Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις πολυ πολυ καλυτερα.. καθολου πυρετο, χαρουμενοι ολη μερα μονο λαιμο εχουμε χαλια και βηχα..

Μαρακι βορινο τι ομορφα πραγματακια εφτιαξες!! κι εμεις σημερα ομελετα ειχαμε που εφτιαξα με πατατες και κοτοπουλο αλλα ενα περιεργο κοτοπουλο που μοιαζει με αλλαντικο και το ειχα κοψει κομματακια, μας το ειχε δωσει ο χασαπης μας να το δοκιμασουμε και ειναι πεντανοστιμο!! πως ειναι το κεφαλι σου??

Τελειααα κοριτσι!!!Αντε μωρε,ετσι να συνεχισετε!!!

Τι κοτοπουλο ηταν αυτο?Ειμαι πολυ περιεργη να δω πως ειναι!Το μαγειρεψες με τον τροπο που μαγειρευουμε γενικως το κοτοπουλο,καθως και τον ιδιο χρονο?

Καλυτερα ειμαι,ευτυχως!Το χαπι βοηθησε!Ετσι,εκανα οσες δουλειες ηθελα και επαιξα με ορεξη με την μικρη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις πολυ πολυ καλυτερα.. καθολου πυρετο, χαρουμενοι ολη μερα μονο λαιμο εχουμε χαλια και βηχα..

Συμπεθερα μου σας την εκανε ο συμπεθερος και τα ειδες ολα? πωπω φανταζομαι τρομαρα, θα μου ειχε κοπει το αιμα!!!!! η νυφουλα μου τι κανει??

?

Αχ τι καλαααααααααα που ειστε απυρετοι ολη μερα!!! Ααασε ολα μου κοπηκαν...:shock::shock: αιμα, ποδια!!! Καλα ειναι η νυφη, ξεσαλωνει μερα με τη μερα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα!!

Μαρακι και εγω σημερα ολη μερα με ημικρανια αλλα την εβγαλα με ντεπον...

Αγορομαμυ καλυτερα ο μικρος; καλο βραδυ να εχετε με τον μικρουλη να κοιμηθει ησυχα!

Κοαλακι ετσι οπως την πατησες με τον αντρα σου , ετσι την παθαινω και εγω καποιες φορες γιατι οσο και να ξερω οτι μεσα στην νυχτα ξυπναει και ετοιμαζεται για δουλεια, εαν τυχει και τον δω ξαφνικα μεσα στο σπιτι και στα σκοταδια, αιφνιαζομαι!

Θαλειτσα πώς ειστε;

Ήρθα πάλιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Μπαίνω και βγαίνω σαν τον σίφουνα αλλά όλο και κάτι έχω να κάνω. Τώρα όμως τέρμα. Βάλαμε τα παιδιά για ύπνο και τώρα έκατσα και δεν σηκώνομαι με τίποτα. Αρκετά για σήμερα.

ΜΑΡΑΚΙ μου συνεννοημένες είμαστε?????? Και μένα ο άντρας μου αυτήν την στιγμή φτιάχνει την ίδια ακριβώς ομελέτα (εκτός από κρεμμύδι) και τηγανίζει και τηγανόψωμα (διαίτης)!!!!!

Έχω κανονικό σπίτι μωρέ. Γύρω στα 110 τ.μ. αλλά έχω και ημιυπαίθριο χώρο με barbeque και 2η κουζίνα που θέλει περιποίηση συν τις βεράντες συν την αυλή. Άστα να πάνε. Ειδικά τώρα το χειμώνα οι εξωτερικοί χώροι είναι μονίμως χάλια.

1η φορά στην ζωή του σήμερα μου είπε οτι θα προσπαθήσει να κόψει το τσιγάρο. Δεν ξέρω πώς του ήρθε αλλά χαίρομαι μιας και εγώ δεν καπνίζω. Πάντως αν δεν τα καταφέρει δεν θα με πειράξει καθόλου. Και μόνο που το σκέφτηκε μου φτάνει!!!!

ΘΑΛΕΙΑ καλησπέρα!!!!!! Τι κάνει ο Παναγιωτάκης σου??????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός. Σε λίγες μέρες πιστεύω θα είναι περδίκι. Και συ σκούρα έπιπλα έχεις????? Εγώ ευτυχώς έχω την κουζίνα και τις 2 ντουλάπες ανοιχτό ξύλο αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι wenge και γυαλί. Καθαρίζω-καθαρίζω αλλά η σκόνη εκεί, καλά κρατεί!!!!!!:mad::mad::mad:

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνει η μικρή??????? Πωπω τρομάρα που θα πέρασες το βράδυ εεεεεε????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ έφτασε η μεγάλη μέρα αύριο. Μακάρι να μπορέσεις να πάρεις τα αποτελέσματα την ίδια μέρα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια παρακολουθουσα ειδησεις και εδειχνε οτι μερικοι γονεις ανημποροι να τα καταφερουν με το μεγαλωμα των παιδιων τους τα δινουξ στο βρεφοκομειο τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας :(. Η καρδια μου σφιχτηκε, δεν μπορω να περιγραψω ποοοσο περιεργα αισθανθηκα. Να "αφηνεις" το παιδι σου καπου αλλου για μερες... Ουφ, δεν ξερω τι να πω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο αυτο το κοτοπουλο ισως να τρωγεται ακομη και ωμο οπως τα παστα κρεατα.. ειναι προϊον θερμικης επεξεργασιας οπως εγραφε η συσκευασια και ηταν σαν καπνιστο, πολυ τρυφερο, πεντανοστιμο!!!την πρωτη φορα το εφτιαξα σαν ριζοτο με πιπεριες και καροτακια και διαφορα τετοια και σημερα ομελετα.. πεντανοστιμο πραγματικα!!!!!! εσυ ετοιμη για αυριο???? απογευμα εισαι ε?

Συμπεθερα μου ναι ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα.. αν και ολη μερα με την πιπιλα στο στομα επειδη δεν πρεπει να μιλαει κ πολυ ουτε να κλαψει επειδη ειναι ερεθισμενος ο λαιμος του. Δεν ξερω αν αυτα ειναι κληρονομικα, αλλα οταν ημουν μικρη μεχρι να παω 3 χρονων ολες οι ιωσεις μου γυριζαν μετα σε βρογχολαρυγγικα και μου εκαναν μασκες! ευχομαι να μην πηρε απο εμενα!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?? εχω τοσο μεγαλη αγωνια για εσενα!!!!! αχ να εχουμε καλα νεα, τρικουβερτο γλεντι θα στησουμε!!!!!!

Εμενα γιορταζει ο αντρας μου αυριο και ειχαμε πει οτι θα καλουσαμε κατι φιλους, περιπου 6 ατομα αλλα μετα ειπαμε να μην κανουμε τιποτα κυριως λογω του μικρου, θα πουμε μονο σε ενα ζευγαρι φιλους μας απο την Πατρα που μας ειδοποιησαν θα ειναι εδω για λιγες μερες κ μετα θα τους ξαναδουμε καλοκαιρι. Ολα αυτα αν ο μικρος ειναι το ιδιο καλα με σημερα και αν δεν εχουμε κολλησει κι εμεις! Ααααα, σημερα ο μικρος εμαθε να λεει στο περιπου πανα, για την ακριβεια του αποκαλουμε την πανα "πανί" απο τοτε που γεννηθηκε και σημερα πηρε μια πανα στο χερι και ηρθε μου την εδειχνε με επιμονη και μου ελεγε "πατίιιιιι, πατίιιιι"!! ειχε πλακα και καμαρωνε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ngn καλησπερα!!! Καταχορωθηκε και η συνταγη του σουφλε...να υπαρχει!!!;)

Δεν νομιζω να μπορω να παρω το αποτελεσμα αυριο...Ξερω οτι θα μου πει Τριτη απογευμα αλλα θα προσπαθησω τουλαχιστον αν ειναι εφικτο να το μαθω Τριτη πρωι....θα δω αυριο που θα δωσω το αιμα, τί θα μου πει η μικροβιολογος.

Κοριτσια παρακολουθουσα ειδησεις και εδειχνε οτι μερικοι γονεις ανημποροι να τα καταφερουν με το μεγαλωμα των παιδιων τους τα δινουξ στο βρεφοκομειο τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας :(. Η καρδια μου σφιχτηκε, δεν μπορω να περιγραψω ποοοσο περιεργα αισθανθηκα. Να "αφηνεις" το παιδι σου καπου αλλου για μερες... Ουφ, δεν ξερω τι να πω...

συμπεθερα ασε τι κλαμα εριξα πριν με αυτο...:-(:-(:-( ειδικα οταν ειδα το παιδακι να λεει "γειαααα" στη μαμα του και εκεινη να του λεει "θα τα πουμε την Παρασκευη αγαπη μου" ελιωσα πραγματικα... ποσο θλιψη ενιωσα!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλως την Ngn!!! καλε μονο που διαβασα ολα αυτα που εχεις να καθαρισεις καθε φορα κουραστηκα!!! ουφ!!! η αληθεια ειναι οτι οι δουλειες του σπιτιου γενικα ειναι ευχαριστες αρκει να εχεις χρονο και οχι αγχος να τελειωνεις επειδη περιμενουν τα ζουζουνακια απο πισω...

to1Np2.png

KCkop2.png

καλως την Ngn!!! καλε μονο που διαβασα ολα αυτα που εχεις να καθαρισεις καθε φορα κουραστηκα!!! ουφ!!! η αληθεια ειναι οτι οι δουλειες του σπιτιου γενικα ειναι ευχαριστες αρκει να εχεις χρονο και οχι αγχος να τελειωνεις επειδη περιμενουν τα ζουζουνακια απο πισω...

Όσο ωραίες είναι οι μονοκατοικίες άλλο τόσο κούραση έχουν αλλά δεν πειράζει. Έζησα 28 χρόνια σε διαμέρισμα και πλέον δεν το αλλάζω με τίποτα.

Κορίτσια πάω να φάωωωωω!!!!!!!

Αν δεν ξαναμπώ σας καληνυχτίζω!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Όσο ωραίες είναι οι μονοκατοικίες άλλο τόσο κούραση έχουν αλλά δεν πειράζει. Έζησα 28 χρόνια σε διαμέρισμα και πλέον δεν το αλλάζω με τίποτα.

φιλακια ΝGN!!! Καλη ορεξη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλη ορεξηηηη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...