Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλο μεσημέρι κορίτσια!!!

Σημερα βγηκα εξω για δουλειες και ηπια και ενα καφεδακι στα πολύ γρηγορα (δηλαδη 2-3 γουλιες προλαβαμε ) με 2 φιλες που εχουμε ολες παιδια και ηταν σε παιδικους και νηπιαγωγεια....

Αγορασαμε σημερα και φωτογραφιες αναμνηστικες σε σχολικο φακελο απο επαγγελματια φωτογραφο! Κορίτσια, την θαυμαζω συνεχως την φατσουλα της κορης μου, χαμογελαστη και πανεμορφη στα ματια μου!!! Την εχω ολη μερα και την κοιτάζω και με εχει ενθουσιασει!!!! κουκουβαααααα αλλα την λατρευωωωω ;););)

Εσεις ολες καλα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοπέλες μου κ πάλι! Τί ωραία μέρα!! Βγήκαμε μεγάλη βόλτα στο πάρκο, ήπια κ σοκολατα με τη Βασιλική στην καφετερια του παρκου κ το μωρό κοιμόταν στο καρότσι! Τέλεια!!! Γυρίσαμε, φάγαμε σολωμό με σαλάτα, έφαγε κ το μωρό και τωρα λαγοκοιμάται, εγώ και η Β θα ζωγραφίσουμε!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ υπέροχα που κανονίσατε τις διακοπες σας! Πόσο νωρίς παίρνεις άδεια; Μαιο; Όσο για τα Χανιά.. Ο τέλειος προορισμός. Έχουμε πάει πολλες φορές κ ειναι ιδανικά για οικογενειακες διακοπές! Θα ευχαριστηθεί η Δημητρούλα μας! Πού κλεισατε; Αγία Μαρίνα, Πλατανιά; ΄η μεσα στα Χανιά; Όσο για τον αδερφό σου, καλά κάνατε κ το συζητήσατε. Εφόσον οι κουβεντες για τη σχέση του οδηγούν πάντα σε αδιέξοδο, καλύτερα να τις αποφεύγετε! Να απολαυσεις το ρεπό σου!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου, πως παει το σποράκι που εξελίσσεται σε μωράκι;; Η αυχενική σου είναι το επόμενο ραντεβού;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ωραία που μένετε σε θάλασσα.. Τί να τις κάνεις τις διακοπές, όταν είναι διακοπές εκεί που μένεις... Άλλωστε για φέτος θα ειναι πολύ δύσκολα, αλλά ο Μητσάκος, θα μπορεί να κάνει αποδρασεις με τον μπαμπά του, όσο θα εχεις εσύ το μωρό!

NGN μου και σεις βολτίτσα ε;; Απολαμβάνει ο μεγάλος και χαλαρώνει η μικρή! Λατρευω και γω την ψαρόσουπα! Γιάμιιιιι!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, καμαρώνεις την Αγγελικούλα σου ε; Οσο μεγαλώνουν γίνονται άλλο πράγμα βρε παιδί μου, πραγματικά!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, αφήνω ασχολίαστο το περιστατικό με την πεθερά σου! Μα πραγματικά, όπως ειπε κ η Αγορομαμμυ, ούτε για πλάκα να το έλεγε αυτό το πράγμα!!

Οι άλλες τί κάνετε; Γυρνοβολατε με τη ζεστούλα;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσιαααααααααααα μουυυυυυ τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε το πρωι στις 10μιση (οσο παμε χειροτερευουμε :mrgreen:), εκανα λιγες δουλιτσες και μετα πηγα βολτα τη φμ γιατι ο καιρος ηταν πολυυυ καλος!!! Τωρα εβαλα τη φμ για υπνο και θα φτιαξω κατι να φαω. Αυριο ερχεται ο αντρουλης μου με την ΑΔΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ το καλυτερο εκανες για εμενα που εκλεισες all inclusive ξενοδοχειο, ορισμενα εξ' αυτων εχουν και γευματα για μωρακια στην ωρα που επιθυμεις. Καλα αν η κορουλα σου ειναι σαν τη φμ μονο στις ξαπλωστρες θα καθεται και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα στο παρεακι μου!Αααα,βλεπω πως και σημερα εχουμε πολυ ησυχια!

Ιωαννακι μου,απορω εαν η πεθερα σου καθησε ποτε να σκεφτει τα οσα εχει πει!Δεν ειναι δυνατον να σου απαγορευει να πας στους δικους σου!Ο ιδιος ο αντρας δεν εχει προβλημα!Τι να πω βρε κοριτσι μου.Ας παει να τη διαβασει ενας παπας,θα μας τρελανει!

Η μικρη εχει αλλεργια στα 2 αυτα φρουτα ή απλως τις προκαλουν εντονη δυσκιλοιοτητα!Με τα φρουτα απο το βαζακι ειναι πιο καλα?Περιεχει τα ιδια?

Μωρε δεν υπαρχεει καποιος αλλος τροπος να τα φαει φρεσκα?Πχ με λιγο λαδακι μεσα!Πολυ λιγο,για να μην αλλοιωση τη γευση!

Νgn μου,μαλλον θα σε χρειαστω λοιπον!Οταν θα πλησιαζει ο καιρος θα μου πεις σε ποιες παραλιες να παμε!Εμεις θα μεινουμε στην περιοχη Πλατανια!

Ηλιοβασιλεμα μου,πως ειναι δυνατον να μην θαυμαζεις την κορουλα σου?Εκανε καλη δουλεια ο φωτογραφος?

Μαυ μου,περασατε ομορφα σημερα?

Η καλοκαιρνη μου αδεια ξεκιναει αρχες Ιουνιου!Πολυ νωρις μωρε.Εξου και επιλεξαμε αυτη την τοποθεσια!

Κοαλακι μου γλυκο,με το καλο να υποδεχτειτε τον αντρουλη σου!Τι καλα κοριτσι μου!Ποσο χαιρομαι που εφτασε επιτελους ο καιρος!

Ναι,και γω νομιζω πως μας συμφερει αυτος ο τροπος διακοπων!Οσο για το φαγητο,θα το ρωτησω!Μακαρι να ισχυει και στο δικο μας ξενοδοχειο,διοτι απ οσο ξερω,δεν κανει,ακομη και με το περας του χρονου να φαει φαγητο με αλατι,οποτε κατι τετοιο θα με διευκολυνε!

Λες να τη βγαλει στις ξαπλωστρες?Χαχαχα!Μακαρι,αν και δεν το πιστευω.Ειδικα εαν περπαταει,θα αλωνιζει!Χεχε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι μου γλυκο,με το καλο να υποδεχτειτε τον αντρουλη σου!Τι καλα κοριτσι μου!Ποσο χαιρομαι που εφτασε επιτελους ο καιρος!

Ναι,και γω νομιζω πως μας συμφερει αυτος ο τροπος διακοπων!Οσο για το φαγητο,θα το ρωτησω!Μακαρι να ισχυει και στο δικο μας ξενοδοχειο,διοτι απ οσο ξερω,δεν κανει,ακομη και με το περας του χρονου να φαει φαγητο με αλατι,οποτε κατι τετοιο θα με διευκολυνε!

Λες να τη βγαλει στις ξαπλωστρες?Χαχαχα!Μακαρι,αν και δεν το πιστευω.Ειδικα εαν περπαταει,θα αλωνιζει!Χεχε!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? πως τα πας με τη δουλεια και οοολα τα υπολοιπα???

Σε ορισμενα πολυυυ οργανωμενα ξενοδοχεια δινεις συνταγη και σκευος και στο φερνουν ακριβως ετσι οπως το επιθυμεις.

Εμεις ακομα δεν ξερουμε που θα παμε διακοπες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? πως τα πας με τη δουλεια και οοολα τα υπολοιπα???

Σε ορισμενα πολυυυ οργανωμενα ξενοδοχεια δινεις συνταγη και σκευος και στο φερνουν ακριβως ετσι οπως το επιθυμεις.

Εμεις ακομα δεν ξερουμε που θα παμε διακοπες!!!

Χμμμ,πραγματικα δε το γνωριζα και ευχαριστω πολυ που το επισημανες!

Καλα ειμαστε καμαρι μου!Εκανα μπανακι την μικρη,ηπιε γαλα και κοιμηθηκε!

Η δουλεια,δοξα Το Θεο,παει καλα!Αν και εχει πολυ βαρος,δυστυχως,αλλα μπηκα γρηγορα στο ρυθμο!Ηδη τη Τεταρτη με εχει υπευθυνη στο τμημα.

Ζοριστηκα αρκετα αυτες τις μερες,μιας και δεν κοιμομουν καλα το βραδυ,λογω μικρης,επειτα ξυπνουσε νωρις και μεχρι να τελειωσω τις δουλειες μου ερχοταν η ωρα να φυγω!Αυριο ερχονται τα πεθερικα μου,να κρατησουν τη μικρη,γιατι απο Τεταρτη εχω πρωινα και νυχτες!

Σκεφτεστε καπου μακρυα για διακοπες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χμμμ,πραγματικα δε το γνωριζα και ευχαριστω πολυ που το επισημανες!

Καλα ειμαστε καμαρι μου!Εκανα μπανακι την μικρη,ηπιε γαλα και κοιμηθηκε!

Η δουλεια,δοξα Το Θεο,παει καλα!Αν και εχει πολυ βαρος,δυστυχως,αλλα μπηκα γρηγορα στο ρυθμο!Ηδη τη Τεταρτη με εχει υπευθυνη στο τμημα.

Ζοριστηκα αρκετα αυτες τις μερες,μιας και δεν κοιμομουν καλα το βραδυ,λογω μικρης,επειτα ξυπνουσε νωρις και μεχρι να τελειωσω τις δουλειες μου ερχοταν η ωρα να φυγω!Αυριο ερχονται τα πεθερικα μου,να κρατησουν τη μικρη,γιατι απο Τεταρτη εχω πρωινα και νυχτες!

Σκεφτεστε καπου μακρυα για διακοπες?

Εμας οι πρωτες μας διακοπες ηταν το καλοκαιρι που ηδη η φμ ηταν 1 ετους και ο παιδιατρος μου ειπε να της δωσω κανονικο φαγητο, οπως το μαγειρευω για εμας, οποτε επελεξα ενα ξενοδοχειο με ολες τις παρεχομενες υπηρεσιες (καμαριερα, καθαριστρια κλπ) εκτος το γευμα του μωρου, γιατι δεν υπηρχε λογος. Ειχε στο δωματιο εξτρα δωματιο-κουζινα, οποτε το εκμεταλευτηκα. Αν ηταν πιο μωρο η φμ θα επελεγα στις υπηρεσιες και το ειδικο γευμα του μωρου.

Ειλικρινα δεν ξερω προς τα που να παμε. :rolleyes: θα ηθελα παντωσ να επισκφτω και εγω την κρητη αλλα καλυτερα να ειναι η φμ σε μεγαλυτερη ηλικια, γιατι θελω να κατσω πολλες μερες στο συγκεκριμενο νησι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμας οι πρωτες μας διακοπες ηταν το καλοκαιρι που ηδη η φμ ηταν 1 ετους και ο παιδιατρος μου ειπε να της δωσω κανονικο φαγητο, οπως το μαγειρευω για εμας, οποτε επελεξα ενα ξενοδοχειο με ολες τις παρεχομενες υπηρεσιες (καμαριερα, καθαριστρια κλπ) εκτος το γευμα του μωρου, γιατι δεν υπηρχε λογος. Ειχε στο δωματιο εξτρα δωματιο-κουζινα, οποτε το εκμεταλευτηκα. Αν ηταν πιο μωρο η φμ θα επελεγα στις υπηρεσιες και το ειδικο γευμα του μωρου.

Ειλικρινα δεν ξερω προς τα που να παμε. :rolleyes: θα ηθελα παντω να επισκφτω και εγω την κρητη αλλα καλυτερα να ειναι η φμ σε μεγαλυτερη ηλικια, γιατι θελω να κατσω πολλες μερες στο συγκεκριμενο νησι.

Αχ καμαρι μου,ποσο σε καταλαβαινω!Και γω παντα ελεγα πως η Κρητη ειναι για να καθησεις μερες!

Και στο δικο μας δωματιο θα εχει κουζινουλα.,οποτε ισως το εκμεταλλευτω!

Αλλα και παλι σκεφτομαι,ηδη θα εχει κλεισει το ετος,τι πειραζει κι αν φαει για λιγες μερες φαγητο με αλατακι?:rolleyes:!Θα ρωτησω φυσικα και την παιδιατρο!

Κουκλιτσα μου,θα σε καληνυχτισω!

Με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου και η φμ τον μπαμπακα της!Καλο 9μηνο του ευχομαι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μου αρέσει που Φεβρουάριο μήνα συζητάμε για καλοκαιρινές διακοπές! Χαχαχααα! Μαράκι μας έβαλες στο τρυπάκι που λένε!! Βοηθάει και ο καλός καιρός αυτες τις μέρες, δε θέλουμε κ πολύ να ονειροπολήσουμε..

Μαράκι όταν λες πρωινά κ νύχτες, εννοείς κυλιόμενο; Θα τύχει να σαι νύχτα κ μετά καπάκι μέρα ας πούμε; Κουραστικό πολύ! Ο Πλατανιάς είναι υπέροχος. Και μεις εκεί μέναμε. Η NGN Θα σε κατατοπίσει που είναι ειδική..

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, υπναρού έγινε η φμ... Απο κει που δεν κοιμόταν.. Αναπληρώνει τώρα.. Χαχαχα.. Ετσι και η Β.. Όσο δεν κοιμήθηκε σα βρέφος, κοιμάται τώρα...

Με το καλό να έρθει ο αντρούλης σου, να τον ευχαριστηθείτε κ οι δύο..

Βρε κορίτσια έθεσα το θέμα κ στο φορουμ αλλά μάλλον δε θα παρω απάντηση.. Και σεις δε θα ξερετε βέβαια.. Αναρωτιόμουν αν τα πρόωρα μωρά ακολουθουν το ρυθμό ανάπτυξης των τελειόμηνων σε γραμμαρια/ μήνα.. Αυτό το μήνα η Μ πήρε μόνο 650 γρ, αλλά σήμερα κλείσαμε κ τον τεταρτο μήνα, όπου φυσιολογικά σταματαει η μεγάλη ανάπτυξη. Όταν ερθει ο γιατρός για το εμβόλιο- τις επόμενες μερες- θα τον ρωτήσω, αλλά δε θέλω να τον παρω επι τούτου. Τώρα είναι 4800 η μπέμπα... Αδυμονώ να φτασει τα 5 τουλάχιστον..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αχ καμαρι μου,ποσο σε καταλαβαινω!Και γω παντα ελεγα πως η Κρητη ειναι για να καθησεις μερες!

Και στο δικο μας δωματιο θα εχει κουζινουλα.,οποτε ισως το εκμεταλλευτω!

Αλλα και παλι σκεφτομαι,ηδη θα εχει κλεισει το ετος,τι πειραζει κι αν φαει για λιγες μερες φαγητο με αλατακι?:rolleyes:!Θα ρωτησω φυσικα και την παιδιατρο!

Κουκλιτσα μου,θα σε καληνυχτισω!

Με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου και η φμ τον μπαμπακα της!Καλο 9μηνο του ευχομαι!

Εναλλακτικα μπορεις να μειωσεις το αλατι στο φαγητο σας και ετσι θα μειωθει και η ληψη αλατιου στο μωρο, αν δεν θελεις να φαει κανονικο φαγητο.

Ευχαριστωωω, καληνυχτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Μου φαινεται περιεργο που σκεφτεστε απο τωρα για διακοπες, ποσο μαλλον που κλεισατε εσεις Μαρακι, απο τωρα ξενοδοχειο!

Καλα κανετε βεβαια αφου ετσι θελετε και μπορειτε!

Κοαλακι με το καλο απο αυριο θα ειστε και οι τρεις μαζι!

Μαυ μου τα κοριτσια σου καλα; Πηγατε για καφεδακι με τα κοριτσια σου;

Βρε κορίτσια έθεσα το θέμα κ στο φορουμ αλλά μάλλον δε θα παρω απάντηση.. Και σεις δε θα ξερετε βέβαια.. Αναρωτιόμουν αν τα πρόωρα μωρά ακολουθουν το ρυθμό ανάπτυξης των τελειόμηνων σε γραμμαρια/ μήνα.. Αυτό το μήνα η Μ πήρε μόνο 650 γρ, αλλά σήμερα κλείσαμε κ τον τεταρτο μήνα, όπου φυσιολογικά σταματαει η μεγάλη ανάπτυξη. Όταν ερθει ο γιατρός για το εμβόλιο- τις επόμενες μερες- θα τον ρωτήσω, αλλά δε θέλω να τον παρω επι τούτου. Τώρα είναι 4800 η μπέμπα... Αδυμονώ να φτασει τα 5 τουλάχιστον..

ΜΑΥ ΜΟΥ δεν εχουν ιδιο ρυθμο αναπτυξης τα προωρακια με τα τελιομηνα, απλα γενικα πρεπει μετα απο καποιον μηνα να βαζουν γραμμαρια και οχι κιλο, η φυση εχει προνοησει ;). Επισης ενα μωρακι (προωρακι) τον 3-4ο μηνα πρεπει να ζυγιζει περιπου 5 κιλα +- για να ειναι οκ. Μην ανησυχεις καθολου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΥ ΜΟΥ δεν εχουν ιδιο ρυθμο αναπτυξης τα προωρακια με τα τελιομηνα, απλα γενικα πρεπει μετα απο καποιον μηνα να βαζουν γραμμαρια και οχι κιλο, η φυση εχει προνοησει ;). Επισης ενα μωρακι (προωρακι) τον 3-4ο μηνα πρεπει να ζυγιζει περιπου 5 κιλα +- για να ειναι οκ. Μην ανησυχεις καθολου!!!

Ναι, μάλλον εχεις δίκιο.. Απλά σκεφτόμουν οτι ίσως στα προωρα το κιλό/μήνα συνεχιζόταν κ μετά τον τριτο τεταρτο μήνα, αλλά μάλλον όχι.. Εχει αρχίσει κ τρωει 130-150 σε καθε γευμα που το θεωρώ καλό, αλλά ίσως τωρα πια καταναλώνει και περισσότερη ενέργεια μες τη μέρα..

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου κ γω αυτό απορουσα.. Που μιλάμε για διακοπές.. Μ΄αρέσει όμως!! Πήγαμε για καφεδάκι ναι!! Χαχαχα! Η Αγγελικούλα μας κοιμήθηκε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου ναι κοιμαται το παιδι απο τις 9.30...Δεν κοιμαται και μεσημερια , οποτε το βραδυ μεχρι τις 9.30 θελω να εχει κοιμηθει.

Μπα...εγω δεν σκεφτομαι απο τωρα για καλοκαιρι, αλλωστε το πιο πιθανο ειναι να μην παμε πουθενα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...