Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΟΛΑ μου ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

Τι γίνεται ρε παιδί μου?????????? Δεν μπορώ καν να φανταστώ την τρομάρα σου εκείνη την ώρα!!!!!!!!!!!! Πωπωωωωωωω νομίζω οτι θα έτρεμα 2 μέρες!!!!!!

Τι να σου πω?????? Ντρέπομαι να σου πω να κάνεις υπομονή γιατί πόσο ακόμα πια??????????

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει κάτι τόσο ευχάριστο που θα σε ανταμείψει για την όλη ταλαιπωρία σου!!!!!!

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!!!

Η πιο ωραια ευχη που εχω ακουσει.Τρεμω ακομα και φοβαμαι τον αποψινο υπνο.Του σηκωσαμε το στρωμα τον εχω ρεψει πανω απο μισαωρο κι εκει πιυ αποκοιμηθηκε πριν λιγο αρχισε να βηχει και εβγαλε γουλια παλι.Θα ησυχασω μονο οταν μας δωσει καποιο φαρμακο για αναγωγες η γιατρος μετα απο υπερηχο οισοφαγου που της ζητησα να μου γραψει.

Εκλαιγα ολο το πρωινο και μου προτεινε ο αντρας μου να βγω με την μικρη.Πηγανε μεχρι τα τζαμπο και αλλαξε λιγο η διαθεση μου.Μετα το χτεσινο ενοιωσα οτι ειναι too much ολα αυτα και με υπερβαινουν οσο αισιοδοξος ανθρωπος και να ειμαι.Νοιωθω οταν τα λεω ολα αυτα σε συναδελφους ή τις φιλες μου οτι μιλαει μια τρελη μανα που τα φανταζεται ολα αυτα.Οχι σαν να συμβαινουν στ' αληθεια.Ειναι τοσα πολλα και το ενα πισω απτο αλλο που εγω θα ημουν δυσπιστη αν μου τα περιεγραφε καποια.

Αγορομαμυ ευχομαι με την αντιβιωση να περασει μεχρι αυριο το πρωι να ξεκουραστεις λιγο κι εσυ.

Η κορη μου ειχε να παει σημερα σε ενα παρτι με την ανηψια μου και στην αρχη δεν ηθελε να παει γιατι φοβαται μην γυρισουμε και δεν ειμαστε εδω.Το πρωι σηκωθηκε με αγχος να δει μην τυχον εχω παει στο νοσοκομειο και μεινω παλι εκει.Και γιαυτην δυσκολο ειναι να ακουει ολο οτι κατι εχει ο μπεμπης που τοσο λαχταρουσε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Με τα κακά πάμε πολύ καλά!! Δεν καταλαβαίνω καθόλου πως εχει γίνει αυτή η αλλαγή δεδομένου οτι δεν αλλαξαμε κατι στο σίδηρο. Δεν είναι μόνο οτι κάνει μερα παρα μερα, μπορεί κ κάθε μέρα, αλλά το οτι αλλάξανε υφή κ γίναν κρέμα (πάλι σκατοσυζήτηση κάνω..)!!

Η Βασιλική κανένα πισογύρισμα σε κανένα επίπεδο, ΕΥΤΥΧΩΣ δλδ! Αλλά εντάξει, δεν είναι και μικρή κ είναι κ κορίτσι που ειναι λιγο πιο ώριμα απο αγόρια σε αντιπστοιχη ηλικία. Αλλά γενικά ουτε πάνες, ούτε μπιμπερό τιπποτα! Μάλιστα τη ρωτησα σημερα αν η Μ μπορεί να χρησιμοποιηπσει το καρότσι τγς αν πάμε καμια βόλτα κ μου λεει "βεβαίως, εγώ πια είμαι μεγάλη, θα ανεπβω στο σκαλί"! (Πήραμε ενα σκαλί να της φορτώνω κ τις δύο)

Δυστυχως η Β. εχει επιλεξει να μας τραβα την προσοχη με το φαγητο το οποιο εχει μειωσει στο ελαχιστο.Σιγα σιγα κοβει και το βραδινο γαλα που ηταν η μοναδικη τροφη της και το πρωι πινει τα δυο τριτα πιυ εκεινη το ρουφαγε.Σημερα μου ειπε το θεϊκο:βαλτο μου στο μπιμπερο και θα δειςωπως θα το πιω ολο.Γελασε βεβαια με την μπουρδα που ειπε αλλα ξερω οτι τα εννοει.Η μαμα μου την επιασε να φοραει πιπιλα παλια δικια της που την ξεθαψε απο τα ενθυμια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Μαy αυτο νομιζω ειναι για πιο μεγαλο μωρο.Κι εγω περναω πολυ ωρα να την βαζω οταν πεφτει συνεχεια.

Στις οδηγιες αναγραφει πως οταν το μωρο αποκτησει κινητικοτητα (3-4 μηνων) μπορει να χρησιμοποιηθει και αν το μωρο ειναι μικροτερο μπορει να πιαστει απο τα καγκελα της κουνιας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??Είστε καλα??

Εγώ σερνομαι!!!!!Απο τις 7 παρα μέχρι τις 11.30 είχα το μωρό αγκαλιά και το έκανα βόλτες στο σπίτι!!!Με το που καθόμουνα άρχιζε η γκρηνια.Ισως και να πονούσε λίγο αλλά πιο πολύ γκρηνια είχε.Μετα ήρθε ο μπαμπάς του απ' τη δουλεια και τον πήρε κι έπεσε ξερός!!!Τώρα θα κοιμηθεί ένα 8ωρο και αύριο φτου κι απ'την αρχή!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

ΜΑΥ μου τα παιδάκια μας ζωή να έχουν μας έχουν βγάλει νοκ αουτ.Το θέμα της πιπιλας το έχω κι εγώ.Με τοαριστερο χέρι κρατάω τον μπεμπη αγκαλιά ξαπλωτο και με το δεξί την πιπίλα στο στομα κι από πάνω μου πιάνει κι αυτος το χέρι μην τυχόν και το πάρω και του πεσει η πιπίλα.Συνηθως οταν νυστάζει το κάνει!!!Είδες καλέ το κοριτσάκι σου που αρχίζει και βρισκει το ρυθμό με τα κακακια του??Ο δικός μου τώρα το έχει βρει.Μια φορα τη μέρα από τις 10 μέχρι τις 11 το πρωί θα τα έχει κάνει και κατά προτίμηση στο κουνιστο.Ααααα κι εγώ του βάζω καμία φορα αλυσιδιτσα για την πιπίλα απλά για να μην πέφτει κατω.Την πιάνω σε κάτι τσεπουλες που έχουν μερικά φορμακια!!!

ΓΙΟΛΑ μου εχεις δίκιο σε καταλαβαίνω αλλά θα περάσει.Ο δικός μου κοιμάται μονίμως στο πλάι κι επειδή κι εμένα έβγαζε γουλιές και βγάζει έχω συνεχεια τον νου μου αν και τον βάζω μετά από μια ώρα για ύπνο.Οταν όμως είναι στο πλάι είναι δύσκολο να πνιγει.Φυσικα το στρωματακι σηκωμένο και ρέψιμο μέσα και μειώθηκαν όλα αυτά πολύ μολις του εδωσα το αντικολικο γάλα!!!Πάντως πρέπει να είμαστε ήρεμες γιατί τα μωρά το αντιλαμβάνονται.εγω οπότε τον ταΐζω με άγχος πάντα θα μου πνιγει!!!Και ο φόβος στήνει παγίδα.Το ξέρω δεν είναι εύκολο έχετε περάσει και πολλά και είναι λογικό αλλά μέσα από αυτό κι εσύ κι ο γιοκας σου θα βγείτε πιο δυνατοί να το θυμάσαι!!!Κι εγω οταν σαραντησα και μετά είχα για 5μερες περιπου λίγο αιματακι και μετά γιόκ.Μαλλον τώρα περιμένω την κανονική.Θα δείξει!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ μουυυυυ!!!Κοριτσάκι μου περαστικά σας θα περάσει!!!Ένα θα σου πω και σου λέω συνεχεια για την ξαδέρφη μουγιατι είναι ίσα τα μικρά σας και γεννάει κι αυτή σε λιγες μέρες.Πριν δέκα μέρες η μικρή έκανε 39 πυρετό για 3 μέρες ακατεβατο.Δεν της εδωσε αντιβίωση και τελικά έβγαλε κάτι σπιθουρακια για δυο μέρες και τέλος!!!Αιφνίδιο κάτι το είπε η παιδίατρος!!Ιελω να πω μ'αυτο ότι μπορεί και να μην είναι τίποτα.Μην στεναχωριέσαι.Να μου τον φιλήσεις!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ κουράγιο μαναρακι δες το ότι έχει και παρεούλα!!!Να το κανείς αυτό με τον άντρα σου.Εχω βγει κι εγω δυο φορές και μας έκανε πολύ καλό!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου περαστικά στο μουρμουρακι σου!!!Ελπίζω να εισαστε καλύτερα.Αντε από Δευτέρα ξεκινάμε φρούτο ε???χιχιχιχιχι!!!

ΜΑΡΑΚΙ μου ωχ φτάσαν οι μέρες ε??Απαπαπαπα!!!Κι εγω ΟΤΑ θα δουλεύω με τον άντρα μου πολλές φορές ίσως να συναντιόμαστε για 5 λεπτα στην είσοδο της δουλεια για να αλλάζουμε αυτοκίνητο.Με το παιδί μέσα φυσικά!!!Άστα!!!Η Δημητρούλα καλα???

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυ!!!!Μαρηηηηηηηηηηη ξεποτισατε σημερα?Ξεσαλωσε η φορτουνιω ε?Εγώ λέω να τον βγάλω αύριο μια βόλτα τον σπόρο μου.Εχει ανέβει λίγο η θερμοκρασία!!!!

NGN μου κι εσύ δουλιτσες σημερα ε??Τα μωρά σου είναι καλα???

Καλέ πιστεύω να μην ξεχασα καμία γιατί είμαι και γριά γυναίκα!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα! Μόλις ταιστήκαμε κ ξεκιναει το μιααωρο του ώμου. Σήμερα εχω κάνει το θεικό, την εχω φερει στο μεγαλο δωματιο που κοιμαται ο αντρας μου κ η Β κ τρέμω μήν αρχίσει τους γνωστους θορύβους ιιιιιι κ μμμμμμμμ κ ξυπνήσουν όλοι εδω μέσα!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου θα μελετήσω αυριο τον πιπιλοκράτωρα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, νοκ αουτ πάλι ο Χρηστάρας εεε ; Και μεις σήμερα, εναλλαξ τα μπράτσα μας γυμνάζαμε. Αυτό το κάνει κ μενα οταν νυστάζει.. Μου σφίγγει τρελά το χερι που κρατάω την πιπίλα, χαχαχα, τι πλάκααα!!

ΓΙΟΛΑ μου, ναι, να κανετε υπερηχο στομάχου, απλά να ξερεις οτι οι γουλιες δεν είναι απαραίτητα ένδειξη για βαθμό ΓΟΠ που χρήζει φαρμακευτικής αγωγης. Όταν κάναμε και μεις, ήμουνα σίγιυρη οτι θα μας έλεγε για το σιρόπι, όμως οι παλινδρομήσεις που μετρήθηκαν δεν ήταν τελικά πολλές! Για τις αναγωγες μπορεί να προτείνει ο γιατρός αντιαναγωγικό γάλα, και διαφορα άλλα πρακτικά κόλπα που είπαν και τα κορίτσια. Πάντως έχεις δίκιο να είσαι καταβεβλημένη κ αγχωμένη. Και η αντιδρασεις της Β απόλυτα λογικες. Τα προβλήματα με το μπεμπη σας αναγκασαν να στρέψετε όλο το ενδιαφερον σας εκεί, φυσικό ειναι κ η Β να επηρεάζεται. Όλα θα διορθωθούν, υπομονή!! (Βαρεθηκες να το ακους..)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Kαλημερα και απο μενα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Να μην γινω γραφικη,για αλλο ενα βραδυ η μικρη ξυπνουσε!!!!Τι πρωτοτυποοοοοοοο!

Ηπιε γαλα και πριν λιγο κοιμηθηκε παλι!

Κοαλακι μου,ξερεις απο πρωτο χερι ποσο δυσκολο ειναι να μην βλεπεις το αλλο σου μισο!Σε λιγους μηνες ομως θα ειστε οοοολοι μαζι!

Βρε κοριτσι μου,θυμαμαι που ειχες πει πως λογω της φμ δεν κοιμηθηκες για εναν ολοκληρο χρονο!Ξυπνουσε τα βραδια?Γκρινιαζε/εκλαιγε?Μετα το χρονο ολα καλα?

Τι να κανω,θελω να ελπιζω πως μετα τον χρονο δε θα ξυπναει,θα σταματησει αυτη τη συνηθεια!

Μποτσακι μου,ξενυχτησαααααα,αμαν βρε,εκει που χαρηκαμε πως ο μικρος ηρεμησε,παλι τα ιδια?Παλιοκολικοι!Τα πρωινα ειναι καλα?Μονο το απογευμα τον πιανει?Βεβαια αυτα εχουν οι κολικοι!Μονο απογευμα/νυχτα και συγκεκριμενες ωρες!

Αχχχ,και σεις μια απο τα ιδια με το ποσο συχνα θα βλεπεις τον συζυγο!Αληθεια,εσας ποιος θα την κραταει εαν δουλευετε ιδια βαρδια?Ή λογω οτι ειστε στον ιδιο εργασιακο χωρο θα δουλευετε αντιθετες βαρδιες?

Καλεεεεε,που ειναι η συμπεθερα σου?

Μαυ μου,καλα,τραγικες οι ωρες που ξυπνας και συ!Τωρα θ'αρχισουν να πριζονται και τα ουλα της,οποτε θα εχει γκρινια και για αυτο το λογο!

Βρε,η Β ειναι πολυ ευγενικο κοριτσακι!Μπραβο που παραχωρει το καροτσι της!

Αυτο το σκαλοπατακι που ανεφερες,ενσωματώνεται στο καροτσι?Το αγορασες εσυ ή ηταν μαζι στα εξαρτηματα του καροτσιου?

Οσο για την πιπιλα,παθουσα και γω!Ενας λογος που ξυπναει και η μικρη ειναι αυτος!

Αγορομαμμυ μου,πως ξημερωσατε κοριτσι μου?Ειναι καλυτερα ο μικρος?

Καλα κανεις και στην παρουσα φαση εμπιστευεσαι την γιατρο σου.Και ΔΕΝ μας πριζεις.Εαν δε λεμε τις ανησυχιες μας και δω,που ξερουμε πως η μια θα καταλαβει την αλλη,και δε θα κρινει,που αλλου να τις πουμε χωρις σχολια υπερβολης?

Ξανα αισθανθηκες χτυπο στην κοιλια?

Πως εγιναν οι καριοκες μαρηηη?

Υολα μου,μην σε παιρνει απο κατω!Το λεω εκ του ασφαλους,αλλα να εχεις κουραγιο και πιστη.Ολα θα διορθωθουν κοριτσι μου.Καθε μερα να κανεις το σταυρο σου,καθε μερα να σταυρωνεις το παιδι και να του διαβαζεις προσευχη.

Η μικρη σου μηπως βγαζει καποια σημαδια ζηλειας?Ή απλως θελει να τραβηξει την προσοχη με ολα αυτα.Σκεψου με τη τροπο περναει στη ψυχολογια της.Οσο μπορειτε να την βγαζετε εξω,να μην απορροφα και πολλα απο αυτα που συμβαινουν στον μικρο.

Καλεεεε,πραγματικα το Ηλιοβασιλεμα μας,χαθηκε για λιγοοοο!Αντε μια μερα εμεινεεεεεεεε!

Ιωαννακι μουυυ,και συ χαθηκες?Ελπιζω να ειναι καλα η μικρη!

Νgn...ατιμο θηλυκό!Με τα ωραια γλυκα σου!!!!!!!Καλα εισαι?

Ζωη,Ριτσα,Χριστινακι.....ολες καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χθες ειχαμε παει στο πρωτο μας αποκριατικο παρτυ γενεθλιων για φετος!

Ειχε και ανιματερ μια κλοουν και διασκεδασαν τα παιδακια...

Επιστρεψαμε αργα και ημασταν οι δυο μας μονο και πεσαμε για υπνο!!! Ο μπαμπας μας ηταν χθες 20ωρες στη δουλεια και γυρισε σημερα το πρωι και τωρα κοιμαται λιγακι....

Εχω ημικρανια και αρχιζω να δειλιαζω τωρα που φτανει η μερα της αποκαλυψης της χοριακης...Το ξερω οτι να εχω θετικη σκεψη κλπ κλπ και το προσπαθω.

Διαβασα τα νεα σας. Μακαρι να στρωσετε ολες οι φρεσκομανουλες τα μωρα σας!

Γιολα μου η Β. σας κανει τετοια κολπα; και λεγαμε οτι επειδη εχουμε μεγαλυτερα παιδια, δεν θα εχουν τετοιες αντιδρασεις...Αλλα ενταξει, σιγουρα το κανει συνειδητα και σε πειραζει! Περασε καλα στο παρτυ;

ο μπεμπακος σας εβγαλε ξανα εμμετο;

Αγορομαμυ πώς ειναι ο Δημητρακης; ο πυρετος συνεχιζει;

Ιωαννακι η μουρμουριτσα ακομη με μπουκωμα; πώς ειστε;

Μαρακι βορινο αυριο η μεγαλη μερα!!! Επιστρεφεις για δουλεια!!! Καλη αρχη!!!

Μαυ μου πηρες το πισω πατακι για το καροτσι και την Β.; Ισως και να μην σου χρειαζοταν αφου ειναι πια 3χρν και σιγα σιγα θα αποκταει αντοχες στο περπατημα...Της αρεσει;

Κοαλακι σημερα εχει βολτα; Στο τρικυκλο ποδηλατακι την βαζεις καθολου για βολτα;

Χριστινα η μαμα σου ποναει πολυ; πώς τα πατε; εσυ θα εχει ξεπατωθει πανω κατω ολη μερα....Κουραγιο!

Στεφανιανα πώς ειστε; φιλακια στο μωρακι σου!!!

Καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?? εμεις καλυτερα... κοιμαται ο μικρος κ μπηκα για μια καλημερα κ θα ξαπλωσω κ εγω λιγο οσο προλαβαινω!

Μαρακι βορινο τι κανετε? σας ξενυχτησε το κοριτσακι σας ε? κριμα μωρε για ολους σας!! την ημερα ειναι χαρουμενη ομως ε? μαρη οι καριοκες ετσι κι ετσι, ξεχασα να βαλω λικερ μεσα βασικα αλλα κατα τ'αλλα νοστιμες!

Ηλιοβασιλεμα τι καλα που περασατε, παντα τετοια!!!! Αντε και αυριο καλη επιτυχια, πως περασαν οι μερες!!!!Να πεις στη μικροβιολογο μηπως στα βγαλει νωριτερα!!!!!

May καλημερα!! πως ειστε??? αντε τελικα τους ξυπνησες και τους υπολοιπους??????

Μποτσακομανουλα ξενυχτησες?!!!! πως κοιμθηκατε μετα? ο μικρουλης μας πως ειναι?? αχ ειχε αρρωστησει και η ανηψουλα? κριμα το μωρακι! μακαρι να μην περναμε κι εμεις αντιβιωση, εγω γενικα ειμαι πολυ ψυχραιμη με τις ιωσεις, αλλα αμα δειτε τον αντρα μου πως κανει κοριτσια θα θελετε να τον πεταξετε απο το παραθυρο! αμα δεν εβαζα λιγο φρενο θα ηταν ο ορισμος "μπουκωνω το παιδι φαρμακα".

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλως τα κοριτσια μας!

Ηλιοβασιλεμα μου,πρεπει να περασατε πολυ ομορφα χθες!Ειδικα η Αγγελικουλα!Ντυθηκε πριγκίπισσα?Εσυ να εισαι αισιοδοξη!Καταλαβαινω πως οσο φτανει η ωρα να κανεις την χοριακη,τοσο το αγχος εντείνετε!Οπως ειπε η Αγορομαμμυ,εαν μπορει ας τα βγαλει πιο γρηγορα τ'αποτελεσματα!

Την Τριτη θα μαθουμε?

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου για αυριο!Μακαρι να εχω καλο ξεκινημα!

Αγορομαμμυ μου,περιμενω τη μερα που ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,χωρις διαλειμματα!:tongue:

Δυστυχως,μονο εγω ξυπναω!Ο αντρας μου δουλευει παντα πρωι,οποτε κοιμαται!Να σου πω την αληθεια,νευριαζω αφανταστα,καποιες φορες,μαζι του.9 μηνες,μονο εγω ξενυχταω,και ολη την υπολοιπη μερα τεχω με δουλειες κτλ!

Και ολη την εβδομαδα,που ειμαι απογευμα,ξερω πως,παλι εγω θα σηκωνομαι!Δηλαδη στην ουσια,μια βδομαδα ΔΕΝ θα κοιμαμαι καθολου.Τι καλαααααα:mad:

Εκτος κι αν τα νευρα μου δεν αντεξουν,και ξεσπασω!Τελος παντων!

Οσο για την μικρη,ολη τη μερα,ειναι σα να μη συναιβει τιποτα!!Απο την ωρα που θα ξυπνησει μεχρι να ξανακοιμηθει για βραδυ,κοιμαται 3 με 4 ωρες.Λετε να ειναι πολλες οι ωρες υπνου μεσα στη μερα?

Χαιρομαι που ο μικρος ειναι καλυτερα!Επεσε ο πυρετος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Mαρακι βορινο οι αντρες μας οσο να ναι, πεφτουν και κοιμουνται πιο βαρια...Εγω θυμαμαι τον σκουνταγα να παει καμια φορα αυτος στο μωρο πχ να βαλει πιπιλα αλλα τον λυπομουν κιολας που λογω βαριας δουλειας ξυπναει στις 4.30 το πρωι...

Οπως και να το κανουμε, ειναι στη φυση μας να ειμαστε εμεις οι μαμαδες σε αποκλειστικοτητα με τα μωρα μας και ας εχουμε χιλια αλλα δυο να περνανε απο το χερι μας...απο τα οικιακα μεχρι και την εργασια....

Βεβαια το οτι θα φευγεις και θα εργαζεσαι εκτος σπιτιου, αυτο θα σε αποτοξινωσει απο τη πληρη φροντιδα της Δημητρουλας ....άλλο αν η καρδια σου και η εγνοια σου θα ειναι σε αυτη και στο σπιτι!

Αχ Ηλιοβασιλεμα μου,εχεις δικιο σε οσα λες!Και γω τον λυπαμαι!Εξου και δεν τον ξυπναω.Και πραγματι,κοιμουνται πιο βαθια.

Εαν δω,με το περας του χρονου,οτι οι αντοχες μου μειωνονται,τοτε θα αναλαβει αυτος το βραδινο ξυπνημα!Που ελπιζω συντομα να σταματησει!

20 ωρες δουλευε ο αντρας σου?Τουλαχιστον τις πληρωθηκε τις επιπλεον ωρες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...