Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τί κάνετε; Μόλις έδωσα σίδηρο στη μικρή κ σε μισή ωρα θα την ταίσω. Ωραία μερα πάλι σήμερα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου και του χρόνου να περάσετε ετσι όμορφα! Πετυχε το φαγητό στη γάστρα; Είμαι σίγουρη πως το καταευχαριστηθήκατε!!! Όσο για την προισταμένη σου, τί να πω... Ουτε εγώ ξερω που ειναι ο Γοργοπόταμος, ποτέ δε φημιζόμουν για τις γνώσεις μου στη γεωγραφία, αλλά ας σε πει αγεωγράφητη, όχι αγράμματη....

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλή αρχή στη δουλίτσα σου! Ετσι ειπναι, όταν ξεκινας μια ρουτίνα, είναι σα να μήν τη σταμάτησες ποτέ, μπαίνεις κατευθειαν στα βαθειά! Σου χω αναφερει οτι η αδερφή μου τελειώνει την ειδικότητα της σαν ψυχίατρος στο Δαφνί; Μας λεει καμια φορα ιστορίες και τρελαίνομαι.. Θέλει γερά νευρα να δουλευεις σε τετοιους χώρους, αλλά θα μου πεις όλα συνηθίζονται ε; Η γλυκιά Δημητρούλα μας σε χαιδευε ε;; Μωρέ πως καταλαβαίνουν την απουσία της μανούλας κατευθείαν...

Καλημερα να εχουμε όλες!!

καλως τη May μας!!! καλα ειναι τα κοριτσακια σου??? καλα φαγαμε αν και ο χασαπης δε μου εβαλε στο ρολο αυτα που του ειπα, αλλα καλο ηταν, και η μανιταροσουπα τελεια!!!! Καλε εχω δυο δικα μου ατομα στο Δαφνι που κανουν ειδικοτητα ψυχιατροι!! Η μια κοπελα ομως τωρα λειπει με αδεια επειδη γεννησε..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως τη May μας!!! καλα ειναι τα κοριτσακια σου??? καλα φαγαμε αν και ο χασαπης δε μου εβαλε στο ρολο αυτα που του ειπα, αλλα καλο ηταν, και η μανιταροσουπα τελεια!!!! Καλε εχω δυο δικα μου ατομα στο Δαφνι που κανουν ειδικοτητα ψυχιατροι!! Η μια κοπελα ομως τωρα λειπει με αδεια επειδη γεννησε..

Ναι ε;;;!!! Κοίτα σύμπτωση! Θα τους ξερει η αδερφή μου λογικά, αλλά μπορεί και όχι γιατί είναι και πολλοί οι γιατροί και πολλά τα τμήματα κ οι πτέρυγες.

Ωραία και η βελουτέ μανιταρίσουπα. Θα την τσάκιζε ο άντρας μου που τρελαίνεται για μανιτάρια σε όλους τους τύπους.

Έκλαιγε ο μικροπς σήμερα το πρωί ε; Ευτυχώς μετά ξεχνιούνται τα καιμένα κ παίζουν! Ειδικά άμα είναι σε περιβάλλον γιαγιαδοπαππούδων!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ναι ε;;;!!! Κοίτα σύμπτωση! Θα τους ξερει η αδερφή μου λογικά, αλλά μπορεί και όχι γιατί είναι και πολλοί οι γιατροί και πολλά τα τμήματα κ οι πτέρυγες.

Ωραία και η βελουτέ μανιταρίσουπα. Θα την τσάκιζε ο άντρας μου που τρελαίνεται για μανιτάρια σε όλους τους τύπους.

Έκλαιγε ο μικροπς σήμερα το πρωί ε; Ευτυχώς μετά ξεχνιούνται τα καιμένα κ παίζουν! Ειδικά άμα είναι σε περιβάλλον γιαγιαδοπαππούδων!

τον εναν θα τον ξερει σιγουρα η αδερφη σου γιατι ειναι 2,5 χρονια στο Δαφνι, την κοπελα δε θα την ξερει γιατι ειναι σε παραρτημα στα Πατησια!

Εγω τα μανιταρια δε τα πολυσυμπαθω, σε σουπα τα ψιλοτρωω, στα υπολοιπα φαγητα θα πρεπει να πειναω πολυ για να μην κατσω να τα βγαλω.. Ο μικρουλης εκανε λιγα παραπανα αλλα το ξεπερασε γρηγορα:P:p:p σιδηρο μεχρι ποτε θα παιρνει το κοριτσακι σου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Σίδηρο θα παίρνει σίγουρα μεχρι τους 6 μήνες, ο αιματοκρίτης ήταν καλός τώρα (31,4), αλλά πρεπει να ανέβει κιάλλο. Θα μας πει ο γιατρός. Το καλό είναι πάντως οτι παρά το σίδηρο, εστρωσαν τα κακά, οπότε δεν τον έχω κ πολύ βραχνά στο κεφάλι μου πλέον.

Μόλις με πηρε ο μπαμπας μου να μου πει οτι νιώθει κρυωμένος..... Πρώτον ελπίζω να μην κόλλησε κανα παιδί χτες που πήγαμε βόλτα, δευτερον, χωρίς άλλον μεγάλο, δεν ξερω αν μπορώ να βγώ έξω με τις δύο σημερα.... Φοβάμαι τη Β, μην κάνει αταξίες κ πως θα την παρακολουθώ... Και αν μετά καπνει νάζια κ δεν μπαίνει στο σκαλί; Πηρα την πεθερά μου κ ουτε αυτή μπορεί να ερθει.... Τί κρίμα..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Σίδηρο θα παίρνει σίγουρα μεχρι τους 6 μήνες, ο αιματοκρίτης ήταν καλός τώρα (31,4), αλλά πρεπει να ανέβει κιάλλο. Θα μας πει ο γιατρός. Το καλό είναι πάντως οτι παρά το σίδηρο, εστρωσαν τα κακά, οπότε δεν τον έχω κ πολύ βραχνά στο κεφάλι μου πλέον.

Μόλις με πηρε ο μπαμπας μου να μου πει οτι νιώθει κρυωμένος..... Πρώτον ελπίζω να μην κόλλησε κανα παιδί χτες που πήγαμε βόλτα, δευτερον, χωρίς άλλον μεγάλο, δεν ξερω αν μπορώ να βγώ έξω με τις δύο σημερα.... Φοβάμαι τη Β, μην κάνει αταξίες κ πως θα την παρακολουθώ... Και αν μετά καπνει νάζια κ δεν μπαίνει στο σκαλί; Πηρα την πεθερά μου κ ουτε αυτή μπορεί να ερθει.... Τί κρίμα..

Κριμα May μου, το καλο ομως ειναι οτι απ'οτι λενε δε θα χαλασει ο καιρος απο δω και περα, τα Σαββατοκυριακα δε δουλευει ο αντρας σου ετσι? να μπορεσετε να κανετε οικογενειακη βολτιτσα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μου,δεν παιζεται η προισταμενη σου!Πρεπει να ειναι πολυ κομπλεξικο ατομο και τελειως αγραμματη!Οπως ειπε και η Μαυ μας.αγεωγραφιτος λεγετε αυτος που δε γνωριζει γεωγραφια,οχι αγραμματος!Τοτε,ο μισος πληθυσμος της χωρας,μαζι με μενα:tongue:,ειμαστε αγραμματοι!

Φυσιολογικη η αντιδραση του Μητσακου μας!Καποια στιγμη,θα περασει φαση που θα αναρωτιεται γιατι η μανουλα δεν ειναι μαζι του τα πρωινα!Αλλα και απλι,θα το ξεχασει γρηγορα!Αλλωστε,ειναι με ατομα,τα οποια αγαπαει και τον αγαπουν εξισου!

Μαυ μου,κριμα που δε θα μπορεσετε να επαναλαβετε την βολτα,αλλα και γω ακουσα πως ο καιρος αυτες τις μερες θα ειναι ζεστος!Οποτε,σιγουρα θα σας δωθει και παλι η ευκαιρια!

Στο Δαφνη ειναι η αδερφη σου?Κοιτα,εκει εχουν πολυ βαρια περιστατικα,γενικως ολα τα δημοσια ψυχιατρεία,εναντι των ιδιωτικων!

Σαφεστατα,και δεν μπορεις να κρινεις μια κατασταση καλυτερη ή χειροτερη,διοτι ποτε δε ξερεις ποτε ενας ασθενης θα βρεθει σε κατασταση κρισης!

Ναι ειναι ψυχοφθορο ν'ακους καθε μερα τα ιδια και τα ιδια!Αλλα οπως ειπες σου γινετε συνηθεια!Πρωτου ανοιξουν το στομα τους,ξερεις τι θα πουν.Οπως ειπα και πριν,εχουν πολλα καταναγκαστικα,και αυτο ειναι που σε κουραζει!Και εαν δουν πως εσυ φερνεις αντίρρηση σε κατι,τοτε μπορει,ψευδως,να κανουν πως περνουν κριση,να χτυπιουνται στο πατωμα κλαιγοντας κτλ!

Τι να κανεις!Δε θα πω πως δε μου αρεσει αυτος ο τομεας!Απο τα χειλη μας κρεμονται,απο ενα μας χαμογελο,το εχουν τοσο μεγαλη αναγκη!Εχουν αναγκη να τους φερεσαι ως φυσιολογικα ατομα!Και αυτο κανουμε,οσο ειναι εφικτο!

Τραγικες οι καταστασεις εκει μεσα?Τι σου λεει η αδερφη σου?Φανταζομαι,ως ψυχολογος τι θα ακουει η καημενη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα και από μένα!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ πίνω καφεδάκι στον κήπο, ο μικρός παίζει και η μικρή κοιμάται και πολύ το ευχαριστιέμαι!!!!

Ο άντρας μου σήμερα, μετά την δουλειά πήγε κατευθείαν για μπάσκετ και θα έρθει κατά τις 12 αλλά εκείνη την ώρα μάλλον θα πρέπει να φάει η μικρή και το μεσημέρι να κοιμηθεί ο Γ. οπότε δεν βλέπω να βγαίνουμε. Ίσως το απόγευμα. Θα δούμε!

Σήμερα θα φάμε φασολάκια. Καιρό είχαμε και μου είχαν λείψει.

Μην σας πιάνω μία μία, όλες καλά??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαρακι βορινο εγω δε της δινω σημασια της προϊσταμενης, ειναι λιγο πειραγμενη αλλα γενικα δε με ενοχλει!! Καλα φερεται! Οσο για τα ψυχιατρεια το Δαφνι ναι δεχεται απο τα πιο βαρια και σχεδον ολα τα εισαγγελικα. Εγω ημουν στο Αιγινητειο οπου εκει ηταν σαν ξενοδοχειο, κολλεγιο για τους ειδικευομενους!! Δε δεχονται εισαγγελικα επειδη ειναι πανεπιστημιακο οποτε ειναι ελεγχομενοι οι ασθενεις.. Χρειαζεσαι υπομονη, ειναι πολυ χειριστικοι γιατι ασχετως την ψυχικη ασθενεια η ευφυϊα τους καλα κρατει...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα και από μένα!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ πίνω καφεδάκι στον κήπο, ο μικρός παίζει και η μικρή κοιμάται και πολύ το ευχαριστιέμαι!!!!

Ο άντρας μου σήμερα, μετά την δουλειά πήγε κατευθείαν για μπάσκετ και θα έρθει κατά τις 12 αλλά εκείνη την ώρα μάλλον θα πρέπει να φάει η μικρή και το μεσημέρι να κοιμηθεί ο Γ. οπότε δεν βλέπω να βγαίνουμε. Ίσως το απόγευμα. Θα δούμε!

Σήμερα θα φάμε φασολάκια. Καιρό είχαμε και μου είχαν λείψει.

Μην σας πιάνω μία μία, όλες καλά??????

Καλημερα Ngn!!! καλη απολαυση στο καφεδακι... τι υπεροχα..! και πολυ ωραιο φαγακι που εχετε!! εμας μας εχει μεινει λιγο απο το χθεσινο ρολο και πατατουλες, θα κανω και μια σαλατα και τη βγαλαμε για σημερα ;)

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μου,ευτυχώς κοιμήθηκε η μικρή μισή ωρα και προλαβα να ταλειωσω το σιδέρωμα και να ετοίμασε το φαγακι της!Άπλωσαν και 2 πλυντήρια! Εύχομαι να στεγνώσουν γρήγορα!

ΝGN,μαρηηηηηη,να ρθω και γω για καφεδακι εκεί?Πωπωωω,τελειαααα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,καλά κανεις και δε της δίνεις σημασία!Τόσο της κόβει!

Εγώ παλι θέλω το δικο σας το φαγακι!

Εγώ έβγαλαν απο την καταψυξη 2 κομματια παστίτσιο, που είχα κρατήσει απο αλλες μέρες!Εγώ όταν είμαι απόγευμα δεν τρώω τίποτα!Δεν έχω όρεξη!Μονο ένα τοστ στη δουλεια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου,ευτυχώς κοιμήθηκε η μικρή μισή ωρα και προλαβα να ταλειωσω το σιδέρωμα και να ετοίμασε το φαγακι της!Άπλωσαν και 2 πλυντήρια! Εύχομαι να στεγνώσουν γρήγορα!

ΝGN,μαρηηηηηη,να ρθω και γω για καφεδακι εκεί?Πωπωωω,τελειαααα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,καλά κανεις και δε της δίνεις σημασία!Τόσο της κόβει!

Εγώ παλι θέλω το δικο σας το φαγακι!

Εγώ έβγαλαν απο την καταψυξη 2 κομματια παστίτσιο, που είχα κρατήσει απο αλλες μέρες!Εγώ όταν είμαι απόγευμα δεν τρώω τίποτα!Δεν έχω όρεξη!Μονο ένα τοστ στη δουλεια!

καλε τρωγε!! πως θα ανταπεξελθεις με τοση πιεση απο δω και περα!! ο αντρουλης σου πως τα πηγε με τη μικρη πρωτη μερα μονος εχθες?

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε τρωγε!! πως θα ανταπεξελθεις με τοση πιεση απο δω και περα!! ο αντρουλης σου πως τα πηγε με τη μικρη πρωτη μερα μονος εχθες?

Καλά τα πήγε!Η μικρή,ενώ ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι,δεν το έκανε!Ο άντρας μου δεν ήθελε να την πάρει αγκαλιά παρα να την κοιμίσει στο κρεβάτι!Αυτή δεν καθόταν,οποτε το απόγευμα μετα την κρέμα αποκοιμήθηκε! Έχει καλη τακτική ο άντρας μου,κάτι που με ευχαριστεί!

Ο μικρός πραγματικα,είναι πολύ κοινωνικό παιδι!Αλλά παιδάκια,όταν βλέπουν κοσμο απομακρύνονται!Πχ της κουνιάδας μου!

Είχατε μεγάλη παρέα χθε; ή μονο το ζευγαρι που μας ελεγες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλά τα πήγε!Η μικρή,ενώ ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι,δεν το έκανε!Ο άντρας μου δεν ήθελε να την πάρει αγκαλιά παρα να την κοιμίσει στο κρεβάτι!Αυτή δεν καθόταν,οποτε το απόγευμα μετα την κρέμα αποκοιμήθηκε! Έχει καλη τακτική ο άντρας μου,κάτι που με ευχαριστεί!

Ο μικρός πραγματικα,είναι πολύ κοινωνικό παιδι!Αλλά παιδάκια,όταν βλέπουν κοσμο απομακρύνονται!Πχ της κουνιάδας μου!

Είχατε μεγάλη παρέα χθε; ή μονο το ζευγαρι που μας ελεγες?

Παλι καλα που εφαρμοζει συστημα ο συζυγος, τελικα νομιζω εμεις οι μαμαδες τα καλομαθαινουμε λιγο τα παιδακια μας... επειδη τα εχουμε τις περισσοτερες ωρες ειναι λογικο.. Δεν ηταν μεγαλη παρεα εχθες!!! Το ζευγαρι που σας ελεγα και ο κολλητος του αντρα μου! 5 ατομα ολοι μαζι... ομορφα ηταν, χαλαρα, ηρθαν κατα τις 8 και ο μικρος κοιμηθηκε στις 9 χωρις να επηρεαστει ευτυχως!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε τρωγε!!

Ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα!Εχω προσπαθησει απειρες φορες να φαω,πριν παω στη δουλεια,αλλα το φαγητο μου καθεται πολυ βαρυ!Νομιζω πως θα νιωθω φουσκωμενη,νυσταγμενη!Χαζομαρες,αλλα αντε να το αποβαλεις!

Μπραβο τον Μητσακο που κοιμηθηκε καλα!Ειναι σημαντικο το παιδι,να ακολουθει το προγραμμα του,ακομη κι αν το σπιτι εχει κοσμο!Τι καλος!

Εχει αναρρωσει ή κανει ακομη μασκες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...