Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!! Τι κάνετε???????

Εγώ είμαι μόνη με τα παιδάκια μου γιατί ο άντρας μου δουλεύει!

Τι τέλειος καιρός είναι αυτός?????

Ο μικρός κάνει ποδήλατο στην αυλή και η μικρή μου κοιμάται. Αχ ήθελα να τα πάω καμιά βόλτα στην παραλία αλλά λυπάμαι να την ξυπνήσω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλά αποτελέσματα???????? Είδες το κοριτσάκι σου? Κάτι ξέρει!!!!!!!;);););););););););)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!!! Καλύτερα ο Δημητράκης εεεεεε???

ΜΑΡΑΚΙ καλή αρχή σήμερα στην δουλειά!!!!!!

ΜΑΥ μου καλή βόλτα να έχετε!!!!!! Θα μας πάρεις και εμάς μαζί????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!! Τι κάνετε???????

Εγώ είμαι μόνη με τα παιδάκια μου γιατί ο άντρας μου δουλεύει!

Τι τέλειος καιρός είναι αυτός?????

Ο μικρός κάνει ποδήλατο στην αυλή και η μικρή μου κοιμάται. Αχ ήθελα να τα πάω καμιά βόλτα στην παραλία αλλά λυπάμαι να την ξυπνήσω.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλά αποτελέσματα???????? Είδες το κοριτσάκι σου? Κάτι ξέρει!!!!!!!;);););););););););)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!!! Καλύτερα ο Δημητράκης εεεεεε???

ΜΑΡΑΚΙ καλή αρχή σήμερα στην δουλειά!!!!!!

ΜΑΥ μου καλή βόλτα να έχετε!!!!!! Θα μας πάρεις και εμάς μαζί????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ngn μου καλημερα!!! σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες, σου αν εχεις και εσυ κανεναν να τον χαιρεσαι!!! τι κανεις εσυ?? εχετε παραλια κοντα? ειχα την εντυπωση οτι μενετε πιο ορεινα!! τι καλα!! ξεπεταξε τις δουλιτσες σου και πηγαινετε οταν ξυπνησει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομάμυ, χρόνια πολλά στο συμπέθερο και περαστικά στο Μήτσο!!

καλως τη συμπεθεραΝΟ2!!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!! η μπεμπουλα μας τι κανει? της ειπες οτι σε λιγους μηνες θα γεννηθει ο γαμπρος?? :tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα NGN και ΖΩΙΤΣΑ!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

NGN μου,μακαρι να βολεψει και να πάτε βόλτα στην παραλία! Το πιο ιδανικό μέρος,αυτή τη μέρα!!!Είναι μακρυά απο σας?Φαντάζομαι τι παιχνιδι θα κανει ο μικρός στην αυλή! Αχ ποσό σε ζηλεύω που μένεις σε μονοκατοικία! Είναι το όνειρο μου!

ΖΩΙΤΣΑ,πως τα πάτε με την μικρή?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,παρέδωσε ο μικρός?Εμ λογικό,όπως λες και συ!Κουράστηκε αυτές τις μέρες!

Έχω τη μικρή δίπλα μου,στο δωμάτιο της και έχει βγάλει πολλά τα παιχνίδια απο το μπαούλο!Ενα ενα!Τα κοιτάει και τα πετάει κάτω!Ξεκίνησε απο την κουζίνα,που έβγαλε μπολ,τάπερ με τις ελιές(ευτυχώς ηταν καλά κλειστο:shock:)!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλως τη συμπεθεραΝΟ2!!!! ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!! η μπεμπουλα μας τι κανει? της ειπες οτι σε λιγους μηνες θα γεννηθει ο γαμπρος?? :tongue::tongue::tongue:

Ναι καλέ! Σήμερα το απόγευμα λέμε να πάμε να δούμε νυφικά! :tongue:

p8P6p2.png

Καλημέρα NGN και ΖΩΙΤΣΑ!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

NGN μου,μακαρι να βολεψει και να πάτε βόλτα στην παραλία! Το πιο ιδανικό μέρος,αυτή τη μέρα!!!Είναι μακρυά απο σας?Φαντάζομαι τι παιχνιδι θα κανει ο μικρός στην αυλή! Αχ ποσό σε ζηλεύω που μένεις σε μονοκατοικία! Είναι το όνειρο μου!

ΖΩΙΤΣΑ,πως τα πάτε με την μικρή?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,παρέδωσε ο μικρός?Εμ λογικό,όπως λες και συ!Κουράστηκε αυτές τις μέρες!

Έχω τη μικρή δίπλα μου,στο δωμάτιο της και έχει βγάλει πολλά τα παιχνίδια απο το μπαούλο!Ενα ενα!Τα κοιτάει και τα πετάει κάτω!Ξεκίνησε απο την κουζίνα,που έβγαλε μπολ,τάπερ με τις ελιές(ευτυχώς ηταν καλά κλειστο:shock:)!!!

Καλά, Μαράκι μου! Μερικές μέρες περισσότερη γκρίνια, αλλά όσο κοιμάται ένα πεντάωρο το βράδυ, δε διαμαρτύρομαι!!

Βρε μήπως ψάχνει κάτι το παιδί; :tongue:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλά, κορίτσια, χθες μου έδωσε μπουνιά στο μάτι, το σκασμένο!! Έχει κοκκινίσει κι έχει πρηστεί το βλέφαρό μου!!

Χαχαχαχαχα!!!!!Απο τώρα σήκωσε ανάστημα!

Κορίτσια μου,ήρθε η ωρα να αποχωρήσω! Να μαζεψω λίγο το σπίτι και να ξεκουραστω! Εαν καταφέρω,μόλις γυρίσω απο τη δουλειά, θα μπω για να σας πω τα νέα μου!Αλλιως αύριο!!!

Φιλια σε όλες!Να έχετε μια υπεροχή μέρα!Να περάσετε καλά!!!Ηλιοβασίλεμα μου,για αλλη μια φορά καλά αποτελέσματα!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ζωη μου να βρειτε και μια νυφικη πανα ε!!!! μη βαλετε απο αυτες που φορατε συνηθως!!! χιχιχι!!! ξυλο η μικρη?? εμενα μου τραβουσε τριχες απο τα μαλλια, γρρρρρρρ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...