Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ναι καλέ, με πλάκωσε κανονικά! Το τράβηγμα μαλλιού κι η κλωτσιά είναι στάνταρ, αλλά η μπουνιά ήταν καινούριο κατόρθωμα!

Αγορομάμυ, φοράμε υφασμάτινες πάνες, οπότε είμαστε μοδάτες! Λέγαμε για το γάμο να βάλουμε αυτή: http://www.charliebanana.com/assets/images/cbdiaperbulkbutterfly.jpg

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλέ, με πλάκωσε κανονικά! Το τράβηγμα μαλλιού κι η κλωτσιά είναι στάνταρ, αλλά η μπουνιά ήταν καινούριο κατόρθωμα!

Αγορομάμυ, φοράμε υφασμάτινες πάνες, οπότε είμαστε μοδάτες! Λέγαμε για το γάμο να βάλουμε αυτή: http://www.charliebanana.com/assets/images/cbdiaperbulkbutterfly.jpg

καλε ειναι υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο,τι πρεπει για την πρωτη νυχτα του γαμου!!! χαχαχχα!!! σε βολευουν οι υφασματινες?? εγω μονο και μονο το πλυσιμο που σκεφτομαι :shock::shock::shock::shock:

to1Np2.png

KCkop2.png

καλε ειναι υπεροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο,τι πρεπει για την πρωτη νυχτα του γαμου!!! χαχαχχα!!! σε βολευουν οι υφασματινες?? εγω μονο και μονο το πλυσιμο που σκεφτομαι :shock::shock::shock::shock:

Εμ τι, ό,τι κι ό,τι;;

Ναι, με βολεύουν! Κατ'αρχάς έχει σταματήσει να συγκαίεται! Επίσης δε βρωμάει η πλαστικίλα της μιας χρήσης, σταμάτησα να κουβαλάω πακέτα από το σούπερ μάρκετ και είναι και πιο οικονομικές! Όσον αφορά το πλύσιμο, μόλις βγάλουμε τη λερωμένη, τη βάζουμε σε έναν αδιάβροχο σάκο. Μόλις γεμίσει ο σάκο μας (στις δύο περίπου μέρες), αδειάζω το σάκο στο πλυντήριο και τον ρίχνω κι αυτόν μέσα. Πλύσιμο, άπλωμα κι έτοιμες. Προσωπικά, είναι συνήθεια νομίζω. Βέβαια έχω ακούσει κόσμο που το θεωρεί πολύ φασαρία για το τίποτα. Απόψεις και γούστα είναι αυτά! :)

p8P6p2.png

Εμ τι, ό,τι κι ό,τι;;

Ναι, με βολεύουν! Κατ'αρχάς έχει σταματήσει να συγκαίεται! Επίσης δε βρωμάει η πλαστικίλα της μιας χρήσης, σταμάτησα να κουβαλάω πακέτα από το σούπερ μάρκετ και είναι και πιο οικονομικές! Όσον αφορά το πλύσιμο, μόλις βγάλουμε τη λερωμένη, τη βάζουμε σε έναν αδιάβροχο σάκο. Μόλις γεμίσει ο σάκο μας (στις δύο περίπου μέρες), αδειάζω το σάκο στο πλυντήριο και τον ρίχνω κι αυτόν μέσα. Πλύσιμο, άπλωμα κι έτοιμες. Προσωπικά, είναι συνήθεια νομίζω. Βέβαια έχω ακούσει κόσμο που το θεωρεί πολύ φασαρία για το τίποτα. Απόψεις και γούστα είναι αυτά! :)

συμφωνω οτι ειναι συνηθεια και ειναι ο,τι καλυτερο για το δερματακι του μωρου να μη φοραει τις συμβατικες πανες. Ειδικα για τα κοριτσακια που ειναι πιο ευαισθητα σε ουρολοιμωξεις κλπ!! Ειδικα το καλοκαιρι εγω τον λυπομουν τον δικο μου με αυτο το πραγμα πανω του... αλλα δε το ειχα ψαξει καθολου για υφασματινες..

to1Np2.png

KCkop2.png

Ό,τι θέλεις, ρώτα :)

Είναι αρχικά ένα έξοδο, αλλά γίνεται σύντομα απόσβεση! Αυτές που έχω εγώ είναι one size, οπότε είμαστε καλυμένοι! Αν το αποφασίσεις πάντως, μπορείς να τις φοράς και στους δυο.

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Ό,τι θέλεις, ρώτα :)

Είναι αρχικά ένα έξοδο, αλλά γίνεται σύντομα απόσβεση! Αυτές που έχω εγώ είναι one size, οπότε είμαστε καλυμένοι! Αν το αποφασίσεις πάντως, μπορείς να τις φοράς και στους δυο.

το παραδεχομαι ειμαι πολυ τεμπελα σε αυτα, ασε που ταξιδευουμε πολυ συχνα και ειναι λιγο μπερδεμα οι υφασματινες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

το παραδεχομαι ειμαι πολυ τεμπελα σε αυτα, ασε που ταξιδευουμε πολυ συχνα και ειναι λιγο μπερδεμα οι υφασματινες!!

Η αλήθεια είναι ότι θέλει οργάνωση. Κι εμείς όταν είναι να βγούμε έξω για ώρα της βάζω μιας χρήσης. Αν όμως την αφήσω πολλή ώρα με μιας χρήσης, κοκκινίζει η κακομοίρα!

p8P6p2.png

Η αλήθεια είναι ότι θέλει οργάνωση. Κι εμείς όταν είναι να βγούμε έξω για ώρα της βάζω μιας χρήσης. Αν όμως την αφήσω πολλή ώρα με μιας χρήσης, κοκκινίζει η κακομοίρα!

μαλλον εχει ευαισθησια το δερματακι της και θα επιδεινωθει οταν θα αρχισετε τις στερεες τροφες που θα ειναι πιο οξινα και τα ουρα και τα κακα! υποθετω εγω τωρα!!! οποτε παλι καλα που βολευεστε με τις υφασματινες.

to1Np2.png

KCkop2.png

μαλλον εχει ευαισθησια το δερματακι της και θα επιδεινωθει οταν θα αρχισετε τις στερεες τροφες που θα ειναι πιο οξινα και τα ουρα και τα κακα! υποθετω εγω τωρα!!! οποτε παλι καλα που βολευεστε με τις υφασματινες.

Ναι, μάλλον πήρε από τη μάνα της! Εγώ στο πρόσωπο, πχ, δεν μπορώ να βάλω σχεδόν τίποτα χωρίς να γίνω σαν τα οπίσθια της μαϊμούς :tongue: Οπότε πάλι καλά που υπάρχουν κι οι υφασμάτινες, ναι!

Πότε ξαναπάς στο γιατρό για να δεις το γαμπρό μας;

p8P6p2.png

Ναι, μάλλον πήρε από τη μάνα της! Εγώ στο πρόσωπο, πχ, δεν μπορώ να βάλω σχεδόν τίποτα χωρίς να γίνω σαν τα οπίσθια της μαϊμούς :tongue: Οπότε πάλι καλά που υπάρχουν κι οι υφασμάτινες, ναι!

Πότε ξαναπάς στο γιατρό για να δεις το γαμπρό μας;

μαλλον θα παω στις 8 Μαρτιου, αργω ακομα!! δεν εχω κλεισει ραντεβου, περιμενουμε να κανονισουμε με τις δουλειες μας ποτε θα μπορουμε... διαφορετικα θα παω τελη Φλεβαρη..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

μαλλον θα παω στις 8 Μαρτιου, αργω ακομα!! δεν εχω κλεισει ραντεβου, περιμενουμε να κανονισουμε με τις δουλειες μας ποτε θα μπορουμε... διαφορετικα θα παω τελη Φλεβαρη..

Ναι, έχεις ακόμα. Άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα, ε; Να μας τον φιλήσεις το γαμπρό!

Κοιμήθηκε η μικρή, οπότε πάω να σιδερώσω ό,τι προλάβω. Φιλιά!

p8P6p2.png

Ναι, έχεις ακόμα. Άρχισε να φαίνεται η κοιλίτσα, ε; Να μας τον φιλήσεις το γαμπρό!

Κοιμήθηκε η μικρή, οπότε πάω να σιδερώσω ό,τι προλάβω. Φιλιά!

πολυ λιγο φαινεται ακομα... αμα φοραω μπλουζα που δεν ειναι πολυ εφαρμοστη δε φαινεται τποτα... φιλακια στη μπεμπα μας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια σας χαιρετω εγω να ετοιμαστω να φυγω για το σπιτι.. Δεν ξερω αν θα προλαβω να μπω αργοτερα γιατι θα εχω κοσμο!!! Φιλακια πολλα σε ολες, καλο μεσημερι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα πάλι κορίτσια!!!!!

Τελικά πήρα τα μικρά και πήγαμε βόλτίτσα στην θάλασσα με μια φίλη μου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και ΜΑΡΑΚΙ η θάλασσα είναι 5 λεπτά με τα πόδια οπότε είναι μια χαρούλα. Και δίπλα είναι αλλά και δεν έχω τόση υγρασία όσο θα είχα αν ήμουν ακριβώς μπροστά.

Σήμερα έφτιαξα μόνο την κουζίνα μου. Δεν έχω κάνει καμιά δουλειά. Θα κάνω το βράδυ πάλι όπως πάντα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι φάγατε σήμερα??????

Εμείς γεμιστά με πιπεριές του κήπου μας που είχα βάλει στην κατάψυξη. Δεν ξέρω πως άντεξα και δεν έφαγα και 2ο πιάτο!!!:shock::shock::shock:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn εμεις φαγαμε φασολακια λαδερο...

Καλα κανατε και τα πηγες βολτιτσα!!! ο Γ. ακολουθουσε με τα ποδια ή με το ποδηλατακι;

Εγω θα την παω κατα τις 4,30-5 βολτιτσα μιας που εχει ηλιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...