειναι παιδιατρος και μας εχει σταθει ολο αυτο το διαστημα στο Παιδων γιατο εκει κανει ειδικοτητα αλλα ο μεν ξαδελφος εργαζεται στο Παρισι ως γιατρος επισης η δε γυναικα του τον μισο μηνα παει κι εκεινη εκει.Δεν με πειραζει η αποσταση γιατι και τους νονους της κορης μου και το βαφτηστιρι μου που μενουν Νοτια ποσο συχνα βλεπομαστε με τοσες υποχρεωσεις;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα Yola μου!!! Τι κανετε??? Καλα κανεις και τον βγαζεις εστω και στο μπαλκονι τον μπεμπουκο!! Θυμησε μου, τι ονομα θα παρει?? Κι εμενα η νονα του μικρου μενει Αγγλια, βεβαια οταν της τον ταξαμε, απο πριν παντρευτουμε της ταξαμε να βαφτισει το πρωτο μας παιδι που μας το ζητουσε, δεν ειχε στα πλανα το εξωτερικο... Βεβαια δε τον ξεχνα ποτε, συνεχεια παιρνει τηλ να δει πως ειναι, απλα σιγουρα δεν εχουν την αμεση επαφη. Το δευτερο μωρακι κ αυτο το εχουμε ηδη ταξει στον κουνιαδο μου που μας το ζητησε, κι εκεινος μενει σε αλλη πολη και τους βλεπουμε 5-6 φορες το χρονο πλεον. Κι εγω μακρυα εχω το νονο μου και τον βλεπω σπανια αλλα τωρα που μεγαλωσα εχουμε δεθει παλι!! Αμα ειναι να ταιριαξει η κουμπαρια δεν εχει σημασια η αποσταση!!! Τη βαφτιστηρα μου εχω να τη δω απο το Σεπτεμβρη και μενουμε 10 λεπτα αποσταση... Δεν ειχαμε ποτε δεσιμο, και με την κουμπαρα μου ναι μεν εχουμε καλες σχεσεις αλλα δεν ταιριαζουμε καθολου, κατ'αναγκη βαφτισαμε την κορη της γιατι δεν τους την ειχε ζητησει κανεις.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω ούτε καν να σας διαβάσω - η μικρή έχει απίστευτη γκρίνια από χθες και δεν έχω ιδέα γιατί! Εγώ ακόμα ψιλοχάλια, το σπίτι βομβαρδισμένο και τα έχω δει όοοοοοολα!

p8P6p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Όλες καλά?????

Εμείς σήμερα δεν βγήκαμε γιατί είχα πολλές δουλειές αλλά ευτυχώς έκανα τις περισσότερες!!!!

Σήμερα και εμείς κλείσαμε ημερομηνία βάφτισης 30/08. Νονούς θα κάνουμε ένα ζευγάρι από δω που κάνουμε πολύ παρέα. Το έχουμε κανονίσει από τον Νοέμβριο οπότε δεν αγχώθηκα στιγμή γι'αυτό. Αφήστε που μετά μας το ζήτησαν άλλοι 2 μετά. Περιζήτητη η μπέμπα μας!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ θα έχω γύρω στα 100 άτομα αλλά στο τραπέζι θα είναι μάλλον καμιά 50ρια. Σκεφτόμαστε να φέρουμε το catering που είχαμε στον γάμο μας και να το κάνουμε σπίτι. Νομίζω οτι θα είναι καλύτερα στο γκαζόν από το να το κάνουμε σε καμιά ταβέρνα που δεν μ'αρέσει και καθόλου. Θα το στολίσω κιόλας και θα γίνει ωραίο!

Φωτογράφο ψάχνω αλλά κάποιοι έχουν κλείσει. Έχετε εσείς που μένετε Αθήνα κανέναν καλό????

ΜΑΥ πλακώσου στα φάρμακα και φόρα μάσκα. Τα ξέρεις κιόλας!

ΚΟΑΛΑΚΙ τα μικρά στις μαμάδες κάνουν νάζια ενώ τους μπαμπάδες τους φοβούνται και λίγο.

ΖΟΙ κουράγιο. Είναι κάποιες φορές που πραγματικά και 50 ώρες να είχε η μέρα πάλι δεν θα μας έφτανε.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και εγώ με τον άντρα μου τα τσακίζουμε τα λουκάνικα. Άσε που όπου και να πάμε εκδρομή παίρνουμε να δοκιμάσουμε.

ΜΑΡΑΚΙ όταν πας με το καλό στην Κρήτη θα σου πω που να πας.

ΘΑΛΙΑ τι κάνει ο μικρός σου???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ δεν είσαι η μόνη που δεν θα πας φέτος διακοπές. Και μεις αν δεν είχαμε σπίτι (που και πάλι τα πήγαινε-έλα είναι πολλά έξοδα) δεν θα πηγαίναμε πουθενά. Έχουμε και εδώ θάλασσα οπότε δεν μας πειράζει και ιδιαίτερα.

ΥΟΛΑ καλά κάνεις και τον βγάζεις στο μπαλκόνι. Δεν μπορούμε συνέχεια να τα πηγαίνουμε βόλτες γιατί οι δουλειές του σπιτιού είναι πολλές.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ πως πάει η μαμά σου????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ γιατί είχε γκρίνια η μικρή???? Κρίμα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...