Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσια βγαινω.Ειλικρινα απο τοτε που επιασα δουλεια η μικρη οταν ειμαστε μαζι τα πρωινα ειναι πολυ γκρινιαρα,ενω το απογευμα με τον μπαμπα της μια χαρα!Τι την εχει πιασει?

Καλημερα Μαρακι μου!!! Υπομονη!!! αν ανατρεξεις σε παλιοτερα μηνυματα μου οταν πρωτοεπιασα δουλεια τα ιδια ακριβως γραφω... ολο το πρωι χαρουμενος και το απογευμα που ειναι με εμενα δε με αφηνει να κουνηθω!! Μας βγαζουν τα παραπονα τους... Καλη δυναμη, φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πφφφ,επιτελους κοιμηθηκε.Θελω και γω τοσο πολυ να κοιμηθω,αλλα μαγειρευω για τη μικρη και μετα για τον αντρα μου.

Λες βρε Αγορομαμμυ μου να βγαζει τα παραπονα της?Τη θεωρω πολυ μικρη σε σχεση με τον δικο σου,που αντιλαμβανεται περισσοτερα?

Πραγματικα,ειναι αλλο παιδι αυτα τα 3 πρωινα.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Πφφφ,επιτελους κοιμηθηκε.Θελω και γω τοσο πολυ να κοιμηθω,αλλα μαγειρευω για τη μικρη και μετα για τον αντρα μου.

Λες βρε Αγορομαμμυ μου να βγαζει τα παραπονα της?Τη θεωρω πολυ μικρη σε σχεση με τον δικο σου,που αντιλαμβανεται περισσοτερα?

Πραγματικα,ειναι αλλο παιδι αυτα τα 3 πρωινα.

εννοειται οτι αντιλαμαβανεται εξισου... ειναι αρκετα μεγαλη για να καταλαβαινει την απουσια σου.. Τοσους μηνες εισαι το σημειο αναφορας της και ξαφνικα σε χανει απο το οπτικο της πεδιο αρκετες ωρες την ημερα. Περυσι που δουλευα σε 5 μηνο μεχρι να παει 4 μηνων δε με εψαχνε οταν εφευγα, καπου εκει ομως αρχισε να με αναζητα με το βλεμα του μεσα στο σπιτι αλλα τουλαχιστον δεν εκλαιγε. Εχθες μου λεει η μανα μου σε ασχετη φαση πηγε ο μικρος στην εξωπορτα και κλαψουριζε :(:( και μια μερα που τον κρατησε ο αντρας μου οταν ξυπνησε λεει κατεβηκε στο σαλονι και κοιτουσε και ελεγε "μαμααα"...

to1Np2.png

KCkop2.png

εννοειται οτι αντιλαμαβανεται εξισου... ειναι αρκετα μεγαλη για να καταλαβαινει την απουσια σου.. Τοσους μηνες εισαι το σημειο αναφορας της και ξαφνικα σε χανει απο το οπτικο της πεδιο αρκετες ωρες την ημερα. Περυσι που δουλευα σε 5 μηνο μεχρι να παει 4 μηνων δε με εψαχνε οταν εφευγα, καπου εκει ομως αρχισε να με αναζητα με το βλεμα του μεσα στο σπιτι αλλα τουλαχιστον δεν εκλαιγε. Εχθες μου λεει η μανα μου σε ασχετη φαση πηγε ο μικρος στην εξωπορτα και κλαψουριζε :(:( και μια μερα που τον κρατησε ο αντρας μου οταν ξυπνησε λεει κατεβηκε στο σαλονι και κοιτουσε και ελεγε "μαμααα"...

Ελα βρε...:-(...αχ ψυχουλα μου.Μωρε,δε παν να περνουν καλα και με γιαγια/παππου/μπαμπα,με την μανα εχουν αλλο δεσιμο.Κακα τα ψεμματα!

Και για μενα ειναι πολυ νωρις ακομη για να καταφερει να φτασει στο επιπεδο να καταλαβει οτι η μαμα θα λειπει 8 ωρες καθημερινα.Ας ευχηθω τουλαχιστον να φτασει γρηγορα σε αυτο.

Πως πει η δουλεια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τρωει ηδη μηλο κ αχλαδι !!!!!!πηρα κ την παιδιατρο τηλ κ μου ειπε οτι η σειρα ειναι μηλο,αχλαδι,μπανανα,πορτοκαλι μεχρι στιγμης κ μετα που θ ανοιξει ο καιρος προσθετουμε ροδακινο κ τα λοιπα.ειλικρινα ο καθε γιατρος εχει το συστημα του!!!!!!!!!!!!!!

επισης η μικρη μου δινει τα χερακια της κ θελει να την σηκωσεις καθιστη αλλα μονη της δεν μπορει να σταθει καθιστη η θα πεσει πισω η θα γερνει μπροστα!!!!!!!!!!!!!!τι πρεπει να κανω?βοηθηστε μανες!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

αχου μωρε ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ετσι ειναι κοριτσια μου αλλο το δεσιμο με την μανα!!!!εδω εμενα καλε που ειναι πολυ μικρη κ οταν λειπω απ το σπιτι για δουλειες για λιγ ωρα με το που θα με δει ξεραινεται στα χαμογελα κ τεντωνει το κορμι της να την παρω αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τρωει ηδη μηλο κ αχλαδι !!!!!!πηρα κ την παιδιατρο τηλ κ μου ειπε οτι η σειρα ειναι μηλο,αχλαδι,μπανανα,πορτοκαλι μεχρι στιγμης κ μετα που θ ανοιξει ο καιρος προσθετουμε ροδακινο κ τα λοιπα.ειλικρινα ο καθε γιατρος εχει το συστημα του!!!!!!!!!!!!!!

επισης η μικρη μου δινει τα χερακια της κ θελει να την σηκωσεις καθιστη αλλα μονη της δεν μπορει να σταθει καθιστη η θα πεσει πισω η θα γερνει μπροστα!!!!!!!!!!!!!!τι πρεπει να κανω?βοηθηστε μανες!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι Ιωαννα μου,διαφορετικη η μια γιατρος με την αλλη!

Θελει να σηκωθει η μικρουλα?Χαχαχαχα!Βιαζεται το κοριτσι σου.

Κοιτα,και η Δημητρουλα μου,απο 5 μηνων εκανε προσπαθειες να καθησει!Στο καροτσι,καθοταν κανονικα,στο παρκο επισης!Οταν το ειπα στην παιδιατρο,σαφωςμου ειπε πως τα μωρα τα βαζουμε να καθονται απο τον 6 μηνα,αλλα απο κει και περα αφηνουμε το παιδι να κανει αυτο που θελει,χωρις πιεση.Οποτε και την αφησα.Οπως οταν σηκωθηκε για πρωτη φορα,στον 6ο μηνα!Και εκει δε μου ειπε κατι.Το παιδι ξερει ποτε ειναι η ωρα να καθησει/σηκωθει/περπατησει.Για μενα,αφησε την να κανει αυτο που θελει.

Η παιδιατρος τι σου λεει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε; Χτες δεν ξαναμπήκα όλη μερα γιατί δεν πρόλαβα, όμως το τόλμησα το πρωί και βγήκα μόνη μου με τα δυο παιδιά! Όλα εξαρτώταν από τη Β, και απο το πόσο συνεργάσιμη θα αποφασίσει να είναι, και πράγματι ήταν το καλυτερο παιδί. Περπατήσαμε πολύ ώρα μες το πάρκο κ γυρίσαμε. Σήμερα δε θα βγούμε γιατί λίγο φυσσαει κ φοβάμαι. Άλλωστε από Παρασκευή θα εχει πάλι πολλή ζέστη.

ΙΩΑΝΝΑ μου ευτυχως πάτε καλύτερα! Απαξ κ της αφήνει σημάδι η πάνα, αλλάζεις νουμεράκι. Μπορείς για αρχή να δοκιμασεις το 3+ κ αν δεν είναι καλό, πας στο 4. Η δική μου παιδίατρος παιδιά, πρωτο φρούτο που μας ξεκίνησε στη Β τοτε, ήταν το πορτοκάλι... Θυμάμαι με ένα κουταλάκι του γλυκού. Θυμάμαι μου χε πει πως αν δεχτεί το πορτοκάλι, δε θα εχεις θέμα με κανένα φρούτο, όπως και έγινε. Το καλό τοτε ήταν οτι είχαμε ξεκινήσει τα φρουτα καλοκαίρι κ είχαμε πολλές επιλογές.

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, εννοείται οτι η Δημητρούλα καταλαβαίνει οτι λείπεις κ οτι η καθημερινότγτα της έχει αλλάξει... Άλλη ηρεμια κ ασφάλεια έχουν τα παιδιά με τη μαμά τους. Εγώ λυπάμαι αρκετά πιυ θα ξεκινήσω και θα αφησω τα κοριτσια και ιδιαιτερα τη Βασιλική που περναμε τέλεια μες τη μερα. Της έχω πει οτι θα πάω σε λίγες βδομάδες και καθε πρωί που ξυπναει με ρωταει αν πήγα φαρμακείο κ γύρισα.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, θα περάσει και το βηχαλάκι και θα είστε τελειως καλά σε λίγες μερες. Και η Β που ειχε κρυώσει τις προάλλες, ο βήχας από τη μια μερα στην άλλη σταματησε απότομα. Όσο για το βάρος, τα παιδιά έχουν το καθένα και το σκαρί τους που λέμε. Μπορεί δυο παιδια να τρώνε τα ίδια κ το ένα να παχαίνει περισσοτερο απο το άλλο. Είναι και ο μεταβολισμός που παίζει ρόλο. Και η Β απο τα 1 στα 3, εχει παρει 3,5 κιλά περίπου. Και τρωει ικανοποιητικά, όχι πολύ, αλλά νορμαλ για τα κυβικά της. Αλλά παει δυο φορες την ημερα τουαλεττα κ κατα τα άλλα μόνο χοροπηδαει, δεν κανει τιποτε άλλο.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου καλημεραααα!!!! Σε διαβασα τη νυχτα αλλά δεμ ειχα κουραγιο να σπαντήσω! Τρελαίνομαι για το γελαστό σου αγόρι!

Καλημερα σε όλες!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαρακι μου καλα παει η δουλεια, ησυχα και χαλαρα,... την περισσοτερη ωρα αντιγραφω συνταγες μαγειρικης.. τοση δουλεια..

Ιωαννακι μου εσυ να την προπονεις τη μικρη σε αυτα που σου δειχνει οτι μπορει να κανει,αμα κουραστει θα σταματησει. Εμας με το που καθησε στον πωπο του μετα απο λιγες μερες σηκωθηκε κιολας πιανοντας τα χερια του απο τα καγκελα της κουνιας. Απο την τρομαρα μου θυμαμαι εβαλα κατι φωνες που τον ειδα ορθιο ξαφνικα που τρομαξε κι εκεινος και επεσε. Ηταν σχετικα μικρος, τετοια εποχη που εκλεινε 6 μηνες το μονο πραγμα που μπορω να πω οτι εκανε νωριτερα απο την ηλικια του, και τα σκαλια που ανεβοκατεβαινει εδω και καιρο πιανοντας την κουπαστη αφου με τα σκαλια στο σπιτι εμαθε νωριτερα. Κατα τ'αλλα στην κινητικη αναπτυξη παμε φυσιολογικα οπως ολα τα παιδακια... Η μουρμουριτσα σου δειχνει μονη της το δρομο!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Σκληρά εργαζόμενη συμπεθέρα, καλημέρα! καλύτερα ο Μητσάκος; Ο γαμπρός μας; Αν κάποια στιγμή δε βαριέσαι, θα μας βάλεις τη συνταγή για τη μανιταρόσουπα;

Μαράκι, σίγουρα της λείπεις της μικρούλας και σου το βγάζει σε γκρίνια. Είναι μικράκι αλλά καταλαβαίνει... Στη δουλειά αναγκάζεσαι να σηκώνεις ασθενείς και πονάει η μέση σου; Δύσκολο....

Ιωάννα, τα κακάκια από τα θηλάζοντα βρέφη φεύγουν πανεύκολα! Για πιο μετά αν θες έχει χαρτάκια από οικολογικά υλικά (πχ καλαμπόκι) που βάζεις από πάνω. Για έξω, ή μιας χρήσης ή έχει μικρούς αδιάβροχους σάκους για να βάζεις τη χρησιμοποιημένη.

p8P6p2.png

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυ, τι κανετε???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9 χωρις κιχ, ουτε μια φορα σηκωθηκε η φμ για πρωτη φορα, σημειωστε το!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορει να ταλαιπωρηθηκε απο το εμβολιο, μπορει να ηταν τυχαιο που ξεραθηκε κυριολεκτικα!!! Θα δειξει με τον καιρο...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? αχ το μητσο μωρε, σε γυρευει ε??? αχ το πουλακι μου!!!

Ναι ειμαστε μεσα στις καμπυλες ευτυχως κα ψωμι της δινω μονο στο τοστ και οχι με το μεσημερινο, απλα δεν της δινω φαγητο το βραδυ γιατι τρωει πολυυυ το μεσημερι και θα ελατωσω το τυρι και γενικα το ασβεστιο για την αποφυγη πετρας στα νεφρα και κατ επεκτασην θα μειωσω και τις θερμιδες λιιιγο. Οχι οτι υπαρχει προβλημα, απλα γενικα θα μας κανει καλο!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ και εσενα η δημητρουλα σε ζηταει με τον τροπο της και στο δειχνει οταν ερχεσαι σπιτι.

Παω να κανω δουλειες, φιλια σε ολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Με διακοπές σας γράφω, αλλά κάτι γίνεται!

Κοαλάκι, μπράβο ανάπτυξη η φμ! Όπως είπε κι η αγορομάμυ, ίσως είναι φάση. Πάντως αν της κόψεις το τυράκι με το μεσημεριανό θα έχει και καλύτερη απορρόφηση σιδήρου όταν τρώτε κρέας, οπότε έξτρα όφελος! Τώρα που θα πάρει το εννιάμηνο ο σύζυγος έχετε σχέδια για καμιά εκδρομούλα;

Μποτσάκι, αφού αντέχεις να κάθεσαι τη νύχτα αφού έχει κοιμηθεί το παιδί, δε σας κουράζει αρκετά :tongue::tongue::tongue::tongue: Πάντως, χωρίς να έχω αγοράκι, ξέρω ότι πολλοί λένε να μην το πειράζεις καθόλου γιατί με το πλύσιμο εκεί φεύγει η λιπαντική ουσία που υπάρχει και δημιουργεί προβλήματα. 'Εψαχνα το αντίστοιχο για τα κοριτσάκια (να ανοίγεις τα χείλη για να το καθαρίζεις) και διάβασα και για τα αγόρια. Εδώ λέει για περίπτωση φίμωσης, αλλά λέει αυτό για την καθαριότητα, αν θες να το διαβάσεις: http://pediatros-thes.gr/for-parents/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/

Μάυ, ανέβηκε στο σκαλοπάτι η Β ή περπατούσε; Έχεις σκεφτεί πριν επιστρέψεις στη δουλειά να την αφήνεις με τον παππού για λίγες ώρες για να προσαρμοστεί σιγά σιγά; Όσο για τα ρούχα, τις προάλλες έτσι έκανα μια ζακέτα μου παιδική. Πφφφ! Ίσως τη φορέσει κάποτε η μικρή :tongue:

p8P6p2.png

NGN, είσαι τόσο κοντά στη θάλασσα; Ζηλεύω! Δε θυμάμαι προς τα που μένεις - είναι θάλασσα που μπορείς να κάνεις μπάνιο; Γιατί κι εγώ πέντε λεπτά από τη θάλασσα είμαι, αλλά εννοούμε την παραλία της Θεσσαλονίκης :tongue:

Ριτσάκι, πώς πας με τα συμπτώματα; Πότε έχεις αυχενική;

Κορίτσια, το Ηλιοβασίλεμα εξαφανίστηκε αφού μας είπε τα αρνητικά αποτελέσματα.... :-(

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...