Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι?Απο ποσο χρονων σας επετρεψαν οι γιατροι να βαζετε λεπτο μαξιλαρακι στα παιδακια σας?

μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!καλη αρχη στην δουλεια σου!!!!!!!

ηλιοβασιλεμα μου μην στεναχωριεσαι!!!!!!!ολα καλα θα πανε....εγω παντως στις δυσκολες στιγμες μου ζηταω βοηθεια απο τον αγ. Εφραιμ κ παντα με βοηθαει σε οτι κ να του ζητησω...κ μας προστατευει παντα.οπως ειχα κανει κ ενα ταμα για ενα ξαδερφο μου που κοντευε να πεθανει απο βλακεια αλλονου κ τελικα τον ξεπερασε τον κινδυνο μεσα σε 2 μερες που ειχα κανει το ταμα.δεν ξερω αν τα πιστευεται αυτα αλλα εμενα με εχει βοηθησει πολυ κ γιαυτο τον εχω σαν προστατη μου!!!!!ολοι μας εχουμε καποιον που τον θεωρουμε προστατη μας....προσευχησου σε αυτον που εχεις!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω για υπνο θα τα πουμε μετα.

μαρακι αυτο που λες για μαξιλαρι να σου πω δεν του εχω βαλει ακομα κ ειναι 13,5 μηνων ...βασικα δεν εχω ρωτησει κιολας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσακια μου, τι κανετε??? δεν διαβασα νεακια σας!!!

Εμεις καλα, μπαινω στα γρηγορα για να σας χαιρετησω γιατι εβαλα τη φμ για υπνο και το απογευμα εχουμε εμβολιο και μετα ψωνια, οποτε θα τα πουμε το βραδυ!!! Φιλακια σε ολε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα! Τώρα γυρίσαμε από τη βολτίτσα μας με τη μικρή, τέλειος καιρός!

Καλέ μποτσάκι, από πέντε ημερών τη βγάζω βόλτα!! :D Αν δε βρέχει και δεν είναι "μουχλιασμένος" ο καιρός, βουρ, έξω! Κι αν έχει κρύο, τη βάζω στο σλινγκ, βάζω από πάνω ένα παλτό που έχω χοντρό χοντρό και την καλύπτει και βόλτα! Δεν καταλαβαίνει τίποτα από κρύο - τα χεράκια και τα ποδαράκια της στο σπίτι δεν είναι τόσο ζεστά ποτέ :tongue: Σταμάτησε να πονάει ο Χρηστάκος, ε; Μπράβο!

Συναγερμός, δεν προλαβαίνω να γράψω στις υπόλοιπες! Φιλιά, κορίτσια!

p8P6p2.png

Κοριτσια μου τι μου κανετε;;

Εγω καλα και το νινι καλα.....

Σ/Κ χαθεικα γιατι πηγα βολτιτσες με τον αντρουλη μου..και περασαμε ωραια!!

Εσεις τσουπρες μου τι μου κανετε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε?

αχ εχασα πολλα νεακια σας οποτε θα σας διαβασω σελιδα σελιδα κ θα απανταω!!!!!!!

εμεις καλυτερα απλα κοριτσια καθε τρεις κ λιγο μου κανει κακα μεχρι κ 4 φορες εκει που εκανε μονο μια φορα κ ολη μερα ασχολουμαστε μ αυτα απ την αλλη δουλειες στο σπιτι θελει κ την προσοχη μου πιο πολυ η μικρη κ κανουμε παιχνιδακια!!!!!!κ εκει που ετρωγε μια χαρα κ τα φρουτα το πρωι κ την κρεμα τ απογευμα χτες κ σημερα αφου με παιδευε μια ωρα δεν εφαγε πανω απο 5 με 6 κουταλιες οποτε τις εδινα γαλα το οποιο επινε με λαχταρα δεν ξερω τι παιζει!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ οπως καταλαβες ξεκινησαμε ηδη φρουτα!!!!!!!!εσυ τ κανεις?ο μικρος?

ΚΟΑΛΑΚΙ πωπο φανταζομαι θα τρομαξες πολυ ετσι οπως ειδες τον μπαμπα σας ξαφνικα?????????????

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Κοριτσακια μου ηρθα, τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγαμε για εμβολιο (μας ακουσε οοολη η πολη). Γενικα μασ βρηκε πολυ καλα αλλα ο παιδιατρος μας ειπε οτι πρεπει να βαζουν 2 κιλα το χρονο τα μωρα και η φμ εβαλε 1900 γρ σε 5 μηνες :shock::shock::shock: οποτε οπως καταλαβαινετε μας ειπε να βαλουμε φρενο και να τρωμε με μετρο!!! :tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα, ξεσκασατε!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μηπως διψαει το μωρο και πινει γαλα με τοση λαχταρα???

Τα υπολοιπα κοριτσακια καλα ειναι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου ηρθα, τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγαμε για εμβολιο (μας ακουσε οοολη η πολη) και ο παιδιατρος μας ειπε οτι πρεπει να βαζουν 2 κιλα το χρονο τα μωρα και η φμ εβαλε 1900 γρ σε 5 μηνες :shock::shock::shock: οποτε οπως καταλαβαινετε μας ειπε να βαλουμε φρενο και να τρωμε με μετρο!!! :tongue:

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα, ξεσκασατε!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ μηπως διψαει το μωρο???

Τα υπολοιπα κοριτσακια καλα ειναι???

Koalaki μου γεια σου.....σας ακουσε ολη η πολη ε!!....Βρε την Φμ!!!

Ναι την χρειαζομασταν την βολτιτσα!!!

Αχ!! τελειωσα και το φαει ...ΦΑΣΟΛΑΔΑ εφτιαξα...ουφ!!...και τωρα καθομαι στον καναπε και βλεπω τηλεοραση.....

Εσυ καλα εισαι Koalaki μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας καληνυχτω!!

Θα τα πουμε αυριο....Φιλακια πολλα!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ δεν σε προλαβα, καλα ειμαι κοριτσι μου!!! Καληνυχτα και καλη ξεκουραση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κούκλες μου τι κάνετε?Έχει μισή ωρα που γύρισαν απο τη δουλεια!Καλά ηταν και σήμερα!Πολύ τρέξιμο μεν,αλλά είχα καλη ομάδα!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,θα συμφωνησω με το ΚΟΑΛΑΚΙ στο αν διψαει.Δίνεις νερό ενδιάμεσα?Κατα την ωρα του φαγητού! Εμένα για παράδειγμα, όταν δείχνει πως δε θέλει να συνεχίσει το φαγητό, καταλαβαίνω πως θέλει νερό,και έπειτα τρώει πολύ καλά!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,στις καμπύλες πως είναι?Είναι καλά τώρα η μικρή?Ο άντρας σου θα ξαναφύγει?

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,μπράβο κορίτσι μου που πηγατε βόλτα!Το χρειαζοσασταν νομιζω!Άντε,τώρα και με το μωρακι σας!

Πωβπω,κορίτσια, τελικά τα ματια μου κλείνουν. Οποτε καληνυχτω! Αύριο παλι,πρωτα ο θεος!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ειμαστε εντος καμπυλων απλα αυτη τη φορα ξεφυγαμε...ειχε να τη δει ο παιδιατρος και 5 μηνες (απο το εμβολιο που ειχαμε κανει τελη καλοκαιριου), δεν χρειαστηκε ενδιαμεσα να τη δει, μου ειχε δωσει και οδηγιες εφ ολησ τησ υλησ το καλοκαιρι και οτι απορια ειχα/εχω τον καλω στο τηλ. Καλα ειναι τωρα η φμ, κοιμαααται απο τις 9μιση σαν πουλακι. Καναμε 2 εμβολια, το ενα της φυματινοαντιδρασης που δεν εχει παρενεργειες αν δεν νοσει (φτου μακρυα!!!) και το αλλο αν κανει παρενεργειες θα εμφανιστουν απο την 5η μερα μεχρι και την 15η.

Ο ανδρας μου θα ξαναφυγει για 2-3 μερες και μετα ερχεται με την αδεια. Ειπε δεν θα ξαναερχοταν πριν την αδεια αλλα πηρε βραχεια και ηρθε για 5 μερες, το σαββατο θα φυγει για να ξαναρθει την τεταρτη οριστικα.

Καλη ξεκουραση ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα!!! Θα τα πουμε αυριο, καληνυχτα και φιλακια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας κορίτσια μου!!!Τι κάνετε?

Εμείς καλα είμαστε αλλά το κούρασα ε λίγο σημερα και κοιμηθήκαμε κατά τη μια!!!Το πρωί πήγαμε βολτίτσα χαμογελούσα ε σε όλο τον κόσμο και κοιμηθήκαμε και μετά σπίτι.Το βραδάκι μολις κάναμε μπάνιο,εγώ πήγα για πρόβα γιατί το Σάββατο έχουμε μουσική βραδιά και μολις γύρισα κοιμόταν στην αγκαλιά της μάνας μου αλλά κάτι τον ξύπνησε,μετα ήρθε κι ο άντρας μου και ξαγρυπνησε και είχε όρεξη για κουβέντα ο πολυλογάς!!!Μετά πατάει και κάτι κλάματα γιατί τον ενοχλούσε μαλλον η κοιλίτσα και μετά ξερός!!!Και πολλά σάλια βρε κορίτσια!!!Απαπαπαπα!!!!Καλα περιτο να σας πω ότι το αιμα τρέχει ποτάμι και φοράω τις σερβιέτες του μαιευτηρίου και αλλάζω κάθε μιση ώρα.Παντα είχα αιμοραγιες αλλά αυτό δεν συγκρίνεται!!!!Να δούμε πως θα συνεχιστεί???Εσείς τι κάνετε τσαπερδονες μου???

ΜΑΥ μου τι κάνουν οι πρηγκιπισσουλες σου??Ναι μαρη του δίνω κακ500 να του δώσω θα τα πιει ο φαταουλας!!!Και μετά θα αρχίσουν πάλι οι γουλιές!!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου έτσι είναι όπως τα λες και κάθε δουλεια έχει τα δικά της παλούκια!!Κι εγώ μολις παωθα μου έρθουν όλα αν και θα κανω ένα μικρό training για να τα θυμηθω!!!Όσο για τους πελάτες πάλι πρέπει να θυμηθω τα χούγια τους,ποιος με καταριέται ποιος βρίζει κτλ.Μη νομίζεις κι εκεί που δουλεύω εγώ ψυχιατρείο μπορείς να το πεις!!!Άνετα!Αχου μωρέ η Δημητρουλα μας!Τι τρυφερή με την μανούλα!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου τι κάνετε??Εντάξει ο Μητσακος ε???Άντε και του χρόνου θα γιορτάσετε οι 4 σας!!!Μαρηηηηηηη κι εγώ γεωγραφία άσχετη είμαι όλο σκονάκι έκανα.Δεν την ήθελα καθόλου!!!Άντε κι εγώ αγράμματη!!!!!Δεν μου έχει πει ακομα η γιατρός κάτι κι έχω ψιλοαγχωθει!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου

είμαστε!!!Πως τα πήγε η μικρή με το φρουτακι?

ΖΩΗΤΣΑ τέλεια που τη βγάζεις έξω από τοσο νωρις.Εγω φοβήθηκα το κρύο η χαζή και τον έβγαλα δειλά δειλά!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυ!!!!Παχυνε το φουρτουνακι μας?Ε καλα πες του γιατρού.Θα το πάρει σε μπόι.Μια χαρά είναι το κοριτσι μας!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου!!!Μαρηηηηηηη κοιμήσου όσο μπορείς!!!

NGN μου τέλειο το καφεδάκι στην αυλη!!

Καληνύχτα φιλεεεεεεες!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...