Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε??? ολες καλα??? εχει υπεροχο καιρο και ζεστουλα, αν και κατα διαστηματα εχει συννεφια!!!

Εμεις καλα, η φμ ξυπνησε στις 9, ηπιαμε γαλα και μετα αρχισα το ψαλτηρι στο μπαμπα μας, ο οποιος μου ειπε εχθες οτι εχει βραχεια αδεια πριν το 9μηνο και θα ερθει δευτερα (ετσι καταλαβα τουλαχιστον) και εχθες το βραδυ που κοιμομασταν και ξαφνικα ξυπνησε η φμ για πιπιλα και στη προσπαθεια μου να σηκωθω για να της δωσω βλεπω την πορτα του δωματιου να ανοιγει :shock::shock::shock: και μενω καγκελο!!! Φυσικα ηταν ο μπαμπας μας που μετα το ψαλτηρι μου εξηγησε οτι μου ειπε οτι θα ερθει το βραδυ αλλα μαλλον εγω μπερδευτηκα. Το θεμα ειναι πως μετα απο αυτο εκανα να κοιμηθω πολυυυ ωρα γιατι η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη απο τον τρομο που πηρα, φανταστειτε το σκηνικο λιγο, κατουρηθηκα απο το φοβο μου μιλαμε μεσα στον υπνο μου!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως ειστε σημερα??? ευχομαι καλυτεραααα!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πηγαινε στο parents και θα δεις τα γεματα απογνωση μηνυνατα μου σχετικα με τον υπνο. Η φμ δεν κοιμοταν ΚΑΘΟΛΟΥ, ανα 5 λεπτα ξυπνουσε μεχρι τον χρονο, δεν γκρινιαζε ουτε εκλαιγε απλα δυσανασχετουσε σε σημειο εκνευριστικο, μετα ως δια μαγειας και αφου περασαν τα δυσκολα με τα δοντια αρχισε να κοιμαται, τωρα πλεον εχει αλλαξει και συνηθειες που τεινουν να γινουν καλυτερες απο οτι πριν!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πιο τρικυκλο εννοεις??? το κανονικο η το ηλεκτρικο??? το ηλεκτρικο δεν της το κατεβασα ακομα γιατι αφενος ο καιρος ειναι υγρος ως επι το πλειστον αφετερου η φμ δεν εχει αισθηση του κινδυνου για να μπορει να κατανοησει οτι καπου πρεπει μα σταματαει να παταει γκαζι. Μεχρι τωρα (στο σπιτι μεσα ευτυχως) παταει γκαζι και οποιον παρει ο χαρος. :shock::mad::tongue:

Σημ: το καρναβαλιστικο γκλιτερακι που εβαλα ηταν τυχαιο αλλα συμπτωματικο, το τοποθετησα εχθες το βραδυ μετα που σας καληνυχτησα. Αααρε τι μου μελε να παθω??? Boooooooooooo ετσι με εκανε αθελα του ο ανδρουλης μου τα μεσανυχτα, πωπω παναγια μου, οσο το θυμαμαι με πιανει συγκρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέραααα!!!!!!

Πως είστε σήμερα??????

Εγώ έχω πήξει στις δουλειές γιατί αύριο θα είμαι μόνη με τα παιδιά και δεν θα μπορώ να κάνω πάρα πολλά!!!

Βρε κορίτσια απογοήτευση με πιάνει! Όλο δουλειές κάνω και όλα σκ...α είναι το σπίτι. Εκεί που συμμαζεύω το εσωτερικό γίνεται χαμός στο barbeque και στην αυλή!!!!!! Έλεος πια!!!!!Και μετά πάλι από την αρχή!:mad::mad::mad::mad::mad:

Πάω να διαβάσω νεάκια σας όσο προλάβω μέχρι να σηκωθούν τα βλαστάρια μου!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα και απο μενααααα!Κοιμηθηκαμε μια ωριτσα,αλλα ξυπνησα με πονοκεφαλο!Αφου κοιμηθηκα σε ενα αρκουδακι της μικρης!Πηρα ενα Mesulid,πιστευω να μου περασει!Δυστυχως εχω αλλεργια στα υπολοιπα!!!:mad:

Βρε κοαλακι μου,τι τρομαρα ηταν αυτη?:shock:!Σαν ταινια τρομου!Ανοιγει η πορτα...ομιχλωδες τοπιο,αρχιζει να κανει κρυο...και τσουυυυυυπ.....ο αντρας σου!!!Χαχαχαχα!Αλλη φορα πες του να βαζει σημειωματα!''ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ''!!!

Ετσι ειπα στον αντρα μου,οπου καποιο βραδυ,εχοντας αυπνιες,σηκωθηκε ο δολιος να δει τηλεοραση!Εγω δε το καταλαβα,εκλαψε η μικρη και σηκωθηκα να παω στο δωματιο της,μη βλεποντας οτι λειπει!Ξαφνικα συνειδητοποιω πως η τηλεοραση ειναι ανοιχτη και ξαφνικα,μεσα στον υπνο μου,βλεπω μια σκια να ερχεται!Λεω ''Παναγια μου,ο θειος μου''(τελευταια νιωθω πως ειναι συνεχεια γυρω μου,μεσα στο σπιτι:confused:)!Με κοιταει αυτος,''τι επαθες?'' μου λεει!''Κατουρησα επανω μου'' του λεω και παω στη μικρη!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι ωρα θα πας αυριο στη γιατρο?

Ngn,τι κανεις καμαρι μου?Δουλειες,ε?Πραγματικα,δεν προλαβαινεις να τελειωσεις,αρχιζεις παλι απο την αρχη!!!Γενικη ξεκινησες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενααααα!Κοιμηθηκαμε μια ωριτσα,αλλα ξυπνησα με πονοκεφαλο!Αφου κοιμηθηκα σε ενα αρκουδακι της μικρης!Πηρα ενα Mesulid,πιστευω να μου περασει!Δυστυχως εχω αλλεργια στα υπολοιπα!!!:mad:

Βρε κοαλακι μου,τι τρομαρα ηταν αυτη?:shock:!Σαν ταινια τρομου!Ανοιγει η πορτα...ομιχλωδες τοπιο,αρχιζει να κανει κρυο...και τσουυυυυυπ.....ο αντρας σου!!!Χαχαχαχα!Αλλη φορα πες του να βαζει σημειωματα!''ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ''!!!

Ετσι ειπα στον αντρα μου,οπου καποιο βραδυ,εχοντας αυπνιες,σηκωθηκε ο δολιος να δει τηλεοραση!Εγω δε το καταλαβα,εκλαψε η μικρη και σηκωθηκα να παω στο δωματιο της,μη βλεποντας οτι λειπει!Ξαφνικα συνειδητοποιω πως η τηλεοραση ειναι ανοιχτη και ξαφνικα,μεσα στον υπνο μου,βλεπω μια σκια να ερχεται!Λεω ''Παναγια μου,ο θειος μου''(τελευταια νιωθω πως ειναι συνεχεια γυρω μου,μεσα στο σπιτι:confused:)!Με κοιταει αυτος,''τι επαθες?'' μου λεει!''Κατουρησα επανω μου'' του λεω και παω στη μικρη!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι ωρα θα πας αυριο στη γιατρο?

Ngn,τι κανεις καμαρι μου?Δουλειες,ε?Πραγματικα,δεν προλαβαινεις να τελειωσεις,αρχιζεις παλι απο την αρχη!!!Γενικη ξεκινησες?

Τι κάνεις Μαράκι μου?????

Η Δημητρούλα σου????????

Όχι δεν κάνω γενική απλώς κάνω σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα και τζάμια. Αν έκανα και γενική δεν θα τελείωνα ούτε σε μια εβδομάδα. Επίσης σιδερώνω και πλένω κάθε μέρα οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αλλά μέχρι να πω οτι συμμαζεύτηκα έχω το έξω και πάλι από την αρχή. Άσε που θέλω να κάνω και κάποια πράγματα που δεν τα κάνω συχνά, όπως να καθαρίσω το ψυγείο μέσα, να φτιάξω εσωτερικά τα ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες αλλά έτσι θα πάνε πίσω οι καθημερινές δουλειές. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Εσείς πώς το κουμαντάρετε το σπίτι βρε κορίτσια??????? Μήπως κάνω κάτι λάθος??????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τι κάνεις Μαράκι μου?????

Η Δημητρούλα σου????????

Όχι δεν κάνω γενική απλώς κάνω σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα και τζάμια. Αν έκανα και γενική δεν θα τελείωνα ούτε σε μια εβδομάδα. Επίσης σιδερώνω και πλένω κάθε μέρα οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αλλά μέχρι να πω οτι συμμαζεύτηκα έχω το έξω και πάλι από την αρχή. Άσε που θέλω να κάνω και κάποια πράγματα που δεν τα κάνω συχνά, όπως να καθαρίσω το ψυγείο μέσα, να φτιάξω εσωτερικά τα ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες αλλά έτσι θα πάνε πίσω οι καθημερινές δουλειές. ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Εσείς πώς το κουμαντάρετε το σπίτι βρε κορίτσια??????? Μήπως κάνω κάτι λάθος??????

Καλά είμαστε κορίτσι μου!Μόλις τάισα τη μικρή την κρέμα της,και τώρα παίζουμε στο δωμάτιο της!

Σήμερα πρωτη μέρα,έφαγε ψάρι και το έφαγε με όρεξη! Ευτυχώς,απο τοτε που ξεκινήσανε στερεές,δε δυσανασχετεί για τα φαγητά!!!

Κοπελα μου,εχεις 2 παιδάκια πλεον!Λογικό να μην προλαβαινεις να κανεις κάποια πραγματα ή μέχρι να κανεις αυτά που θέλεις βγαίνουν άλλες δουλειές από πισω!Εγώ προσπαθώ να βάλω πρόγραμμα,όπως είχες πει και συ κάποια στιγμη!

Ενα ενα τα δωμάτια,ή τη μια μέρα όλα τα τζαμιά,την αλλη όλες τις ντουλαπες,κτλ!!!Αλλά,είπαμε,μέχρι να τα τελειώσει αυτά,αρχίζεις παλι απο την αρχή!!!!ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλά είμαστε κορίτσι μου!Μόλις τάισα τη μικρή την κρέμα της,και τώρα παίζουμε στο δωμάτιο της!

Σήμερα πρωτη μέρα,έφαγε ψάρι και το έφαγε με όρεξη! Ευτυχώς,απο τοτε που ξεκινήσανε στερεές,δε δυσανασχετεί για τα φαγητά!!!

Κοπελα μου,εχεις 2 παιδάκια πλεον!Λογικό να μην προλαβαινεις να κανεις κάποια πραγματα ή μέχρι να κανεις αυτά που θέλεις βγαίνουν άλλες δουλειές από πισω!Εγώ προσπαθώ να βάλω πρόγραμμα,όπως είχες πει και συ κάποια στιγμη!

Ενα ενα τα δωμάτια,ή τη μια μέρα όλα τα τζαμιά,την αλλη όλες τις ντουλαπες,κτλ!!!Αλλά,είπαμε,μέχρι να τα τελειώσει αυτά,αρχίζεις παλι απο την αρχή!!!!ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕΕΕΕ!

Μπράβο το κοριτσάκι μας που έφαγε ψάρι και της άρεσε!!!!

Εγώ βλέπω την μικρή να με ψήνει στο φαγητό και να δω πώς θα αντέξω που έχω συνηθίσει αλλιώς. Ο μικρός μέχρι και 1 χρόνου όταν τελείωνε το φαγητό έκλαιγε!!!!:shock::shock::shock::shock: Αφού ντρεπόμασταν να τον ταίζουμε έξω!!! Φυσικά ποτέ δεν έφαγε σε μικρό πιατάκι. Δεν στέκεται όμως δευτερόλεπτο και δεν παχαίνει καθόλου.

Όσο για τις δουλειές όντως δεν τελειώνουν ποτέ αλλά όχι και έτσι!!! Το κακό είναι οτι εκτός από τα παιδικά δωμάτια σε όλα τα άλλα έχω έπιπλα που φαίνεται η σκόνη. Έχω σκούρα έπιπλα και τζάμι. Μάλλον θα πρέπει να κάνω οτι δεν την βλέπω αλλιώς δεν γίνεται!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μπράβο το κοριτσάκι μας που έφαγε ψάρι και της άρεσε!!!!

Εγώ βλέπω την μικρή να με ψήνει στο φαγητό και να δω πώς θα αντέξω που έχω συνηθίσει αλλιώς. Ο μικρός μέχρι και 1 χρόνου όταν τελείωνε το φαγητό έκλαιγε!!!!:shock::shock::shock::shock: Αφού ντρεπόμασταν να τον ταίζουμε έξω!!! Φυσικά ποτέ δεν έφαγε σε μικρό πιατάκι. Δεν στέκεται όμως δευτερόλεπτο και δεν παχαίνει καθόλου.

Όσο για τις δουλειές όντως δεν τελειώνουν ποτέ αλλά όχι και έτσι!!! Το κακό είναι οτι εκτός από τα παιδικά δωμάτια σε όλα τα άλλα έχω έπιπλα που φαίνεται η σκόνη. Έχω σκούρα έπιπλα και τζάμι. Μάλλον θα πρέπει να κάνω οτι δεν την βλέπω αλλιώς δεν γίνεται!!!!!!!

Πωπω,τελικά τι διάφορα έχει το ενα παιδι με το άλλο!

Αλλες ιδιοτροπίες!Εύχομαι να είναι σαν τον Γ όταν μεγαλώσει κι αλλο!

Εχεις μεγαλο σπίτι?Εσύ εχεις και τον κήπο που θέλει περιποίηση!!!

Μαρηηηηηη,τι τα θέλαμε τα σκούρα έπιπλα?Και γω το ίδιο θέμα έχω!!!!Λοιπον,δε ξέρω τι ξύλο είναι,αλλά με σκούπισμα με λευκό ξύδι,η σκόνη κανει μέρες να εμφανιστεί!!!Εγγύηση!!!Το έχω κανει!!!

Αργωωω να απαντωωω!Κάνω ρυζόγαλο και επίσης κυνηγάω τη μικρή!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλως τη Θαλεια!Τι κανεις κοπελα μου?Ο Παναγιωτακης?

Τι καλο τους φίλεψες?

Εγω με τον αντρα μου,''βοδιασαμε''!!!Εκανα ρυζογαλο και ομελετα με λουκανικα/κρεμμυδι/σαλτσα/πιπεριες!

Κρατιεμαι να μην ξερασω!Ειχα να φαω απο το πρωι και μου εκατσαν πετρααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε, η φμ κοιμηθηκε πιο νωρις σημερα γιατι το μεσημερι δεν καλοκοιμηθηκε και με το ζορι την κρατησα μεχρι τις 21:00 οπου την εδωσα γαλα και ξεραθηκε!!! Ο αντρουλης μου εχει παει να δει τη μπαλα και εγω καθομαι και τον περιμενω...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ γιαααααααμι η ομελετα!!!

NGN ΜΟΥ και εμενα εχει πολυυυ καλη σχεση με το φαγητο που το τρωμε σε μεγαλο πιατο φυσικα!!!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις??? τι ειναι αυτα τα τετραγωνακια, αποκρυπτογραφηση??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις πολυ πολυ καλυτερα.. καθολου πυρετο, χαρουμενοι ολη μερα μονο λαιμο εχουμε χαλια και βηχα..

Συμπεθερα μου σας την εκανε ο συμπεθερος και τα ειδες ολα? πωπω φανταζομαι τρομαρα, θα μου ειχε κοπει το αιμα!!!!! η νυφουλα μου τι κανει??

Ngn μου τι κανετε? ταλαιπωρια η μικρη με το φαγητο ε? εμενα ενω τρωει ολο το φαγητο θελει παντα να εχει κατι στα χερια να παιζει.. αλλιως γκρινιαζει.. εχουν τις παραξενιες τους κ αυτα.. ασε κι εγω σκουρα επιπλα και λακαριστα, ΔΡΑΜΑ!!!!

Θαλειτσα μου τι κανετε? τι κανει το ζουζουνακι σου??? εσυ πως εισαι??

Μαρακι βορινο τι ομορφα πραγματακια εφτιαξες!! κι εμεις σημερα ομελετα ειχαμε που εφτιαξα με πατατες και κοτοπουλο αλλα ενα περιεργο κοτοπουλο που μοιαζει με αλλαντικο και το ειχα κοψει κομματακια, μας το ειχε δωσει ο χασαπης μας να το δοκιμασουμε και ειναι πεντανοστιμο!! πως ειναι το κεφαλι σου??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...