Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κατι εφτιαξα για να δουμε.......

Τελειο κοριτσιιιιιιιιιιιι!

Γιατι αραγε σου εβγαζε αυτο ,μηνυμα?To οποιο σημαινει ακυρο αρχειο!

Τελος παντων,σημασια εχει πως το καταφερες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΟΛΑ μου ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

Τι γίνεται ρε παιδί μου?????????? Δεν μπορώ καν να φανταστώ την τρομάρα σου εκείνη την ώρα!!!!!!!!!!!! Πωπωωωωωωω νομίζω οτι θα έτρεμα 2 μέρες!!!!!!

Τι να σου πω?????? Ντρέπομαι να σου πω να κάνεις υπομονή γιατί πόσο ακόμα πια??????????

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει κάτι τόσο ευχάριστο που θα σε ανταμείψει για την όλη ταλαιπωρία σου!!!!!!

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα!! συγγνωμη αλλα δεν διαβασα νεακια θα σας γραψω εν ταχει και θα μπω παλι το βραδυ. Ολη νυχτα κοιμηθηκε καλα και απυρετος και το πρωι ξυπνησε με 39 πυρετο, κλεισμενο λαιμο και πολυ κακη διαθεση ολη μερα ακομα και οταν ειναι απυρετος. Αντι να γινεται καλυτερα απο σημερα ειναι χειροτερα και παμε για τριτο 24ωρο. Ειμαι πολυ διχασμενη γιατι βλεπω οτι η κανονικη μας παιδιατρος βγαινει "σχετικα" αληθινη. Μου ειχε πει οτι σιγουρα μετα τον πυρετο θα ερεθιστει ο λαιμος και μου εφερε απο πριν σιροπακι για να το προλαβουμε κι εγω απο την καχυποψια μου της ειπα οτι αφου δεν εχει τιποτα ακομα στο λαιμο δε του το δινω. Κανει βρογχους οταν κοιμαται, μας ηρθε και η παιδιατρος ξαφνικα να τον δει χωρις να την εχουμε καλεσει! της ειπα οτι εχω ενδιασμο για την αντιβιωση κ μου εξηγησε οτι ειδικα τωρα που αρχιζει και ο λαιμος να ερεθιζεται θα επιβαρυνουμε το αυτι κ πρεπει να προλαβουμε ωτιτιδα... Οποτε πριν 2 ωρες ξεκινησαμε αντιβιωση μιας και πεσανε ολοι να με φανε, ο αντρας μου, γονεις, πεθερα οτι αν εχει δικιο η παιδιατρος κ παθει ωτιτιδα το παιδι θα υποφερει. Αυτη την παιδιατρο την εμπιστευομουν γιατι ειναι κ κατα των φαρμακων γενικοτερα αλλα τωρα εχω γινει καχυποπτη. Γενικα την προηγουμενη φορα που αρρωστησαμε δε μας εδωσε αντιβιωση... παρα μονο οταν κολλησαμε δευτερη ιωση μεσα σε μια εβδομαδα.. και σημερα μιλησα με μια φιλη μου που ο γιος της εχει 6 μερες συνεχομενες πυρετο κι η ιδια παιδιατρος δε της εδωσε αντιβιωση μιας κ το παιδι δεν εχει κανενα απολυτως συμπτωμα και οι εξετασεις του ειναι καθαρες.. οποτε ειπα να χαλαρωσω κ σκεφτηκα αν ηθελε να πουλησει θα ειχε δωσει κ σε εκεινο το παιδακι αντιβιωση.. Ξερω σας ζαλισα με τις ανασφαλειες μου αλλα βρε κοριτσια δεν εχουμε επιλογη γιατρων εδω!!! η αλλη που σας λεω ειναι σε αλλη πολη! χιλια συγγνωμη σας εχω πρηξει,θα μπω το βραδακι να διαβασω νεακια σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ μου,έλα μωρέ,ξαναεκανε πυρετό?Πωπω!Μήπως καλώς να ξεκινήσεις αντιβιωση?Εαν ερεθιστουν οι αδένες στο λαιμό,πράγματι με ηδη ερεθισμένο αυτά κι,να μην σας παει σε ωτιτιδα.Τι να πω.Περαστικά για αλλη μια φορά.Να πω να προσεχείς και συ,είναι αυτονόητο όσο δε ξέρετε τι είναι. Υπάρχει περιπτωση να βγάζει τραπεζίτες και να έχει επηρεάσει το όλο συστημα?

Ngn,μου τι κάνετε?

Έμαθα σήμερα όλο το πρόγραμμα μου για την επόμενη βδομάδα.Με έχει μέχρι Παρασκευή απόγευμα και σ/κ ρεπό.Παλι καλά,θα κρατάμε εναλλάξ τη μικρή με τον σύζυγο.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κορίτσια...

Μπαίνω πολύ βιαστικά γιατί τρέχω συνέχεια... Είναι αρκετά ζόρι με τη μαμά μου εδώ, αλλά θα προσαρμοστούμε πιστευώ... ειδικά όσο αρχίζει να μετακινείται έστω και λίγο μόνη της... Προς το παρόν δεν μπορεί! Αφήστε που το πάνω κάτω με έχει τσακίσει... πρέπει να ανεβοκατεβαίνω τουλάχιστον 30 φορές την ημέρα... θα φτιάξω κορμί!!χαχαχαχα Αφήστε που δεν προλαβαίνω να φάω όσο έτρωγα...

Ευτυχώς ήρθε εχθές το βράδυ η πεθερά μου και με βοήθησε πολύ... έμεινε σήμερα με τη μαμά μου και πήγαμε την πρώτη μας βόλτα με τον άνδρα μου!!!! Το είχα πολύ ανάγκη...

Διάβασα πολύ βιαστικά τα νέα σας και μπορεί να έχασα κάτι!!!

Αγορομαμμυ περαστικά στο Δημητράκη σου...

Υολα... καταλαβαίνω το σοκ που θα έπαθες... εδώ εμένα πνίγεται λίγο μερικές φορές από τη λαιμαργία της και τρελαίνομαι...

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε ΜΑΡΑΚΙ μου!!!!!! Μόλις καθάρισα τα 2 παιδικά και τώρα κάθισα πάλι.

Εσύ τι κάνεις???? Η Δημητρούλα σου????????

ΧΡΙΣΤΙΝΑ μου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να περνάνε όλα από τα χέρια σου αλλά τι να κάνεις????? Μόνο υπομονή!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ περαστικά στον Δημητράκη σου!!!!!! Τι να πω????? Εύχομαι να γλιτώσετε τα χειρότερα και να συνέλθει. Κρίμα να ταλαιπωρείτε έτσι!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Χριστινακι ηρθε η μανουλα σου σπιτι? σιδερενια να ειναι η γυναικα και καλη δυναμη σε εσας που την αγαπατε και τη φροντιζετε!! Πεφτει πολυ σκαλα ε? υπομονη, θα χτισεις και κορμι οπως ειπες!!!

Ngn μου τι κανετε?? τα παιδακια σου καλα???

Μαρακι βορινο τελικα δε σου εβαλε αδειουλα η προϊσταμενη??? κριμα, χιχιχι!!! καλη αρχη να εχεις και υπομονη, θα βρειτε τους ρυθμους σας! Την ξεκινησαμε την αντιβιωση, αφου αντι να καλυτερευει το παιδι γινεται χειροτερα...

Yola μου πως ειναι ο μπεμπης? τι σοκ ε! μπορω να καταλαβω ακριβως πως ενιωσες, ετσι περιπου περασαμε την κριση λαρυγγιτιδας πριν λιγους μηνες μονο που εμας στο τελος εκανε εμετο και καταφερε να αναπνευσει και οχι αφρους! κριμα το μωρακι Yola μου να μην ξαναπαθετε τιποτα τετοιο!

Εμεις ειμαστε ελαφρως χαλια ακομα, ο μικρος εχει συνεχη πυρετο, δε του επεσε ουτε με αντιπυρετικο και κοιμαται ορθιος απο την ταλαιπωρια. Κανει και κατι ηχους ο λαιμος και πολυ φοβαμαι οτι παμε για λαρυγγιτιδα και ειμαστε σε ετοιμοτητα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Χριστινακι μου,καλη ανάρρωσή στη μανούλα σου και καλη δυναμη σε σένα κορίτσι μου!Εύχομαι να μην χάσεις τις αντοχές σου!Ποτε θα μπορεί να κινηθεί?Η μικρή είναι καλά?Τουλαχιστον αναζωογοννηθηκες με τη βόλτα?

Αγορομαμμυ μου,εύχομαι να μην είναι λαρυγγίτιδα ή έστω με ρην αντιβιωση να προλαβετε τυχόν ασθένειες που ίσως τον ταλαιπωρησουν πιο πολύ.Αχ μωρέ κορίτσι μου,καλό κουράγιο.

Καλέ,σιγά να μην την σφήνα να με συνεχίσει ως άδεια ΟΑΕΔ!!!Τότε δε θα πληρωνομουν απο πουθενα,και δε ξέρω εαν είχα και άλλο πρόβλημα!Παλι καλά που θα έχω ρεπό το άλλο σ/κ!!!!

Στεφανιανα μου,δε σε χαιρέτησαν!Είσαι καλά?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χριστινακι μου,καλη ανάρρωσή στη μανούλα σου και καλη δυναμη σε σένα κορίτσι μου!Εύχομαι να μην χάσεις τις αντοχές σου!Ποτε θα μπορεί να κινηθεί?Η μικρή είναι καλά?Τουλαχιστον αναζωογοννηθηκες με τη βόλτα?

Αγορομαμμυ μου,εύχομαι να μην είναι λαρυγγίτιδα ή έστω με ρην αντιβιωση να προλαβετε τυχόν ασθένειες που ίσως τον ταλαιπωρησουν πιο πολύ.Αχ μωρέ κορίτσι μου,καλό κουράγιο.

Καλέ,σιγά να μην την σφήνα να με συνεχίσει ως άδεια ΟΑΕΔ!!!Τότε δε θα πληρωνομουν απο πουθενα,και δε ξέρω εαν είχα και άλλο πρόβλημα!Παλι καλά που θα έχω ρεπό το άλλο σ/κ!!!!

Στεφανιανα μου,δε σε χαιρέτησαν!Είσαι καλά?

αχ ασε Μαρακι μου εδω και 2 ωρες εχει 39 ακατεβατο και του καναμε πανω απο μιση ωρα μπανιο και δωσαμε αντιπυρετικο αλλα τιποτα... θα δουμε...

Κανονικα δουλευεις 5 μερες την εβδομ? τουλαχιστον αφου θα εχεις ΣΚ ρεπο θα μπορεις να κατσεις με τον αντρουλη σου που ολη την εβδομαδα θα πηγαινετε εναλλαξ! αχ τι βασανο κι αυτο αλλα τι να κανεις που στην εποχη μας ειναι απαραιτητο να εργαζονται και οι δυο αν ειναι εφικτο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αχ βρε ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,τι λες?Δεν κατεβαίνει?Πρωτη φορά ανεβάζει τόσο πυρετό χωρίς να κατεβαίνει?

Όχι καμάρι μου,δε δουλεύω συνεχόμενα 5 μέρες. Μπορεί να με βάλει 3μερες,ρεπό,αλλες 4μερες ρεπό,πρωι και νύχτα(την ίδια μέρα) και μετα 2μερες ρεπό.Μπορεί να δουλεψω και συνεχομενες 8 μέρες. Το καλό είναι πως μας βγάζει 2 σ/κ το μήνα με ρεπό.Το να δουλεύουν και οι 2 πλεον είναι αναγκη,αλλά και δυσκολο,.Αφού δεν υπαρχουν δουλειές.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Πριν λιγο εκανα μπανιο την μικρη,εφαγε και τωρα νανιιι!

Εβγαλα και το κεικ πορτοκαλιου που ειχα κανει!

Νgn μουυυυυυ,οποτε μπορεις να μας πεις τη συνταγη για το σουφλε σοκολατας!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, ολο το απογευμα η φμ ηταν κατω στου γονεις μου με του αδερφου μου το μωρο.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δεν μας ζαλιζεις, απλα δεν ειναι απαραιτητο ο πυρετος να προκαλει και τα υπολοιπα, οποτε για εμενα η παιδιατρος που ηθελε να δωσει αντιβιωση χωρις διαγνωση δεν επραξε σωστα, ασχετα που εκλεισε ο λαιμος του δημητρακη, αν δεν κανω λαθος δεν ανεφερθηκε σε τιποτα σχετικα με το λαιμο, παρα μονο για ουρολοιμωξη και αυτακια. Παρολαυτα αυτοι ξερουν να χειριστουν τετοιεσ καταστασεισ καλυτερα απο τον καθενα μασ και αυτο που προεχει τωρα ειναι να γινει καλα το μωρο. Μην ανησυχεις, ολα θα περασουν!!!

Καχυποπτη εγινες γιατι σου εδωσε "δικαιωμα".

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ καλη αναρρωση στη μαμα σου!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι σημερα η φμ βγηκε εξω και ξεσαλωσε!!!

Τα υπολοιπα κορτσουδια τι κανουν???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλά είμαστε εμείς ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου! Βάλαμε τα παιδιά για ύπνο και εγώ μόλις έκανα ένα μπάνιο. Ο άντρας μου πήγε σε κάτι γενέθλια που μας έχουν καλέσει αλλά δεν πήγα εγώ γιατί τον λυπήθηκα. Δεν βγαίνει και αυτός συχνά και αν πήγαινα μαζί θα έπρεπε να γυρίσουμε νωρίς. Οπότε έκατσα με τα παιδιά και έτσι θα είναι άνετος και αυτός.

Εσένα ο Δημητράκης πώς είναι???? Δεν του πέφτει ο πυρετός?????? Πωπω σαν κοτόπουλο θα είναι το μανάρι μου!

KOAΛΑΚΙ τι κάνεις? Η φμ έπαιξε με την ψυχή της????

ΜΑΡΑΚΙ σημείωσε την συνταγή για το σουφλέ και θα πάθεις πλάκα!!!!!!! Όλο το θέμα είναι στον χρόνο ψησίματος.

ΥΛΙΚΑ: 2 κουβερτούρες, 2 σοκολάτες lacta, 250γρ. μαργαρίνη, 1 κούπα ζάχαρη, 5 αυγά, 2 βανίλιες, 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 1 κ.γλ. μπέικιν.

Σε μπεν μαρί λιώνεις το βούτυρο, τις σοκολάτες και τις κουβερτούρες σε χαμηλή φωτιά.

Χτυπάς στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη και μόλις αφρατέψει προσθέτεις το μείγμα με τις σοκολάτες.

Μετά προσθέτεις το αλεύρι, τις βανίλιες και το μπέικιν.

Τα βάζεις σε ατομικά φορμάκια (εγώ χρησιμοποιώ τα μιας χρήσεως) αφού τα έχεις αλευροβουτηρώσει και τα ψήνεις 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ. Αν τα αφήσεις παραπάνω θα γίνουν στερεά. Ο σκοπός είναι μόλις τα κόψεις να ρέει από μέσα η σοκολάτα.

Περιμένω εντυπώσεις!!!!!!;););)

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοαλακι μουυυυ,τι καλα που επαιξε η φμ με το ξαδερφακι της!Ποσων ετων ειναι?

Νgn μου,αχχχχ ngn!!!!Αχχχχ βραδιατικαααααααααααα!Θα το κανω τη μεθεπομενη βδομαδα και θα σου πω!Ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!

Καλα εκανες κοριτσι μου και αφησες να παει μονος ετσι ωστε να ειναι ανετος και τα ευχαριστηθει!Και γω πολλες φορες του λεω του συζυγου να βγει με φιλους,μιας και βραδυ δεν μπορουμε να βγουμε,αφου δεν εχουμε καποιον να κρατησει τη μικρη!

Το εχουν αναγκη και αυτοι!

Κοριτσακια μου,μαλλον θα σας αφησω!Παω να καθησω με τον συζυγο!Απο την επομενη βδομδα,θα βλεπομαστε μονο το μεσημερι για ενα ''γεια,παρε τα κλειδια απο το αμαξι''!!!!Και το βραδυ για μια καληνυχτα!!!Καλο βραδυ κουκλες μουυυυυυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι μουυυυ,τι καλα που επαιξε η φμ με το ξαδερφακι της!Ποσων ετων ειναι?

Νgn μου,αχχχχ ngn!!!!Αχχχχ βραδιατικαααααααααααα!Θα το κανω τη μεθεπομενη βδομαδα και θα σου πω!Ευχαριστω πολυυυυυυυυυ!

Καλα εκανες κοριτσι μου και αφησες να παει μονος ετσι ωστε να ειναι ανετος και τα ευχαριστηθει!Και γω πολλες φορες του λεω του συζυγου να βγει με φιλους,μιας και βραδυ δεν μπορουμε να βγουμε,αφου δεν εχουμε καποιον να κρατησει τη μικρη!

Το εχουν αναγκη και αυτοι!

Κοριτσακια μου,μαλλον θα σας αφησω!Παω να καθησω με τον συζυγο!Απο την επομενη βδομδα,θα βλεπομαστε μονο το μεσημερι για ενα ''γεια,παρε τα κλειδια απο το αμαξι''!!!!Και το βραδυ για μια καληνυχτα!!!Καλο βραδυ κουκλες μουυυυυυ!

Καληνύχτα κοριτσάκι μου!!!!!!!! Θα τα πούμε αύριο!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...