Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελιτσες μου όμορφες τι κάνετε???Εμείς είμαστε καλα,όλο κουβεντιάζουμε κι όλο γελάμε!!!Κι επίσης πολλά σάλια έχουμε και ολόκληρη την μπουνιά τη βάζουμε στο στομα!!!

Αυτές τις μέρες παμε καροτσαδα στην θάλασσα στην παραλία μιας και ο καιρός είναι φανταστικός και ρίχνουμε και κάτι ύπνους στον δρόμο!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Αύριο θα παω να του πάρω τα εμβόλια που θα κάνουμε την Τρίτη που κλείνουμε τον 3ο μήνα.Δεν το πιστεύω πως πέρασε ο καιρός!!Επίσης αύριο θα κανω και εξετάσεις για να δω θυροειδη και ζάχαρο!!!Εσείς τι κάνετε??

ΜΑΡΑΚΙ μου με το καλό να πατε τις διακοπουλες σας στην άδεια σου και να ξεκουραστείτε!!!Εμείς όπως και η αγορομαμυ μας είμαστε μέσα στη θάλασσα και το καλοκαίρι σε όλη την περιοχή εδω έχουμε πολλές επιλογές καθώς και πολύ κόσμο οπότε κι εμείς σπάνια φεύγουμε.Προτιμαμε τον χειμωνα για διακοπές για να ξεκουραζομαστε κιόλας.Συνηθως παμε μια γυρω στον Νοέμβρη και μια τον Φλεβάρη στην Πορταριά πάντα στο ιδιο ξενοδοχείο από τογε που γνωριστήκαμε.Λεγαμε να παμε και φετος με το μωρό αλλά μαλλον δεν θα το ρισκάρω και την άλλη εβδομάδα που έχει άδεια ίσως κάνουμε μια μονοήμερη οι δυο μας!!!Όσον αφορά την μουσική βραδυά πολύ το ευχαριστήθηκα αλλά ήταν διαφορετικά γιατί αυτή τη φορα κάποιος μας περιμενε στο σπίτι.Καταλαβα ότι όλα από δω και πέρα θα είναι διαφορετικά στη ζωή μας.Ολα πλεον πρέπει να γίνονται βαση προγραματος γιατί έχουμε και το σπορακι μας τώρα!!!!Αυτό έχει προτεραιότητα!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ μουυυυυ μαρη μην ανησυχείς,αφού εχεις καουρες το σπορακι μεγαλώνει,σου δίνει σημάδια!!!!Ο Μητσός μας τι κάνει?Ευχαριστήθηκε ποδηλαταδα???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου!!!!Τι κάνετε?Εντάξει η μουρμουριτσα ε??Καλα πεθαίνω για τους διαλόγους σου με τη πεθερά σου!!!Τρελενομαι έτσι όπως τους γράφεις!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!Όσο γι αυτά που λέει λίγο φευγάτη μου φαίνεται!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

ΜΑΥ μουυυυυυ ευχαριστηθηκατε βολτίτσα με τις κοριτσαρες σου???Τι όμορφες στιγμες μας περιγραφεις!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου να το χαίρεσαι το αστεράκι σου κι αυτή να χαίρεται εσας!!!Είστε υπέροχοι όλοι!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυ!!!!Μαρηηηηηηη καλώς να τον δεχτείς τον άντρα σου!!!Να ξεκουραστείς κι εσύ λιγακι!!!Τι ξενοδοχείο κομπλέ να κλείσεις εσύ μαρηηηηηηηη αφού είχες κουβαλήσει τριαξονικο το καλοκαίρι!!!χιχιχιχιχι!!!Δεν θα ξεχάσω το τι κουβαλησεεεεεες!!!!!

NGN μου έχετε ευχαριστηθεί βόλτες ε?Έχει καταπληκτικές μέρες πρέπει να τις εκμεταλευτουμε!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μουυυυυυ πλησιάζει η αυχενική σου!!!Άντε με το καλό να δεις το σπορακι σου!!!!

Καληνύχτα φίλες μουυυυυυ!!!!

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου χαίρομαι γιατί επιτέλους μας λες όμορφα πράγματα μόνο, χωρίς πολλά πονάκια κ κλάματα! Επιτέλους το παιδί ηρέμησε κ οδευει στον τρίτο του μήνα!! Καροτσάδα στη θάλασσα ε;;; Τρέλα ακούγεται! Μακάρι να πάτε μονοήμερη κάπου! Θα το ευχαριστηθείτε φούλ!! Αν και η σκέψη, θα μείνει πάλι πίσω, όπως κ τη βραδιά της γιορτής, όπως θα γίνεται πάντα απο εδώ κ πέρα, όπου κ αν είσαι... ;););)

Γέλασα με το σχόλιο στο ΚΟΑΛΑΚΙ... Και γώ θυμάμαι τη λίστα της κ τί κουβάλησε τελικά.. Χαχαχαχα!! (Κοαλάκι σε αγαπάμε εεεεε;;;):D:D:D:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια καλημερα!Σημερα κοιμηθηκαμε φουλ εξαωρο και ειμαι πολυ ικανοποιημενη.Φτασαμε και τα 4500κιλα και η πεθερα μου εκανε λουκουμαδες να το γιορτασουμε.

Θα ηθελα να βγουμε βολτα κι εμεις σημερα καθοτι θα εχει ζεστη αλλα ολο δουλειες εχω και το παιδι σχολαει 13:15 κατι που μας περιοριζει.

Μαy μου να τον παρεις τον γιατρο σου μην ντρεπεσαι.Γιαυτο τον πληρωνεις οσα σου ζηταει.

Μποτσακι ειδες ποσο ωραια κοιμουνται στην βολτα;Η θαλασσα θα σου κανει το μωρακι σου αλλο τοσο.Ανοιγει την ορεξη.

Κοριτσια ποτε λετε να κανετε την βαφτιση;Εμεις θελουμε το πρωτο ΣΚ του Σεπτεμβριου αλλα παιρνει αδεια ο παπας ολο τον Σεπτεμβριο:shock:Ειναι εξωκκλησι στο εξοχικο του αντρα μου εντος Αττικης οποτε πρεπει να αλλαξω ημερομηνια και ειπαμε για 31 Αυγουστου για να μην χαλασει ο καιρος αργοτερα επειδη εκει ειναι βουνο.Θα δουμε.Ακομα δεν εχουμε βρει τον νονο-νονα....:-P

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε?? εμεις καλα!! εχθες ειχαμε εναν φιλο σπιτι και ηρθε και η νονα του μικρου απο Αγγλια!!! ειχε να τον δει απο τον Ιουνιο και ξετρελαθηκε με το βαφτιστηρι της!!! Μου ειχε λειψει και εμενα η κουμπαρουλα μου αλλα δε θα κατσει πολλες μερες δυστυχως! Την περιμενουμε σημερα για φαγητο και θα παω να της παρω και ενα δωρακι γιατι εχει γενεθλια σε λιγες μερες...

Συμπεθερα μου τι κανετε? Καλα ειναι η νυφουλα μου? Με το καλο να ερθει ο συμπεθερος! Και αφου λετε για καλοκαιρινες διακοπες δεν κανονιζετε να ερθετε στην ομορφη Μανη να ανταμωσει και το ζευγαρι??? Τι τελεια που θα ηταν να σας δουμε απο κοντα!!!!

May μου κανατε βολτιτσα κι εσεις? Παρε το γιατρο να πεις για τη μικρη, αλλα ειστε αψογες νομιζω αν φτασατε τα 4800!!

Μποτσακομανουλα μου το ριξατε στις βολτιτσες κι εσεις?? Ειστε πολυ τυχεροι που εχετε θαλασσα κι εσεις, κανει τοσο καλο στον μπεμπη!

Yola μου κι εσεις μεγαλωσατε!!! Μπραβο σας, και το δικο σου μηνυμα βγαζει επιτελους λιγη χαλαροτητα μετα απο τοσα που περασατε! Φιλια στα ζουζουνακια σου!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα κοριτσια !!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

αχ εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ!!!!!!!!!κοιμηθηκε στις 9 αλλα ξυπνησε στις 11 μετα ξανα στις 12.30 οπου την επιασε απιστευτη γκρινια δεν ηξερα τι να την κανω κ δεν ηξερα κ τι ειχε!!!!!!!!!!!!!!της εβαλα ορο γιατι την ακουσα μπουκωμενη της εδωσα κ ντεπον της εκανα κ λιγο γαλα κ ξανακοιμξθηκε στις 2 κ ξυπνησε στις 6!!!!!!!απαπα!!!!!!!πτιν λιγο κοιμηθηκε αφου εκλαιγε ποση ωρα!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ απο τοτε που σταματησαμε τα φρουτα ουτε σφιχτα κακα κανει ουτε με αιμα!!!!!!!!!θα ξαναδοκιμασουμε ειπε η παιδιατρος με τα φρουτα εποχης αργοτερα!!!!!!!!!!!!!ηθελα πολυ να τρωει φρεσκα φρουτα αλλα αφου ειχε θεμα τι να κανω!!!!!!!!τωρα αλεθω 2 αχλαδια κ τ ανακατευω με φρουτοκρεμα η οποια εχει μεσα μηλο κ αχλαδι τα τρωει μια χαρα!!!!!!!η μικρη σου τι κανει?

ΚΟΑΛΑΚΙ τι καλε που ερχεται ο μπαμπας σας?καλε τι ειχες κουβαλησει ?δεν ημουν στην παρεα σας κ δεν ξερω!!!!!!!που ειχατε παει?

η φμ τι κανει?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανεις?ο μικρουλης?

ΜΑΥ τι κανουν τα κοριτσια?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανει η μαθητριουλα?ωραιες οι φωτο?

ΓΙΟΛΑ μπραβο στον γιοκα σου!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ δεν παει καλα η πεθερα μου καθολου!!!!!!!!!!αχ ειδες που περασαςν τα πονακια κ ευχαριστιεσαι καλυτερα τον μικρουλη>

οι υπολοιπες?

σημερα το μενου εχει φασολας!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!!

Κοριτσια εχουμε απιστευτη ομιχλη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαθηκαν οι δρομοι και τα σπιτια!!!! Ενω τις τελευταιες μερες ειχαμε τοσο ηλιο, σημερα ξυπνησαμε και βυθιστηκαμε στο σκοταδι...και να εχουμε ομιχλη δεν ειναι καθολου συνηθισμενο στα μερη μας...

Ιωαννακι ειχε ορεξη για ξενυχτι η μπεμπουλα σας; βαζε της ορο και κατα την διαρκεια της ημερας γιατι μπορει ακομη να εχει μπουκωμα που ειχε περασει τις προαλλες!

Αγορομαμυ η νονα τον ειδε τον βατραχακο της;

Γιολα απο θεμα ζεστης πιστευω το ιδια θα ειναι ειτε κανετε την βαπτιση 31/8 ειτε αρχές Σεπτέμβρη...αρα μην ανησυχειτε! Με το καλο το ονομα του!!!

Μποτσακι ετσι ειναι...πλεον υπαρχουν στη ζωη μας τα μωρα μας και παντα στο μυαλο μας και στη καρδια μας παιζουν πρωταγωνιστικο ρολο ακομη και να λειπουμε απο κοντα τους!

Καλημερα Ιωαννακι! καλα ειμαστε! εσεις ειχατε ξενυχτι αποψε?? ειναι μικρουλα ακομα μωρε και εχει σκαμπανεβασματα! Μπορει να την ταλαιπωρει κανενα δοντακι ή να πονουσε η κοιλιτσα της! Ελπιζω οταν ξυπνησει να ειναι καλυτερα!

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα!! Καλα εισαστε?? Αληθεια εχετε ομιχλη? Γινατε Λονδινο??? Πωπω και ειναι τοσο καταθλιπτικη η ομιχλη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μου καλημερααααααααα!!!!

Έχω έρθει να κανω την καμπύλη και στο μυαλό μου έρχονται μνήμες!!!χαχαχαχαχσχαχα!!!!Μα τι πράγμα κι αυτή η γλυκόζη.Ελεος.

Εν τω μεταξυ μου έχει γράψει την δυωρη και μου λέει ο μικροβιολόγος να περιμένω έξω λέει μη φύγω.Καλα ναι έχω ένα σωρό δουλειες να κανω.Σε κανένα μισάωρο θα την κοπανησω να πεταχτω μέχρι το ΙΚΑ που θέλω!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακι να μην πας πουθενα!!!!!!!!!! θα αλλοιωθουν τα αποτελεσματα, το ξερεις καλα!!!! και δεν εχει νοημα μετα να βασιστεις σε λαθος νουμερα!!!

Κατσε εκει που εισαι και ασε το ικα για αλλη μερα!!!

Ναι , Αγορομαμυ μου γιναμε Λονδινο με ψαροκαϊκα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια μου καλημερααααααααα!!!!

Έχω έρθει να κανω την καμπύλη και στο μυαλό μου έρχονται μνήμες!!!χαχαχαχαχσχαχα!!!!Μα τι πράγμα κι αυτή η γλυκόζη.Ελεος.

Εν τω μεταξυ μου έχει γράψει την δυωρη και μου λέει ο μικροβιολόγος να περιμένω έξω λέει μη φύγω.Καλα ναι έχω ένα σωρό δουλειες να κανω.Σε κανένα μισάωρο θα την κοπανησω να πεταχτω μέχρι το ΙΚΑ που θέλω!!!

Καλημερα μποτσακι μου!! Μνημες ξυπνα η γλυκοζη ε??? Καλα αποτελεσματα να εχεις!! Καλε κατσε ησυχη εκει για να βγουν σωστα τα αποτελεσματα!! Μην κουνας ρουπι!!!! Ατιμη!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Απαπαπαπαπα βρε κορίτσια.Πως θα περάσουν δυο ώρες?Μές στη νευρασθενεια είμαι!!!

Ηλιοβασίλεμα τρελαίνομαι για ομίχλη!!!!!Πωπω τέλεια!!!Ομίχλη και ύπνος!!!!Δεν υπαρχει καλύτερο!!!

1sh1p2.png

Απαπαπαπαπα βρε κορίτσια.Πως θα περάσουν δυο ώρες?Μές στη νευρασθενεια είμαι!!!

Ηλιοβασίλεμα τρελαίνομαι για ομίχλη!!!!!Πωπω τέλεια!!!Ομίχλη και ύπνος!!!!Δεν υπαρχει καλύτερο!!!

Παλουκωσου κατω μαρη!!!! Οταν ησουν εγκυος θα τολμουσες να φυγεις??? Οχι βεβαια, οποτε κανε σα να εισαι εγκυος για να βγουν σωστα οι εξετασεις!!!! Αντε μη φωναξω τη συμπεθερα μου να σε περιποιηθει!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Παλουκωσου κατω μαρη!!!! Οταν ησουν εγκυος θα τολμουσες να φυγεις??? Οχι βεβαια, οποτε κανε σα να εισαι εγκυος για να βγουν σωστα οι εξετασεις!!!! Αντε μη φωναξω τη συμπεθερα μου να σε περιποιηθει!!!!

Καλα μαρηηηηηη δεν κουνιεμαι!!!!Πωπωπωπωπω εκείνο μου έλειπε τώρα να με περιποιηθεί το κοαλακι!!!Ξου ξου ξου!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...