Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

NGN, είσαι τόσο κοντά στη θάλασσα; Ζηλεύω! Δε θυμάμαι προς τα που μένεις - είναι θάλασσα που μπορείς να κάνεις μπάνιο; Γιατί κι εγώ πέντε λεπτά από τη θάλασσα είμαι, αλλά εννοούμε την παραλία της Θεσσαλονίκης :tongue:

Ριτσάκι, πώς πας με τα συμπτώματα; Πότε έχεις αυχενική;

Κορίτσια, το Ηλιοβασίλεμα εξαφανίστηκε αφού μας είπε τα αρνητικά αποτελέσματα.... :-(

Ζωητσα μου καλα ειμαι....εχωγινει πολυ υπναρου χαχαχα!!!

Για αυχενικη παω 21/2...αχ!! αλλες 9 μερες μεινανε.

Εσυ μαναρακι μου καλα εισαι;;

Το μικρο σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα, εκανα οοολη την ημερα δουλειες και τωρα ο αντρας μου κοιμηζει τη φμ. Εκανα και ντουλαπες και τετοια και η αληθεια ειναι οτι ανεβα-κατεβα στο σκαλοπατακι πιαστηκαν οι γαμπες μου!!!

Παω να φτιαξω κατι να φαμε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα και απο εμενα!!! Πριν λιγο εβαλα τον μικρο για υπνο και θα ακολουθησω κι εγω γιατι ψοφησααααααα!!! Συμπεθεραααα μαρη μου ανοιξε η μεση και εμενα, εκανα μπανιο, σκουπισμα, ξεσκονισμα, και επειδη το παιζω και καλη νοικοκυρα εφτιαξα και μια σπανακοτυροπιτα με φυλλο που εφτιαξα μονη μου για πρωτη φορα!!! Εγινε υπεροχη παρεπιπτοντως, και του μικρου του αρεσε!! Η νυφη μου καλα ειναι?? ηρεμη απο το εμβολιο, δεν ειχατε πυρετουλη ετσι?

Σας αφηνω οπως μπηκα κοριτσακια γιατι θα κολλησω εδω και θελω να ξαπλωσω γιατι δεν κοιμηθηκα το μεσημερι και σερνομαι!! Ποναει η μεση μου πολυ! Λυσσαξα, ειναι αυτο που λενε οτι στο δευτερο τριμηνο την εγκυο την πιανει ανεξηγητη ενεργεια..

Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα και απο εμενα!!! Πριν λιγο εβαλα τον μικρο για υπνο και θα ακολουθησω κι εγω γιατι ψοφησααααααα!!! Συμπεθεραααα μαρη μου ανοιξε η μεση και εμενα, εκανα μπανιο, σκουπισμα, ξεσκονισμα, και επειδη το παιζω και καλη νοικοκυρα εφτιαξα και μια σπανακοτυροπιτα με φυλλο που εφτιαξα μονη μου για πρωτη φορα!!! Εγινε υπεροχη παρεπιπτοντως, και του μικρου του αρεσε!! Η νυφη μου καλα ειναι?? ηρεμη απο το εμβολιο, δεν ειχατε πυρετουλη ετσι?

Σας αφηνω οπως μπηκα κοριτσακια γιατι θα κολλησω εδω και θελω να ξαπλωσω γιατι δεν κοιμηθηκα το μεσημερι και σερνομαι!! Ποναει η μεση μου πολυ! Λυσσαξα, ειναι αυτο που λενε οτι στο δευτερο τριμηνο την εγκυο την πιανει ανεξηγητη ενεργεια..

Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? κουραστηκεσ ε??? με ρωτησες 2 φορες τι κανω και ξεχασα να σου απαντησω. :oops: Καλα ειμαι και εγω και η φμ, οχι δεν εκανε καθολου πυρετο, γενικα δεν κανει!!! Εγω εκανα υπνοδωματια και χωλ και αυριο μπανιο και μπαλκονια και τελος, τα υπολοιοα τα ειχα κανει εχθες!!! Καληνυχτα και καλη ξεκουρασηηη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσάκια μου!!!Φίλες μου αγαπημένες,τι κάνετε???

Εμείς καλα είμαστε σημερα είχε ρεπω ο μπαμπάς μας και την περάσαμε οι τρεις μας!!!!Ο οποίος αποφάσισε να μαγειρέψει κιόλας κι οπότε ανακατεύεται με την κουζίνα την κάνει κ...ο!!!Τελοσπάντων ευτυχώς ήταν νόστιμο το φαγητό.Εφτιαξε μοσχαράκι στη γάστρα με κάστανα!!!Ο μικρός είχε γκρηνιτσα αλλά κοιμόταν και ενδιάμεσα,κουβεντιάζαμε κτλ.Βρε κορίτσια οταν πλησιάζει η ώρα να φάει λίγο να τον καθυστερήσω τον πιάνει αμόκ μιλάμε!!!Το ιδιο και μολις τον βγάζω από το μπάνιο για να τον ντύσω.Εχει καταλάβει ότι θα φάει και δεν έχει υπομονή καθόλου.Τωρα κοιμάται από τις 11 πάλι.Το πρωί ξύπνησε 9 παρα.Μια χαρούλα!!!Και μετά πάλι ύπνο μέχρι τις 12.Δεν πήγαμε και βόλτα γιατί έβρεχε σημερα και είχε αεράκι το πρωί.Απο Σαββατοκύριακο τώρα!!!Α κορίτσια γυρω στις 10 το πρωί έκανε και σεισμό!!!Να μου πήγε!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ΖΩΗΤΣΑ μου τι κάνετε???Ωραία που την βγάζεις έτσι με το σλινγκ την μπεμπουλα σου.Ευχαριστω γι αυτό που μου έστειλες,ναι το έχω ακουσει κι εγώ!!!Όσο για το βράδυ βρισκω ευκαιρία να ηρεμώ μολις κοιμούνται αλλά και ποτέ δεν έχω κοιμηθεί πριν τις 3.Ειμαι νυχτοπούλι κι έχω δουλεψει και πολύ νύχτα κι εδω και χρόνια έχει αλαξει το ρολόι μου,αλλά τώρα με το παιδί αλλάζουν τα πράγματα σιγά σιγά!!!

ΜΑΥ μου τέλεια που τις πηγές βολτίτσα τις κοριτσαρες σου!!!Μου αρέσει που ο μπαμπακας σου κρατάει τα παιδιά!!Είναι πολύ τρυφερό!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου κοινωνικοτατος ο Μητσακος μας ε?Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!Είναι ένας γλυκας!!!!Κι εσύ μανταμιτσα για ηρέμησε με τις δουλειες,μην ξεπατωνεσαι,να προσεχείς!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου τελικά το χτύπησε το φρουτακι της η μουρμουριτσα μας???

ΚΟΑΛΑΚΙ μου ξεραθηκε το φουρτουνιω ε???Κι εσύ ξεπατωμα με τις δουλειες ε???Δεν τελειώνουν οι ατιμες!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου πως εισαστε??Μωρέ της λείπεις της Δημητρουλας σου.Εφυγες ξαφνικά και πρέπει να συνηθίσει το μανάρι μου!!!Τι τρυφερό μωράκι που σου χάιδευε το πρόσωπο!!!Να προσεχείς με τη μέση σου.Ατιμο πράγμα.Κι εγώ στη δουλεια 8 ώρες όρθια με τα πακιοτακουνα υποφέρω!!!!

Καληνύχτα τσαπερδονες μου!!!!

1sh1p2.png

καλημερα !!!!!!!!!!τι κανετε?

χτες μιλησα με το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μας στο φβ!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να επιστρεψει δυναμικα!!!!!!!!!

εμεις σημερα ξυπνησαμε απ τις 5.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηπιε γαλα η μουρμουρα κ καθεται τωρα κ παιζει!!!!!!!

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο αντρουλης μου δεν θα ξανακανει υπηρεσια θα κανει κατι αλλο!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μια χαρα με το φρουτακι!!!!!!!!!!

αχ ειδες ωραια που ειναι τωρα με το μωρο?τωρα που φυγαν τα πονακια το απολαμβανεις πιο πολυ!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες??????????????????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!!! Τι κανετε?? εμεις καλα! Ο μικρος εχθες το βραδυ δεν καλοεφαγε και ξυπνησε τα ξημερωματα στις 4.30 κλαιγοντας απαρηγορητος και λεμε λες να πειναει, του καναμε γαλα και στην τελευταια γουλια κλεινει τα ματια και κοιμαται ο καημενος... Δε μπροω να θυμηθω ποοοοοσους μηνες εχει να συμβει κατι τετοιο, νομιζω απο τοτε που αποθηλασαμε! Ευτυχως που ηταν πεινα τελικα γιατι τετοια ωρα που ξυπνησε και με το κλαμα που εκανε φοβηθηκαμε μην πονουσε πουθενα το παιδι. Κατα τ'αλλα καλα ειμαστε, στη δουλιτσα εγω, ο μικρος πριν λιγο ξυπνησε απ'οτι με ειδοποιησε η μανα μου...

Ιωαννακιιιιιιιιιιι καλημερα πρωινη πρωινη κι εσυ!!!!!!!!!!!! Τι κανετε? Η Ορεστιαδα τι κανει?? Αληθεια μενετε μεσα ή εξω απο την πολη?

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!τι μου κανετε????

Εμεις καλα ειμαστε..εδω παιζουμε με τον μικρο.

Ζωη μου κατι κανει ο μικρος μεχρι 3 βηματα κ μετα τον πιανω.πιστευω συντομα θα περπατησει.

Αγορομαμμη μου πεινούσε ο μικρος ε????αχ το ζουζουνι.παντως εμενα μου το κανει οταν βλεπει καποιο ονειρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα Θαλειτσα μου!!! χαρουμενος ο μικρουλης?? ναι σιγουρα πλησιαζει η ωρα να περπατησει!!! Εμενα ο μικρος δεν ξερω αν ειδε ονειρο ή τρομαξε με κανεναν ηχο γιατι εκεινη την ωρα ειχε αρχισει βροχη και ακουγοταν καποιο σιδερο που χτυπουσε εξω απο το δωματιο του.. τουλαχιστον μετα κοιμηθηκε καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ μεσα στην Ορεστιαδα μενουμε!!!!!!!!αχ μωρε πεινουσε ο μικρουλης!!!!!!!!ειναι καλυτερα?

ΘΑΛΙΤΣΑ προσπαθει να παρει δρομο ο μικρος ε?

ναι Ιωαννα μου ειναι σχεδον καλα ο μικρος, βηχει πολυ λιγο μονο.. Χαρουμενος ειναι, απο εχθες το απογευμα χορευει ολη την ωρα!!!! Βεβαια τον πιανουν και οι κλασικες γκρινιες τυπου "μαμα κατσε κατω μαζι μου και μην κανεις τιποτα!" η μουρμουρα τι κανει?

to1Np2.png

KCkop2.png

του λειπει η μανουλα του μωρε!!!!!!!!!!!!!η μουρμουρα κοιμαται!!!!!!!!!!!!!

περιμενω να ξυπνησει να φαμε φρουτοκρεμα!!!

αχ τελικα ακυρο θα ξανακανει υπηρεσιες κανονικα!!!!!!!!!!!!κλαψ!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

του λειπει η μανουλα του μωρε!!!!!!!!!!!!!η μουρμουρα κοιμαται!!!!!!!!!!!!!

περιμενω να ξυπνησει να φαμε φρουτοκρεμα!!!

αχ τελικα ακυρο θα ξανακανει υπηρεσιες κανονικα!!!!!!!!!!!!κλαψ!!!!!!!!!!!

ωχ μωρε κριμα, δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο τις υπηρεσιες! εμεις προσωρινα τις εχουμε γλιτωσει για οσο υπηρετει εδω αλλιως θα επρεπε να κανει δυο το μηνα νομιζω! μακαρι να γλιτωσετε και εσεις συντομα. τρωτε με λαχταρα τη φρουτοκρεμα σας?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και απο μενα κουκλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Η μικρη ξυπνησε ελαχιστες φορες το βραδυ,και σηκωθηκε στις 7,οπου επαιξε στο δωματιο της,ενω εγω ξαπλωνα διπλα της,ηπιε γαλα και επειτα αδραξαμε την ευκαιρια του καλου καιρου και πηγαμε για εξωτερικες δουλειες,τις οποιες τελειωσαμε γρηγορα ευτυχως!

Και σημερα ειμαι απογευμα,καθως και αυριο!

Ζωη μου γλυκια πως τα πατε με την μικρη και τον θηλασμο?Τωρα που εχει μεγαλωσει τρωει ανα τριωρο ή δεν εχετε απολυτα συγκεκριμενο χρονο?

Εγω ειδικη ζωνη,αλλα Ζωη μουυυυ,εαν μπορεις να μου πεις που την εχω βαλει,θα σε ευγνωμονουσα για χρονια!ΔΕΝ μπορω να τη βρω!Και πως νευριαζω οταν χανω πραγματα!:cool:

Αγορομαμμυ μου,τι κανετε?Ο Μητσακος ξυπνησε για να φαει?Ειμαι σιγουρη πως ειχες να βιωσεις κατι τετοιο πολλους μηνες!Ισως δε χορτασε,οπως ειπες,ισως να τρομαξε και το γαλα παντα τα ηρεμει και τ'ανακουφιζει!

Ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο,αλλα και σε πολλα αρθρα στο διαδυκτιο,πως η εγκυος εχει,απο ενα σημειο και μετα,πολυ ενεργεια,οπως ανεφερες!Εσυ ομως μην τα κανεις ολα μαζι!

Μπραβο βρε κοπελα μου που ανοιξες φυλλο!Εγινε τραγανο?Εαν θελεις,οποτε μπορεις,να μου πεις τη συνταγη για το φυλλο της πιτας!

Ιωαννα μου,τι κανει η μουρμουριτσα μας?

Τελικα τρωει καλυτερα τα φρουτακια της?

Ο συζυγος δεν θα αλλαξει ποστο?Κριμα!Ειδικα εαν σας βολευε!Εσυ το Πασχα θα πας στο νησι?

Θαλεια μου,τι κανετε?Ειμαι σιγουρη πως ο μικρος συντομα θα αρχιζει να τρεχει!Εαν καταλαβει πως μπορει να στηριχτει καλα στα ποδαρακια του,τα αλωνιζει!Μπραβο σας!Παιζει με τα παιχνιδακια του?

Μαυ μου,τι κανουν τα κοριτσια μας?

Μπραβο,καταρχην,στον πατερα σου,που μπορει να κρατησει τα μικρα!

Ο δικος μου,οχι να την ταισει,ουτε να την αλλαξει δεν μπορει!Μονο να την κανει βολτα με το καροτσι και να παιξει μαζι της!Ευτυχως η μανουλα μου,πλεον εχει παρει τον αερα με την μικρη,οποτε μπορω να την αφηνω και σε αυτη οποτε χρειαστει.

2 βδομαδες εμειναν για τη δουλεια?

Παντως,ακουω και στην κλινικη,πως υπαρει μεγαλη ελλειψη απο φαρμακα!

Μποτσακι μου,νυχτοπουλι μου γλυκο!Τι κανετε?

Ποσο χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη και ευδιαθετη!Παρολο που δεν κοιμασαι πολλες ωρες!

Ο Χρηστακος μας ζωντανεψε!Φτου να μην το ματιασω το παλικαρι μας!

Βρε αγαπη μου,θυμησε μου παλι που δουλευεις!:rolleyes:

8 ωρες ορθια και με τακουνια?Ωχ,μονο που το ακουω,ποναω βρε κοπελα μου!Εγω μια ωρα μενω ορθια με τακουνι και τα ποδια μου μουδιαζουν!

Ειναι τουλαχιστον ανατομικα?

Κοαλακι μου τι κανετε οικογενειακως?Ευχομαι να τελειωσεις γρηγορα και με τις δουλειες και να ξεκουραστεις!Αν και,οπως εχουμε αναφερει απειρες φορες,δεν τελειωνουν οι δουλειες!Ολο και κατι θα βγει,και παλι απο την αρχη!

Καλεεε,εδω εχουν στολισει για τις αποκριες!Μα ποτε εφτασαν?

Ιωαννα μου,να δωσεις τα φιλια μας και την αγαπη μας στο Ηλιοβασιλεμα μας!Ας μας ερθει ξανα,οποτε ειναι ετοιμη!Την αγαπαμε πολυ!

Η Πατουσιτσα μας τι κανει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...