Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαρακι βορινο , αυριο μεσημερι πας για δουλεια;

Καλη αρχη!!!

Κοριτσια μιλησα με Μαρακι στο φβ...ειναι ολοι τους με γαστρεντεριτιδα... Εκανε και στη μπεμπα εξετασεις για ισχυα και για την Γοπ. Ανατομικα ειναι καλα. Παλλινδρομηση εχει και συνεχιζει το καταλληλο γαλα κλπ...

Στελνει τα χαιρετισματα της!!!

Καληνυχτα Αγορομαμυ και NGN!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καληνυχτω και εγω!!! Θα τα πουμε αυριο, δεν ξερβ αν προλαβω να μπω το πρωο γιατο εχω δουλειες και μαλλον θα παμε και για ψωνια!!!

Φιλακια και καληνυχταααααααααα!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καλη αρχη!!!

ΑΣΤΕΡΩ ΜΟΥ περαστικα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσάκια μου!!!!Τι κάνετε??

Εμείς καλα είμαστε!!!Σημερα ήρθαν δυο ξαδερφες μου η θεία μου και μια από τις ανηψιες μου με τις οποίες είμαστε πολύ δεμένες και γενικότερα με όλη την οικογένεια!!!Λοιπόν από την ώρα που ήρθαν μέχρι την ώρα που έφυγαν το μωρό δεν έβγαλε ανάσα!!!Να τους κάνει χαρές να τους γελάει να κούναει χεράκια ποδαράκια,μιλάμε λιωσανε!!!!

Κατά τα αλλά πάλι οχτάωρο κοιμηθήκαμε το βράδυ και όλη μέρα αν θα κοιμήθηκε μια ώρα οπότε μπάνιο γάλα κι έπεσε ξερός!!!

Βρε κοριτσια έτσι όπως τα λέω ίσως σας μπερδεύω.Με το μωρό δεν έχουμε πρόβλημα στον ύπνο πλέον κοιμάται το πολύ μέχρι τις 12 και ξυπνάει στις 8.Και τρελούς πόνους οταν είχε μολις τελείωναν ξεραινοταν ένα εφταωρο!!!Απλώς εγώ το ψιλοξενυχταω και σας στέλνω κανένα μηνυματακι γιατί είναι η μόνη ώρα που μπορώ να το κανω με ησυχία!!!Επίσης πινάκια έχει πολύ λιγα απ'οτι φαίνεται απλά σε γενικές γραμμές εκτός από σημερα,γκρηνιαζει και θελει αγκαλίτσα!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου ςυχομαι να τςλειωσει γρήγορα το θέμα του ύπνου της μικρής και να κοιμαται σαν πουλάκι!!Καλή αρχή για αύριο κοριτσάκι μου!!!

Εμείς επειδή είμαστε πολλά άτομα μπορούμε να επιλέξουμε τις βάρδιες μας!!!Οταν είμαστε στο ιδιο πόστο με τον άντρα μου είχαμε επιλέξει πάντα ιδιες βάρδιες.Τωρα που είναι σε άλλο πόστο θα ζητήσουμε να συνεννοηθούν για να μας βάζουν διαφορετικές!!Σε περίπτωση όμως που τύχει δυσκολία έχω την μαμά μου που μένει δέκα λεπτα με το αυτοκίνητο!!!Στη δουλεια μας έχουμε αμέτρητα ζευγάρια και το κάνουν όλοι έτσι!!!Να φανταστείς πριν γνωριστούμε είχα ζητήσει και δούλευα για 3 χρόνια νύχτα.10-6.Εκει να δεις ξενύχτι!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου σου εύχομαι καλα απότελέσματα να εχεις!!!Ωρέ μανα μου θα γίνει χαμοοοοοοος!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου τέλεια!!!!!!Τα πατε μια χαρά!!!Είναι δυναμη ο Μητσάρας!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυ!!!!Μαρηηηηηηηηη εμένα αν μου τύχαινε αυτο θα του τα εψελνα πρώτα και μετά θα ξεραινομουν!!!!!απαπαπαπαπαπα!!!!!

Μαρηηηηηη κι απο δω που το διάβαζα κόντεψα να ξεραθω!!!

ΜΑΥ μουυυυυυυυ!!!!Που είσαι καλεεεεεεεεε!!!!Δεν θα μπεις?Είναι η ώρα μας!!!

NGN μου ποσο σε νιώθω!!!Αυτόν τον καιρο ειδικά κανω γενικές του κωλου και στα γρήγορα μήπως και δεν προλάβω και ξυπνήσει ο μπογιάς μου!!!Περιμένω πως και πως να ξεστρωσουμε και να κανω το σπίτι γωκα γωνία!!Μ'αρεσει που ελγα πως μολις γέννηση θα τα κανω με την ησυχία μου!!!!Ούτε το καλαμπόκι μου δεν προλαβαίνω να πλύνω!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥΥΥΥΥ,σήμερα,κατα μια έννοια είναι η μέρα σου κορίτσι μου!Αν και αύριο θα έχουμε αποτελεσματα!!!!Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου,ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ/ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!Ο αγιος Χαράλαμπος να κανει το θαύμα του!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,να χαίρεσαι τον αντρουλη σου!Να είναι υγιής και ευλογημένος!

Θα πας σήμερα στη δουλεια?Ο μικρός πως είναι?Πράγματι,καλυτερο θα ήταν να είχατε λιγοτερο κοσμο,λόγω ασθένειας του παιδιού!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥ,να χαρώ τις ώρες που μας γραφείς!Έκανε χαρουλες ο μικρός?Φαντάζομαι,στα πατώματα όλοι σας!Αχ μωρέ πουλάκι μου!Καλό οτι ηρεμεί και κοιμάται,αλλά να τελειώσουν και αυτά τα πονακια να είναι πιο καλά!

Τι πιο βολικό να μπορείτε να ρυθμισετε τις βάρδιες σας!

Τι λες Μαρή?3 χρόνια νύχτα?Μου θυμησες την κολλητή μου!Το ίδιο έκανε!Πωπω,πικραααα!Εύχομαι να μην το ξαναζήσεις!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,καλά ψώνια κουκλιτσα μου! Καλά κοιμηθηκατε το βράδυ?:tongue:.Ο σύζυγος ήρθε μόνιμα πλεον?Θα πάρει απευθείας το 9μηνο?

Περαστικά στο ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣΣΣ!!!!Τα φιλια μας!

Το κοριτσάκι μου,ως δια μαγειας ,ξύπνησε μονο 2 φορες τη νύχτα!Δε σας είπα,τις τελευταίες μέρες,για δευτερόλεπτα στέκεται χωρις να πιάνεται και το κανει συχνα μέσα στη μέρα!!

Εγώ σήμερα πιάνω 3.30 δουλεια,και θα επιστρέψω 10.30,λόγω μειωμένου.

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας κορίτσια μου!!!!

Καλέ,τι άλλο ειχαμε σήμερα??Τα είχε πει η ΙΩΑΝΝΑ,αλλά ξέχασα!!!Που είναι αυτό το κορίτσι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε? εμεις καλα, ο μικρουλης κοιμηθηκε καλα αποψε αν και ο λαιμος ακομα χαλιαααααα! καναμε εισπνοουλες για να μπορεσει να κοιμηθει ηρεμος και τον βοηθησε παρα πολυ ευτυχως. Σημερα ειμαι στο γραφειο...

Μαρακι βορινο σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!! καλη αρχη και σε εσενα για τη δουλιτσα, καλη επιστροφη!!! Κοιμηθηκατε καλυτερα αποψε, ευτυχως, μακαρι η μικρουλα σου σιγα σιγα να κοιμαται καθε βραδυ καλυτερα.

Μποτσακι μου γλυκο νυχτοπουλι μου!!!! τι ομορφα που περασατε με τους συγγενεις ε? Κοινωνικο παιδι το μωρακι σου!! Απο μικρα φαινεται ο χαρακτηρας τους, εξω καρδια!! Να τον χαιρεστε τον μικρουλη σας, παντα ετσι να ειναι! Και εμας ολο χαμογελα ηταν απο πολυ μωρο οταν εβλεπε κοσμο!! Και τωρα που εχει μεγαλωσει οποιον δει τον χαιρεταει και αμα του μιλησουν παραπανω στελνει και φιλακι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!!! Καπως ετσι θα ειναι και ο Χρηστακος!! Να του δωσεις ενα μεγαλο φιλακι!!

Οι υπολοιπες φιλεναδιτσες κοιμουνται ε???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!! τι κανετε? εμεις καλα, ο μικρουλης κοιμηθηκε καλα αποψε αν και ο λαιμος ακομα χαλιαααααα! καναμε εισπνοουλες για να μπορεσει να κοιμηθει ηρεμος και τον βοηθησε παρα πολυ ευτυχως. Σημερα ειμαι στο γραφειο...

Μαρακι βορινο σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!! καλη αρχη και σε εσενα για τη δουλιτσα, καλη επιστροφη!!! Κοιμηθηκατε καλυτερα αποψε, ευτυχως, μακαρι η μικρουλα σου σιγα σιγα να κοιμαται καθε βραδυ καλυτερα.

Μποτσακι μου γλυκο νυχτοπουλι μου!!!! τι ομορφα που περασατε με τους συγγενεις ε? Κοινωνικο παιδι το μωρακι σου!! Απο μικρα φαινεται ο χαρακτηρας τους, εξω καρδια!! Να τον χαιρεστε τον μικρουλη σας, παντα ετσι να ειναι! Και εμας ολο χαμογελα ηταν απο πολυ μωρο οταν εβλεπε κοσμο!! Και τωρα που εχει μεγαλωσει οποιον δει τον χαιρεταει και αμα του μιλησουν παραπανω στελνει και φιλακι με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!!! Καπως ετσι θα ειναι και ο Χρηστακος!! Να του δωσεις ενα μεγαλο φιλακι!!

Οι υπολοιπες φιλεναδιτσες κοιμουνται ε???

Ευχαριστω πολυ κοπελα μου!Καλη δουλεια και σε σενα!

Τελικα θα καλεσετε μονο το ζευγαρι που ανεφερες χθες?

Εχεις ετοιμασιες?

Ειδες,τα παιδακια απο τις Γαλιαντρες μονο ευχαριστα μπορουν να ειναι!!!!

Το Ηλιοβασιλεμα μας τι ωρα θα πηγαινε να δωσει αιμα/ουρα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αντε μωρε,ν'αναρρωση γρηγορα ο Μητσακος!Οποτε,ειναι απυρετος αλλα μονο ο λαιμουδακος του ειναι ερεθισμενος!Τουλαχιστον,τον βοηθουν και οι εισπνοες,να κοιμαται καλα!

Δε ξερω εαν ειναι κληρονομικο,αλλα βλεποντας και αλλα παιδακια,απο φιλες/γνωστες,τα περισσοτερα ειναι,κατα καιρους,με μασκες!Υποθετω,πως λογο ατμοσφαιρας τα παιδακια ειναι πιο επιρρεπη σε αναπνευστικα θεματα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ευχαριστω πολυ κοπελα μου!Καλη δουλεια και σε σενα!

Τελικα θα καλεσετε μονο το ζευγαρι που ανεφερες χθες?

Εχεις ετοιμασιες?

Ειδες,τα παιδακια απο τις Γαλιαντρες μονο ευχαριστα μπορουν να ειναι!!!!

Το Ηλιοβασιλεμα μας τι ωρα θα πηγαινε να δωσει αιμα/ουρα?

Ναι Μαρακι μου μονο αυτο το ζευγαρι θα καλεσουμε, θα φτιαξω ρολο κοτοπουλο που το βαζω στη γαστρα και γινεται μονο του, δε με δυσκολευει καθολου αυτο το φαγητο... πηρα τωρα τον χασαπη να μου το ετοιμασει, θα βαλω και πατατουλες και γινεται τελειο. Θα κανω και μια σαλατιτσα και μια μανιταροσουπα βελουτε και μια χαρα!! Ευτυχως με βοηθα πολυ ο αντρας μου στην κουζινα, αλλιως δε θα την παλευα! Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ να κανω τραπεζια!! Ευτυχως εχω και πλυντηριο πιατων και δε μου ειναι τιποτα το καθαρισμα μετα! Μου εκανε νουμερα ο αντρας μου εχθες οτι ηθελε να φτιαξουμε και γαλακτομπουρεκο επειδη του αρεσει πολυ αλλα ουτε υλικα ειχα ουτε ορεξη!! Οι καριοκες τελικα οσο παγωσαν εγιναν τελειες!!! Το Ηλιοβασιλεμα λογικα θα εχει παει ηδη, οταν θα αφησε την Αγγελικουλα σχολειο θα πηγε... Εχω μεγαλη αγωνια, σημερα ξεκινα ενεσεις εξωσωματικης και η φιλεναδα μου και εχω μεγαλη αγωνια να τα παει καλα, εχει επιλεξει τον γιατρο μου αυτη τη φορα και θα εχω μια χαρα παραπανω αν τα καταφερει! Μακαρι σημερα ο Αγιος Χαραλαμπος να τις βοηθησει ολες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Τι ωραια φαγακι!!!Τρελενομαι για ρολο κοτοπουλο!

Καλες οι καριοκες?Αλλα και οποτε θα εισαι ορεξατη,θα φτιαξεις και το γαλακτομπουρεκο που ηθελε ο αντρουλης σου!:D

Ευχομαι,μεσα απο την καρδια μου,να εχουμε ευχαριστα νεα και απο την φιλη σου!Ευτυχως διαλεξε τον γιατρο που πηγαινεις εσυ,απ οτι καταλαβα εισαι πολυ ευχαριστημενη!

Ποσοι μηνες περασαν απο την παλινδρομη που ειχε?Φανταζομαι τι αγωνια θα εχει η κοπελα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αντε μωρε,ν'αναρρωση γρηγορα ο Μητσακος!Οποτε,ειναι απυρετος αλλα μονο ο λαιμουδακος του ειναι ερεθισμενος!Τουλαχιστον,τον βοηθουν και οι εισπνοες,να κοιμαται καλα!

Δε ξερω εαν ειναι κληρονομικο,αλλα βλεποντας και αλλα παιδακια,απο φιλες/γνωστες,τα περισσοτερα ειναι,κατα καιρους,με μασκες!Υποθετω,πως λογο ατμοσφαιρας τα παιδακια ειναι πιο επιρρεπη σε αναπνευστικα θεματα!

εμενα εχει και ο αντρας μου αλλεργιες που τον χτυπουν στο αναπνευστικο, το ιδιο και η πεθερα μου σε πολυ μργαλο βαθμο, εκεινη κανει και ενεσεις.. οποτε τωρα εχουμε αρχισει και υποψιαζομαστε την κληρονομικοτητα. Η παιδιατρος την πρωτη φορα μας ειχε πει δεν υπαρχει λογος για μασκα αλλα να το παλεψουμε με φυσικους τροπους. Τωρα ομως που ειδαμε οτι και αυτη η ιωση γυρισε σε λαρυγγοβρογχικα μας ειπε η παιδιατρος οτι πρεπει να το βοηθησουμε το παιδι για να μην επιβαρυνουμε το αναπνευστικο του, σε αυτη την ηλικια πρεπει να τα βοηθαμε να γινονται γρηγορα καλα λεει γιατι ειναι πολυ ευαλωττα να ξανακολησουν ιωση.. και την προηγουμενη φορα ετσι εγινε, με το που περασε η λαρυγγιτιδα, μια εβδομαδα μετα ξανακολλησε ιωση!! Τωρα ειτε ειμαι καχυποπτη ειτε οχι με την παιδιατρο γιατρος δεν ειμαι και βλεπω τελικα το παιδι βοηθηθηκε..

to1Np2.png

KCkop2.png

Τι ωραια φαγακι!!!Τρελενομαι για ρολο κοτοπουλο!

Καλες οι καριοκες?Αλλα και οποτε θα εισαι ορεξατη,θα φτιαξεις και το γαλακτομπουρεκο που ηθελε ο αντρουλης σου!:D

Ευχομαι,μεσα απο την καρδια μου,να εχουμε ευχαριστα νεα και απο την φιλη σου!Ευτυχως διαλεξε τον γιατρο που πηγαινεις εσυ,απ οτι καταλαβα εισαι πολυ ευχαριστημενη!

Ποσοι μηνες περασαν απο την παλινδρομη που ειχε?Φανταζομαι τι αγωνια θα εχει η κοπελα!

η φιλη μου δεν ειχε παλινδρομη, ειχε 3 αποτυχημενες εξωσωματικες που αποδειχθηκε οτι στις 2 δε της ειχε εμφυτευσει καν εμβρυα:shock::shock::shock: ναι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος, δεν εχω εμπειρια απο εξωσωματικη αλλα γενικα για τις εξωσωματικες ειναι πιο γνωστος στην Ελλαδα, ειναι απο τους πρωτοπορους και εχει φερει στην Ελλαδα μεθοδους εξωσωματικης που εφαρμοσε πρωτος και ακολουθησαν οι υπολοιποι... Και πολλες ερευνες εχει κανει που εχουν δημοσιευθει σε διεθνη ιατρικα βιβλια!

to1Np2.png

KCkop2.png

η φιλη μου δεν ειχε παλινδρομη, ειχε 3 αποτυχημενες εξωσωματικες που αποδειχθηκε οτι στις 2 δε της ειχε εμφυτευσει καν εμβρυα:shock::shock::shock: ναι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος, δεν εχω εμπειρια απο εξωσωματικη αλλα γενικα για τις εξωσωματικες ειναι πιο γνωστος στην Ελλαδα, ειναι απο τους πρωτοπορους και εχει φερει στην Ελλαδα μεθοδους εξωσωματικης που εφαρμοσε πρωτος και ακολουθησαν οι υπολοιποι... Και πολλες ερευνες εχει κανει που εχουν δημοσιευθει σε διεθνη ιατρικα βιβλια!

Ουπς,λαθος θυμομουν!:rolleyes:

Συγνωμη,διαβασα καλα...δεν της ειχε εμφυτευση εμβρυα?:shock:!Μα ποσο απατεωνας!Δεν του εκανε μηνυση?Και τα λεφτα που εδωσε?Δε ξερεις απο που και ποιον να προφυλαχτεις!Ελεος!

Χμμμ,ετσι οπως μου λες το ιστορικο σας,τοτε ναι,μπορει να ειναι και κληρονομικο!

Οπως ειπες κοριτσι μου,κανεις αυτο που η γιατρος κρινει σωστο βλεποντας ταυτοχρονα πως το παιδι βοηθιεται και ανακουφιζεται!Μακαρι ολοι να ειχαμε γνωσεις για να καταλαβαιναμε ποτε εχει δικιο καποια/καποιος γιατρος και ποτε οχι!Η κοινωνια μας εχει κανει να ειμαστε καχυποπτες!Και πολλες φορες με ατομα,που τελικα δε το αξιζουν!Αλλα με οσα γινονται/ακουγονται γυρω μας,πως να μην εισαι?

Τι κανει η υπναρου η προισταμενη?:tongue::tongue:

Κοριτσι μου,θελω να σε ρωτησω κατι!Γνωριζεις ποσα λεφτα περνει ο γιατρος σου για τις εξωσωματικες?Εχω μια θεια,η οποια προσπαθει χρονια για παιδακι!Ειχα κανει εξωσωματικες,αλλα δεν πετυχαν.Και ειναι νεα ακομη,40 χρονων.Δεν εχουν ομως καλη οικονομικη κατασταση.Οτι λεφτα ειχαν στην ακρη,τα εδωσαν για τον σκοπο αυτο,Αλλα θελω τοσο πολυ να κανει εαν παιδακι.Εαν μπορω να την πεισω,να μιλησει και με αυτο τον γιατρο!Αθηνα ειναι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια καλημέραααααα!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, ας είναι αυτή η δική σου ημέρα! Έχεις τη θετική σκέψη κ την προσευχή όλων μας!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Τί καλά που ο Μήτσος είναι καλύτερα! Λοιπόν στη μονάδα όταν ει'μασταν, μας ρωτούσαν αν έχουμε αναπνευστικές αλλεργίες γενικά. Μας ειπαν οτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η κληρονομικότητα,,πράγματι! Καλή επιτυχία στη φίλη σου. Πόσο θα διαρκεσει ο κύκλος ενέσεων που ξεκινά; Αντε μακάρι...

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, καλημέρα!! Ευτυχως ήταν ήσυχο το κοριτσάκι σου χτες ε;;

Κοριτσια η δικιά μου χτες ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!! Κοιμόταν κατι τεταρτα στον ώμο κ μετά ξύπναγε. Εξαντληθήκαμε πολύ ψυχολογικά αλλά και το καιμένο το μωρό τα ειπχε παίξει. Μή σας τα πολυλογώ, την έκανα ενα μπάνιο κ γυρω στις 9.30 την ταισα. Εε ξεράθηκε από εκείνη την ώρα, ξύπνησε 5.30 βα φαει κ ακόμα κοιμάται....

Επίσης σήμερα θα τη βγάλω καροτσάδα !! Είμαι χαρουπμενη!! Θα εχει ζεστη λεει!

Αχ κοριτσια ας έχουμε ολες μια καλή μέρα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...