Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ θα κατεβουμε μαζι με τον αντρα μου για πασχα κ μετα εκεινος θα φυγει θα ξαναρθει τον αυγουστο να κανουμε τα γενεθλια της μικρης κ μετα θα φυγουμε ολοι μαζι!!!!!!!!!δεν λεει κατι γιατι βλεπει οτι εχω ζοριστει πολυ μονη μου με το μωρο χωρις βοηθεια ε κ εκτος αυτου εκει η μικρη θα ειναι συνεχεια με κοσμο!!!!!!!να την χαρουν κ οι γονεις μου γιατι τα πεθερικα μου ειναι στον κοσμο τους δεν τους νοιαζει η πεθερα μου βλεπει το παιδι μια φορα την βδομαδα κ αν κ ο πεθερος μου εχει να το δει πανω απο μηνα!!!!!!!!!κ ειμαστε κ στην ιδια πολυ!!!!!!!!!οι δικοι μου αν δεν την ακουσουν στο τηλ 3 φορες τη μερα δεν μπορουν την βλεπουν κ στο σκαιπ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι κανετε??? απο οτι καταφερα να δω ειστε ολες καλα!!!

Εμεις καλα, απο το πρωι ασχολουμαι με τις δουλειες του σπιτιου, ευτυχως ειχε ωραια μερα και η φμ πηγε βολτα με τον μπαμπα της και εγω εκανα μπαλκονια και μπανιο που ειχα αφησει. Μολις προλιγο τελειωσα γιατι μια να ταισω τη φμ, μια να την πλενω, μια το ενα μια το αλλο καταντησα να κανω ποσες ωρες μπανιο και μπαλκονια. Το απογευμα θα παμε οοολοι μαζι βολτα γιαυτο παω να ξαπλωσω λιγο να ξεκουραστω και μετα να φυγουμε!!!

Θα τα πουμε το βραδυ, φιλακια σε οοολες!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ (ΖΩΗΤΣΑ) καλο εμβολιο, ολα να πανε καλα!!!

Εεεφυγαααα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μεσα στην Ορεστιαδα μενουμε!!!!!!!!αχ μωρε πεινουσε ο μικρουλης!!!!!!!!ειναι καλυτερα?

ΘΑΛΙΤΣΑ προσπαθει να παρει δρομο ο μικρος ε?

ναι ιωαννα μου θεωρω οτι ειναι ετοιμος αλλα εκει που μου κανει τα 3βηματα μετα καθετε κατω κ μπουσουλαει...χιχιχιχι τι να πω!!!!!που θα παει θα το παρει αποφασει καποια στιγμη.

μαρακι μου ναι παιζει πολυ με τα παιχνιδια του κ μονος του αρκετη ωρα.γενικα ειναι ευκολο παιδι!!!!!

κοαλακι μου καλα να περασετε!!!!!κ εμεις το απογευμα θα λειπουμε.εχει γενεθλια ο κουνιαδος μου κ θα παμε.φτιαχνω κ πιτσα με δικο μου ζυμαρι...

Αυτα οποτε θα τα πουμε αυριο φιλια,!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΡΙΤΣΑΚΙ πως εισαι?αντε κοντευουν οι μερες που θα δειτε το μπεμπε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Ιωαννα μου τι μου κανεις;;

Εγω καλα ειμαι ...το Μπεμπε μεγαλωνει...αχ!!ναι κοντευουνε η μερες για να το δουμε!!!

Εσυ καλα εισαι;;

Η Μικρουλα σου καλα ειναι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε????

Εμείς καλά! Πηγαίνουμε συνέχεια βόλτες και μετά τρέχω να μαζέψω το σπίτι και γι'αυτό δεν μπαίνω πολύ! Και τώρα στα πεταχτά μπήκα!

Δεν έχω διαβάσει νέα σας!

Ελπίζω όλες να είστε καλά!

Ίσως προλάβω να τα διαβάσω το βράδυ!

Φιλιά για τώρα!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!χαθηκα εντελως!τρεχω και δεν φτανω.....ναι μεν εχει ηρεμισει η Δεσποινα μου,αλλα εχω χιλια δυο πραγματα να κανω δουλειες κτλ...

εμεις καλα ειμαστε!!!!

Δοξα Τω Θεο!

Αυριο εχουμε το εμβολιο μας!δεν καταφερε τελικα να παρει μια μερα ρεπο ο συζηγος..οποτε θα παω αυριο μοναχη μου!

καλα μου κουραγια...θα κλαιω μαζι με τη Δεσποινα βλεπω...!

το μητρικο μου γαλα μειωθηκε κατα πολυ!!!!αντε να τελειωνει..με κουρασε το αρμεγμα!επισης απο σημερα εχω και πονακια περιοδου!

αιντε να μου ρθει........

Ηλιοβασιλεμα μου,τι εγινε τελικα???????θετικο η αρνητικο????

δεν διαβασα νεα σας καθολου!

Ριτσα μου,κααι αγορομμανα μου πως παει η εγκυμοσυνη σας??????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια καλησπέρα. Ησυχιες έχουμε σήμερα το βραδυ; Περισσότερη κίνηση είδα το πρωί, σας διάβασα αλλά δε μπορούσα να σχολιάσω διότι ήμουν πάλι μόνη με τα δύο και η μικρή έχει αποφασίσει πως πια δε νυστάζει..... Πώς γίνεται να μήν κοιμάται; Της έλεγα σε μια φάση "κοιμίσου κορίτσι μου, είσαι βρέφος, πώς αντέχεις;" Και αυτή γέλαγε....... Εγώ πάλι νόκ αουτ σήμερα..... Δε βγήκσμε κ έξω γιατί είχε αέρα, και μεχρι τις 7.30 που ηρθε ο αντρας μου τα είχα παίξει.. Μετά έφτιαξα στα πολύ γρήγορα τορτελίνια με τυρί και τωρα μόλις κοιμήθηκε η Β και η μικρή λαγοκοιμάται στο ριλάξ, αλλά γυρω στις 11 θα φαει.

Τί νέα έχουμε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγωωω, τι κανετε??? καλε που ειστε ολες???

Εμεις ειμαστε καλα, πηγαμε βολτα το απογευμα και τωρα η φμ κοιμαται. Πηγα πηρα πιτσα να φαμε με τον ανδρουλη μου, γιαααμι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!! τι κανετε? καλα βλεπω ε?? κι εμεις καλα... Ο μικρος κοιμαται... Δοκιμασαμε την αποκριατικη στολη μας και γελουσε μονος του, δεν περιμενα τοσο ενθουσιασμο απο τοσο μικρος!! αφου μολις τη βγαλαμε τη χαϊδευε τη στολη και γελουσε!

Συμπεθερα μου ομορφα τα περασατε? μπραβο σας!! φαε και ενα κομματι πιτσα για εμενα που τρελαινομαιιιιιι! Ευτυχως μου μειωθηκαν οι ληγουρες αλλιως θα σε εβαζα να μου στειλεις και ενα τοσο δαααα κομματακι!!! :) :)

May μου τα επαιξες σημερα ε? Σε καταλαβαινω, θελει γερα νευρα να αντεξεις τοσες ωρες μονη και χωρις να κοιμαται κιολας το μωρο!

Πατουσιτσα!! Που εισαι μαρηηηηηη!! καλα εισαστε?? πριν λιγο σε σκεφτομουν και λεω θα τα εχεις παιξει μοναχουλα!!! φιλια στην Δεσποινουλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ ΚΟΑΛΑΚΙ λίγη πιτσούλα και απο δω ε;; Αν και έφαγα τορτελιπνια, ακόμα νιώθω πείνα ρε γμτ και η πίτσα είναι πάντα λαχταριστή... Θα πω του άντρα μου να παραγγείλουμε αύριο, ΄η μπορεί να φτιάξω εγώ το βραδάκι.. (Με έτοιμη ζύμη βεβαίως...)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου του άρεσε η στολή του Μητσάκου μας;; Μπράβο- μπράβο!!! Και του χρόνου να ντύσεις και τους δύο!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μας πράγματι χάθηκες! Πολύ κουραστικό το άρμεγμα έχεις δίκιο!! Καλή επιτυχία στο εμβόλιο! Μήν πλαντάξεις βρε! Σε εχει ανάγκη το Δεσποινιώ...

78xyp2.png

RUAmp3.png

ελα Μay μου, τι νοστιμα και τα τορτελινια!! εχω καιρο να φαω!! ετοιμαζεσαι να ταϊσεις την μπεμπα τωρα? ναι ενθουσιαστηκαμε με τη στολη, θα δεις και φωτο που εβαλα τον βατραχακο μου! στηνοταν σαν μοντελο να τον φωτογραφησω, δεν κουνιοταν ρουπι το νουμερακι μου!!!!

Θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω κοριτσουδια μου γιατι νυσταζω... φιλακια πολλα και καληνυχτα!! Ονειρα γλυκα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα Μay μου, τι νοστιμα και τα τορτελινια!! εχω καιρο να φαω!! ετοιμαζεσαι να ταϊσεις την μπεμπα τωρα? ναι ενθουσιαστηκαμε με τη στολη, θα δεις και φωτο που εβαλα τον βατραχακο μου! στηνοταν σαν μοντελο να τον φωτογραφησω, δεν κουνιοταν ρουπι το νουμερακι μου!!!!

Θα σας αφησω να παω να ξαπλωσω κοριτσουδια μου γιατι νυσταζω... φιλακια πολλα και καληνυχτα!! Ονειρα γλυκα!

Καληνύχτα Αγορομάμμυ μου! Βάλε το βατραχάκι να το δούμε!! Καλή ξεκούρασηηηη!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...