Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα!Πραγματι,πολυ ησυχια!Απο προχθες,δεν εχει αλλαξει η σελιδα!!!

Ειστε ομως ολες καλα,απολαμβανετε τον καλο καιρο,καθως και τα παιδακια σας!

Εμεις ειμαστε καλα!Εγω καλυτερα,μιας και μιλησαμε χθες με τον αδερφο μου και αποφασισαμε να μην ξαναθιξουμε ζητηματα που αφορουν την κοπελα του και γενικως ολη την κατασταση!Ο καθενας κοιταει τη ζωη του!Αν και να πω την αληθεια,δε νιωθω χαρουμενη,μιας και η κοπελα αυτη,αργα ή γρηγορα θα τον καταστρεψει!Ευχομαι ομως να μην ειναι μεγαλο το κακο!

Η μικρη μου ειναι καλα!

Πηγαμε για καφε σε μια συναδελφο μου και περασαμε πολυ ομορφα!

Εγω εχω ρεπο και αυριο,οποτε απολαμβανω πληρω την κορουλα μου!

Νgn μου,ιδιο φαγακι θα φατε με τη Δημητρουλα μου,και παρομοιο με μας!Θα κανω τσιπουρες!

Μποτσακι μου,ειχε επιτυχια η παρασταση?Πως ενιωσες που ασχοληθηκες ξανα μετα απο τοσο καιρο!Σου ελειψε ο μικρουλης?Εμ,λογικο!Και που να πιασει δουλεια!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανετε?Μαλλον ''μαυρα'' θα τα δουλεψει ο γνωστος σας!Οπως ειπε και το Κοαλακι,δεν υφισταται κατι διαφορετικο!

Κολακι μου,Υολα μου,αγορομαμμυ μου,ολες καλα?

Μαυ μου,οι μικρουλες σου?Ζωιτσα,Ιωανναουλα?Ολες καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτσακι μου,αντε κοντευει ο καιρος να δεις το ζουζουνι σου!

Κοριτσια μου,δε σας ειπα!Κλεισαμε ξενοδοχειο για τις καλοκαιρινες μας διακοπες!Θα παμε Χανια φετος,μιας και εχω πολυ νωρις αδεια και θελουμε τα νερα να ειναι ζεστα,για να μπει και η μικρη!Κλεισαμε σε all inclusive,που σημαινει πως περιλαμβανει ολα τα γευματα και απεριοριστο ποτο/αναψυκτικο!Θα πληρωσουμε λιγο παραπανω,αλλα θα τα κανουμε αποσβεση!Και θα παμε αεροπορικως!Πως περιμενω να ρθει εκεινη η περιοδος!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! Μπραβο σας που εισαστε καλα!! Οσο για τον αδερφο σου, καλα κανατε και συμφωνησατε ετσι, αμα την αγαπα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει περιπτωση να σε ακουσει.. Ενηλικας ειναι, θα βρει το δρομο του.. Εχεις την οικογενεια σου να κοιταξεις, εχεις πολλες μεριμνες για να τα φορτωνεσαι ολα εσυ που εισαι μονη σου σε μια πολη με το παιδακι σου και τον αντρα σου χωρις βοηθεια. Ας αλληλοβοηθηθουν και οι υπολοιπο... Αχ ποοοοοοσο σε ζηλευω που θα οας διακοπουλες!!!!!!!! Ποσο!!!! Μου εχει λειψει η φαση του ξενοδοχειου και της χαλαρωσης! Θα εχει χρονισει και η μικρη και δε θα σας δυσκολευει οσον αφορα φαγητο κλπ. Ουτε παρκο θα παρεις αφου τα καλα ξενοδοχεια παρεχουν!! Εγω περιμενω να γεννησω για να μεινω ξεκουραστη 3 μερες χωρις να κανω τιποτα στο μαιευτηριο χαχαχαχα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Χαχαχα!Ναι κοριτσι,εσυ να γεννησεις με το καλο και να ξεκουραστεις,οσο ειναι εφικτο!Που με 2 παιδια,δε ξερω πως θα το καταφερεις!

Δοξα το Θεο που μπορουμε και φετος να παμε διακοπες!Δεν ηθελα να το στερησω απο τη μικρη!Ευχομαι και του χρονου να μας αξιωσει ο Θεος,να το ξανακανουμε!

Πραγματι,θα ειναι σε καλη ηλικια,οπως ανεφερες,για φαγητο/παιχνιδι/υπνο!Αδυμονω να τη δω να παιζει στη θαλασσα και ευχομαι να μπορω και γω να συμμετεχω,αν δεν εχω περιοδο!

Πως παει η δουλεια?Τα μικρα,με σειρα προτεραιοτητας:tongue:,ειναι καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ναι Μαρακι μου, να το απολαυσετε και να περασετε ομορφα!! με τοση πιεση που τραβατε το αξιζετε. Εμεις καλα, εχθες το βραδυ με ειχε πιασει φριχτη καουρα και δε μπορουσα να κουνηθω, μου εφερε ο αντρας μου σοδα στο κρεβατι και με ετριψε λιγο αρχισα να ρευομαι σαν νταλικερης και ηρεμησα! Ειχα φαει βαρια το μεσημερι, μπακαλιαρο τηγανιτο με ενα κουβα σκορδαλια χαχαχαα! Με εχουν πιασει τωρα λιγες χαζες ανησυχιες επειδη εχω 3 εβδομαδες να δω το εμβρυακι και αναρωτιεμαι αν ειναι καλα... αντε να αρχισω να το νιωθω να ηρεμησω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ναι Μαρακι μου, να το απολαυσετε και να περασετε ομορφα!! με τοση πιεση που τραβατε το αξιζετε. Εμεις καλα, εχθες το βραδυ με ειχε πιασει φριχτη καουρα και δε μπορουσα να κουνηθω, μου εφερε ο αντρας μου σοδα στο κρεβατι και με ετριψε λιγο αρχισα να ρευομαι σαν νταλικερης και ηρεμησα! Ειχα φαει βαρια το μεσημερι, μπακαλιαρο τηγανιτο με ενα κουβα σκορδαλια χαχαχαα! Με εχουν πιασει τωρα λιγες χαζες ανησυχιες επειδη εχω 3 εβδομαδες να δω το εμβρυακι και αναρωτιεμαι αν ειναι καλα... αντε να αρχισω να το νιωθω να ηρεμησω!

Αχ αγάπη μου,αρχισαν οι καούρες?Μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει ολοένα και περισσότερο το στομάχι!

Νομιζω πως θ'αρχισεις πλεον να το αισθάνεσαι! Και φυσικά όλα θα είναι καλά, αλλά παντα θα υπάρχει αυτή η γλυκιά ανησυχία, η οποία ομολογώ πως μου λείπει, αλλά ήρθαν άλλες, εξίσου γλυκές ανησυχίες!

Σκέφτεσαι αυτή τη φορά να πάρεις και τον Μήτσο μαζί σου?

Και ποιος δεν απολαμβάνει διακοπές, ειδικά εαν εχεις παιδιά!Απλως ξέρεις πως είναι λιγες οι μέρες που μπορείς να απολαύσεις με τέτοιο τροπο την οικογένεια σου,που κανείς τα παντα για να το καταφέρεις!

Εσειςδε θα πάτε κάπου λόγω της δικής σου κατάστασης?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχ αγάπη μου,αρχισαν οι καούρες?Μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει ολοένα και περισσότερο το στομάχι!

Νομιζω πως θ'αρχισεις πλεον να το αισθάνεσαι! Και φυσικά όλα θα είναι καλά, αλλά παντα θα υπάρχει αυτή η γλυκιά ανησυχία, η οποία ομολογώ πως μου λείπει, αλλά ήρθαν άλλες, εξίσου γλυκές ανησυχίες!

Σκέφτεσαι αυτή τη φορά να πάρεις και τον Μήτσο μαζί σου?

Και ποιος δεν απολαμβάνει διακοπές, ειδικά εαν εχεις παιδιά!Απλως ξέρεις πως είναι λιγες οι μέρες που μπορείς να απολαύσεις με τέτοιο τροπο την οικογένεια σου,που κανείς τα παντα για να το καταφέρεις!

Εσειςδε θα πάτε κάπου λόγω της δικής σου κατάστασης?

Δεν ξερω αν θα τον παρουμε μαζι στον υπερηχο, δε θα καταλαβει και πολλα ασε που ο γιατρος μπορει να μη τον βαλει μεσα τον μικρο για να μην κανει φασαρια, παρα μονο στο τελος αν ειναι για να δει ο αντρας μου το εμβρυο, θα δουμε!! Εμεις γενικα μεσα στο καλοκαιρι εχουμε παει λιγες φορες διακοπες γιατι η πολη μας εδω ειναι σα νησι και δεν υπαρχει λογος για να φευγουμε! Πιο πολυ το χειμωνα καναμε ταξιδακια.. Τωρα και με τον μικρο αλλα και με την εγκυμοσυνη δυσκολα να παμε, και οικονομικα εννοειται ειναι δυσκολα, μονο για κανενα Σαββατοκυριακο λεμε να κανουμε καμια εξορμησουλα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν ξερω αν θα τον παρουμε μαζι στον υπερηχο, δε θα καταλαβει και πολλα ασε που ο γιατρος μπορει να μη τον βαλει μεσα τον μικρο για να μην κανει φασαρια, παρα μονο στο τελος αν ειναι για να δει ο αντρας μου το εμβρυο, θα δουμε!! Εμεις γενικα μεσα στο καλοκαιρι εχουμε παει λιγες φορες διακοπες γιατι η πολη μας εδω ειναι σα νησι και δεν υπαρχει λογος για να φευγουμε! Πιο πολυ το χειμωνα καναμε ταξιδακια.. Τωρα και με τον μικρο αλλα και με την εγκυμοσυνη δυσκολα να παμε, και οικονομικα εννοειται ειναι δυσκολα, μονο για κανενα Σαββατοκυριακο λεμε να κανουμε καμια εξορμησουλα..

Γεια σου Αγορομαμμυ μου τι μου κανεις;;

Τα υπολοιπα κοριτσια τι μου κανουνε;;

Αχ! ποσο σε καταλαβαινω ...και εγω μεχρι να το δω την Παρασκευη ..εχω αγωνια αν ειναι καλα!!

Φετος Αγορομαμυ μου θα κανουμε διακοπες στο νοσοκομειο εμεις ε;;

Εσυ ποτε ειναι να πας στον γιατρο για να δειτε το μωρακι σας;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι μου!!! καλα ειμαι κι εγω, ναι αγωνιω για το σπορακι μου εδω και λιγες μερες!!!! Ευτυχως νιωθω τη μητρα να εχει μεγαλη ενεργητικοτητα και αυτο ειναι καλο σημαδι!! Αντε πλησιαζουν οι μερες και για εσας!!! Μπορει να σας πει και το φυλο του μπεμπε! εχεις κανενα προαισθημα?? ο αντρας σου τι λεει?? χαζοχαιρεται??

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,είναι θετικό στοιχείο η θάλασσα που έχετε! Και έπειτα,ακόμη και οι εξορμήσεις τα σ/κ,οποτε έχετε τη δυνατότητα, είναι ευεργετικά!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,πως είσαι κοπέλα μου?Μεγάλωσε η κοιλιτσα?

Καλέ,δε σας είπα τα νέα μας κατορθώματα! Σκαρφαλωνουμε οπου μπορούμε, στέλνουμε φιλακι με το χερι και κάνουμε τον Ινδιάνο!:tongue:Έχει πολύ πλάκα!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί γκρινιάζει σε σημείο κλαματος!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

ναι ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,είναι θετικό στοιχείο η θάλασσα που έχετε! Και έπειτα,ακόμη και οι εξορμήσεις τα σ/κ,οποτε έχετε τη δυνατότητα, είναι ευεργετικά!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,πως είσαι κοπέλα μου?Μεγάλωσε η κοιλιτσα?

Καλέ,δε σας είπα τα νέα μας κατορθώματα! Σκαρφαλωνουμε οπου μπορούμε, στέλνουμε φιλακι με το χερι και κάνουμε τον Ινδιάνο!:tongue:Έχει πολύ πλάκα!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί γκρινιάζει σε σημείο κλαματος!:rolleyes:

Μαρακι δωσε ενα φιλακι στην κορουλα σου!! Και εμας ο ινδιανος ηταν απο τα πρωτα μας κατορθωματα και εχει μεινει απο τα αγαπημενα μας!!! Ξεκαρδιζεται ο μπουμπουκος μου, φανταζομαι και τη δικια σου!! Αρχισατε τα σκαρφαλωματα?? Ω ρε βοηθεια σας χαχαχαχαχα!!!!!! Καλο μεσημερι!! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια!!!!!!!!!!!κ εγω απουσια αλλα μια ειχε ο αντρας μου υπηρεσια μια να κανω καμια δουλεια μια να τρεχω με την μικρη,σαστισα κ που χρονος!!!!!!!!!!!!

ευτυχως δεν μου ξανακανε κακα με αιμα κοψαμε τα φρουτα μονο αχλαδι αλεθω κ το βαζω σε ετοιμη φρουτοκρεμα!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανεις?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι ωραια που κλεισατε για διακοπουλες!!!!!!!τελεια να περασετε!!!!

αχ εμενα οι δικοι μου εχουν ενοικαιζομενα 50 μετρα απ τη θαλασσα οταν ειμασταν στο νησι πηγαιναμε καθε σαβ/κο κ στην αδεια μονο μια φορα ειχαμε παει ΣΚΙΑΘΟ!!!!!!!!!περσι ηταν η πρωτη φορα στα 28 μου χρονια που δεν εκανα ουτε ενα μπανιο στη θαλασσα οποτε φετος θα ευχαριστηθουμε μπανακια με την μπεμπα!!!!!!

οσο για τον αδελφο σου μη σκας ειναι μεγαλος κ ας αναλαβει τις ευθυνες του εσυ οτι επρεπε να πεις το ειπες απο κει κ περα ας κανει οτι θελει!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανει το σπορακι??????

οι υπολοιπες

???????????????

κοριτσια χθεσινος διαλογος με την πεθερα

πεθερα~ξεχασε το αποκλειεται να επιτρεψω να πας στο νησι με το μωρο για τοσο καιρο.

εγω~τι λες καλε?δε θυμαμαι να σε ρωτησα.

πεθερα~αυτο που σου λεω θα ειναι καλοκαιρι κ θελω να χαρω το εγγονι μου

εγω~ξερεις κ το χειμωνα ειχες εγγονι

πεθερα~δεν ειναι το ιδιο

εγω~το ιδιο ειναι κ εκτος αυτου υπαρχουν κ εκει παππουδες γιαγιαδες κ υπολοιπο σοι που περιμενουν πως κ πως να δουν το μωρο κ να το χαρουν

πεθερα~ε ναι αλλα κ εμεις εδω τι θα κανουμε?

εγω~εσεις εδω εχετε την ευκαιρια να ερχεστε καθε μερα κ να χαιροσαστε το εγγονι αλλα δεν το κανετε ,ερχεστε μονο μια φορα την εβδομαδα κ αν

μοκο η πεθερα μετα !!!!χαχαχαχαχαχ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου θα σας αφησω.. Παω να παρω τον μικρο απο τους δικους μου. Το βραδακι μαλλον θα μπω αργα γιατι περιμενουμε εναν φιλο μας το απογευμα! Φιλακια πολλα καλο μεσημερι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα πάλι για λίγο!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ εμένα ο άντρας μου είναι από τα Χανιά και πηγαίνουμε κάθε χρόνο εκτός από πέρσι που ήμουν στο κρεβάτι. Τρελαίνομαι για την Κρήτη. Έχει απίστευτες παραλίες και αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχουμε σπίτι εκεί. Το μόνο κακό είναι οτι είναι μακριά και πολλά τα έξοδα, αλλά δεν βαριέσαι, μια φορά το χρόνο είναι!!!!!

Πάω να φάω κορίτσια μου και έρχομαι να σχολιάσω και τις υπόλοιπες!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...