Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!! Περάσαμε σούπερ έξω! Καροτσάδα ατελείωτη στο πάρκο! Τελικά ήρθε κ ο μπαμπας μου που ανελαβε το μωρό γιατί εγώ με τη Βασιλική παίζαμε τις πεταλούδες, που τρέχουν να γλιτώσουν απο το διπχτυ του κυνηγού... Καιρό είχα να τρέξω τόσο...

Βρε κορίτσια δυο ερωτήσεις γιατι είμαι τελειως ακαμάτα εγώ:

1) το ινοξ κατσαρολακι που βράζω το νερό για το μπιμπερό, εχει πιασει άλατα κ με το πλύσιμο δεν καθαρίζει, μένει ασπρος ο πάτος. Ξέρετε κάποιο κόλπο;

2) ποιό δύσκολη ερώτηση. Έκανα τη μακακία κ στο πληντυριο με τα ρούχα της μικρης έβαλα μια μάλλινη κουβερτα της (φανταστική) κ ένα μάλλινο γιλέκο του μωρού. Όπως καταλαβαίνεται, το γιλέκο βγήκε σε μέγεθος για κούκλες και η κουβερτα μισή....... Ξέρετε αν γίνεται κάτι..;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ngn εμεις φαγαμε φασολακια λαδερο...

Καλα κανατε και τα πηγες βολτιτσα!!! ο Γ. ακολουθουσε με τα ποδια ή με το ποδηλατακι;

Εγω θα την παω κατα τις 4,30-5 βολτιτσα μιας που εχει ηλιο!!!

Τι κάνεις κοριτσάκι μου?????? Τελικά το πρωί θα σου πει τις απαντήσεις????

Με τα πόδια ήταν ο μικρός και έσπρωχνε το καρότσι.

Καλά θα κάνετε και θα πάτε και εσείς βολτίτσα. Έχει τέλεια μέρα!

Φασολάκια λέω να φάμε αύριο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

MAY Να σαι καλα και με εκανες να γελασω με το αγχος που εχω της αναμονης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:arrow:Αλατα στο κατσαρολακι: αστο λιγη ωρα με νερο και ξυδι και χοντρο αλατι!!!!και μετα πλυνε το.

:arrow:Τα ρουχαλακια δωστα στη Β. να παιξει!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ngn Οταν μαθω, θα σας συγκαλεσω και θα σας ανακοινωσω τα μαντατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιχιχιιχιχιχι Παντως δεν θα ειναι αυριο απογευμα αλλα νωριτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!:

Κοριτσια γεια σας!! Περάσαμε σούπερ έξω! Καροτσάδα ατελείωτη στο πάρκο! Τελικά ήρθε κ ο μπαμπας μου που ανελαβε το μωρό γιατί εγώ με τη Βασιλική παίζαμε τις πεταλούδες, που τρέχουν να γλιτώσουν απο το διπχτυ του κυνηγού... Καιρό είχα να τρέξω τόσο...

Βρε κορίτσια δυο ερωτήσεις γιατι είμαι τελειως ακαμάτα εγώ:

1) το ινοξ κατσαρολακι που βράζω το νερό για το μπιμπερό, εχει πιασει άλατα κ με το πλύσιμο δεν καθαρίζει, μένει ασπρος ο πάτος. Ξέρετε κάποιο κόλπο;

2) ποιό δύσκολη ερώτηση. Έκανα τη μακακία κ στο πληντυριο με τα ρούχα της μικρης έβαλα μια μάλλινη κουβερτα της (φανταστική) κ ένα μάλλινο γιλέκο του μωρού. Όπως καταλαβαίνεται, το γιλέκο βγήκε σε μέγεθος για κούκλες και η κουβερτα μισή....... Ξέρετε αν γίνεται κάτι..;

ΜΑΥ και εσύ βόλτα πήγες σήμερα????? Μια χαρά. Λένε οτι θα είναι όλη η εβδομάδα έτσι και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

NGN ΜΟΥ, ναι βγήκαμε και ήταν τέλεια!! Μικρό καλοκαιράκι που λένε!! Απίθανος καιρός! Εχουμε ενα τεράστιο παρκο κοντά στο σπίτι μου που για καρότσι ειναι θεικά! Το ευχαριστήθηκα! Και θα βγώ και αύριο κ όσες μέρες ευνοήσει ο καιρός!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, τα ρούχα άχρηστα ε;;; Τί κρίμα.... Τί βιαστική που ήμουνα....

Το όνειρο της Αγγελικής με έκανε να ανατριχιάσω....!!! Κατά το πρωί αυριο νομίζω θα συγκαλέσεις το έκτακτο συμβούλιο! Θεωρητικά πάντα μιλώντας, θα μπορουσες να κανεις και ένα τεστ σήμερα; Όχι, μην κάνεις, απλά ρωτάω..!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Όχι Ηλιοβασίλεμά μου, δεν το χρησιμοποιησε! Πάνω που ειχα ετοιμασει το καρότσι κ το είχαμε στρωσει για το μωρό, αποφάσισε οτι "δεν της το δίνει"... :mad:

Ετσι πήρα της αδερφής μου- που δεν ηταν πλυμένο, το διπλοέστρωσα κ μπήκε εκεί το μωρό... Πάντως γενικά πρεπει να είναι βολικό.. Ελπίζω να αλλάξει και η Β γνώμη, να το δοκιμάσουμε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Οχι, η Β δεν μπήκε σε καρότσι ουτε τον καλό καιρό που λέμε.. Θυμάμαι τον εαυτό μου να κουβαλάω πάντα τη Β στο ένα χερι κ με το άλλο να σερνω άδειο το καρότσι.. Νομίζω η τελευταια φορά που πήγαμε ήσυχοι βόλτα με καρότσι ήταν ιταν ήταν 7 μηνών..... Ανάποδο παιδί.. Αλλά...... Όταν μεγαλώνεις βάζρις μυαλό και τωρα συνηδητοποιεί τί ωραιες που είναι οι κΡοτσάδες.. Μόλις λοιπόν επανεμφανίσαμε το καρότσι για τη Μ, το χαλβάδιαζε, τυπου είναι δικό μου κτλ και σήμερα δέν ξεκόλλαγε.....(μόνο οταν παίζαμε πεταλουδες σηκώθηκε)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ηλιοβασιλεμα μου καλη επιτυχια στην χωριακη σου!!!!

Μαρια καλη αρχη με την επιστροφη στην εργασια σου.

Κοριτσια εγω αν δεν τρελαθω τωρα δεν θα τρελαθω ποτε.

Η νεφρολογος του Παιδων απεφανθη οτι η κυστεουρογραφια που καναμε ηταν ψευδως αρνητικη (υπαρχει ενα 10 τοις εκατο να συμβει αυτο) και οτι αυτο που ειδαμε στην ακρη του ενος νεφρου δεν ειναι μεν ουλη (ζημια απο ουρολοιμωξη) ειναι ομως ενδειξη παλλινδρομησης.Οποτε συνεχιζουμε αντιβιωση μεχρι 6μηνων και θα κανουμε παλι υπερη χο:?:Εχουμε δυο υπερηχους πολυ καλους μια αρνητικη κυστογραφια αλλα ενα σπινθηρογραφημα με ενα μικρο μελανο σημειο στο ενα νεφρο.Ξερετε κανεναν πολυ καλο ουρολογο ή νεφρολογο στην Αθηνα για δευτερη γνωμη;

Την Παρασκευη παμε παλι Παιδων για καρδιολογικο ελεγχο μετα απο εκεινο το περιστατικο απνοιας την νυχτα.Η παιδιατρος επσμενε οτι ειναι Alte (apparent life threatening event) και πρεπει να εξαιρεσουμε καρδιολογικο θεμα:shock:

Ενα μεγαλο ποσοστο μωρων το παθαινουν απο ΓΟΠ (γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση) οποτε θα κανουμε και για αυτο υπερηχο.:confused:

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλως τη Θαλεια!Τι κανεις κοπελα μου?Ο Παναγιωτακης?

Τι καλο τους φίλεψες?

Εγω με τον αντρα μου,''βοδιασαμε''!!!Εκανα ρυζογαλο και ομελετα με λουκανικα/κρεμμυδι/σαλτσα/πιπεριες!

Κρατιεμαι να μην ξερασω!Ειχα να φαω απο το πρωι και μου εκατσαν πετρααααα!

Ειχα φτιαξει αρνι κοκκινιστο με μακαρονια κ αρνι στο φουρνο με πατατες!!!!!

κοαλακι μουαυτα τα εχει τι ιπαντ...κατι ζωακια ηταν.ααα δεν σας το ειπα μου πηρε ιπαντ ο αντρας μου....δωρο κ για τα γενεθλια μου που ειναι τελος μαρτιου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιολα μου περαστικα σας οτι καλυτερο σας ευχομαι!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ποτε θα κανεις την χοριακη????καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε...την αλλη βδομαδα θα παω για παπ τεστ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...