Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μουυυυυυυ!!!Τι κάνετε??

Εμείς καλααααα!!!!Το παιδάκι μου αρχίζει και κάθεται και μοναχουλη του στο ρηλαξ κι όλο χαζεύει τα κρεμαστά παιχνιδάκια τους μιλάει τους γελάει και εναι ένας γλυκας!!!Κάθε μέρα που περνάει βρε κορίτσια τον ερωτεύομαι!!!

Κατά τα αλλά έκανα όλη μέρα αρκετές δουλιτσες γιατί το σπίτι είχε τον αμαζευτο.Βασικα ξεκίνησα ααπο την κρεβατοκάμαρα συρτάρια κτλ. και άλλη μέρα θα κανω ντουλάπες!!Το βλέπω θα μου πάρει κανα μήνα να βάλω σε σειρα το σπίτι πάλι.Πριν την εγκυμοσύνη το είχα κάνει αλλά τώρα δεν είναι τοσο εύκολο,αλλά και δεν με νοιάζει οπότε γίνουν.Καθαρο είναι απλά σειρα πρέπει να μπει πάλι!!!Προς το παρον παντού υπάρχουν πανακια και πιπιλες!!!!χαχαχαχαχα!!!

Μετά έκανα λίγο προβιτσα το κομματάκι που λέω γιατί αύριο το βράδυ θα το πω και τώρα τεχαρα και σας γράφω χαλαρωνοντας!!!Εσείς τι κάνετε καλεεεεεεεεεεεε????

ΜΑΡΑΚΙ μουυυυυυυυυυ!!!!!Μαρηηηηηη τζογαδορισσα!!!!χαχαχαχαχαχα!!!Πρόσεχε το το μικρόβιο μαναρακι μου είναι επικίνδυνο.Η ρουλέτα είναι το αγαπημένο μου να δουλεύω.Εχει πολύ ενδιαφέρον ειδικά οταν έχει παιχνίδι και δεν είναι βαρετή!!!!Αλλά κοριτσάκι στημένα δεν είναι γιατί αν ήταν τόσα χρόνια που δουλεύουμε εκεί θα φερναμε όλους τους δικούς μας να παίζουν και θα είχαμε βγάλει πολύ χρήμα!!!!Λυπάμαι για τον θείο σου.Εχω δει αρκετά τέτοια περιστατικά και είναι λυπηρό!!!Απλά πρόσεχε το Μαρακι μου γιατί δεν θελει πολύ να ξεφύγεις.Κι οταν κερδίζεις να φεύγεις κι οταν χάνεις επίσης.Μην προσπαθήσεις ποτέ να πάρεις τα λεφτά που έχασες πίσω!!!Απλά φύγε και πες ότι θα είχες πάει για ένα ποτό ας πούμε και θα τα ξοδευες!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου καλώς ήρθες και πάλι!!!Αχ τι τρυφερό παιδάκι η Αγγελικουλα σου!!!Να την χαίρεσαι!!!Είναι αστέρι!!!Αλλά μπράβο και σε σας γιατί το παιδί όπως το μάθεις!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυ!!!!Τι κάνετε??Έκανε μεροκάματο σημερα ο Μητσός μας?Εδω είχε αερα και δεν βγήκαμε.Αυριο ελπίζω να μην έχει!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ μου περάσατε ομορφα σημερα ε?Τι ωραία μα βγαίνεις με τους άντρες σου!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ πως πας???Πολύ ύπνο ε????Μάζευε ύπνο όσο μπορείς!!!

NGN μου με γεια τις στολές σας!!!Και του χρόνου!!!Ελπίζω να πέρασες ομορφα με τον αντρουλη σου!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου!!!Πολύ παιχνίδι σημερα???Ελιωσες ε??Φιλάκια στο φουρτουνιω μας!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου με γεια τα ρουχαλάκια της μουρμουριτσας!!!!

Καληνυχταααααααααα!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσια!Ευχομαι καλες Αποκριες!

Χτες τρεχαμε ολο το πρωινο στους γιατρους.Καναμε υπερηχο στομαχου στον Παπανικολαου πισω απο το Χιλτον και οντως εχουμε και οισοφαγικη παλινδρομηση :mad: μετα πηγαμε Παιδων και καναμε καρδιοφραφημα και υπερηχο καρδιας λογω του συμβαντος πνιγμου μεσα στην νυχτα και ευτυχως ολα καλα.Κοριτσια δεν θελω να ξανα δω νοσοκομειο συντομα και γιαυτο ειπα να μην κανουμε εγκεφαλογραφημα.

Εσεις κανατε Παπ μετα την γεννα;Με πηρε προχτες ο γιατρος και δεν βγηκε αρνητικο γιατι βρεθηκαν ατυπα κυτταρα ascus και συνισταται επαναληψη σε εξι μηνες!!Μου εξηγησε οτι εχω πεσμενο το ανοσοποιητικο μου και γαυτο...:-(

Σημερα θα τα ντυσω και τα δυο και θα παμε στο αποκριατικο παρτι το πρωι του νηπιαγωγειου της ανηψιας μου εξω στο προαυλιο....να σκασει το χειλακι μας λιγο.Η Β. θα ντυθει Σταχτομπουτα ή Πενταμορφη (ειναι ντουμπλ φας η στολη) και το μωρο καμηλοπαρδαλη.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα!! τι κανετε? εμεις καλα!! εχει υπεροχη μερα, κριμα που θα την περασουμε σπιτι!! εγω εχω ξεκινησει απο νωρις δουλιτσες, σε καμια ωρα θα ερθει η γυναικα για το σιδερο οπου της εχω μαζεψει γυρω στα 6 πλυντηρια, χαμος! Θα τη βαλω να μου περασει και τα πλακακια του μπανιου με viakal γιατι δε μπορω να εισπνευσω το απορρυπαντικο κ το μπανιο ειναι χαλια..

Yola μου ευχομαι να τελειωνει καπου εδω η περιπετεια με τον μικρουλη σας!! Να ανοιξει και ο καιρος να ηρεμησετε απο το φοβο των ιωσεων. Να περασετε πολυ ομορφα σημερα!

Μποτσακομανουλα τι κανεις?? Χαιρεται ο Χρηστακος με το ριλαξ? Μπραβο του.. Οσο για τον ερωτα δε μπορεις να φανταστεις πως σε νιωθουμε ολες οι μανουλες!! Και οσο θα μεγαλωνει και θα κανει κατορθωματα εκει να δεις πως θα νιωθεις!!!

Παω να συνεχισωωωω! Φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!

σημερα εχουμε λιακαδα!!!!!!λεμε να παμε βολτα με την μπεμπα μολις φαει την φρουτοκρεμα της!!!!!!!!!ειμαστε μονες σημερα εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!κλαψ!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ καλη επιτυχια σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ μου ευχομαι να μην ξαναχρειαστει ποτε να πας σε νοσοκομειο!!!!!!

αχ τι ωραια που θα τα ντυσεις τα μωρακια σου!!!!!!!!!!!

τεστ παπ εμενα μου ειπε ο γιατρος 6 μηνες μετα τη γεννα!!!!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε???????????????????????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα σε ολες τις σουρτουκες!!!!:tongue:Καλε το εχετε ριξει εξω αυτες τις μερες,ετσι?Καλα κανετε!Δεν υπαρχει καλυτερη στιγμη απο μια οικογενειακη βολτα!

Εμεις ειμαστε καλα!Η μικρη κοιμαται,οταν ξυπνησει θα παμε λαικη/σουπερ!

Μεχρι και Τριτη εχω ρεπο!4ημερο(μια φορα το μηνα μας βαζει),και μετα πρωινα και νυχτες!Σουπερ!

Μποτσακι μου,ειδς μωρε ποσο γρηγορα αναπτύσσεται ο Χρηστακος?

Και εχει ηρεμησει!Οποτε και ο ιδιος τους θα απολαμβανει οτιδηποτε κι αν κανει!Τον βαζεις να στεκεται μπρουμητα?

Οσο για το καζινο,εχεις δικιο σε οσας ειπες!Παντα πηγαινα με τον αντρα της κουνιαδας!Εγω,οπως ειπα,σταματησα λογω παιδιου,αυτος συνεχισε να παιζει και εχανε μεγαλα ποσα,ποτε 500 ευρω,ποτε 400ευρω,και δεν ελεγε τιποτα στην κουνιαδα μου!Κοντεψαν να χωρισουν!

Ιωαννα μου,καλη βολτιτσα καλη μου!

Αγορομαμμυ μου,τι κανετε?Καλως πραττεις και παιρνεις γυναικα για τις δουλειες.Δεν εισαι σε θεση να κανεις και πολλα!Ο Μητσακος καλα?Το σπορακι μας?

Κοαλακι μου,και γω θ'ακολουθησω τις γευσεις σου!Λεω να κανω πιτσα το απογευμα!;)

Τι κανει η μικρη?Χαιρεται τον πατερουλη?

Ηλιβοασιλεμα μου,ειναι τοσο γλυκα η Αγγελικη μας!Μα πως τις ηρθε αυτη η κουβεντα?Αν και η τουρτα ηταν καρδια!

Ριτσα μου,τι κανεις υπναρου μου?Χιχι!Κοιμησου τωρα,γιατι μετα θα εχεις τρομερες αυπνιες!Εννοω πριν γεννησεις!

Υολα μου,οτι και να πω θεωρω πως ειναι λιγο.Τα λογια στερευουν.Καντε ενα ευχελαιο κοριτσι μου,μην το παραμελητε,επειτα απο ολα αυτα που περασατε και περνατε.

Εν τω μεταξυ,αντι για σταχτοπουτα,εγραψες σταχτομπουτα!!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Γελασα παρα πολυ!!!

Καλα να περασετε!

Νgn μου,τι κανεις?Μη μου πεις πως πινεις καφε στον κηπο γιατι θα σε βρισω!!!!:tongue::tongue:Θελω και γω λεμεεεεεεεεε!

Χμμμμ...δε πιστευω να ξεχασα καμια????:tongue:

Παω να λουστωωω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε??????????

Εμείς πολύ καλά! Ο μπαμπάς μας έχει υπηρεσία σήμερα και εγώ όλο το πρωί άφησα την μικρή στην μαμά μου και πήγα τον μικρό στην θάλασσα και στις κούνιες! Περιττό να σας πω την χαρά του!!!!! Αχ κορίτσια μου έλειψε το αγοράκι μου. Μία με την εγκυμοσύνη μία με την μπέμπα που δεν είχε πρόγραμμα τον παραμέλησα και δεν τον έβγαζα έξω. Από δω και πέρα όμως, αν το επιτρέψει και ο καιρός, όλο έξω θα είμαστε!! Το έχει ανάγκη!

Εσείς τι μου κάνετε?????

Σήμερα το μενού έχει σουτζουκάκια με ρύζι!!!! Γιαμ γιαμ...!!!!!

Πάω να διαβάσω νέα σας και επανέρχομαι!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσια!Ευχομαι καλες Αποκριες!

Χτες τρεχαμε ολο το πρωινο στους γιατρους.Καναμε υπερηχο στομαχου στον Παπανικολαου πισω απο το Χιλτον και οντως εχουμε και οισοφαγικη παλινδρομηση :mad: μετα πηγαμε Παιδων και καναμε καρδιοφραφημα και υπερηχο καρδιας λογω του συμβαντος πνιγμου μεσα στην νυχτα και ευτυχως ολα καλα.Κοριτσια δεν θελω να ξανα δω νοσοκομειο συντομα και γιαυτο ειπα να μην κανουμε εγκεφαλογραφημα.

Εσεις κανατε Παπ μετα την γεννα;Με πηρε προχτες ο γιατρος και δεν βγηκε αρνητικο γιατι βρεθηκαν ατυπα κυτταρα ascus και συνισταται επαναληψη σε εξι μηνες!!Μου εξηγησε οτι εχω πεσμενο το ανοσοποιητικο μου και γαυτο...:-(

Σημερα θα τα ντυσω και τα δυο και θα παμε στο αποκριατικο παρτι το πρωι του νηπιαγωγειου της ανηψιας μου εξω στο προαυλιο....να σκασει το χειλακι μας λιγο.Η Β. θα ντυθει Σταχτομπουτα ή Πενταμορφη (ειναι ντουμπλ φας η στολη) και το μωρο καμηλοπαρδαλη.

καλημερα σε ολες!!!γιολα μου ναι εγω ειχα κανει παπ τεστ αφου 40ισα.

μποτσακι μου ωραια περασαμε...αν κ σημερα ο μικρος φταρνιζετε κ μαλλον κρυωσε απο την χθεσινη μας πρωινη βολτα που φυσαγε λιγο κ την πατησαμε.καλα δεν πειραζει ομως του βαζω συνεχεια ορο κ θα περασει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια πηγαμε βολτιτσα αλλα μας βγηκε ξινη γιατι μολις γυρισαμε πηγα ν αλλαξω παμπερς κ βλεπω κακα στερεα κ σαν να κοκκινιζαν λιγο,παιρνω τηλ την παιδιατρο κ μου ειπε οτι ειναι απ το ζορισμα κ μαλλον φταινε το μηλο κ η μπανανα κ μου ειπε να αλεθω μονο αχλαδι κ να το βαζω μεσα σε φρουτοκρεμα εμποριου αυτη με τα 3 φρουτα!!!!!!την πηρα βρε κοριτσια αλλα αυτη η κρεμα γραφει πανω οτι εχει μεσα μηλο-μπανανα κ πορτοκαλι δεν ξερω τι να κανω????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια πηγαμε βολτιτσα αλλα μας βγηκε ξινη γιατι μολις γυρισαμε πηγα ν αλλαξω παμπερς κ βλεπω κακα στερεα κ σαν να κοκκινιζαν λιγο,παιρνω τηλ την παιδιατρο κ μου ειπε οτι ειναι απ το ζορισμα κ μαλλον φταινε το μηλο κ η μπανανα κ μου ειπε να αλεθω μονο αχλαδι κ να το βαζω μεσα σε φρουτοκρεμα εμποριου αυτη με τα 3 φρουτα!!!!!!την πηρα βρε κοριτσια αλλα αυτη η κρεμα γραφει πανω οτι εχει μεσα μηλο-μπανανα κ πορτοκαλι δεν ξερω τι να κανω????????????

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!!! Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω τι να σου πω για να σε βοηθήσω γιατί δεν μου έχει ξανατύχει!!! Μόνο μία κρέμα εμπορίου υπάρχει??? Αν έβρισκες κάποια χωρίς μήλο και μπανάνα?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και απο εμας!καλα εισαστε οοολες???χρονια πολλα γα χθες σε ολες!!!!

εμεις καλα ειμαστε...χθες η μικρη αργησε να κοιμηθει....μη σας τα πολυλογω ειμαι κομματια....

το εμβολιο δεν το καναμε τελικα γιατι η παιδιατρος ειναι μ@λ@κο!!!!!!!!!

τη Δευτερα τωρα στις 11:30

πολυ κουρασμενη ειμαι και σωματικα και ψυχολογικα...!υπομονηηηηη!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μαρακι βορινο...δεν ξερω πώς της ηρθε η ατακα για την κηδεια αλλα νομιζω για τα λουλουδια το ειπε γιατι ηταν πολλα ασπρα τριανταφυλλα!;)

Παντως ηταν πολυ αστειο εκεινη την στιγμη!!!

Εχουμε ωραιο ηλιο σημερα και ετυχε σημερα να εχει το ρεπο του ο αντρας μου ενω αυριο θα δουλεψει τελικα, οποτε σημερα καναμε την βολτα μας! Ηπιαμε και τον καφε μας στη πλατεια, εκανε και ποδηλατο η κορη μου και επαιξε με ενα σωρο φιλαρακια της!!! Της εδωσε και ενα φιλι ενας συμμαθητης της στο μαγουλο, ετσι στα ξαφνικα!!! χαχαχαχα αρχισαμε τις κατακτησεις μας!!!!!

Ωχ...τι μας περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!! χααχαχαχαχαχα

Ngn πηγες βολτιτσα και εσυ με τον γιο;;; Καλα εκανες!!!! Αφου η μπεμπουλα σου, δοξα τον θεο , ειναι βολικουλα, αφηνε την καμια ωριτσα στη μαμα σου, και βουρ για βολτιτσες με τον γιοκα σου!!!!

Καλησπέρα κορίτσια...

έχω εξαφανιστεί, αλλά διαβάζω τα νέα σας... :-)

Τρέχω τρέχω τρέχω... η μαμά μου πάει καλύτερα και έχει αρχίσει να προχωράει με το πι... που είναι πολύ καλό. Την Πέμπτη θα πάει στο γιατρό να βγάλει τα ράμματα και θα δούμε τι θα της πει για το νάρθηκα.

Η μπεμπούλα μεγαλώνει, αλλά συνεχίζει να τρώει πολύ συχνά ακόμα και το βράδυ... οπότε κοιμάμαι ελάχιστα...

Δυστυχώς η πεθερά μου αν και ήταν εδώ μέχρι εχθές δεν βοήθαγε καθόλου... μόνη μου έκανα όλες τις δουλειές, το μαγείρεμα και πρόσεχα τη μαμά μου και το μωρό... Ζορίστηκα αρκετά... αλλά δεν με πείραζε τόσο που δεν βοήθαγε... εξάλλου της είχα πει από την αρχή ότι η μαμά μου είναι δική μου ευθύνη και ότι δεν θέλω να επιβαρύνω εκείνη (αν και εκείνη ισχυριζοταν ότι ήρθε για να βοηθήσει με τη μαμά μου)... Αυτό που με πείραξε ήταν ότι ζήλευε την μαμά μου και έκανε καθημερινά σκηνές στον άνδρα μου... ότι μόνο εκείνη δεν σκέφτεται ποτέ... κτλ κτλ...

Είναι απίστευτο, αλλά μετά από αυτά που είδα αυτές τις μέρες έχω αρχίσει να πιστευω ότι δεν αγαπάει τα παιδιά της!!! Δεν ένιωσε αγάπη από τους γονείς της και δεν έχει μάθει να αγαπάει!!!!

kPAZp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?? εμεις καλα, πριν λιγο ξυπνησαμε μετα απο 2 ωρες και βαλε υπνο!!! Καναμε δουλιτσες και ξεκουραστηκαμε! Σημερα φαγαμε διαιτητικα, εκανα φιλετο στηθος κοτοπουλου και εβρασα μπροκολακι γιατι το ξεφτιλησαμε τις τελευταιες μερες!! Καλε επαθα και μια λαχταρα... Σφουγγαριζα το δωματιο του μικρου και τον εβαλα στην κουνια του να παιξει μεχρι να τελειωσω και ξαφνικα ακουω ενα "γκαπ.. και τον βρηκα πεσμενο εξω απο την κουνια! Ω ρε μανα μου αρχισαμε! Καιρο το προσπαθουσε και γι'αυτο δεν τον αφηνα ιποτε μονο του, αλλα σημερα τα καταφερε και μαλιστα ημουν στο ενα μετρο διπλα του αλλα γυρισμενη πλατη.. Εκλαψε παρα πολυ αλλα ευτυχως μετα τον εψαξα, δεν ειχε καποιο σημαδι και περπατουσε καλα. Το μεσημερι τον κοιμησα στο μονό του κρεβατι που εχουμε ηδη παρει και εχουμε βαλει προστατευτικο καγκελο μπας και αρχισουμε να του το μαθαινουμε. Εχει κοιμηθει πολλες φορες εκει για μεσημερι και κατεβαινει πολυ ομαλα οταν ξυπναει αλλα θελω να το συνηθισει καλα μεχρι το καλοκαιρι. Μας ειχε πει η παιδιατρος οτι οταν αρχισει να πηδα την κουνια τοτε να του μαθουμε το κρεβατι.

Χριστινακι μου τραβηξες πακετο ε? Ευτυχως εφυγε η πεθερα μπας και βρειτε τους ρυθμους σας.. Με κουραση σιγουρα αλλα τουλαχιστον χωρις γκρινιες. Φιλια στη μπουμπουκα σου..

Ιωαννακι μου λαχταρισες με τα κακα της μικρης ε? λογικο.. να σου πω, γιατι δε δοκιμαζεις να της δωσεις το αχλαδι με την κρεμα που της δινεις το απογευμα για αρχη που την εχεις και τσεκαρισμενη, κ μετα βρισκεις και μια του εμποριου.

Ηλιοβασιλεμα ομορφα περασατε σημερα ε?? Τελεια! Κατακτησεις η Αγγελικουλα??? πωπωπω φανταζομαι θα κοκκινησε εκεινη την ωρα χαχαχα!! Παντα ετσι γλυκια και αξιαγαπητη να ειναι!!

Θα συνεχισω μετα να σας γραψω κοριτσια γιατι με τραβαει ο ταρζαν!!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ, Επεσε ο Δημητρακης απο την κουνια; Φανταζομαι το σκηνικο...

Εμενα ειχε πεσει πιο μικρη για πρωτη φορα.. Οταν ηταν 9 μηνων, 4 μερες πριν την βαπτιση της!

Τωρα, εσεις ειναι ευκαιρεια σταδιακα να του δειξειτε τον τροπο να βαζει τα ποδαρακια στα καγκελα και να κατεβαινει απο την κουνια...δηλαδη να τον εκπαιδευεσετε! πχ οχι να τον πηγαινετε αγκαλια μεσα στη κουνια, αλλα να τον βαζετε να τα σκαρφαλωνει και να μπαινει ...

Μηπως ειναι η ωρα να γινει η εκπαιδευση στο ανεβασμα και κατεβασμα της κουνιας;

Και καλα κανατε και πηρατε το μονο κρεβατι και το προστατευτικο πλαινο...και αυτο ειναι καλο να μαθαινει να κοιμαται εκει...για να μην νιωσει οτι τον βγαζει ο αδερφος του απο την κουνια του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...