Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ele@n είπε:

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ναι και εγώ κρήτη είμαι....εγω εδω προχώρησα..δεν ανεβηκα αθηνα..που ήσουν εσύ??τι σου έκαναν???

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε???

Εμεις καλα, ολη μερα σημερα δεν μπηκα γιατι παιζαμε με τη φμ και τον αντρουλη μου ο οποιος εφυγε το απογευμα και επιστρεφει οριστικα μεσα στην εβδομαδα.

Μολις εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι βλεπω ελληνικη ταινια!!!

Παρακολουθουσα ειδησεις και ελεγε για τον χαμηλο δεικτη γονιμοτητας που κατεχει η χωρα μας λογω κρισης, σταθηκα ομως σε μια φραση του ρεπορταζ, ειπε χαρακτηριστικα: "αυτη η χωρα ειναι ηδη γερμασμενη και γερναει ακομα πιο πολυ" :-(, στεναχωρεθηκα πολυ η αληθεια ειναι, αλλα και οι αρμοδιοι δεν δινουν κινητρο στα ζευγαρια για τεκνοποιηση, οποτε???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ επεσε ο γαμπρος??? ελπιζω να ειστε καλα!!! Και εμενα τωρα σκαρφαλωνει απο εξω για να μπει μεσα.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη με τον αδερφο σου!!! Εχει παγιωθει η κατασταση απο οτι αντιλαμβανομαι!!! Κριμα!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ υπομονη και σε εσενα, καλη δυναμη και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ καλο κουραγιο με τα καμωματα της πεθερας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια να'μαι παλι!! πριν λιγο κοιμηθηκε ο ταρζαν και εγω τρωω σαλατιτσα!!!

Συμπεθερα μου αντε με το καλο να επιστρεψει ο συμπεθερος!! Εχε το νου σου οταν η φουρτουνα προσπαθει να παει απεξω προς τα μεσα, εμας 2 φορες εχει σφηνωσει το ποδι του αναμεσα στα καγκελα στην προσπαθεια του να παει απο εξω προς τα μεσα και ευτυχως ημασταν εκει αλλιως θα ειχε πεσει προς τα πισω και θα εσπαγε κανενα ποδι! Ειναι απιστευτη αυτη η ηλικια με τα κατορθωματα!!! Κατα τ'αλλα καλα εισαστε? Ειχατε ομορφο καιρο και εσεις?

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε? Κοιμηθηκε η μικρουλα σου? Προτιμω να τον μαθω το κρεβατι παρα την κουνια, ειναι αρκετα ψηλα τα καγκελα για να ρισκαρουμε να το κανει συστημα. Αλλωστε με το κρεβατι τα καταφερνει πολυ καλα, θα τον βαζω σταδιακα μονο για μεσημεριανους υπνους ωστε πριν το καλοκαιρι να παει στο κρεβατι και για βραδυ. Αυριο δουλευει ο συζυγος ε? Κριμα μωρε να μη τον εχετε ολοκληρο ΣΚ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια να'μαι παλι!! πριν λιγο κοιμηθηκε ο ταρζαν και εγω τρωω σαλατιτσα!!!

Συμπεθερα μου αντε με το καλο να επιστρεψει ο συμπεθερος!! Εχε το νου σου οταν η φουρτουνα προσπαθει να παει απεξω προς τα μεσα, εμας 2 φορες εχει σφηνωσει το ποδι του αναμεσα στα καγκελα στην προσπαθεια του να παει απο εξω προς τα μεσα και ευτυχως ημασταν εκει αλλιως θα ειχε πεσει προς τα πισω και θα εσπαγε κανενα ποδι! Ειναι απιστευτη αυτη η ηλικια με τα κατορθωματα!!! Κατα τ'αλλα καλα εισαστε? Ειχατε ομορφο καιρο και εσεις?

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε? Κοιμηθηκε η μικρουλα σου? Προτιμω να τον μαθω το κρεβατι παρα την κουνια, ειναι αρκετα ψηλα τα καγκελα για να ρισκαρουμε να το κανει συστημα. Αλλωστε με το κρεβατι τα καταφερνει πολυ καλα, θα τον βαζω σταδιακα μονο για μεσημεριανους υπνους ωστε πριν το καλοκαιρι να παει στο κρεβατι και για βραδυ. Αυριο δουλευει ο συζυγος ε? Κριμα μωρε να μη τον εχετε ολοκληρο ΣΚ!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειμαστε. Και εγω συμφωνω στο να μην γινει συστημα το ανεβα-κατεβα απο την κουνια γιατι ενεχει κινδυνους και να δω τι θα κανω εγω απο εδω και περα, μαλλον θα παρω κρεβατι.

Ναι ειχαμε ωραιο καιρο σημερα, ηλιο και ζεστη αλλα και λιγο αερα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα ειμαστε. Και εγω συμφωνω στο να μην γινει συστημα το ανεβα-κατεβα απο την κουνια γιατι ενεχει κινδυνους και να δω τι θα κανω εγω απο εδω και περα, μαλλον θα παρω κρεβατι.

Ναι ειχαμε ωραιο καιρο σημερα, ηλιο και ζεστη αλλα και λιγο αερα!!!

Μια φιλη μου οταν ο μικρος της ηταν στην ηλικια των δικων μας, του πηρε παιδικο κρεβατι που ειναι και τελειως χαμηλο και ειναι απολυτα ασφαλες. Αν εχετε τη δυνατοτητα παρτε της παιδικο! Εμεις πηραμε απευθειας εφηβικο επειδη δεν εχουμε τριτο δωματιο στο σπιτι και αυτο το κρεβατι χρησιμευει οποτε ερχεται η πεθερα μου. Στο παιδικο κρεβατακι δε θα χρειαστεις και καγκελακια, και ειναι και πανεμορφα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μια φιλη μου οταν ο μικρος της ηταν στην ηλικια των δικων μας, του πηρε παιδικο κρεβατι που ειναι και τελειως χαμηλο και ειναι απολυτα ασφαλες. Αν εχετε τη δυνατοτητα παρτε της παιδικο! Εμεις πηραμε απευθειας εφηβικο επειδη δεν εχουμε τριτο δωματιο στο σπιτι και αυτο το κρεβατι χρησιμευει οποτε ερχεται η πεθερα μου. Στο παιδικο κρεβατακι δε θα χρειαστεις και καγκελακια, και ειναι και πανεμορφα!!!!!

Χμμμ, ναι κατι τετοιο θα κανω, απλα λογω της μετακομισης θα πρεπει να παρω 2. :rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Η να αρκεστω στο 1 και γιαυτο το σπιτι στο χωριο να εχω κατι προχειρο αλλα εξισου ασφαλες!!!

Αν ειναι χρησιμοποιεις στο χωριο και το παρκοκρεβατο που ειναι λιγο πιο δυσκολο να το σκαρφαλωσει πιστευω!

Θα σας αφησω να παω να χαζεψω λιγο ελληνικη ταινια κι εγω!!! Το πρωι δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω, θελω αν καταφερω να παω με τον μικρο απο νωρις στο χωριο στους δικους μου να τον κανω ποδηλατακι που θα εχει ωραια μερα! Θα φαμε κιολας εκει μπακαλιαρο σκορδαλιααααααααα!!!! γιαμιιι! ο μικρος βεβαια θα το φαει σε σουπιτσα αλλα κ παλι νοστιμο! Καληνυχτες πολλες και φιλακιααααααααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αν ειναι χρησιμοποιεις στο χωριο και το παρκοκρεβατο που ειναι λιγο πιο δυσκολο να το σκαρφαλωσει πιστευω!

Θα σας αφησω να παω να χαζεψω λιγο ελληνικη ταινια κι εγω!!! Το πρωι δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω, θελω αν καταφερω να παω με τον μικρο απο νωρις στο χωριο στους δικους μου να τον κανω ποδηλατακι που θα εχει ωραια μερα! Θα φαμε κιολας εκει μπακαλιαρο σκορδαλιααααααααα!!!! γιαμιιι! ο μικρος βεβαια θα το φαει σε σουπιτσα αλλα κ παλι νοστιμο! Καληνυχτες πολλες και φιλακιααααααααααα!

Ναι, και αυτο γινεται, ομωσ παντα με τη συμφωνη γνωμη της φμ. :tongue:

Καληνηχτα και φιλακια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερούδια κοριτσάκια!!! Από το πρωί ήθελα να γραψω αλλά πού καιρός για διασκέδαση.... Ευτυχώς πρόλαβα κ σιδέρωσα.. Βρε κοριτσια αυτό το μωρό δεν κοιμάται... Δείχνει να νυσταζει γιατί γκρινιάζει, αλλά δεν κοιμαται παρά μόνο κατι τεταρτα... Τώρα την έκανς μπάνιο κ καπάκι φαγητό και έχει περασει μία ωρα και ακόμα ειναι ξυππνια... Εχει κοιμηθεί κ η Β κ ευκαιρία να μιλήσουμε λιγο με το αντρα μου, αλλά δυστυχώς τίποτα.... Εγώ βγήκα λίγο έξω με τη Β το πρωί, αλλά το μωρό δεν το βγάλαμε γιατί είχε λίγο ψύχρα. Ίσως αυριο αν ειναι καλή η μέρα.

Αυριο θα πάω με τη Βασιλική θεατρο να δουμε πιτερ παν. Σας το χα πει την προηγούμενη βδομάδα που ξαναπήγαμε κ αφού φτασαμε μας ειπαν οτι καποιος ηθοποιός αρρωστησε κ η παρασταση ακυρώθηκε..... Και το θεατρο ειναι κ στην άλλη άκρη της Αθήνας σε σχεση με το σπιτι μας.. Τελοσπάντων, τα αλλάξαμε για αύριο!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μας, καλώς μας ήρθες πάλι! Τί πλάκα το σκηνικό με την Αγγελικούλα, κοιτα πως συνδυάζουν τα παιδιά κάποια πράγματα ε;; Όμορφα περασατε στο καφεδάκι σας! Το ευχαριστηθήκατε και σεις και η μικρή!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου σήμερα είναι η παράσταση;; Καλή επιτυχία!!! Ο Χρηστάρας θα παρευρεθεί ή μπα;; Χαχαχα

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες νεα για το Δεσποινιώ! Γιατί ακυρώθηκε το εμβόλιο καλέ;;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, είδες τα μικρά, δεν τα προλεβαίνεις.. Ετσι και η Β είχε πεσει απο την κουνια στο σπίτι του παππού της, σχεδόν 1,5 ήταν κ παρατρίχα γλιτώσαμε τα ράμματα στο φρύδι, το είχε σκίσει.. Όσο για το κρεβατάκι, το εφηβικό ηταν η καλύτερη λύση! Εμεις που πηραμε παιδικό από το ικέα, είναι ψιλομάπα κ αχρηστο τελικά..

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, αντε να ρθεί ο άντρας σου την άλλη βδομάδα!!! Απόλαυσε την ταινιούλα σου!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, πάλι συγχίστηκες βρε κορίτσι μου;; Τί να πω.. Ξέρω οτι κατα βάθος είσαι πολύ στεναχωρημένη κ σου βγαίνει σε θυμό...

ΖΩΙΤΣΑ μια χαρά η μπουμπού σου, μεγάλωσε!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου, περασες λούκι η αλήθεια, αλλά τωρα που έφτγε η πεθερά σου, κοίτα να ηρεμήσετε.. Μάλλον ήρθε για να ελέγχει την κατασταση παρά να βοηθήσει...εσύ κοίτα πρωτα απόλα το μωρό σου κ τη μαμά σου και άστην!

ΓΙΟΛΑ μου, εχεις δίκιο! Μήν ταλαιπωρηθείτε άλλο με εξετάσεις. Μικρού βαθμού παλινδρόμηση πιστευω οτι έχουν τα περισσότερα μωρα, ευτυχώς οι άλλες σας εξετασεις ήταν καλές (ήμουν σίγουρη)... Κουκλίτσα η Βασιλική σου ντυμένη σταχτοπούτα.. Έβαλες κ τον μικρό; Και του χρόνου!!

Οι άλλες κούκλες τί κάνετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια αυτό το μωρό δεν κοιμάται... Δείχνει να νυσταζει γιατί γκρινιάζει, αλλά δεν κοιμαται παρά μόνο κατι τεταρτα... Τώρα την έκανς μπάνιο κ καπάκι φαγητό και έχει περασει μία ωρα και ακόμα ειναι ξυππνια...

ΜΑΥ ΜΟΥ σαν να με ακουω...!!! Ετσι εκανε και η φμ και ετσι εκανα και εγω, τις ιδιες αποριες ειχα...αλλα διορθωθηκε η καταταση σταδιακα μετα κοπων και βασανων, οποτε υπομονη και καλη δυναμη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΜΑΥ ΜΟΥ σαν να με ακουω...!!! Ετσι εκανε και η φμ και ετσι εκανα και εγω, τις ιδιες αποριες ειχα...αλλα διορθωθηκε η καταταση σταδιακα μετα κοπων και βασανων, οποτε υπομονη και καλη δυναμη!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γλυκό, μην ανησυχείς, ξέρω και εγώ από μωρά που ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, γιατί και η Βασιλική ήταν το ίδιο! Πιό μικρή και απο τη Μ και κοιμόταν μεσα στη μέρα συνολικά μία ώρα και τότε με το ψάρωμα που είχαμε κ σα νεοι γονείς τα είχαμε δει όλα..... Απλά τη μικρή την είχαμε πάρει κάπως "κουρδισμένη" από το μαιευτήριο, αλλά φυσικά τώρα μεγαλώνει και αποκτά άλλα χούγια... Ξέρω για τη φμ.... Θυμάμαι που τα έγραφες στην αρχή αν και τότε είχε αρχίσει να στρώνει ε;; Πάντως ειλικρινά την απορία την έχω... ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ;;;;;;;;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΚΟΑΛΑΚΙ μου γλυκό, μην ανησυχείς, ξέρω και εγώ από μωρά που ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, γιατί και η Βασιλική ήταν το ίδιο! Πιό μικρή και απο τη Μ και κοιμόταν μεσα στη μέρα συνολικά μία ώρα και τότε με το ψάρωμα που είχαμε κ σα νεοι γονείς τα είχαμε δει όλα..... Απλά τη μικρή την είχαμε πάρει κάπως "κουρδισμένη" από το μαιευτήριο, αλλά φυσικά τώρα μεγαλώνει και αποκτά άλλα χούγια... Ξέρω για τη φμ.... Θυμάμαι που τα έγραφες στην αρχή αν και τότε είχε αρχίσει να στρώνει ε;; Πάντως ειλικρινά την απορία την έχω... ΔΕ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ;;;;;;;;;;

Ναι, αρχισε να στρωνει λιγο πριν τον χρονο γενικα στο θεμα του υπνου, αλλα σε προγραμμα φυσιολογικο μπηκαμε μετα τον χρονο και πλεον το τηρουμε με ευλαβεια!!! Δεν εχω απαντηση στο ερωτημα σου γιατι και εγω την ιδια απορια εχω...:confused::confused:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι, αρχισε να στρωνει λιγο πριν τον χρονο γενικα στο θεμα του υπνου, αλλα σε προγραμμα φυσιολογικο μπηκαμε μετα τον χρονο και πλεον το τηρουμε με ευλαβεια!!! Δεν εχω απαντηση στο ερωτημα σου γιατι και εγω την ιδια απορια εχω...:confused::confused:

Χαχαχα! Θα μας τρελάνουν τα μωρά!! Κοαλάκι μου πάω για ύπνο, μπαααας και προλάβω..... Όνειρα γλυκά!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Χαχαχα! Θα μας τρελάνουν τα μωρά!! Κοαλάκι μου πάω για ύπνο, μπαααας και προλάβω..... Όνειρα γλυκά!!!

Και εγω παω για υπνο και αργησα...

Καληνυχτα και φιλακια σε οοολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...