Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλα μαρηηηηηη δεν κουνιεμαι!!!!Πωπωπωπωπω εκείνο μου έλειπε τώρα να με περιποιηθεί το κοαλακι!!!Ξου ξου ξου!!!

χαχαχα αντε μπραβο!!! παλουκωσου!!! δε φευγει το ικα απο τη θεση του, σε 2 ωρες εκει θα ειναι ακομα.. αντε εχεις και ιντρνετ στο κιν, κομπλε εισαι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα αντε μπραβο!!! παλουκωσου!!! δε φευγει το ικα απο τη θεση του, σε 2 ωρες εκει θα ειναι ακομα.. αντε εχεις και ιντρνετ στο κιν, κομπλε εισαι!

Μαρηηηηηηηηη με πβρε ο ύπνος!!!!Ρεζίλι έγινα η ρουφιαναααααααασ!!!!!

1sh1p2.png

Ζωηηηη!! Περαστικα!! φερε χαρτι γιατρου για τις απουσες παρακαλω!!! καλα εισαστε τωρα? η μικρουλα σου???

Μποτσακιιιιιιιιι μαρη ψυχικο σου, ελπιζω να μη ροχαλιζες μονο!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μάλιστα, κυρίες, θα φέρω χαρτί γιατρού! :tongue:

Ψιλοσυνήλθα εγώ, η μικρή φαίνεται να την έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής - ζήτω ο θηλασμός και τα αντισώματά του! :D

Προσπαθώ τώρα να μαζέψω τα αμάζευτα αυτών των ημερών και τρέχω..

Μποτσάκι, ξύυυυπνα!! :tongue:

Εσείς καλά, κυρίες μου;

p8P6p2.png

Μακαρι να μην κολλησει η μικρη Ζωη μου!! Κι εγω περυσι αρρωστησα πολλες φορες ασχημα αλλα ο θηλασμος μας εσωσε και δε τον κολλησα!!! Καλη δυναμη με τις δουλιτσες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα!

Εύθυμο το forum σήμερα :-)

Ζωή περαστικά και από μένα. Η μικρή σου καλά?

Κοαλάκι καλώς να δεχτείς τον ανδρούλη σου... πέρασαν οι μέρες.

Μάυ και Γιόλα μια χαρά τα μικρά σας... εμένα έχει αρχίσει να είναι λίγο στρουμπουλή... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:... Την Παρασκευή ήταν 4670, άρα με τους ρυθμούς που παίρνει θα κοντευει 4800!!! Πως να του κάνω δίαιτα όμως που ξεφωνίζει όταν πεινάει!!!!!!! Κάνει λες και έχω να το ταίσω μέρες :tongue::tongue::tongue::tongue:

Την Κυριακή ήρθε επίσκεψη η αδελφή μου και πήγαμε βολτούλα και εμείς!

Σήμερα έφτιαξα παστίτσιο για να φάμε.... και σκέφτομαι να φάω από τώρα :shock::shock::shock:

kPAZp2.png

Πάντως κορίτσια τώρα ο θηλασμός μου φαίνεται τόσο εύκολος και ωραίος... που θα μπορούσα να θηλάζω για πάντα!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Τι να κάνουμε όμως που πρέπει να πάω γραφείο!

kPAZp2.png

Ιωαννα δεν υπάρχει η πεθερά σου! Δεν έχω λόγια.

Μάλλον πρέπει να κάνουν παρέα με τη δική μου να μοιράζονται τους παραλογισμούς τους!

Τι ωραία που κανονίζετε διακοπές!!! Εμείς έχουμε ένα γάμο στην Κωνσταντινούπολη στις 16/8 και σκεφτόμαστε να πάμε... :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααα τον πήρα ένα τριάρι τέταρτα!!!

Απαπαπαπα!!!Τώρα είμαι σπίτι και σε καμία ώρα θα παμε καροτσαδα παραλία.Αυριο θα έχω αποτελεσματα!!!

Ζωητσα!!!!Τι κάνετε?Την γλύτωσε η μικρούλα???Τέλεια!!!

1sh1p2.png

Ιωαννα δεν υπάρχει η πεθερά σου! Δεν έχω λόγια.

Μάλλον πρέπει να κάνουν παρέα με τη δική μου να μοιράζονται τους παραλογισμούς τους!

Τι ωραία που κανονίζεται διακοπές!!! Εμείς έχουμε ένα γάμο στην Κωνσταντινούπολη στις 16/8 και σκεφτόμαστε να πάμε... :-)

Χρηστνααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!1

Θα πας στην Ποληηηηηηηηηηηηη?????????????Θα πεθενω!!!!!!!!!!

Την Λατρευωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!1

Πωπωπωπω τι μου εκανες τωρα του χρονου θα παω παλι!Φτουυυυυυ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Χριστινακι καλα εισαστε?? ωραιο φαγακι εχεις... μπραβο σας με το θηλασμο, ναι μετα απο λιγο γινεται παιχνιδακι!! Κι εμενα μου αρεσε πολυ!! Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα και θηλαζα κιολας! Τι ομορφο ονειρο!!!!! Να πατε στην Κωνσταντινουπολη, ζηλευω!!!!! Ειναι υπεροχα οπως ειπε και το μποτσακι!!! Καθε Κυριακη πλεον βλεπω μια εκπομπη μαγειρικης στο mega που γυριστηκε εκει και καθε φορα νοσταλγω!!!

Μποτσακι καλα αποτελεσματα!! Αντε πηγαινετε βολτα το Χρηστακο!!!!!! τελεια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Σας σφηνω κοριτσακια μου να σχολασω σε λιγακι. Παλι δεν ξερω αν θα μπω το βραδυ γιατι θα εχουμε κοσμο!!! Θα ψησουμε ψαρακια συναγριδες που ψαρεψε ο αντρας μου!! Φιλακια πολλα σε ολες, καλο μεσημερι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε???

Εμεις καλα, απο το πρωι δεν εκανα πολλα αλλα τα κλασικα, φαγαμε ψαροσουπα και τωρα νανι η φμ, περιμενω και τον αντρουλη μου να ερθει το απογευμα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα να περασετε και αποψε!!! Ωραιααα ιδεααα οι διακοπες στη μανη με τη φουρτουνα, ωρε μανα μου τι εχει να γινει!!! Αν ερθουμε λες να προλαβουμε να γνωρισουμε και το νεο μελος της οικογενειας σας???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ απο που να ξεκινησω και που να σταματησω...και τι δεν πηρα στις διακοπες μας. Ενω το δωματιο ειχε εξτρα δωματιο-κουζινα με σκευη εγω δεν ηθελα να τα χρησιμοποιησω και ετσι πηρα τα δικα μου...οπωσ: κατσαρολακι, βραστηρα, κουταλια, πιρουνια, σφουγγαρια, βιτεξ, καλαμακια, πετσετες, ποτηρια, θερμο, πιατα και φυσικα τα παρακατω: ρουχα, παιχνιδια, σεντονια, παπουτσια, αξεσουαρ, φορτιστες, i pad, καλλυντικα, φαρμακειο, τσαντες εξοδου, καροτσι καλοκαιρινο, παρκο, συνολο= 3 μεγαλες βαλιτσες, ενα ψυγειο φορητο και 2 τσαντες θαλασσης σε ολοοοκληρο αυτοκινητο :shock::shock::shock::shock: οπως καταλαβαινεις ακομα και εγω απορωωω!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα καλα???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαρηηη εκανες την εξεταση??? ο χρηστακος μας καλα???

ΜΑΥ ΜΟΥ και εγω σας αγαπαωωω!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ εδω εχει υπεροχο καιρο!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ αναρρωσες??? μια χαρα η μπουμπου, δεν μασαει και δεν κολλαει. Αν ειναι το μωρο να κολλησει θα κολλησει, απλα ο θηλασμοσ εχει ευεργετικο χαρακτηρα φυσικα. Εγω που θηλασα μονο 10 μερες η φμ δεν εχει αρρωστησει ποτε, εγω αντιθετως αυτους τους 2 χειμωνες αρρωστησα 1-2 φορες με εμβολιο και με θηλασμο απλα εχουν περασει 1,2,3,...29 χρονια!!! :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...