Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ή εστω,εαν αυτος γνωριζει καποιον συναδελφο του,στη Θεσσαλονικη,ο οποιος να κανει εξωσωματικες,ομως εμπιστα!

Μαρακι μου ο γιατρος εχει και κεντρο στη Θεσσαλονικη οπου βασικα εχει συνεργατες που εφαρμοζουν τις μεθοδους του, εχει την εποπτεια εκεινος δηλαδη. Αν θελεις μπορω στο επομενο ραντεβου να τον ρωτησω ή να σου στειλω στοιχεια να το ψαξετε!! Προσφατα ειχε μια εγκυο εκει 50 χρονων, ποσο μαλλον η θεια σου που ειναι μολις 40! Βεβαια εξαρταται παντα το προβλημα, αλλα το σιγουρο ειναι οτι πραγματικα τις περνα απο κοσκινο. Η φιλη μου νομιζε πως ειχε κανει τα παντα στον πρωτο γιατρο και τελικα δε της ειχε κανει ουτε τα βασικα.. Δεν ηξερε ουτε τις εξετασεις να διαβασει σωστα ο αλλος. Και το βασικο που εχει ο δικος μου ειναι οτι τα παει ολα πολυ χαλαρα, δεν πιεζει να προχωρησουν γρηγορα στην εξωσωματικη, εχει σταδια συγκεκριμενα, η φιλη μου απο τον Οκτωβρη κανει εξετασεις και υπερηχους και τωρα θα ξεκινησουν τη διαδικασια. Σου στελνω στο fb τα στοιχεια που μου ερχεται πιο ευκολο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημέραααααα!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, ας είναι αυτή η δική σου ημέρα! Έχεις τη θετική σκέψη κ την προσευχή όλων μας!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Τί καλά που ο Μήτσος είναι καλύτερα! Λοιπόν στη μονάδα όταν ει'μασταν, μας ρωτούσαν αν έχουμε αναπνευστικές αλλεργίες γενικά. Μας ειπαν οτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η κληρονομικότητα,,πράγματι! Καλή επιτυχία στη φίλη σου. Πόσο θα διαρκεσει ο κύκλος ενέσεων που ξεκινά; Αντε μακάρι...

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, καλημέρα!! Ευτυχως ήταν ήσυχο το κοριτσάκι σου χτες ε;;

Κοριτσια η δικιά μου χτες ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! Κοιμόταν κατι τεταρτα στον ώμο κ μετά ξύπναγε. Εξαντληθήκαμε πολύ ψυχολογικά αλλά και το καιμένο το μωρό τα ειπχε παίξει. Μή σας τα πολυλογώ, την έκανα ενα μπάνιο κ γυρω στις 9.30 την ταισα. Εε ξεράθηκε από εκείνη την ώρα, ξύπνησε 5.30 βα φαει κ ακόμα κοιμάται....

Επίσης σήμερα θα τη βγάλω καροτσάδα !! Είμαι χαρουπμενη!! Θα εχει ζεστη λεει!

Αχ κοριτσια ας έχουμε ολες μια καλή μέρα!!

Καλημερα May μου γλυκια!!! Ευχαριστω για τις ευχες!!! Να 'σαι καλα!! Ταλαιπωρηθηκατε με τη μικρουλα ε? ευτυχως κοιμηθηκε καλα το βραδυ ομως.. τουλαχιστον κοιμηθηκε στην κουνια της χωρις προβλημα? Φανταζομαι απο την κουραση της και στο πατωμα να την εβαζες θα κοιμοταν! για τη φιλη μου δεν ξερω ποσες ενεσεις θα κανει, ξερω ομως οτι η ωοληψια θα γινει μαλλον γυρω στις 25/2.

to1Np2.png

KCkop2.png

Χαχαχα, όπως το πες!! Και στο πάτωμα να την έβαζα θα κοιμόταν νομίζω!!

Μακάρι η φιλη σου να τα καταφέρει.. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες γιατροί τελικά- μιλάω για τους παλιούς της- ανθρωπιά μηδέν!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ το 40 σε μια γυναικα θεωρείται πιά φυσιολογικό. Από τα 35-38 ειναι το συνηθες πλεον, αλλά το 40 θεωρείται νορμάλ. Θα τα καταφερει η θεία σου με ενα σωστο γιατρό!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Χαχαχα, όπως το πες!! Και στο πάτωμα να την έβαζα θα κοιμόταν νομίζω!!

Μακάρι η φιλη σου να τα καταφέρει.. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες γιατροί τελικά- μιλάω για τους παλιούς της- ανθρωπιά μηδέν!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ το 40 σε μια γυναικα θεωρείται πιά φυσιολογικό. Από τα 35-38 ειναι το συνηθες πλεον, αλλά το 40 θεωρείται νορμάλ. Θα τα καταφερει η θεία σου με ενα σωστο γιατρό!

η μεγαλη σου ζουζουνα τι κανει? καλα ειναι? εκεινη τουλαχιστον δε σε κουρασε ε? ουτε τη μεγαλη τη βγαζεις εξω μη τυχον φερει καμια ιωση στο σπιτι ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Μαυ μου!Τι επαθε μωρε η Μιχαελα μας?Κριμα το κοριτσια μας!

Αντε,αν εχετε καλο καιρο να βγειτε!Θα αναζωογονηθει και η μικρη!Και η Β φυσικα!

Μακαρι να τα καταφερει και η θεια μου καποια στιγμη!Ο αντρας της ειναι αδερφος του πατερα μου,και τον υπερ αγαπω!

Δε ξερω βρε κοριτσια εαν φταει το γεγονος πως ειναι αρκετα παχουλη.Δε ξερω ειλικρινα!Ο θειος μου ειναι αυτος που εχει προβλημα γονιμοτητας!Η θεια μου ειναι καλα!Αχ θεε μου μακαρι!

Αγορομαμμυ μου,σε υπερ ευχαριστω!Θα την πεισω να παει!Να παρει εστω μια γνωμη!Εισαι πολυ καλη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά δεν τη βγάζουμε έξω αλλά κ η ίδια ήταν παπντα σπιτόγατος! Δεν την ενοχλεί. Χτες την πηρα κ πηγαμε οι δυο μας θεατρο-πιτερ παν- αλλά η παράσταση ακυρώθηκε γ@@@@@@το!!! Αυτή θέλει όλο να ναι μαζί μου. Έχει μεγάλο δέσιμο με μένα και γω δεν την πιεζω να βγαινει με το ζόρι για να μη νιωθει οτι τη διώχνω. Σήμερα βεβαιως θα βγούμε κ οι τρεις!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα!!!

Αγορομαμυ να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!! χρονια πολλα!!!

Μαρακι καλη επιστροφη στην δουλεια!!!!

Μαυ τα κοριτσια σου με τα κολπα τους;

Εδωσα αιμα και τωρα περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εφτιαξα και καφε και μου χυθηκε, λετε να μου φερει γουρι; χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Μαυ μου!Τι επαθε μωρε η Μιχαελα μας?Κριμα το κοριτσια μας!

Αντε,αν εχετε καλο καιρο να βγειτε!Θα αναζωογονηθει και η μικρη!Και η Β φυσικα!

Μακαρι να τα καταφερει και η θεια μου καποια στιγμη!Ο αντρας της ειναι αδερφος του πατερα μου,και τον υπερ αγαπω!

Δε ξερω βρε κοριτσια εαν φταει το γεγονος πως ειναι αρκετα παχουλη.Δε ξερω ειλικρινα!Ο θειος μου ειναι αυτος που εχει προβλημα γονιμοτητας!Η θεια μου ειναι καλα!Αχ θεε μου μακαρι!

Αγορομαμμυ μου,σε υπερ ευχαριστω!Θα την πεισω να παει!Να παρει εστω μια γνωμη!Εισαι πολυ καλη!

Μαρακι μου και στην περιπτωση της φιλης μου ο αντρας της εχει προβλημα!!! στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα ομως ειχε καλο σπερμα, και του το κατεψυξαν χωρις να τον ρωτησουν κιολας για να εχουν καβατζα!!! εννοειται θα ξαναδωσει τωρα αλλα υπαρχει και το κατεψυγμενο. Γενικα οταν εχει ο αντρας το προβλημα ειναι θεμα και χρειαζονται πολλες εξετασεις μετα και δεε τις κανουν ολοι οι γιατροι, η φιλη μου ετσι επαθε στον πρωτο, με ενα σπερμοδιαγραμμα της ειπε ο αλλος οτι δεν εχει καλο σπερμα και την εβαλε για εξωσωματικη μεσα σε ενα μηνα! ο δικος μου τον εβαλε και εκανε 3 φορες εξεταση και παλι δε τους εβαλε για εξωσωματικη, ασχοληθηκε πολυ με το να προετοιμστει σωστα και η γυναικα γιατι στην τελικη εκεινη τα τραβα ολα... Μαρη τι καλη ειμαι, απλα αφου εχω καλες πληροφοριες επιβαλλεται να τις ανταλλασουμε!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!

Αγορομαμυ να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!! χρονια πολλα!!!

Μαρακι καλη επιστροφη στην δουλεια!!!!

Μαυ τα κοριτσια σου με τα κολπα τους;

Εδωσα αιμα και τωρα περιμενουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εφτιαξα και καφε και μου χυθηκε, λετε να μου φερει γουρι; χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Πάλι ο καφές;;; Ένας την ημερα της σπερματέγχυσης και ένας τώρα την ημερα της χοριακής!! Γράψε και ένα ΤΖΟΚΕΡ να μαστε μέσα!! Χαχαχα!!!!

Καλή επιτυχια γλυκό Ηλιοβασίλεμα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΑΑΑ,καλά αποτελεσματα κοπελαρα μου!!!!Ποτε σου είπε πως θα βγουν?Μαρη λες να ειναι σημαδι ο καφες???Αχ μακαρι Παναγια μου!

Αχ ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,στο λέω γιατί ο κόσμος πλεον δεν βοηθάει ουτε καν με αυτό τον τροπο!Δυστυχώς!Μιλησες με τους δικούς σου να δεις πως είναι ο μικρός?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαυ μου μου χυθηκε τοτε ο καφες;;; δεν το θυμαμαι!!!χαχαχα

Βρε κοριτσια, μολις ξυπνησε η κορη μου , μου ειπε οτι ειδε ονειρο: οτι γεννησα μωρο και ειχε αιματα και να προσεξουμε να μην λερωθουμε. Και να μην καθησω μερες στο νοσοκομειο γιατι θα της λειψω.

Και της ειπα οτι θα σε φερει ο μπαμπας στο νοσοκομειο και θα βγω στο σαλονι να σε δω!!!!

Χαρηκα που μου ειπε αυτο σαν πρωτη κουβεντα σημερα το πρωι λες και ηξερε οτι εγω θα παω για χοριακη σημερα.....

Θα μαθουμε συντομα....

Γενικά δεν τη βγάζουμε έξω αλλά κ η ίδια ήταν παπντα σπιτόγατος! Δεν την ενοχλεί. Χτες την πηρα κ πηγαμε οι δυο μας θεατρο-πιτερ παν- αλλά η παράσταση ακυρώθηκε γ@@@@@@το!!! Αυτή θέλει όλο να ναι μαζί μου. Έχει μεγάλο δέσιμο με μένα και γω δεν την πιεζω να βγαινει με το ζόρι για να μη νιωθει οτι τη διώχνω. Σήμερα βεβαιως θα βγούμε κ οι τρεις!

τι καλα!!! πολυ ωραια να βγειτε ολα τα κοριτσακια μαζι!! να την βαλεις να σπρωχνει και το καροτσι!!!!! εννοειται καλα κανεις και δε της λες να βγαινει μη νομιζει αλλα.. εμενα απο τωρα μου λεει ο αντρας μου οταν γεννησω να πηγαινει τον Δημητρη καποιες ωρες στους γονεις μου για να μην κουραζομαι αλλα του λεω με τιποτα, μονο αμα θα το θελει ο ιδιος ο μικρος, δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να κανεις στο παιδι τον πρωτο καιρο! θα ζηλευει που θα ζηλευει, ειναι χειροτερα να νιωθει οτι το πιεζεις!

Ηλιοβασιλεμαααααα! Γουριιιιιιι γουριιιιιιιι!!!!:D:D:D:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Πάλι ο καφές;;; Ένας την ημερα της σπερματέγχυσης και ένας τώρα την ημερα της χοριακής!! Γράψε και ένα ΤΖΟΚΕΡ να μαστε μέσα!! Χαχαχα!!!!

Καλή επιτυχια γλυκό Ηλιοβασίλεμα!!!

Μαρηηηη,ποσο δίκιο εχεις!!!Τόσο τυχαιοοο το ενα με το άλλο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαυ μου μου χυθηκε τοτε ο καφες;;; δεν το θυμαμαι!!!χαχαχα

Βρε κοριτσια, μολις ξυπνησε η κορη μου , μου ειπε οτι ειδε ονειρο: οτι γεννησα μωρο και ειχε αιματα και να προσεξουμε να μην λερωθουμε. Και να μην καθησω μερες στο νοσοκομειο γιατι θα της λειψω.

Και της ειπα οτι θα σε φερει ο μπαμπας στο νοσοκομειο και θα βγω στο σαλονι να σε δω!!!!

Χαρηκα που μου ειπε αυτο σαν πρωτη κουβεντα σημερα το πρωι λες και ηξερε οτι εγω θα παω για χοριακη σημερα.....

Θα μαθουμε συντομα....

:shock::shock::shock:!!!

Να το Μαρή,ήρθε το αφερφακι της στον ύπνο της!Αχ Παναγία μουυυυ

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ηλιοβασιλεμα ναι μαρη ειχε πεσει ο καφες στον αντρα σου και ειχες σκυψει και ετριβες!!!! χαχαχχα, ΓΟΥΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Σημαδιακο και το ονειρο της μικρης!! Μακαρι!!!!

Μαρακι βορινο ο μικρος ολο κοιμαται!!! εχει ταλαιπωρηθει, καλα ειναι ομως γενικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...