Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κορίτσια μουυυυυυ!!!!Τι κάνετε??

Εμείς καλα είμαστε,ο μικρός κάθε μέρα και πιο ηρεμος κι εγώ τρέχω να κανω ότι προλάβω,ευτυχώς έρχεται και η μανούλα μου η οποία υποτίθεται ότι δεν θα ερχόταν και σημερα γιατί είχε ρεπω ο άντρας μου και σημερα αλλά του έτυχαν κάτι δουλειες και την έφερα!!!Την έχω ξεπατωσει την καημένη πέρα δώθε αλλά κι αυτή μια μέρα να μη δει το μωρό της λείπει!!!χιχιχιχι!!!Άσε ο πατερας μου που παίρνει τρεις φορές τη μέρα τηλεφωνο να δει τι κάνει ο Μπεμπής!!!Πάει ξεφυγανεεε!!!Κορίτσια εγώ πολύ αιμα και σημερα!!!Ελεοοοοος!!!

Εσείς τι κάνετε??

ΜΑΡΑΚΙ μου αρχίζει και προσαρμόζεται η Δημητρούλα μας ε?

Εγώ δουλεύω σε καζίνο είμαι κρουπιερισσα και η διεύθυνση μας θελει μόνο ως μακιγιαρισμενες χτενισμενες και με γόβες!!!Άστα είναι πολύ κουραστικό εχεις δεν εχεις όρεξη να κανείς κάθε μέρα αυτή τη δουλεια.Επειδη όμως φορά ε παντελόνια παίζει να βάλουμε και κανένα μποτακι αλλά πάντα ψηλό.Ας είναι ανατομικό αλλά κομψό πάντα το παπούτσι.Καλα μπορώ να φορέσω και φλατ αν θέλω αλλά αν εχεουν στραβοκοιμηθει μπορεί να μου κάνουν παρατήρηση και δεν γουστάρω καθόλου.Θελω να είμαι τυπική με τους κανονισμούς!!!Εν τω μεταξυ εγώ είμαι και γκαντεμω.Μια φορα μπορεί να αφήσω τα μαλλια μου κατω για παράδειγμα κι άλλες 100 κοπέλες,και η παρατήρηση μπορεί να γίνει μόνο σε μένα.Οποτε άστο καλύτερα.Η μέση όμως είναι μεγάλο θέμα καθώς επίσης και οι πόνοι στα χέρια.Ολοι έχουμε θέμα γιατί οι κινήσεις που κανουνε είναι επαναλαμβανόμενες!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου καλή αρχή στα φρουτάκια σας!!!Πωπω φαντάζομαι θα ανυπομονεις να πας στους δικούς σου ε??Κι εγώ στη θεση σου το ιδιο θα ένιωθα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ μου τι κάνετε???Καλα φοβερό το βατραχάκι σου!!!Κούκλος!!Και του χρόνου να να τον ντυνεις παρέα με τον αδερφουλη του!!!Μαρηηηηηηηη εσύ μην κουράζεσαι πολύ!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυ περάσατε ομορφα σημερα ε??Πάλι για φαι λες μαρηηηη???Ελεος!!!Που το βάζεις??

ΘΑΛΕΙΤΣΑ μου τι κάνετε?Ο Παναγιωτάκης αλωνίζει??χαχαχαχα!!!

ΖΩΗΤΣΑ πως τα πήγατε με το πρώτο σας εμβόλιο??

ΜΑΥ μουυυυυ!!!Ξεπατωμα σημερα ε???Γαριδα το μάτι της μικρής ε??

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ που σαι μαρηηηηηηη???Εμβόλιο αύριο μοναχουλα???Καλό κουράγιο!!!Εγώ έφυγα οταν το έκανε.Αφησα τον μπαμπά αλλά από την επόμενη φορα μπαίνω δυναμικά!!!

Τελειώνει το άρμεγμα μαρηηηηηη??Άντε θα ξεκουραστείς μια στάλα!!!!Να μου φιλήσεις τη νυφουλα μου!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!! Είπα και εγώ σημερα να έρθω ξανά στην παρέα αλλά βλέπω πολλές απουσίες σημερινές.

Πού είστε όλες οι Βαλεντίνες;:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ετοιμάζετε τα σοκολατένια σας γλυκα;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλό πρωινό να έχουμε...

Καλημέρα!! Ηλιοβασίλεμα, καλώς μας ήρθες και πάλι! :D

Εμείς το κάναμε χθες το εμβόλιο κι έχουμε γκρινίτσα, οπότε δεν μπορώ να γράψω πολλά. Λιγουλάκι κλάψαμε και το ξεχάσαμε αμέσως. 4300 πήγαμε και 58 εκ ύψος. 6 εκατοστά σε ενα μήνα, πολλά δεν είναι; :shock: Εν τω μεταξύ νιώθω ότι αρρωσταίνω, πφφφφφ!

Σας αφήνω να πάω στη γκρινιαρούλα μου!

p8P6p2.png

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιι,τι μου εκανες τωρα μαρηηηηηηηηη!Ειπες τη μαγικη λεξη ''ΚΑΖΙΝΟ''!Ξερεις οτι εχω παθος με τη ρουλετα?Εαν δεν ειχα την μικρη,θα ημουν συνεχεια Θεσσαλονικη για να παιζω!Τρελενομαι λεμε!Οσες φορες εχω παιξει,μη φανταστεις,μεχρι 70 ευρω,παντα κερδιζω!Μια φορα κερδισα 200 ευρω!Αγαπω ρουλετααα!Πες μαρη λιγο,ειναι στημενο?Γιατι προσπαθω να παιξω με συστημα,δικο μου!Το χω ψαξει λιγο!:tongue:

Ιωαννα μου,καλα ο πεθερος δεν ασχολειτε καθολυο με τη μικρη?Ημαρτον Παναγια μου.Γιατι καλε?

Πατουσιτσα,σαν τα χιονια μαρη!Τι κανετε?Διαβασα ολα καλα!Μπραβο σας!

Μαυ μου,πως ειστε?Ο μπαμπακας σου θα κραταει τις μικρες τελικα?Τι καλα!Αντε,κοντευεις και συ!

Κοαλακι,καλη η πιτσα?Εχετε σκοπο να κανετε κατι σημερα,των ερωτευμενων?

Νgn μου,πως ειστε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τι κανεις?η μικρη?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ κουκλος ο μικρος!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανει η φμ?τι θα την ντυσεις?

ΜΑΥ τι κανεις?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ αντε παρασκευη σημερα να ξεκουραστεις!!!!!!

η μικρη καλα?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ασε πως κ πως περιμενω να παω στο νησι!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες?

εχτες δεν μπηκα τ απογευμα γιατι πηγαμε για ψωνια με την μπεμπα κ τον αντρα μου!!!!!!!!!πηραμε ρουχαλακια της μικρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια καλημερα!!! Τι κανετε??? Εμεις πολυ καλα!! Αργησα να μπω, ειμαι στη δουλεια αλλα το πρωι εφερα για καποιες ωρες τον μικρο μαζι μου γιατι η μαμα μου επρεπε να κανει κατι δουλειες σε υπηρεσιες.. Ειχε να βγει μια εβδομαδα απο το σπιτι ο μικρος και καταενθουσιαστηκε!! εχει και υπεροχη μερα αλλα δε τον αφησα εξω τον καημενο, μεσα απο το γραφειο μου εδειχνε το παραθυρο ολη την ωρα!

Καλε κοριτσακια χρονια πολλα στα ερωτευμενακια!!!!!!!! Εγω πρωτα ειμαι ερωτευμενη με το γιο μου παντως, για να μην πω με τους γιους μου και γινω υπερβολικη, χιχι, και μετα με τον αντρα μου!!!!!!! χοχοχο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ιωαννα μεγειά τα ρουχαλακια σας!!!!!!!!!!!!!!! Για βαλτην να ποζαρει να την δουμε!!!!

Εμεις σχολασαμε, μου εφερε μια καρτουλα κατασκευη με καρδια και ζωγραφια απο την κορη μου και τα λογια της ηταν : Αγαπη ειναι η μαμα μου να δινει χαρα!

Ε...αυτο μου φτανει και μου περισσευει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο μαρη παιζεις ρουλετα;;;;;;;;;;;;;;;;;

παιξε και για μενα και τα κερδη δικα μου!!!!!!!!!!!δυσκολες εποχες!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Αστα να πανε!3 φορες εχω παει!Και ηθελα κι αλλες,αλλα δεν μπορω με το παιδι!Μεγαλος εθισμος κοριτσια!Κι αν κερδισεις γλυκαινεσαι!

Πριν λιγους μηνες εχασα εναν θειο μου απο ανακοπη!Εχασε στο καζινο 25000 ευρω,και προφανως δεν αντεξε και εχασε τη ζωη του μεσα στο καζινο,στα σκοπια!Ατιμο πραγμα!

Θα παιξω καλε και θα μοιραστουμε τα κερδη!

Καλα κοριτσι,τα νευρα μου!

Καταρχην,δε θα κανω χρηση του μειωμενου ωραριου,γιατι θα αφαιρεσει απο την αδεια που θα παρει ο αντρας μου!Οποτε κανονικα οχταωρο!Φυσικα και δε με πειραζει!

ΑΛΛΑ,πηρα τηλεφωνο στον ΟΑΕΔ για να ρωτησω εαν πρεπει να κανω καποια αιτηση περι αυτου!Στο πρωτο τηλεφωνο που πηρα,η κυρια μονο που δε με εβρισε!Μου λεει''δεν εχουμε εμεις καμια σχεση με αυτο που ζητατε,γιατι πηρατε τηλεφωνο σε μας'' και τις απανταω ''πειτε μου ενα τηλεφωνο να μιλησω με καποιον αρδοδιο''!Και τι μου απανταει?'' Ψαξε να βρεις μονη σου τηλεφωνο''!:shock::shock:

Φουντωσα........:mad:

Παιρνω σε αλλο τηλεφωνο,παλι δεν ηξεραν να μου απαντησουν,παλι μου ειπαν πως δεν εχουν καμια σχεση και λεω''ρε παιδια,εγω απο οαεδ δεν εκανα χρηση,πλακα μου κανετε?''

Εν τελει μου εδωσαν ενα τριτο τηλεφωνο και μπορεσα να συννενοηθω!

Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και φυσικα θα στειλω μηνυμα παραπονων.Πρεπει να ντρεπονται.Γενικα οποτε τους παιρων τηλεφωνο ετσι μιλανε!

Ελεος,κωλοχανιο.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μου,εργασια με τον γιο μαζι?Ετσι!Να μπαινει στα κατατοπια!Χεχε!Εμ,φυσικο ερωτευμενη με τα αντρακια σου!Και εχεις και πολλα!

Τι γλυκος που ηταν με τη στολη!Κουκλακι!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι να πω για την καρτα που σου ετοιμασε η μικρη!Την θαυμαζω καθε φορα!Πολυ γλυκια κινηση εκ μερους της κυριας και φυσικα των παιδιων!

Ιωαννακι,καλοφορετα τα ρουχα!Καλα ειναι και η μικρη!Κανει σκανδαλιες!

Πριν λιγο εσπασε ενα εξαρτημα απο μια καφετιερα!Πως θα το πω στον αντρα μου!Γιατι πριν λιγο καιρο ειχε χαλασει το tablet!Το αναξαλυψε,το εριξε κατω και παειιιι!Ευτυχως το φτιαξαμε!

Εμεις σημερα εχουμε φασολακια,ολοι μας,και η μικρη επιπλεον λαχανικα και μοσχαρακι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια μου γεια σας....Χρονια πολλα...για τους ερωτευμενους !!!

Χρονια πολλα σε ολες μας!!

Τι μου κανετε...ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΟΥ;;;

Εγω καλα ..εκανα μαμ και τωρα μπηκα να μαθω τα νεακια σας....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Τόοοοοοοοοοοοοσο υπνο που τον βαζεις; οεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα κανεις, σε πειραζω εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΡΙΤΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τόοοοοοοοοοοοοσο υπνο που τον βαζεις; οεο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα κανεις, σε πειραζω εννοειται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΡΙΤΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ...τι μου κανεις;;;

Τι ωραια που σου εφερε καρτουλα η Αγγελικουλα σου!!!

Ασε μαναρακι μου να κοιμηθω τωρα...γιατι μετα θα γινω νυχτοπουλι...Χαχαχα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...