Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, ολο το απογευμα η φμ ηταν κατω στου γονεις μου με του αδερφου μου το μωρο.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δεν μας ζαλιζεις, απλα δεν ειναι απαραιτητο ο πυρετος να προκαλει και τα υπολοιπα, οποτε για εμενα η παιδιατρος που ηθελε να δωσει αντιβιωση χωρις διαγνωση δεν επραξε σωστα, ασχετα που εκλεισε ο λαιμος του δημητρακη, αν δεν κανω λαθος δεν ανεφερθηκε σε τιποτα σχετικα με το λαιμο, παρα μονο για ουρολοιμωξη και αυτακια. Παρολαυτα αυτοι ξερουν να χειριστουν τετοιεσ καταστασεισ καλυτερα απο τον καθενα μασ και αυτο που προεχει τωρα ειναι να γινει καλα το μωρο. Μην ανησυχεις, ολα θα περασουν!!!

Καχυποπτη εγινες γιατι σου εδωσε "δικαιωμα".

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ καλη αναρρωση στη μαμα σου!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι σημερα η φμ βγηκε εξω και ξεσαλωσε!!!

Τα υπολοιπα κορτσουδια τι κανουν???

Συμπεθερα μου ναι μας ειχε πει και για λαιμο οτι ηταν πολυ ελαφρα ερεθισμενος αλλα καλα σε γενικες γραμμες, νομιζω το ειχα γραψει την πρωτη μερα. Αλλα ετσι οπως μας ελεγε οτι το παιδι εχει λιγο απ'ολα δε το ειχαμε αξιολογησει...

τελος παντων, πριν λιγο μας εκανε δυσπνοια στον υπνο του και τον σηκωσαμε.. ο πυρετος δεν εχει πεσει απο τις 6 30 το απογευμα και εχει παρει αντιπυρετικο:( την πηρα τωρα τη γιατρο μηπως χρειαζομαστε μασκα για τη δυσπνοια και ειπε οχι ακομα, θα δουμε πως θα παει η νυχτα.. δε μπορω αλλα να ειμαι καχυποπτη μιας και δεν υπαρχει αλλη παιδιατρος να τον δει απο κοντα... σημερα ειναι τριτη μερα πυρετου και ειναι χειροτερα, δε του εχει πεσει σχεδον καθολου ο πυρετος ολη μερα ακομα και με αντιπυρετικα. Οποτε αυτη τη στιγμη η αντιβιωση μου προσφερει μια ασφαλεια, τι να κανω, αφου δεν ειμαι γιατρος δε μπορω να παρω την ευθυνη να αφησω το παιδι χωρις φαρμακευτικη αγωγη.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοαλακι μουυυυ,τι καλα που επαιξε η φμ με το ξαδερφακι της!Ποσων ετων ειναι?

Νgn μου,αχχχχ ngn!!!!Αχχχχ βραδιατικαααααααααααα!Θα το κανω τη μεθεπομενη βδομαδα και θα σου πω!Ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!

Καλα εκανες κοριτσι μου και αφησες να παει μονος ετσι ωστε να ειναι ανετος και τα ευχαριστηθει!Και γω πολλες φορες του λεω του συζυγου να βγει με φιλους,μιας και βραδυ δεν μπορουμε να βγουμε,αφου δεν εχουμε καποιον να κρατησει τη μικρη!

Το εχουν αναγκη και αυτοι!

Κοριτσακια μου,μαλλον θα σας αφησω!Παω να καθησω με τον συζυγο!Απο την επομενη βδομδα,θα βλεπομαστε μονο το μεσημερι για ενα ''γεια,παρε τα κλειδια απο το αμαξι''!!!!Και το βραδυ για μια καληνυχτα!!!Καλο βραδυ κουκλες μουυυυυυ!

Εχουν ακριβως 2 μηνες διαφορα, η φμ ειναι η μικροτερη!!!

Ωχ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, δυσκολα τα πραγματα λογω δουλειας ε??? δεν θα βλεπεστε καθολου, παρα μονο λιγα λεπτα??? καληνυχταααααααα!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερα μου ναι μας ειχε πει και για λαιμο οτι ηταν πολυ ελαφρα ερεθισμενος αλλα καλα σε γενικες γραμμες, νομιζω το ειχα γραψει την πρωτη μερα. Αλλα ετσι οπως μας ελεγε οτι το παιδι εχει λιγο απ'ολα δε το ειχαμε αξιολογησει...

τελος παντων, πριν λιγο μας εκανε δυσπνοια στον υπνο του και τον σηκωσαμε.. ο πυρετος δεν εχει πεσει απο τις 6 30 το απογευμα και εχει παρει αντιπυρετικο:( την πηρα τωρα τη γιατρο μηπως χρειαζομαστε μασκα για τη δυσπνοια και ειπε οχι ακομα, θα δουμε πως θα παει η νυχτα.. δε μπορω αλλα να ειμαι καχυποπτη μιας και δεν υπαρχει αλλη παιδιατρος να τον δει απο κοντα... σημερα ειναι τριτη μερα πυρετου και ειναι χειροτερα, δε του εχει πεσει σχεδον καθολου ο πυρετος ολη μερα ακομα και με αντιπυρετικα. Οποτε αυτη τη στιγμη η αντιβιωση μου προσφερει μια ασφαλεια, τι να κανω, αφου δεν ειμαι γιατρος δε μπορω να παρω την ευθυνη να αφησω το παιδι χωρις φαρμακευτικη αγωγη.

Και πολυ καλα εκανες εν τελει...

Θα γινετε γρηηηηγορα καλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και πολυ καλα εκανες εν τελει...

Θα γινετε γρηηηηγορα καλα!!!

ναι συμπεθερα μου, καλυτερα να μετανιωσω για ενα φαρμακο παραπανω που ισως παρει παρα να μετανιωνω για καμια χειροτερη ζημια που μπορει να παθει.. οταν θα εχει λογο να μας εκφρασει πως νιωθει θα ειναι αλλιως τα πραγματα.. αυτη τη στιγμη ομως εχουμε 100% την ευθυνη του και πρεπει να υπακουσουμε σε γιατρο, που στην προκειμενη περιπτωση ειτε καλως ειτε κακως ειναι αυτη.

to1Np2.png

KCkop2.png

και αφου σας ζαλισα με τα του Μητσου και τις ανασφαλειες μου σαν χαζη, ας σας πω και τιποτα πιο "light"!!! παρα την ασθενεια του μικρου βρηκα χρονο και εφτιαξα καριοκες!!!!! θα δειξει πως θα γινουν...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

και αφου σας ζαλισα με τα του Μητσου και τις ανασφαλειες μου σαν χαζη, ας σας πω και τιποτα πιο "light"!!! παρα την ασθενεια του μικρου βρηκα χρονο και εφτιαξα καριοκες!!!!! θα δειξει πως θα γινουν...

Δεν μας ζαλισες, αλλα στειλε καμια καριοκα. :tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν μας ζαλισες, αλλα στειλε καμια καριοκα. :tongue:

περιμενω να παγωσουν... για την ωρα εφτιαξα πλατσακιαααα! παω να τα βαλω σε μπωλ και να τα τσακισω!!! σας στελνω διαδικτυακα... η νυφη μου τι κανει? ξεσαλωσε σημερα? καλα κανατε και βγηκατε. Εδω δεν ειχαμε καλο καιρο και ηθελα να βαλω πλυντηρια! τουλαχιστον καθαρισα το σπιτι και μπηκαμε σε μια σειρα!

to1Np2.png

KCkop2.png

περιμενω να παγωσουν... για την ωρα εφτιαξα πλατσακιαααα! παω να τα βαλω σε μπωλ και να τα τσακισω!!! σας στελνω διαδικτυακα... η νυφη μου τι κανει? ξεσαλωσε σημερα? καλα κανατε και βγηκατε. Εδω δεν ειχαμε καλο καιρο και ηθελα να βαλω πλυντηρια! τουλαχιστον καθαρισα το σπιτι και μπηκαμε σε μια σειρα!

Πλατσακιαααααααα???? γιααααααμι!!!!

Καλα ειναι η νυφη, εντελως ξεσαλωσε, υστερια την επιασε απο τη χαρα της που θα εβγαινε εξω, τοσο που φοραμε πρωτα το μπουφαν και μετα ολα τα αλλα...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: πλακα κανω, απλα τρεχει να φερει το μπουφαν της μολις ακουσει τη μαγικη λεξη "βολτα"...

Αχ και εγω ολο κατι κανω και ολο το σπιτι ακαταστατο ειναι, παιχνιδια (λιγα ευτυχως, εξω απο το δωματιο), μπιμπερο, η κουζινα γεματη συσκευες...το σαλονι γεματο μαξιλαρια, ουφ δεν μπορωωω!!! Μου φαινεται θα ανοιξω την πορτα και θα πεταξω οοολα κατω στο γρασιδι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια καλησπέραααα!!!! Είχαμε δυσκοκο απογευματόβραδο γιατι το μωρό ειχε φοβερή ανησυχια κ γκρίνια, το κόβαμε βόλτες πάνω κάτω, η Β είχε εκνευριστεί κ αυτή με το δίκιο της και τωρα επιτέλους κοιμούνται κ οι δύο, αλλά το μωρό πρεπει να φαει, οπότε πάλι θα την ξυπνήσω σε λιγο... Με όλα αυτά, το κεφάλι μου εγινε καζανι κ μόλις πήρα ένα παναντόλ. Βρε κορίτσια αυτες τις πιπίλες πως τις στηρίζεται στα μωρά σας;; Δεν τους πέφτουν;; Εγώ επιχείρησα να της δωσω το απόγευμα κ έμεινα με το χερι κολλημένο στην πιπίλα καμια ωρα για να μην της πέσει..... Αφήστε που πέφτω πάλι στα ίδια λάθη. Τη μικρή την περπατούσα αγκαλιά καμια ώρα να κοιμηθεί κ αφού δεν την έφερα κ την ξάπλωσα στο κρεβάτι μου.... Μου βγήκαν τα χέρια και ας είναι φτερό... Απαπά!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου περαστικά στο Μητσάκο μας! Κρίμα που είναι τόσο πεσμένος! Για μένα απο τα καλύτερα αντιπυρετικά ειναι το αλγκοφρέν. Το εχω ξαναγράψει, το ντεπόν δεν κάνει πολλά σε ψηλό πυρετό. Ελπίζω απο αυριο να ειπναι καλύτερα το μανάρι!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ θα βρειτε ρυθμούς σιγά σιγά! Δύσκολο το όλο concept αλλά μόλις η μαμά σου αρχίσει να μετακινείται, θα εχεις μια πολύ καλή παρέα! Υπομονή τις πρώτες μερούλες! Όσο για την πεθερά, να ναι καλά που σας κρατησε το μωρό να πάτε μια βολτούλα.

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τι κάνει η φμ; Κοιμάται το κοριτσάκι μας φυσικά τετοια ώρα!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, NGN δε σας πρόλαβα! Όνειρα γλυκά!!

Το Ηλιοβασίλεμα μπήκε καθόλου; Δεν πηρε το μάτι μου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Συμπεθερα μου δε λιγο εσεις θα κρατατε και τσαντακι στη βολτα!!! χααχαχα! καλα χαμος και σε εσας ε? σκεφτομαι σε λιγο που θα εχουμε εκτος ολων των αλλων, πορτ μπεμπε, ριλαξ, αποστειρωτες, θηλαστρα, χαμος!!! αλλα και παλι ομορφα!!!

May μου δυσκολο απογευμα κι εσεις ε? κριμα για το κοριτσακι σου μωρε! Οσο για αντιπυρετικο του πηρα το NUROFEN που νομιζω εσυ μου το ειχες προτεινει αντι του ponstan που του εδινα. Λες να μου ειχες πει algofren και να τα μπερδεψα? παντως κ το nurofen πολυ καλο! η παιδιατρος το algofren μας ειπε αλλα της ειπα οτι ειχα ηδη στο σπιτι nurofen και μου ειπε οκ και εκεινο..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Και το νούροφεν πολύ καλό!! Στην ηλικία του Μήτσου, στη Βασιλική πάντα εναλλαξ νούροφεν με ντεπόν. Το πονστάν δεν το ήπιε ποτέ. Το αλγκοφρεν το ανακάλυψα πρόσφατα- εννοώ το δοκίμασα στη Β- το Νοέμβριο που είχε την ίωση με πυρετό 4 ημερών και στο τελευταίο πάλι κρυολόγημα. Το καλό ειναι οτι αυτά τα δυο ρίχνουν γρήγορα τον πυρετό κ για πολλές ώρες.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Και το νούροφεν πολύ καλό!! Στην ηλικία του Μήτσου, στη Βασιλική πάντα εναλλαξ νούροφεν με ντεπόν. Το πονστάν δεν το ήπιε ποτέ. Το αλγκοφρεν το ανακάλυψα πρόσφατα- εννοώ το δοκίμασα στη Β- το Νοέμβριο που είχε την ίωση με πυρετό 4 ημερών και στο τελευταίο πάλι κρυολόγημα. Το καλό ειναι οτι αυτά τα δυο ρίχνουν γρήγορα τον πυρετό κ για πολλές ώρες.

ναι δρουν πολυ γρηγορα, το πολυ σε μιση ωρα ειναι οκ, αν εξαιρεσουμε τωρα το απογευμα που το εδωσα οταν ειχε 39.6 και 2 ωρες μετα ειχε πεσει μονο 38:( τωρα επιτελους ειναι λιγο δροσερος. Με τα κακα σας πως τα πατε? αληθεια, η Βασιλικουλα σου εχει κανει σκηνες να θελει πανα και τετοια?

to1Np2.png

KCkop2.png

Με τα κακά πάμε πολύ καλά!! Δεν καταλαβαίνω καθόλου πως εχει γίνει αυτή η αλλαγή δεδομένου οτι δεν αλλαξαμε κατι στο σίδηρο. Δεν είναι μόνο οτι κάνει μερα παρα μερα, μπορεί κ κάθε μέρα, αλλά το οτι αλλάξανε υφή κ γίναν κρέμα (πάλι σκατοσυζήτηση κάνω..)!!

Η Βασιλική κανένα πισογύρισμα σε κανένα επίπεδο, ΕΥΤΥΧΩΣ δλδ! Αλλά εντάξει, δεν είναι και μικρή κ είναι κ κορίτσι που ειναι λιγο πιο ώριμα απο αγόρια σε αντιπστοιχη ηλικία. Αλλά γενικά ουτε πάνες, ούτε μπιμπερό τιπποτα! Μάλιστα τη ρωτησα σημερα αν η Μ μπορεί να χρησιμοποιηπσει το καρότσι τγς αν πάμε καμια βόλτα κ μου λεει "βεβαίως, εγώ πια είμαι μεγάλη, θα ανεπβω στο σκαλί"! (Πήραμε ενα σκαλί να της φορτώνω κ τις δύο)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...