Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Συμπεθερα κοιμηθηκε καλα η φουρτουνα? μαλλον το εμβολιο της επεσε βαρυ της καημενης!!! Κι εμενα πολυ υπνος μετα απο εμβολιο!! Μια χαρα της εχεις ρυθμισει το μενου της φουρτουνας, θα γινει θηριακι δυνατη! Εσυ καλα εισαι??

Συμπεθερα νουμερο2 Ζωη καλημερα!!! τι κανετε μαμα και κορη?? εμεις καλα, αν και βασικα εχουν ολοι σχεδον κολλησει απο τον μικρο σε ηπιο βαθμο ομως, ευτυχως εγω την εχω γλιτωσει για την ωρα!! Παω να βρω τη συνταγη που εφτιαξα και σας την παραθετω...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΖΩΙΤΣΑ τί κάνεις; Ξέρεις τί θυμάμαι; Που μια μέρα μπήκες στο παλιό μας καφέ και μας έγραψες πάνω σε κάτι, σχολιάζοντας οτι δεν είσαι ο τύπος που γράφει πολλά και τελικά...σε κολλήσαμε το μικρόβιο, χαχαχαχαχα!!

Τί κάνει η κοριτσάρα σου; Ωστε την χώνεις κάτω από το παλτό στο σλίνγκ και καλημέρα σας ε;;!!! Ποπό, την καλύτερη δουλειά καπνεις! Και αμα πεινάσει, την έχεις και μπροστά στο πιάτο της.... Σούπερ!!!!!

2,5 εβδομαδες απομένουν για τη δουλειά και ναι, πρεπει σιγά σιγά να προπονήσω τον παππού. Όχι οτι εχει ανάγκη αυτός, έχει μεγαλώσει τα δυο παιδιά της αδερφής μου, ενίοτε τη Βασιλική και τα παίρνει και τα τρία τα παει θάλασσα, τα παει εκδρομές και όλα τα εγγόνια του έχουν αδυναμία. Απλά θέλω να κάνει μερικά ταίσματα πριν φύγω, να είναι σίγουρος οτι "τοχει", γιατί αυτή η μικρή είναι και κάπως ζόρικη με το φαγητό. Ευτυχώς θα φτιάξει ο καιρός κιάλλο και θα τη βγάζει καθε μερα έξω, εγώ θα γυρνάω μεσημέρι, οπότε θα περναει πιο εύκολα η μέρα για όλους.

Το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, πράγματι χάθηκε... Ίσως θέλει λίγο το χρόνο της, λογικό..

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

αχ εχασα πολλα νεακια σας οποτε θα σας διαβασω σελιδα σελιδα κ θα απανταω!!!!!!!

εμεις καλυτερα απλα κοριτσια καθε τρεις κ λιγο μου κανει κακα μεχρι κ 4 φορες εκει που εκανε μονο μια φορα κ ολη μερα ασχολουμαστε μ αυτα απ την αλλη δουλειες στο σπιτι θελει κ την προσοχη μου πιο πολυ η μικρη κ κανουμε παιχνιδακια!!!!!!κ εκει που ετρωγε μια χαρα κ τα φρουτα το πρωι κ την κρεμα τ απογευμα χτες κ σημερα αφου με παιδευε μια ωρα δεν εφαγε πανω απο 5 με 6 κουταλιες οποτε τις εδινα γαλα το οποιο επινε με λαχταρα δεν ξερω τι παιζει!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ οπως καταλαβες ξεκινησαμε ηδη φρουτα!!!!!!!!εσυ τ κανεις?ο μικρος?

ΚΟΑΛΑΚΙ πωπο φανταζομαι θα τρομαξες πολυ ετσι οπως ειδες τον μπαμπα σας ξαφνικα?????????????

μηπως βγαζει κανενα δοντακι κ γιαυτο δεν θελει φαει πολυ???εμενα μου το κανει οταν ειναι να σκασει δοντακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://executivecook.blogspot.gr/2012/01/blog-post_24.html

αυτην εδω εκανα μονο που βασιλικο δεν εβαλα, και αντι για ζωμο βοδινου το εκανα με ζωμο λαχανικων. Βγηκε πολυ νοστιμη αλλα βαρια για ορεκτικο που την ηθελα εγω, αφου με ενα πιατο σκας! οποτε την επομενη φορα θα βαλω ή λιγοτερα μανιταρια ή λιγοτερη κρεμα γαλακτος. την εκανα βελουτε με το ραβδομπλεντερ και εγινε τελεια αλλα για να τη φας για κυριο πιατο!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

may23 μου,καλημερα και σε σενα!Υπεροχο που βγηκατε τα 3 σας και χωρις προβληματακια απο τη Β!Μπραβο στο κοριτσακι σου που ηταν υπακουη και συνεργασιμη!Η Μιχαελα πως τα παει με τα κακακια!Ειχα διαβασει πως εστρωσε,ή κανω λαθος?

Μαράκι, σίγουρα της λείπεις της μικρούλας και σου το βγάζει σε γκρίνια. Είναι μικράκι αλλά καταλαβαίνει... Στη δουλειά αναγκάζεσαι να σηκώνεις ασθενείς και πονάει η μέση σου; Δύσκολο....

Αρχιζω να το πιστευω,μετα απο αυτα που μου λετε Ζωη μου!Γιατι σημερα μου κανει το εξης:εαν με δει να μιλαω στο τηλεφωνο γκρινιαζει!Μιλουσα πριν λιγο με την κολλητη στο skype,που υποτιθεται πως,λογο της εικονας,θα θελει να κοιταξει και να επεξεργαστει αυτο που βλεπει!Κι ομως,με αφησε να μιλησω λιγο και μετα ερχοταν στην αγκαλια μου και εκλαιγε!Παρολο που μιλουσαμε και στην ιδια!

Ναι κοριτσι μου,σηκωνουμε ασθενεις στις πολυθρονες!Κατακοιτα περιστατικα!Αλλα εχουμε σχεον 6 ασθενεις κατακοιτους που το βαρος τους ειναι ανω των 100 κιλων και πρεπει να τους σηκωνουμε/αλλαζουμε πανα/παμε τουλετα!

Εδω και χρονια με ποναει η μεση μου,αλλα με την αποζη απο τη δουλεια ολο αυτο το διαστημα,καλυτερευσε!Τωρα,μεσα σε 2 μερες,ξαναεμφανιστηκε το προβλημα!Ο οργανισμος μαλλον δε ξεχνα!Κρουει κώδωνα κινδυνου!

Τι κανει η μικρη?Την φανταζομαι μεσα στο σλιγκ και κουκουλομενη μα το παλτο σου,πρεπει να ειναι απιστευτα ομορφη εικονα!

Η Θεσσαλονικη μου τι καιρο εχει?

Κοαλακι μου καλες δουλειες!Ευτυχως το κοριτσακι μας ειναι δυνατο και δεν ειχε παρενεργειες απο το εμβολιο!

Καλα θα κανεις και θα μειωσεις αυτα που πρεπει,ωστε να ισορροπησει το βαρος και να μην ξεφυγετε,γιατι τιθεται και θεμα σακχαρου εαν το παιδι τινει να ξεφυγει απο τις καμπυλες!Οχι οτι ανηκετε στην ομαδα αυτη,γιατι μεχρι στιγμης ειστε καλα,αλλα για να μην ξεφυγετε!

Τι καλα,περασετε ο καιρος και θα ειστε ολοι μαζι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΖΩΙΤΣΑ τί κάνεις; Ξέρεις τί θυμάμαι; Που μια μέρα μπήκες στο παλιό μας καφέ και μας έγραψες πάνω σε κάτι, σχολιάζοντας οτι δεν είσαι ο τύπος που γράφει πολλά και τελικά...σε κολλήσαμε το μικρόβιο, χαχαχαχαχα!!

Τί κάνει η κοριτσάρα σου; Ωστε την χώνεις κάτω από το παλτό στο σλίνγκ και καλημέρα σας ε;;!!! Ποπό, την καλύτερη δουλειά καπνεις! Και αμα πεινάσει, την έχεις και μπροστά στο πιάτο της.... Σούπερ!!!!!

2,5 εβδομαδες απομένουν για τη δουλειά και ναι, πρεπει σιγά σιγά να προπονήσω τον παππού. Όχι οτι εχει ανάγκη αυτός, έχει μεγαλώσει τα δυο παιδιά της αδερφής μου, ενίοτε τη Βασιλική και τα παίρνει και τα τρία τα παει θάλασσα, τα παει εκδρομές και όλα τα εγγόνια του έχουν αδυναμία. Απλά θέλω να κάνει μερικά ταίσματα πριν φύγω, να είναι σίγουρος οτι "τοχει", γιατί αυτή η μικρή είναι και κάπως ζόρικη με το φαγητό. Ευτυχώς θα φτιάξει ο καιρός κιάλλο και θα τη βγάζει καθε μερα έξω, εγώ θα γυρνάω μεσημέρι, οπότε θα περναει πιο εύκολα η μέρα για όλους.

Το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, πράγματι χάθηκε... Ίσως θέλει λίγο το χρόνο της, λογικό..

Καλεεεεεεεεεεεεεε...το ιδιο σκεφτομουν προχθες για τη Ζωη μας!Και γω δε θα ξεχασω τη κουβεντα της και την πορεια που εχει στην παρεα!Α ρε Ζωη,εισαι τελεια κουκλα μου!Καλα κανεις και μπαινεις συνεχεια!Η παρεα σου ειναι πολυ καλη,οπως και ολων των κοριτσιων!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σου Θαλεια μουυυυυ!

Και καλο μεσημερι καλεεεεεεεεεεεε!Δεν εχω ετοιμαστει ακομη για τη δουλεια και το σπιτι λογω μικρης ειναι......κρανιου τοπος!!!!!!!!!!!!

Αυριο παλι!!!!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλως τη May!!! καλα εισαστε?? προπονηση θα πεσει στον παππου ε?? φανταζομαι χαρα που θα κανει... εμενα βεβαια ο πατερας μου νομιζω δεν ειναι και πολυ ικανος να τα καταφερει! Μονο για να τον κακομαθαινει... χιχι!!

Θαλειτσα τι κανετε? περασε ομορφα ο μικρουλης? τωρα που ανοιγει ο καιρος θα χορτασετε βολτιτσες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλως τη May!!! καλα εισαστε?? προπονηση θα πεσει στον παππου ε?? φανταζομαι χαρα που θα κανει... εμενα βεβαια ο πατερας μου νομιζω δεν ειναι και πολυ ικανος να τα καταφερει! Μονο για να τον κακομαθαινει... χιχι!!

Θαλειτσα τι κανετε? περασε ομορφα ο μικρουλης? τωρα που ανοιγει ο καιρος θα χορτασετε βολτιτσες!!

αγορομμαμη μου πως εισαι?????η εγκυμοσυνη πως παει?????ο μικρος καλα ειναι????

μαρακι μου καταλαβα θα γινεται πανικος...οταν δουλευεις κιολας..θα ειναι πιο δυσκολα ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαρηηηη Ιωαννα μου,τωρα προσεξα το δευτερο τικερακι σου!Μαρη,8 χρονια ειστε παντρεμενοι με πολιτικο?

η παιδιατρος μου ειπε οτι οτι κανει απο μονη της καλως το κανει!!!!!!!!!!!δεν πρεπει να την ζοριζουμε εμεις για κατι οποτε κ εγω δεν την βαζω να κανει κατι με το ζορι!!!!!!!!!ναι καλε τον αυγουστο κλεινουμε τα 8 κ παμε στα 9!!!!!!εσεις???????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

αγορομμαμη μου πως εισαι?????η εγκυμοσυνη πως παει?????ο μικρος καλα ειναι????

μαρακι μου καταλαβα θα γινεται πανικος...οταν δουλευεις κιολας..θα ειναι πιο δυσκολα ολα.

καλα ειμαστε Θαλειτσα μου! η εγκυμοσυνη καλα, και ο μικρος καλα ειναι τωρα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

η παιδιατρος μου ειπε οτι οτι κανει απο μονη της καλως το κανει!!!!!!!!!!!δεν πρεπει να την ζοριζουμε εμεις για κατι οποτε κ εγω δεν την βαζω να κανει κατι με το ζορι!!!!!!!!!ναι καλε τον αυγουστο κλεινουμε τα 8 κ παμε στα 9!!!!!!εσεις???????????????

Ιωαννα ακριβως αυτο!! ο,τι κανει απο μονη της ειναι αυτα για τα οποια αισθανεται ετοιμη η μικρη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου σας αφηνω... Ελπιζω να αξιωθω να μπω αργοτερα γιατι σημερα ειναι η μερα που κανω μερικες παραπανω δουλιτσες στο σπιτι, θελω να κανω και κανενα μαγειρεμα.. Το μεσημερι το μενου εχει ρεβυθια που εφτιαξα απο εχθες το απογευματακι. φιλακια πολλα σε ολες σας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ουφ, τα έκανε η μικρή μέχρι το κεφάλι κι έπρεπε να την πλύνω και την ώρα που την έπλενα πρώτα κλώτσησε τη βρύση και παρατρίχα να μου ζεματιστεί και μετά κόπηκε και το ρεύμα και την έπλενα στα τυφλά, χαμός! Τώρα ευτυχώς κοιμάται.

Αγορομάμυ, πάλι καλά που τη γλίτωσες - δεν είσαι τώρα για να γριπώνεσαι. Ευχαριστώ για τη συνταγή! Φαίνεται τέλεια και λατρεύουμε τα μανιτάρια!!

Μάυ, είδες; Με κολλήσατε! Είχα γράψει τι θα χρειαζόταν η Νάσια στο Ιπποκράτειο. Από κει και πέρα με πήρε η κάτω βόλτα :tongue:

Αλλά ναι, το σλινγκ μια χαρά! Βέβαια όταν πάμε μεγάλη βόλτα μου ψιλοφεύγει ο ώμος, αλλά σιγά.

Πρέπει να συνηθίσει κι η Β ότι θα μένει με τον παππού..

Θάλεια, καλησπέρα! Πώς τα πάτε με τα βηματάκια; Διστακτικά;

Μαράκι, αυτό είναι νομίζω. Θα το συνηθίσει μωρέ, που θα πάει.

Δύσκολο αυτό με το σήκωμα.. Έχεις δοκιμάσει να φοράς ειδική ζώνη; Μήπως σε βοηθήσει λιγάκι. Άτιμο πράγμα ο πόνος στη μέση..

Δυστυχώς σήμερα έχει συννεφιά εδώ και δεν πήγαμε βόλτα. Από την άλλη ευτυχώς, γιατί αν έπεφτα στη διακοπή ρεύματος, θα πέθαινα τόσους ορόφους με τα πόδια :tongue:

Όσο για το ότι κόλλησα, τι να κάνω μωρέ που σας ψιλοσυμπάθησα; ;) Μπορεί να μη γράφω κάθε μέρα, όμως το να σας διαβάσω μου είναι πλέον απαραίτητο - αφού σας νιώθω τόσο δικούς μου ανθρώπους!

Ιωάννα, μια χαρά, μην τη ζορίζεις και θα σου δείξει αυτή πότε είναι έτοιμη!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...