Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοαλακι και Μαυ τα ιδια σκεφτομαι κι εγω.Μεσα στην μερα τον παιρνει απο πενταλεπτα μεχρι τεταρτο στην καλυτερη περιπτωση και τπν βλεπω να νυσταζει αλλα να βασανιζεται να μην κλεισει βλεφαρο χωρια που πεταγεται ο κουτσομπολης με το παραμικρο.Απο την κορη μου εγω ηξερα στις 50 μερες οχταωρο το βραδυ και δυο τουλαχιστον ενδιαμεσους τριωρους υπνους.Στο νοσοκομειο δε ισως ηταν τα φαρμακα τα ισχυρα ηταν καο μικροτερο κοιμομασταν καλα.Αποταν ηρθαμε σπιτι δεν κλεισαμε βλεφαρο.

Κοιμαται μονο στην βολτα.Οσες φορες εχουμε βγει δεν εχει ανοιξει βλεφαρο ουτε να δει που ειμαστε.Αφου σκεφτομαι να το καθιερωσουμε καθημερινα για να ξεκουραζεται κι αυτος και να γυμναζομαστε στο περπατημα εμεις.χαχαχα

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μουυυυυυυυ τι κάνετε??

Πριν μια ώρα γυρίσαμε!!!Πολύ ωραία ήταν είχε πολύ γέλιο!!!!Φυσικα εγώ ο κακοφονιξ συμμετείχα μόνο σε ένα θεατρικό τραγουδάκι και μετά απόλαυσα το υπόλοιπο πρόγραμμα το οποίο είχε απ'ολα!!!Τραγούδια σκετσακια κτλ.!!!Αλλά βρε κορίτσια στα καρφιά καθόμουν;!!Μου έλειπε το παιδάκι μου!!!Απαπαπαπαπα!!!Το μυαλό μου όλο στο μωρό το είχα!!!

Επίσης είχε πολύ ωραία μέρα και το πρωί πήγαμε και καροτσαδα!!!!Να δούμε αύριο αν συνεχίσει το ιδιο.Παντως κι εμένα μέσα στη μέρα σύνολο να κοιμηθεί 2 ώρες αλλα το βράδυ το χτυπάει το οχταωρακι ευτυχως!!!

Σας αφήνω κοριτσάκια μου αγαπημένα!!!

Καληνυχτααααααααα!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααα ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ!!! Τι κανετε??? ολες καλα??? πρωτη φορα το καφε μας ειναι τοοοσο ησυχο και δεν εχει γραφτει τιποτα!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε το πρωι στις 10 και μετα παιχνιιιδι πολυυυ με τη φμ και παλι υπνο το μεσημερι 2 ωρες. Οφειλω να ομολογησω οτι επεσα ξερη κατι που δεν συνηθιζω ειδικα το μεσημερι, αλλα οπως φανηκε το ειχα αναγκη, ενιωθα πολυυυ κουρασμενη αυτες τις μερες!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλη η παρασταση ε??? ο χρηστακος μας τι κανει???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααααααααααααααααααααα ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ!!! Τι κανετε??? ολες καλα??? πρωτη φορα το καφε μας ειναι τοοοσο ησυχο και δεν εχει γραφτει τιποτα!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε το πρωι στις 10 και μετα παιχνιιιδι πολυυυ με τη φμ και παλι υπνο το μεσημερι 2 ωρες. Οφειλω να ομολογησω οτι επεσα ξερη κατι που δεν συνηθιζω ειδικα το μεσημερι, αλλα οπως φανηκε το ειχα αναγκη, ενιωθα πολυυυ κουρασμενη αυτες τις μερες!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλη η παρασταση ε??? ο χρηστακος μας τι κανει???

Koalaki μου τι μου κανεις;;

Η Φμ σου καλα ειναι;;

Εγω καλα ειμαι...και το νινι καλα ειναι!!!

Οι υπολοιπες τσουπρες μου τι μου κανουνε;;

Οντως ο καφες μας πολυ υσηχια εχει.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα!!!!!!!!!

Τί ησυχιες εχει σημερα το καφε;

Εμεις ημασταν μεχρι το μεσημερι σε αποκριατικο χορο στη πλατεια....Ορθια ολη την ωρα να βλεπω την κορη μου να χορευει και να παιζει!! Αν και να πω την μαυρη μου αληθεια, ζηλεψα τους αλλους που καθονταν σε καφετεριες γυρω γυρω απο πλατεια...αλλα ημουν μονη μου και δεν μπορουσα να απομακρυνθω απο το παιδι μεσα σε τοσο κοσμο.

Κατα τ αλλα...στα συνηθισμενα μας!

Διαφημίσεις

Ηρθα παλι κοριτσια μου, εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι...

Εσεις τι κανετε??? που ειστε καλεεε???

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ τι κανετε μανα και νινι???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πως περασατε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι εσεις μονες σημερα;

Αντε , εφτασε ο καιρος που ο συζυγος ερχεται με την 9μηνη αδεια!

Να σε ρωτησω, αυτη η αδεια που θα παρει ο συζυγος ειναι με κανονικες αποδοχες και με ενσημα;

Σε ρωταω γιατι καποιος μου ελεγε οτι θα παρει το 9 μηνο...αλλα οσο εχει αδεια θα δουλεψει καπου αλλου απο την θεση δημοσιου που κατεχει, και μετα το 9μηνο θα ξαναγυρισει στο δημοσιο...Στεκει κατι τετοιο;

Εμεις περασαμε ομορφα!

Κοαλακι εσεις μονες σημερα;

Αντε , εφτασε ο καιρος που ο συζυγος ερχεται με την 9μηνη αδεια!

Να σε ρωτησω, αυτη η αδεια που θα παρει ο συζυγος ειναι με κανονικες αποδοχες και με ενσημα;

Σε ρωταω γιατι καποιος μου ελεγε οτι θα παρει το 9 μηνο...αλλα οσο εχει αδεια θα δουλεψει καπου αλλου απο την θεση δημοσιου που κατεχει, και μετα το 9μηνο θα ξαναγυρισει στο δημοσιο...Στεκει κατι τετοιο;

Εμεις περασαμε ομορφα!

Ναι, οι αποδοχες και τα ενσημα ειναι κανονικα πλην τα βραδυνα, μια μειωση της ταξης των 100-150? απο το συνολικο μισθο.

Μπορει να εννοουσε οτι θα δουλεψει λογω του οτι εχει κενο χρονο και θελει να αυξησει το εισοδημα του, γιατι διαφορετικα δεν στεκει τη στιγμη που ειναι αδεια μετ΄αποδοχων.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω ετσι το φανταστηκα περι νομιμοτητας ή οχι δευτερης δουλειας...

Θα την ντυσετε φετος αποκριατικα την Μαριανα; δεν θυμαμαι , να ανεφερες κατι...

Και εγω ετσι το φανταστηκα περι νομιμοτητας ή οχι δευτερης δουλειας...

Θα την ντυσετε φετος αποκριατικα την Μαριανα; δεν θυμαμαι , να ανεφερες κατι...

Ναι θα την ντυσω, αλλα δεν ξερω τι... Τωρα που θα ερθει ο αντρας μου θα παμε να της παρουμε στολη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια κ καλή εβδομάδα!! Χάθηκα λίγο το Σκ, αλλά δεν πολυπρόλαβα να μπω, αν κ είδα μεγάλες ησυχίες.. Τί κάνετε ; Πώς περασατε;

Εμείς περασαμε ωραια χτες, πήγαμε θεατρο με τη Β οπως σας είχα πει κ το πρωί λιώσαμε στην καροτσάδα με το μωρό... Πολύ ωραια μέρα είχε...

Και σεις για να μην μπήκατε, μάλλον όλο έξω θα γυρνοβολούσατε...!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Κι εγω πηρα μια τεραααστια απουσια η αληθεια ειναι!!! Ειχε υπεροχη μερα εχθες, το πρωι πηγαμε εκκλησια και μετα ολη μερα στους γονεις μου και καναμε ποδηλατο τον μικρο, επαιξε και ευχαριστηθηκε. Απο το απογευμα και μετα ημουν μονη σπιτι με τον μικρο γιατι ηταν για ψαρεμα ο καλος μου και δεν μπορουσα να μπω στο καφε μας... Εσεις βλεπω γενικα ολες καλα ε?? Ομορφα τα περασατε κι εσεις για να χαθηκατε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Τι μου κάνετε???????

Και εγώ όλο απουσίες είμαι αλλά όλο έξω είμαστε αυτές τις μέρες!

Χθες τα έντυσα με τις στολές τους κιόλας και κατουρήθηκα από την χαρά μου!!!!!!!!

Σε λιγάκι θα πάμε πάλι βόλτα οπότε πάλι δεν θα μπω!!!!!!!

Σήμερα το μενού έχει ψαρόσουπα!!!!!!

Φιλιά πολλά κοριτσάκια μου!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...