Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

σημερα ξυπνησα επιτηδες νωρις για να προλαβω να σας διαβασω!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ασε αυτη η σκονην μ εχει σπασει τα νευρα,βεγκε εχω επιπλα κ εσυ?το ξυδι που ειπες πως?πανω σε πανι?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καθυστερημενα αλλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!!!!

ο μικρουλης τι κανει?

NGN ποτε δεν τελειωνουν αυτες οι δουλειες!!!!!!!!!!!

οσο για προγραμμα που λες εγω δεν εχω κατι στανταρ απλα λεω πχ. σημερα εχει σιδερωμα αυριο εχει ντουλαπες αναλογως βεβαια κ πως θα ειναι η μουρμουρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου τι κανεις?ο μικρουλης?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΖΩΗ για πες για τις υφασματινες πανες,το ειχα σκεφτει κ εγω αλλα λεω οτι θα ειναι μπελαλιδικο οταν θα εισαι εκτος σπιτιου κ επισης αν καθαριζουν ευκολα απ τα κακα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ στα ειπα στο φβ θα στα πω κ εδω!!!!!!!!!ξεχασε το για λιγο!!!!!!να φυγει το αγχος κ θα δεις οτι θα ερθει απο μονο του εκει που δεν το περιμενεις!!!!!σου ειπα μια φιλη μου προσπαθουσε 3 χρονια κ μολις ειπε θα αφησω πια γιατι κουραστικα τσουπ ηρθε το μπεμπε!!!!!!!!!η αλλη φιλη μου ειχε κανει την κορη της κ προσπαθουσε 5 χρονια για να πιασει το δευτερο κ τελικα το επιασε κ τωρα 3 χρονια μετα τη γεννηση του γιου της ειπε ετσι να κανει ελευθερα μιας κ πιανει δυσκολα κ τσουπ ηρθε το τριτο(ειναι το μωρακι που θα βαφτισω)

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ αχ πολυ ψυχοφθορο το ψυχιατρικο τμημα!!!!!!

ειπες για το γιο της συναδελφους σου οτι τον εχετε εκει?τι εχει το παιδι?ειναι κατι σοβαρο?με το φρουτακι καλα πηγαιναμε αλλα χτες κ προχτες δεν ηθελε σημερα θα δειξει

ΜΠΟΤΣΑΚΙ τι ωραιες που ειναι αυτες οι κραυγουλες ε?κ μενα εβγαζε αλλα πλεον λεει τατατατα κ παπαπαππα κ μαμαμαμμα κ διφορα αλλα που δεν καταλαβαινω!!!!!!!!!!με το φρουτακι καλα πηγαιναμε αλλα χτες κ προχτες δεν ηθελε σημερα θα δειξει

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι κανει ο μικρος?

ΚΟΑΛΑΚΙ ωχ ωχ πονεσε η φμ?νερακι της δινω αλλα κ παλι γιοκ ελπιζω σημερα να φαει!!!!!!!!!!!!

σημερα θα κανω κοτοπουλο στο φουρνο!!!!!!!!!!

να ρωτησω σημερα θα προσθεσουμε κ μπανανα στην κρεμα μετα τι παει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Κοριτσακια μου καλημερα!! τι κανετε?? εμεις καλα! ο μικρος βελτιωνεται αν και εχει αρκετο βηχαλακι ακομα!! Εχθες το βραδυ δε μπηκα γιατι μας βγηκε η κουραση και απο τις 9 σερνομασταν για μπανιο. λιγο τηλεοραση, ουτε που κατεβηκα στο σαλονι εχθες! μεχρι την κουζινα για τα βασικα!

Μποτσακι μου πως πηγε η προβα?? Μην ανησυχεις αν δε σας εχει πει για το πουλακι, την επομενη φορα να το θυμησετε στη/στο γιατρο! Καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα, θα απολαμβανει ο Χρηστακος!!

Συμπεθερα μου τι κανετε? ταλαιπωρηθηκατε με το εμβολιο? για τις καμπυλες μην ανησυχεις! Το πολυ πολυ μειωσε της λιγο τα ψωμια αν τρωει και να μη χανει απο τη βασικη τροφη της. Αν ακομα εισαστε μεσα στις καμπυλες αλλα στις ανωτερες δεν ειναι ανησυχητικο, αφενος ισως να περασετε φαση στασιμοτητας οποτε να ερθετε στα ισα σας, αφετερου μπορει να παρει αποτομα υψος! Εμεις και που τρωμε πολυ, και βραδινο πλεον, τωρα πηραμε αποτομα βαρος μετα απο μηνες, εχθες τον ζυγισα εχει φτασει να παρει 700γρ σε 1 μηνα και 5 μερες. Θελω να πω περνανε φασεις αναπτυξης, θα στα ειπε και ο γιατρος! νταρντανομωρο η νυφη!! εσυ πως εισαι? ο συμπεθερος?

Ιωαννακι μου καλημερα. Τι κανετε? γλυκανε και ο καιρος εκει? καλα ειναι ο μικρουλης, συνερχεται μερα με την ημερα ολο και περισσοτερο. εσυ προχωρας με ετοιμασιες για το γαμο?

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια εχω κ αλλη απορια!!!!!!!!φοραει η μικρη πανα νουμερο 3 αλλα της δοκιμασα κ μια νουμερο 4 κ ειδα οτι της κανει!!!!!!!μηπως πρεπει να αλλαξουμε νουμερο κ να φοραμε μονο νουμερο 4?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω κ αλλη απορια!!!!!!!!φοραει η μικρη πανα νουμερο 3 αλλα της δοκιμασα κ μια νουμερο 4 κ ειδα οτι της κανει!!!!!!!μηπως πρεπει να αλλαξουμε νουμερο κ να φοραμε μονο νουμερο 4?

ποσα κιλα ειναι η μικρη και για ποσα κιλα ειναι το νουμερο 4?? βασικα θα το παρακολουθησεις στην πραξη, αμα δεν εχει διαρροες απο τσισα και δε βγαινουν τα κακακια απεξω τοτε μια χαρα θα ειναι. Διαφορετικα αμα εισαι ευχαριστημενη και απο το νουμερο πυο φορα κρατα το απο την αποψη οτι το μεγαλυτερο νουμερο θα της πιανει και μεγαλυτερη επιφανεια στο κορμακι της και ειναι κριμα, συνθετικο υλικο ειναι οι ατιμες οι πανες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου καλημερα!! τι κανετε?? εμεις καλα! ο μικρος βελτιωνεται αν και εχει αρκετο βηχαλακι ακομα!! Εχθες το βραδυ δε μπηκα γιατι μας βγηκε η κουραση και απο τις 9 σερνομασταν για μπανιο. λιγο τηλεοραση, ουτε που κατεβηκα στο σαλονι εχθες! μεχρι την κουζινα για τα βασικα!

Μποτσακι μου πως πηγε η προβα?? Μην ανησυχεις αν δε σας εχει πει για το πουλακι, την επομενη φορα να το θυμησετε στη/στο γιατρο! Καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα, θα απολαμβανει ο Χρηστακος!!

Συμπεθερα μου τι κανετε? ταλαιπωρηθηκατε με το εμβολιο? για τις καμπυλες μην ανησυχεις! Το πολυ πολυ μειωσε της λιγο τα ψωμια αν τρωει και να μη χανει απο τη βασικη τροφη της. Αν ακομα εισαστε μεσα στις καμπυλες αλλα στις ανωτερες δεν ειναι ανησυχητικο, αφενος ισως να περασετε φαση στασιμοτητας οποτε να ερθετε στα ισα σας, αφετερου μπορει να παρει αποτομα υψος! Εμεις και που τρωμε πολυ, και βραδινο πλεον, τωρα πηραμε αποτομα βαρος μετα απο μηνες, εχθες τον ζυγισα εχει φτασει να παρει 700γρ σε 1 μηνα και 5 μερες. Θελω να πω περνανε φασεις αναπτυξης, θα στα ειπε και ο γιατρος! νταρντανομωρο η νυφη!! εσυ πως εισαι? ο συμπεθερος?

Ιωαννακι μου καλημερα. Τι κανετε? γλυκανε και ο καιρος εκει? καλα ειναι ο μικρουλης, συνερχεται μερα με την ημερα ολο και περισσοτερο. εσυ προχωρας με ετοιμασιες για το γαμο?

ναι μαλακωσε λιγο ο καιρος κ λεω μολις κ αν φαει φρουτο να την βγαλω μια βολτα,αν κ φοβαμαι μην ξανακυλησει αλλα κ να ειναι κλεισμενη σπιτι δεν κανει καλο!!!!!!!!!!!με το γαμο το μονο που εκανα ειναι να αποφασισω για εκκλησια κ να παω να κλεισω ημερομηνια!!!!!!!!!!να κλεισω φωτογραφο.για μπομπονιερες κ προσκλητηρια ειδα κ μιλησα κ στο τηλ θα τα παρω μεσω ιντερνετ κ μου ειπε η κοπελα οτι σε 10 μερες θα ειναι ετοιμα οποτε μολις γυρισω απ το νησι κ επισης για το νυφικο θα παω αρχες μαρτιου γιατι η μοδιστρα λειπει αθηνα!!!!!!!!!!!!αυτα !!!!!!!!για ολα τα αλλα θα αγχωθω κ θα ασχοληθω μολις γυρισω απ το νησι!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ποσα κιλα ειναι η μικρη και για ποσα κιλα ειναι το νουμερο 4?? βασικα θα το παρακολουθησεις στην πραξη, αμα δεν εχει διαρροες απο τσισα και δε βγαινουν τα κακακια απεξω τοτε μια χαρα θα ειναι. Διαφορετικα αμα εισαι ευχαριστημενη και απο το νουμερο πυο φορα κρατα το απο την αποψη οτι το μεγαλυτερο νουμερο θα της πιανει και μεγαλυτερη επιφανεια στο κορμακι της και ειναι κριμα, συνθετικο υλικο ειναι οι ατιμες οι πανες!

στις 27/1 που πηγαμε στη γιατρο ηταν 6700 !!!!!!!!!το νουμερο 4 γραφει 7-18 αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχει το 3+ που ειναι 5-10 κιλα.απλα βλεπω οτι το 3 της αφηνει σημαδακι !!!!!!!!αναγκαιο κακο αυτες οι πανες!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

στις 27/1 που πηγαμε στη γιατρο ηταν 6700 !!!!!!!!!το νουμερο 4 γραφει 7-18 αλλα τωρα ειδα οτι υπαρχει το 3+ που ειναι 5-10 κιλα.απλα βλεπω οτι το 3 της αφηνει σημαδακι !!!!!!!!αναγκαιο κακο αυτες οι πανες!!!!!!!!!!!!!

τοτε ναι καλε εννοειται θα αλλαξετε αφου αφηνει και σημαδακι!!! δοκιμαζεις και βλεπεις ποιο απο τα νουμερα σας βολευει! ωραιες οι ετοιμασιες του γαμου αλλα σιγουρα με ενα μωρακι μαζι δεν ειναι τοσο απολαυστικες, εχεις ενα αγχος παραπανω! Νονο για τη μουρμουριτσα εχετε? θυμησε μου, πως θα τη βαφτισετε?

to1Np2.png

KCkop2.png

τοτε ναι καλε εννοειται θα αλλαξετε αφου αφηνει και σημαδακι!!! δοκιμαζεις και βλεπεις ποιο απο τα νουμερα σας βολευει! ωραιες οι ετοιμασιες του γαμου αλλα σιγουρα με ενα μωρακι μαζι δεν ειναι τοσο απολαυστικες, εχεις ενα αγχος παραπανω! Νονο για τη μουρμουριτσα εχετε? θυμησε μου, πως θα τη βαφτισετε?

α δεν αγχωνομαι!!!!!!απλα θελω να τα κανω !!!!!!!!!!!

νονο εχουμε ευτυχως!!!!!!!!ειναι ενα ζευγαρι που ηταν μαρτυρες στο πολιτικο γαμο κ θα μας παντρεψουν κ θα βαφτισουν κ την μικρη!!!!!!

ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ αλλα για το ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ μου ειπαν οτι ειναι καθολικο οποτε θα δουμε!!!!!!!!το μονο σιγουρο ειναι οτι κ δευτερο ονομα να μπει μονο ΕΙΡΗΝΗ θα την φωναζουμε!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

α δεν αγχωνομαι!!!!!!απλα θελω να τα κανω !!!!!!!!!!!

νονο εχουμε ευτυχως!!!!!!!!ειναι ενα ζευγαρι που ηταν μαρτυρες στο πολιτικο γαμο κ θα μας παντρεψουν κ θα βαφτισουν κ την μικρη!!!!!!

ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ αλλα για το ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ μου ειπαν οτι ειναι καθολικο οποτε θα δουμε!!!!!!!!το μονο σιγουρο ειναι οτι κ δευτερο ονομα να μπει μονο ΕΙΡΗΝΗ θα την φωναζουμε!!!!!!!!!!!

πολυ ομορφο ονομα!! καλα αφου δε θα φωναζετε το δευτερο ονομα γιατι να της δωσετε και δευτερο??? το Ειρηνη ειναι πολυ ομορφο.. Θα μεγαλωσει και θα πρεπει να γραφει το ονομα της και θα ειναι μακρυναρι με δυο ονοματα και επιθετο και θα λεει ρε μανα τι μου δωσατε δυο ονοματα χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

πολυ ομορφο ονομα!! καλα αφου δε θα φωναζετε το δευτερο ονομα γιατι να της δωσετε και δευτερο??? το Ειρηνη ειναι πολυ ομορφο.. Θα μεγαλωσει και θα πρεπει να γραφει το ονομα της και θα ειναι μακρυναρι με δυο ονοματα και επιθετο και θα λεει ρε μανα τι μου δωσατε δυο ονοματα χαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

αχ ασε ο αντρας μου επιμενει στο δευτερο για να διαλεξει λεει οταν μεγαλωσει οποιο της αρεσει κ εκτος αυτου το εταξε οταν ημουν εγκυος αλλα δεν ξεραμε οτι ειναι καθολικο κ ο παπας που ρωτησα μου ειπε οτι αν δεν το βαλω (λογω ταματος)ο αγιος δεν προκειται να θυμωσει.τωρα δεν ξερω!!!!!!!!!!κ εκτος αυτου εκει που το εταξε ο αντρα μου μπερδευτηκε γιατι εκει ειναι ο αρχαγγελος μιχαηλ κ οχι γαβριηλ οπως νομιζε!!!!!!!!

μολις παω στο νησι θα το κουβεντιασω κ με τον πνευματικο μου!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

αχ ασε ο αντρας μου επιμενει στο δευτερο για να διαλεξει λεει οταν μεγαλωσει οποιο της αρεσει κ εκτος αυτου το εταξε οταν ημουν εγκυος αλλα δεν ξεραμε οτι ειναι καθολικο κ ο παπας που ρωτησα μου ειπε οτι αν δεν το βαλω (λογω ταματος)ο αγιος δεν προκειται να θυμωσει.τωρα δεν ξερω!!!!!!!!!!κ εκτος αυτου εκει που το εταξε ο αντρα μου μπερδευτηκε γιατι εκει ειναι ο αρχαγγελος μιχαηλ κ οχι γαβριηλ οπως νομιζε!!!!!!!!

μολις παω στο νησι θα το κουβεντιασω κ με τον πνευματικο μου!!!!!!!!

αααα καταλαβα.. ναι το ταμα δεν πιανει τοτε.. παντως και να της δωσετε την επιλογη να διαλεξει μελλοντικα, ειναι θεμα γιατι οταν θα φτασει σε ηλικια να εχει σκεπτικο να αποφασισει θα εχουν περασει αρκετα χρονια που ολοι θα τη φωναζετε Ειρηνη και αντε να σας βαλει ολους να τη φωναζετε το αλλο ονομα!! Οπως και να 'χει με το καλο να βαφτιστει η μικρουλα μουρμουριτσα, γερή να ειναι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!Τι κανετε?Εμεις καλα!Τα γνωστα!Η μικρη ξυπνουσε παλι το βραδυ,εγω να σηκωμομαι διπλωμενη γιατι ποναει η μεση!Σημερα ξυπνησε παλι στις 7 και γω ηθελα να κοιμηθω λιιιιιιιιγο ακομη!Μεχρι τωρα δεν κοιμηθηκε!Αλωνιζει στο σπιτι!

Ιωαννα μου,καλο υπολοιπο ετομασιων!Σκεφτηκες τελικα καποιο θεμα?

Οσον αφορα τα επιπλα,ή θα βαλω σε λιγο νερο,ξυδι,και ετσι θα περναω τις επιφανειες και επειτα με στεγνο πανι,ή απευθειας σε ενα πανακι!Στην αρχη μυριζει λιγακι,αλλα μετα αστραφτουν!Δοκιμασε το σε μια μικρη επιφανεια!

Τι κανει η μουρμουρα?

Μετα τη μπανανα παει το αχλαδι και και μετα οτι φρουτο θελεις,εκτος απο πορτοκαλι-φραουλα και ακτινιδιο!Θα στα πει και η γιατρος!Εαν δοκιμασεις να βαλεις και μια κουταλια απο την απογευματινη της κρεμουλα?

Ναι ειναι ψυχοφθορος ο τομεας αυτος.Γιατι δε ξερεις καταρχην απο που θα σου ρθει!Ειδικα οι σχιζοφρενεις ειναι τοσο πονηροι.Ενω τους βλεπεις νορμαλ,μπορουν ανα πασα στιγμη να σε χτυπησουν.

Ναι το παιδι της συναδελφου μου ειναι μεσα.Δυστυχως.Ειχε μπλεχτει με ναρκωτικα,μαχαιρωσε 2 φορες τη συναδελφο μου,εκανε το σπιτι ''καλοκαιρινο'',χτυπουσε τη γιαγια του,εκανε φασαριες.Πρεπει να εχει μαχαιρωσει κι αλλα ατομα.Αστα να πανε.Δυσκολο για την ιδια να δουλευει εκει που νοσηλευεται το παιδι της,και ειδικα με κριση!

Αγορομαμμυ μου,καλυτερευει ο μικρος?Παλι καλα!Τι κανεις εσυ?Το σπορακι μας?

Μποτσακι μου,ξερεις ποσες φορες εχουμε πει πως οι τρελοι ειναι εξω και οχι μεσα?Δυστυχως φτασαμε με τους ''δηθεν''λογικους να μην μπορουμε να βγαλουμε ακρη!Υπομονη θελει και γερα νευρα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια βγαινω.Ειλικρινα απο τοτε που επιασα δουλεια η μικρη οταν ειμαστε μαζι τα πρωινα ειναι πολυ γκρινιαρα,ενω το απογευμα με τον μπαμπα της μια χαρα!Τι την εχει πιασει?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...