Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ναι η γλυκα μου, σημερα ηταν φορτωμενη με ζωγραφιες, κατασκευες, το βιβλιο της δανειστικης βιβλιοθηκης, την τσαντα της και ενα σακουλακι με λιχουδιες σαν κερασμα συμμαθητη της λογω γενεθλιων!!!!

Κουβαλουσαμε ενα σωρο πραγματα γυριζοντας στο σπιτι απο σχολειο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι η γλυκα μου, σημερα ηταν φορτωμενη με ζωγραφιες, κατασκευες, το βιβλιο της δανειστικης βιβλιοθηκης, την τσαντα της και ενα σακουλακι με λιχουδιες σαν κερασμα συμμαθητη της λογω γενεθλιων!!!!

Κουβαλουσαμε ενα σωρο πραγματα γυριζοντας στο σπιτι απο σχολειο!!!

Ηλιοβασιλεμα μου μου να την χαιρεστε και οπως επιθυμητε να την δειτε την κοπελαρα σας!!!

Χαρα που θα ειχε η μικρουλα σας ε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσάκια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Τι κάνετε?????

Σορρυ αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα! Δεν δούλευε αυτές τις μέρες ο άντρας μου και πηγαίναμε συνέχεια βόλτες. Είχε και τέλειες μέρες και τις εκμεταλλευτήκαμε!!!!

Σήμερα πήρα στα παιδιά στολές. Στον μικρό ΝΤΑΡΤΑΝΙΑΝ και στην μικρή ΧΙΟΝΑΤΗ! Πολύ πλάκα θα έχουν!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί το βράδυ θα βγω με τον άντρα μου για φαγητό!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn μεγειά οι στολες σας!!!! Τελεοι θα ειναι και οι δυο!!!

Χαζευα στο φβ και εμφανιστηκε στο χρονολογιο μου μια φωτο με μια τουρτα καρδια και λουλουδια σε ενα τραπεζι και λεει αυθορμητα και αθωα η κορη μου: Μαμά ποιος πεθανε;

Εεε αυτο ηταν.....με επιασαν τα γελια και ξεκαρδιστηκαμε με την κορη μου!!!:lol::lol::lol:

Ngn μεγειά οι στολες σας!!!! Τελεοι θα ειναι και οι δυο!!!

Χαζευα στο φβ και εμφανιστηκε στο χρονολογιο μου μια φωτο με μια τουρτα καρδια και λουλουδια σε ενα τραπεζι και λεει αυθορμητα και αθωα η κορη μου: Μαμά ποιος πεθανε;

Εεε αυτο ηταν.....με επιασαν τα γελια και ξεκαρδιστηκαμε με την κορη μου!!!:lol::lol::lol:

Βρε την Ζουζουνα σου!!...χαχαχα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!

Τι κάνετε?????

Σορρυ αλλά δεν έχω διαβάσει τίποτα! Δεν δούλευε αυτές τις μέρες ο άντρας μου και πηγαίναμε συνέχεια βόλτες. Είχε και τέλειες μέρες και τις εκμεταλλευτήκαμε!!!!

Σήμερα πήρα στα παιδιά στολές. Στον μικρό ΝΤΑΡΤΑΝΙΑΝ και στην μικρή ΧΙΟΝΑΤΗ! Πολύ πλάκα θα έχουν!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί το βράδυ θα βγω με τον άντρα μου για φαγητό!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

ngn μου μεγεια τις στολες σας!!!

Τελεια θα ειναι τα αδερφακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα δεν κοιμασαι;;;;;;;;;

Ειπαμε βρε Ηλιοβασιλεμα μου...εχω γινει υπναρου....αλλα μερικες ωρες ειμαι ξυπνεια.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.

Εσυ τι κανεις Ηλιοβασιλεμα μου;;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Για εμας τετοιες ωρες 5-7 ειναι μεσημερι...λογω ωραριων του αντρα μου!!! χαχαχαχα για αυτο ρωταω αν κοιμασαι!!!!

Πώς πας απο διατροφη;

Α!!! οσο για την διατροφη προσπαθω οσο μπορω...να προσεχω!!

Εσυ κανεις διατροφη η οχι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Τι εγινε απουσια ολες!!!!χιχιχι

Εμεις πριν λιγο γυρισαμε ειχαμε βγει κ οι τρεις μαζι.ωραια περασαμε στο the mall πηγαμε,κ πηγαμε στη la pasteria.

Τωρα θα ξεκουραστω γιατι νιωθω παρα πολυ κουρασμενη εδω κ μερες.μηπως πρεπει να παρω καμια βιταμινη θα δω.τεσπα καληνυχτα σε ολες κ χρονια πολλα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θαλειτσα καλα κανατε και πηγατε οικογενειακη βολτιτσα!!!

Εμεις εδω σπιτακι μας και οι 3 μας...ο αντρουλης ειναι ψιλοκρυωμενος αφου τον εχει φαει το κρυο και η βροχη στη δουλεια...Η μικρουλα μου και εγω μολις μπανιαριστηκαμε και χαλαρωνουμε!!!

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα??? ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε αργα το πρωι και επειδη δεν ειχα δουλειες καθησαμε οι μας και παιξαμε...μεχρι προλιγο που εγω μπηκα για μπανιο και μολις βγηκα ο ανδρουλης μου κοιμησε τη φμ και πηγε βολτα στους φιλους του. Μου ειπε να βγουμε για φαγητο αλλα ειμαι κουρασμενη και το αφησαμε προς το παρον!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? καλυτερα ειστε??? ο γαμπος εγινε της δουλειας σημερα??? εργαζομενος ε???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τι κανεις??? χαθηκες λιγουλααακι και ανησυχησαμε!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ θα βγουμε για φαγητο αλλαη φορα, κατι που αγαπαμε πολυ εξισου και οι 2, απλα σημερα ειμαι κουρασμενη αρκετα!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν??? αν βγειτε εξω καλα να περασετε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια τι κανετε??? Εμεις καλα!! Χαθηκα γιατι ασχοληθηκα να φτιαξω πιτσα που ζηλεψα απο τη συμπεθερα μου!!! Και εγινε απιθανη!!!!! Βρηκα συνταγη για πολυ λεπτη ζυμη ιταλικη και εγινε τελεια, ειχε ερθει και ο αδερφος μου και ενας φιλος μας και μολις εφυγαν...Ειδαμε και μια ταινα με τον Ψαλτη, ομορφα περασαμε!!! Θα τα πουμε αυριο φιλες μου, παω να κανω ενα ντουζακι να ξαπλωσω, σας φιλω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...