Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοαλακι τελικα ο καιρος εφτιαξε και εδω...απο τις 11 εβγαλε ηλιο πολυ!!! Ετρεξα και εβαλα το πλυντηριο που εκκρεμουσε!;)

Πήγαμε και με την κορη μου στη πλατεια για καφε και μαζευτηκαμε αργουτσικα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια κ απο μενα!!!!τι κανετε???μπηκα να σας πω ενα γεια γιατι σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος κ θα τον ταισω κ μετα θα φυγουμε...θα παμε να του παρω καμια στολη.γιατι εχουμε τραπεζι την κυριακη κ θα τον ντυσω...κ εννοειται θα ντυθω κ εγω...τωρα τι δεν ξερω θα δω...αυτα.φιλια πολλα σε ολες!!!!!!:P:p:p:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι μου κάνετε????

Εμείς μια χαρούλα! Ο μικρός κοιμάται και την μικρή την πήρε ο άντρας μου στο Super Market! Πρέπει να δείτε πώς κορδώνεται όταν την έχει στο μάρσιπο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλά αποτελέσματα! Εμένα ο γυναικολόγος μου θα μου την γράψει σε κάνα μήνα μου είχε πει!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνει η ΦΜ???? Τέλεια τώρα που θα έχετε τον μπαμπά σας!

ΖΩΗ περαστικά!!!!!! Εύχομαι να μην κολλήσει η μικρή!

ΜΑΥ τι κάνουν τα κοριτσάκια σου???? Αλήθεια πότε επιστρέφεις στην δουλειά???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ κουφάθηκα όταν διάβασα για την ομίχλη. Εδώ έχουμε χαρά θεού πολλές μέρες γι'αυτό και έχω εξαφανιστεί!!!;););)

ΙΩΑΝΝΑ πολύ πλάκα έχουν οι συζητήσεις σου με την πεθερά! Να μας τις μεταφέρεις να γελάμε!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ και εμείς μάλλον θα πάμε φέτος Χανιά τέλος Ιουλίου γιατί έχουμε βάφτιση. Έτσι κι αλλιώς όμως θα πηγαίναμε για να δούνε και τα πεθερικά μου τα παιδιά! Δεν φαντάζεσαι πώς ανυπομονώ!!!!

ΡΙΤΣΑ μου τι κάνει το σποράκι σου????? Συνεχίζεις και ρίχνεις τους ύπνους της ζωής σου??? Καλά κάνεις!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ είδες τι ωραία που είναι όταν βρεις τον ρυθμό στον θηλασμό??? Εγώ στον γιο μου τον έκοψα 14 μηνών με μεγάλη δυσκολία (ήθελα να συνεχίσω) αλλά ήθελα να ανεξαρτητοποιηθεί. Ήταν και αγόρι και δεν ήθελα να έχω άλλα!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τι ωραία που θα ψήσετε ψαράκια με φίλους???? Εμάς όλοι μας οι φίλοι είναι άρρωστοι, είτε αυτοί είτε τα παιδιά τους οπότε τους αποφεύγουμε.

ΥΟΛΑ μου πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο αισιόδοξη. Άντε να ηρεμήσετε λιγάκι!

Ξεχνάω καμία?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι μου κάνετε????

Εμείς μια χαρούλα! Ο μικρός κοιμάται και την μικρή την πήρε ο άντρας μου στο Super Market! Πρέπει να δείτε πώς κορδώνεται όταν την έχει στο μάρσιπο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλά αποτελέσματα! Εμένα ο γυναικολόγος μου θα μου την γράψει σε κάνα μήνα μου είχε πει!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνει η ΦΜ???? Τέλεια τώρα που θα έχετε τον μπαμπά σας!

ΖΩΗ περαστικά!!!!!! Εύχομαι να μην κολλήσει η μικρή!

ΜΑΥ τι κάνουν τα κοριτσάκια σου???? Αλήθεια πότε επιστρέφεις στην δουλειά???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ κουφάθηκα όταν διάβασα για την ομίχλη. Εδώ έχουμε χαρά θεού πολλές μέρες γι'αυτό και έχω εξαφανιστεί!!!;););)

ΙΩΑΝΝΑ πολύ πλάκα έχουν οι συζητήσεις σου με την πεθερά! Να μας τις μεταφέρεις να γελάμε!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ και εμείς μάλλον θα πάμε φέτος Χανιά τέλος Ιουλίου γιατί έχουμε βάφτιση. Έτσι κι αλλιώς όμως θα πηγαίναμε για να δούνε και τα πεθερικά μου τα παιδιά! Δεν φαντάζεσαι πώς ανυπομονώ!!!!

ΡΙΤΣΑ μου τι κάνει το σποράκι σου????? Συνεχίζεις και ρίχνεις τους ύπνους της ζωής σου??? Καλά κάνεις!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ είδες τι ωραία που είναι όταν βρεις τον ρυθμό στον θηλασμό??? Εγώ στον γιο μου τον έκοψα 14 μηνών με μεγάλη δυσκολία (ήθελα να συνεχίσω) αλλά ήθελα να ανεξαρτητοποιηθεί. Ήταν και αγόρι και δεν ήθελα να έχω άλλα!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ τι ωραία που θα ψήσετε ψαράκια με φίλους???? Εμάς όλοι μας οι φίλοι είναι άρρωστοι, είτε αυτοί είτε τα παιδιά τους οπότε τους αποφεύγουμε.

ΥΟΛΑ μου πόσο χαίρομαι που σε ακούω τόσο αισιόδοξη. Άντε να ηρεμήσετε λιγάκι!

Ξεχνάω καμία?????

ναι ναι ξεχασες εμενα!!!!χιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε???

Εμεις καλααα, ηρθε ο αντρας μου και κοιμηζει το μωρο μεχρι εγω να φτιαξω κατι να τσιμπησουμε... Εδω θα ειμαι, δεν φευγωωω!!! Θα επανελθω...

NGN ΜΟΥ καλα ειναι η φμ, ευχαριστω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σόρυ κοριτσάκι μου!!!!!!!!!! Τι κάνεις???? Ο Παναγιωτάκης σου????

ελα βρε πλακα κανω...μια χαρα ειναι...κοιμαται απο τις 8.15.τωρα με τα δοντια του κοιμαται λιγο νωριτερα.κανα μισαωρο δλδ το πολυ.

Κοαλακι μου αντε να φατε με τον αντρουλι σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαστε βλεπω τα κλεμμενα ονειρα... εσεις φαγατε???

Ναιιιιιιι, ο αντρας μου βραστα λουκανικα με τυρι, μουσταρδα κλπ...και εγω τοστ με κηπουρου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Τι κανετε?

may23,παντα οποτε μας βαζει νυχτα,την ιδια μερα θα κανουμε και πρωινη βαρδια!Δηλαδη,εγω την Παρασκευη ειμαι πρωι,σχολαω 3.30 το μεσημερι και την ιδια μερα στις 11 το βραδυ θα κανω και νυχτερινη βαρδια!Επειτα εχω αλλες 2 νυχτες!Δεν εχουμε μια βδομαδα νυχτα,μια πρωι κτλ!Οπως τυχει!

Ναι σας εβαλα στο καλοκαιρινο κλιμα.Ευχομαι να σας εφτιαξα τη διαθεση τουλαχιστον και οχι να σας τη χαλασα.

Η μικρη σου ειναι δυνατη,και θα αναπτύσσεται φυσιολογικα!Ποτε θα ρθει ο παιδιατρος?

Ηλιοβασίλεμα,σκεφτομαι απο τωρα για διακοπες,γιατι εχω ΠΟΛΥ νωρις καλοκαιρινη αδεια,συνηθως τοτε τα νερα ειναι κρυα,οποτε επρεπε να βρω εναλλακτικη.Εκλεισα ΝΩΡΙΣ γιατι ΔΕΝ θα βρισκαμε αεροπορικα εισητηρια μιας και θελουμε συγκερκιμενες ημερομηνιες.

Επισης,ζηταμε συγκεκριμενα πραγματα,μιας και θα εχω και τη μικρη μαζι,απο ενα ξενοδοχειο.

Και δοξα το Θεο,που μας αξιωνει και φετος να παμε καπου.Αυτο δε σημαινει οτι οικονομικα ειμαι καλα,αλλα στερουμαι για να καταφερω να παω καπου.

μποτσακι,χαιρομαι που τα πατε πολυ καλα με τον μικρο και μεγαλωνει ηρεμα,χωρις πονους κτλ!Τα σαλια και γενικως το δαγκωμα των χεριων,ειναι ενδειξη οδοντοφυιας!Οποτε οσονούπω,θα σου ευχομαστε για τα νεα σας δοντακια.

Ευχαριστω για τις ευχες σου.Αμην,ευχομαι μεχρι τοτε να πανε ολα καλα.

Σιγουρα ειναι προνομιο να εχεις θαλασσα διπλα στο σπιτι σου.

Εαν ειχα λεφτα αυτη τη στιγμη,θα αγοραζα ενα εξοχικο καπου παραθαλλασια,οποτε δε θα ειχα παραπανω εξοδα για διακοπες.Και οι χειμερινες εξορμησεις εχουν τη χαρη τους!

Να μεγαλωσει και ο Χρηστος και να πηγαινετε ολοι μαζι!

yola,πως ειναι ο μικρος?Δεν εχετε κατα νου καποιο ατομο για νονο?

Σε καλη περιοδο θα καταληξετε για τη βαφτιση!

Ioannaki28,μαλλον η μικρη θα βγαλει δοντακι!Για να ξυπναει και κλαιει χωρις,επιφανη,λογο,μαλλον ποναει.Ευχομαι να γινει γρηγορα.

Φυσικα και δεν πειραζει που παιρνεις βαζακι!Και μην ακουσεις κανενα επικριτικο σχολιο,γιατι ''καλοθελητες'' υπαρχουν πολλοι.

Μακαρι να το ξεπερασετε και να περασετε καποια στιγμη σε κανονικης μορφης φρουτα.

αγοροmummy!,καλως δεστηκατε την κουμπαρα σας/νονα σας!

Πως αντεδρασε ο μικρος μετα απο τοσο καιρο που ειχε να τη δει?

Κοαλακι,καλως δεχτηκατε τον συζυγο.Να περασετε πολυ ομορφα ολο αυτο το διαστημα που θα ειστε μαζι,και επειτα.

Θαλεια,ονειρα γλυκα να εχει ο μικρος.

Νgn,εδω εγω που δεν εχω παει Χανια,αδυμονω να ταξιδεψω εκει.Πρεπει να ειναι υπεροχο μερος,Θα μου πεις τοτε τα κατατοπια.

Χριστινα,φυσικα και να πατε Κωσταντινουπολη.Ειναι μεσα στα σχεδια μου να παω και γω,αλλα ειχα φοβηθει λογω των εξεγερσεων που ειχαν γινει.Και μεγαλο μου ονειρο ειναι να παω στον Ποντο και στο χωριο του παππου μου,κοντα στη Σμυρνη.Ευχομαι να το καταφερω καποια στιγμη.

Ευχομαι καλο βραδυ.

Πρεπει να ξυπνησω απο τις 6 αυριο,ειμαι πρωι.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα!!!!

Κοαλακι Καλώς τον δεχτηκες τον αντρα σου!

Μαρακι βορινο, δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες που ειπα χθες οτι μου φαινεται περιεργο που κλεισατε απο τωρα ξενοδοχειο για τις διακοπες σας...Αφου μπορείτε να το βαλετε στο οικογενειακο σας προϋπολογισμο, φυσικά και καλά κανετε!!!!

Μακαρι να μπορουσα και εγω...:oops:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;; Το χειρότερό μου ξέρετε ποιό είναι; Που ξαπλωπνω με τη Β να κοιμηθεί τι βράδυ κ ΠΑΝΤΑ με παίρνει ο υπνος και ξαναξυπνάω σε μιςή ώρα για να ταίσω το μωρό..... Πολύ βάρβαρο βρε παιδί μου..περιμένω τωρα να περασει κανα μισάωρο, αν δεν ξυπνήσει μόνο του, θα το ξυπνήσω εγώ..

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γιάμμιιι τα φαγητά σας... Λουκάνικα.. Φέρε μου λουκάνικα κ την ψυχή μου πάρε!! Την Πέμπτη θα το τσικνίσω με λουκάνικα!! Και ο άντρας μου τα σιχαίνεται... Καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου. Καταφέρνει να κοιμίσει τη φμ;; Πολύ καλό αυτό, αν σκεφτεις οτι η φμ έχει συνηθίσει να είναι συνέχρια μαζί σου!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, δύσκολο το πρόγραμμά σου.. Γενικά όποια δουλειά έχει νυχτερινά, είναι δύσκολη. Θυμάμαι και γω πόσες διανυκτερευσεις έχω κάνει στη ζωή μου.. Καλή ξεκούραση!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου τί κάνεις; Ήπιατε καφεδάκι στην πλατεία το μεσημεράκι;; Ακούς εκεί ομιχλη το πρωί.. Ευτυχώς μετά καθάρισε ο καιρός.. Εδώ είχαμε σουπερ μέρα!

NGN μου, στη δουλειά θα επιστρέψω μετά την Καθαρή Δευτέρα, στις 4 του μήνα. Ώρες ώρες που μου τη δίνει στο σπίτι, θέλω, αλλά overall περνάω πολύ καλά με τα παιδάκια μου στο σπίτι. Θα κακοφανεί τόσο πολύ στη Β που θα ξαναφύγω.. Πιό πολύ αυτό με στεναχωρεί.. Τρεις μηνες που έκατσα, πέρασαν νερό..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ τί κάνει η μαμά σου; Παει καλυτερα; Εσύ έστρωσες μια χαρά με το θηλασμό, μπράβο!! Πότε επιστρεφεις δουλειά τελικά; Θα το γυρίσεις σε σκόνη ΄η ετοιμάζεις τράπεζα γάλακτος;

ΖΩΙΤΣΑ περαστικά!!! Να μήν κολλήσει το μωρό μας! Φόρα μάσκα! Και γω αισθάνομαι λίγο "κάπως" από το πρωί και δεν την έχω ξεκολλήσει απο πάνω μου!

ΓΙΟΛΑ μου και μεις συζητάμε για τη βαφτιση στις 23/8 (νομίζω είναι Σάββατο) και θα την κάνουμε κατα 99% στο εξοχικό μας στο Πήλιο μόνο με την οικογένειά μας, άντε και κανα δυο πολύ κολλητες μου φίλες με την οικογένειά τους, που όμως ενδέχεται κ να μην ερθουν.. Θα δούμε. Θα τη βαφτίσει ο κουμπάρος μας, που είναι κολλητός φίλος κ των δυο μας, αν και υπάρχουν δύο μειονεκτήματα. Το ένα είναι οτι είναι πρωην αγόρι της αδερφής μου (έχουν χωρίσει εδώ και τεσσερα χρόνια, αφότου είχαμε παντρευτεί) και το άλλο είναι οτι εχει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και πάνω από το μισό χρόνο λείπει..... Η άλλη εναλλακτική μας, που μας το ζήτησαν επίσης, ειναι ο αδερφός του άντρα μου με τη γυναίκα του, αλλά μένουν μόνιμα στην Ελβετία...... Γενικά, όπου κ να καταλήξουμε, θα έχουμε νονό εξ΄αποστάσεως... Για το εξοχικό του άντρα σου, θυμάμαι που μας το έλεγες! Θύμισέ μου που είναι.. Ο μικρός σου, πήρε μια χαρά βάρος!! Τέλεια!! Καιρός να απολαύσεις το βενιαμίν σου!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, τρώτε ψαράκια; Ποιος τη χάρη σας!!! Καλώς δεχτήκατε την κουμπάρα σου!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, τί ωρα θα μπεις φιλενάδα; Κατά τις δύο σε κόβω.. Χαχαχα! Τί κάνει ο Χρηστάκος μας;;;

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλέ Μποτσάκι!!! Δε σχολίασα την καμπύλη σου!! Καλά αποτελέσματα!! Δεν πιστευω να πήγες στο Ικα... Αλλά τι λέω.. Αφού σε πήρε ο ύπνος... Μαρηηηηηηη τί κούραση τραβάμε.... Κοιμόμαστε όρθιες- κυριολεκτικά!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...