Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! Καλα εισαστε? μπραβο σας που κοιμηθηκατε καλυτερα!!! Τι μαγειρευετε σημερα? Εχεις και το βασανο να μαγειρευεις αλλο για εσας και αλλο για τη μικρη! αντε σε λιγους μηνες θα τρωτε τα ιδια και θα ειναι διαφορετικα... σου βαζω το link της συνταγης, κλασικα απο ιντερνετ τη βρηκα!! οταν ξεκινησα να το ζυμωνω απογοητευτηκα οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα τελικα τα καταφερα. Ναι εγινε αρκετα τραγανο για σπιτικο..

http://faghta-giagias.blogspot.com/2012/06/blog-post_25.html

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια σας παραθετω αυτο σε περιπτωση που καποια δινει στο παιδακι της αυτο το γαλα, ή γνωριζετε αλλη μανουλα που να το δινει! Γινεται ανακληση της παρτιδας!

http://www.eimaimama.gr/2014/02/anaklisi-noulac.html

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Ξυπνήσαμε, φάγαμε, ξαναφάγαμε και τώρα ξανατρώμε :tongue: Έχουμε παιδίατρο σήμερα και θα κάνουμε και εμβόλιο. Δε θέλω να μου την τρυπήσουν :-(

Πάω να σας διαβάσω κι αν προλάβω να απαντήσω!

p8P6p2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Ξυπνήσαμε, φάγαμε, ξαναφάγαμε και τώρα ξανατρώμε :tongue: Έχουμε παιδίατρο σήμερα και θα κάνουμε και εμβόλιο. Δε θέλω να μου την τρυπήσουν :-(

Πάω να σας διαβάσω κι αν προλάβω να απαντήσω!

Καλημερουδια!!!! Τι κανετε κοριτσακια μαμα και κορη? Αχ θα την τρυπησουν τη νυφη?? Κριμαααα! Δε σου ειπαν να πας νωρις το πρωι για το εμβολιο για να μπορεις να δεις α αντιδρασεις ή παρενεργειες μεσα στην ημερα? Καλα βεβαια σιγα τις παρενεργειες, αντε κανενας πυρετακος!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κοριτσια μου!

Η μικρη κοιμηθηκε μιση ωρα!Εφαγε φρουτακια και εκοτε παιζει,ακολουθοντας και μενα που κανω δουλειες!Σημερα μαγειρευω πατατες γιαχνι!Εβαλα και ενα πλυντηριο της,οπου και απλωσα και τωρα πατακια του μπανιου!Εχουμε τοσο ωραια μερα,που δικαιολογει πλυντηρια!

Αγορομαμμυ μου,ευχαριστουμε για την ενημερωση του γαλατος και φυσικα προσωπικα για τη συνταγη!Το θεμα ειναι πως τη δοκιμασες και ειχε επιτυχια!

Πραγματι,η ολη διαδικασια του φαγητου ειναι χρονοβορα και εκνευριστικη!Και για μενα που δεν χρησιμοποιω χυτρα!Οποτε σε 2 μηνες,οπως ειπες θα ειμαστε πιο καλα!

Ζωη μου,καλο εμβολιο κοριτσι μου!Φυσικα δεν ειναι το πρωτο σας,ετσι?Γιατι δε θυμαμαι κιολας!

Βρε κοριτσια,το τελευταιο διαστημα,ακουω συνεχεια ασχημα νεα!Τι κακο ειναι αυτο?

Χθες πληροφορηθηκα,πως μια συναδελφος μου και κοπελα που καναμε παρεα,επαθε πολυ σοβαρο ατυχημα πριν 2 μηνες!Ενω ηταν πεζη ή προσπαθουσε να περασει το δρομο,την τραυματησε διερχομενη μηχανη!Δυστυχως η κοπελα δε θυμοταν πως εγινε,επαθε και αμνησια!Κοντεψε να χαθει απο τη ζωη,αλλα ευτυχως τωρα ειναι καλα!Θ'αργησει να ρθει στη δουλεια μεν,αλλα ειναι καλα!

Απο τη μια ανευθυνος ο κυριος,μιας και ειμαι σιγουρη πως ετρεχε,διοτι την πεταξε 15 μετρα μακρυα,απο την αλλη δεν εφυγε,πηρε τηλεφωνο στο εκαβ και πηγαινε να τη δει στο νοσοκομειο!

Και το αλλο δυσαρεστο ειναι πως πεθανε ο πατερας ενος φιλου μου!

Γι αυτο ας ευχομαστε να εχουμε την υγεια μας κοριτσια,κι ας μην ερχονται τα πραγματα οπως τα θελαμε/περιμεναμε!Η ζωη μας εχει σημασια!Να ειμαστε εμεις καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ναι ευτυχως σημερα τα εφαγε μια χαρα!!!!!!!!!!!!

πριν το πασχα θα φυγω για το νησι!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ανησυχια εχει η μικρη ε?κ μενα ξυπνησε αρκετες φορες το βραδυ!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σας κοριτσια μου ....Τι μου κανετε;;;

Εγω καλα...λιγο ζαλαδες και ανακατοσουρες ειχα το βραδακι,αλλα κατα τα αλλα καλα.

Εσεις καλα μου ειστε ολες;;;

Τι κανεις καλο μας Ριτσακι?Ειχες ανακατοσουρες?

Αχου μωρε!Να,τα χαζα της εγκυμοσυνης!

Κατα τ'αλλα πως εισαι?

Αδυμονεις να δεις το μωρακι σου,ετσι?

Τωρα θα εχει σχηματιστει και πολυ καλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τι κανεις καλο μας Ριτσακι?Ειχες ανακατοσουρες?

Αχου μωρε!Να,τα χαζα της εγκυμοσυνης!

Κατα τ'αλλα πως εισαι?

Αδυμονεις να δεις το μωρακι σου,ετσι?

Τωρα θα εχει σχηματιστει και πολυ καλα!

Μαρακι μου καλα μου εισαι μαναρακι μου;;;

Ναι περιμενουμε πως και πως να δουμε το μωρακι μας...αχ!! αλλες 8 μερες μεινανε...Μαρακι μου.

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ναι ευτυχως σημερα τα εφαγε μια χαρα!!!!!!!!!!!!

πριν το πασχα θα φυγω για το νησι!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ανησυχια εχει η μικρη ε?κ μενα ξυπνησε αρκετες φορες το βραδυ!!!!!!!

Ιωαννα μου,τι καλα που τα εφαγε!Μαλλον ηθελε τον χρονο της,ωστε να δεχτει τις νεες γευσεις!Κακα τα ψεμματα,τοσο καιρο ειχε συνηθισει μονο το γαλα!

Πολυ ωραια λοιπον!

Αληθεια,πως νιωθει ο αντρας σου που θα λειψετε τοσο καιρο?Θα καταφερει να ρθει με αδεια?

Με ειχες ρωτησει καποια στιγμη,ποσο καιρο ειμαστε εμεις παντρεμενοι!Τον Ιουνιο θα κλεισουμε 2 χρονια γαμου!Συνολικα ειμαστε 12 χρονια μαζι!

Δεν μπορω να πω,πως ειχε για καποιο λογο ανησυχια η μικρη!

Κατα πασα πιθανοτητα,και εκει καταληξαμε με τη γιατρο,σηκωνεται απο συνηθεια!Ειναι σα να εχει μεσα της ''ξυπνητηρι'' και ξυπναει συγκεκριμενες ωρες,μη ξεροντας να κανει κατι και κλαιει!Δε πειραζει!Θα το συνηθισω και αυτο τωρα που δουλευω!

Ριτσακι μου,καλα ειμαστε και μεις!Η Δημητρα με τρεχει ολη μερα!Οπου παω,γινετε ουρα μου!Ανοιγουμε και ολα τα συρταρια,πεταμε οτι εχει μεσα και μετα φευγουμε!:tongue:

Σημερα ευτυχως ηταν πολυ καλη,γιατι τις αλλες μερες εβγαζε γκρινια και οχι πολυ καλη συμπεριφορα απεναντι μου!

Απο πισω ερχεστε κοριτσι!

Βεβαια,ειναι οι πιο ομορφες στιγμες αυτε και μονο με χαμογελο μπορεις να τις θυμασαι!

Πεφτει πολυ υπνος ετσι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου,τι καλα που τα εφαγε!Μαλλον ηθελε τον χρονο της,ωστε να δεχτει τις νεες γευσεις!Κακα τα ψεμματα,τοσο καιρο ειχε συνηθισει μονο το γαλα!

Πολυ ωραια λοιπον!

Αληθεια,πως νιωθει ο αντρας σου που θα λειψετε τοσο καιρο?Θα καταφερει να ρθει με αδεια?

Με ειχες ρωτησει καποια στιγμη,ποσο καιρο ειμαστε εμεις παντρεμενοι!Τον Ιουνιο θα κλεισουμε 2 χρονια γαμου!Συνολικα ειμαστε 12 χρονια μαζι!

Δεν μπορω να πω,πως ειχε για καποιο λογο ανησυχια η μικρη!

Κατα πασα πιθανοτητα,και εκει καταληξαμε με τη γιατρο,σηκωνεται απο συνηθεια!Ειναι σα να εχει μεσα της ''ξυπνητηρι'' και ξυπναει συγκεκριμενες ωρες,μη ξεροντας να κανει κατι και κλαιει!Δε πειραζει!Θα το συνηθισω και αυτο τωρα που δουλευω!

Ριτσακι μου,καλα ειμαστε και μεις!Η Δημητρα με τρεχει ολη μερα!Οπου παω,γινετε ουρα μου!Ανοιγουμε και ολα τα συρταρια,πεταμε οτι εχει μεσα και μετα φευγουμε!:tongue:

Σημερα ευτυχως ηταν πολυ καλη,γιατι τις αλλες μερες εβγαζε γκρινια και οχι πολυ καλη συμπεριφορα απεναντι μου!

Απο πισω ερχεστε κοριτσι!

Βεβαια,ειναι οι πιο ομορφες στιγμες αυτε και μονο με χαμογελο μπορεις να τις θυμασαι!

Πεφτει πολυ υπνος ετσι?

Βρε!! την ζουζουνα...ναι αυτα μενουνε Μαρακι μου.

Ναι απο υπνο αλλο τιποτα...εχω γινει πολυ υπναρου....Χιι!!χιι!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι μου καλησπερα!! τι κανεις?? ανυπομονεις για την αυχενικη?? ειναι τελεια... εγω αργω να δω το σπορακι μου ακομα.. μετα την αυχενικη και εσενα λογικα θα σου αργει το επομενο ραντεβου σε σχεση με τη συχνοτητα που σε βλεπει τον πρωτο καιρο...

Μαρακι βορινο παρακαλω, δεν κανει τιποτα για τις πληροφοριες! Ετοιμαζεσαι για τη δουλιτσα??

Κοριτσακια σας αφηνω γιατι σχολαω σε λιγακι, ελπιζω να τα πουμε αργοτερα αν δε με πιασει τεμπελια!!! Φιλακια πολλα σε ολες και καλο μεσημερι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ριτσακι μου καλησπερα!! τι κανεις?? ανυπομονεις για την αυχενικη?? ειναι τελεια... εγω αργω να δω το σπορακι μου ακομα.. μετα την αυχενικη και εσενα λογικα θα σου αργει το επομενο ραντεβου σε σχεση με τη συχνοτητα που σε βλεπει τον πρωτο καιρο...

Μαρακι βορινο παρακαλω, δεν κανει τιποτα για τις πληροφοριες! Ετοιμαζεσαι για τη δουλιτσα??

Κοριτσακια σας αφηνω γιατι σχολαω σε λιγακι, ελπιζω να τα πουμε αργοτερα αν δε με πιασει τεμπελια!!! Φιλακια πολλα σε ολες και καλο μεσημερι!!!

Κοριτσι μου καλα που το ειπες.Εγω δεν κοιταξα την ωρα.Βγαινω δεν εχω ετοιμασει ΤΙΠΟΤΑ.Αυριο παλι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμμυ μου καλα μου εισαι;;

Ο μητσακος σου τι κανεις;;

Το μωρακι στην κοιλιτσα σου...καλα;;;

Ναι ανυπομονουμε να το δουμε.

Εγω μετα την αυχενικη θα με δει ο γιατρος μου 14 Μαρτιου,δηλαδη γυρω στις 21 μερες μετα την αυχενικη.

Εσυ ποτε θα το δεις;;

Καλο μεσημερι Αγορομαμμυ μου....Πολλα φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσι μου καλα που το ειπες.Εγω δεν κοιταξα την ωρα.Βγαινω δεν εχω ετοιμασει ΤΙΠΟΤΑ.Αυριο παλι!

Τα λεμε Μαρακι μου αυριο....καλη δουλειτσα!!

Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...