Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.

Πριν μια ωρα παθαμε για δευτερη νυχτα μεγαλη νιλα.Το μωρο πνιγηκε στον υπνο του.Ευτυχως το ακουσα και τις δυο φορες.Χτες ηταν πιο συντομο το γυρισα αναποδα και του χτυπησα την πλατη.Σημερα ομως δεν συνερχοταν εβφαζε σαν αφρους απτο στομα και σιγα σιγα πρηζονταν τα ματια στα βλεφαρα και εγιναν κατακοκκινα.Αρχισα να ουρλιαζω στον αντρα μου οτι δε μπορω να τον συνεφερω το παιδι τεντωνε πισω την πλατη και δεν επαιρνε αναπνοη η μικρη ξυπνησε και αρχισε να κλαιει με το ενα χερι ειχα ορθιο το μωρο να σφαδαζει χωρις φωνη και με το αλλο φορουσα παντελονι να φυγουμε.Με τα πολλα συνηλθε.Τραβηξε και ο αντρας μου απτα ρουθουνια το υγρο και πηρε αναπνοη.Τα ματια ξεπρηστηκαν και ξεκοκκινησαν μιση ωρα μετα.Αποφασισα να μην παμε παλι σε νοσοκομειο αλλα να μιλησουμε το πρωι με την γιατρο του.Τωρα τον θηλασα ηρεμησε και τον κρατω ορθιο μιση ωρα και φοβαμαι να τον ξαπλωσω παλι.Σκεφτηκα μηπως ηταν αλλεργικος σε αυτο πουτου εδωσαν στην εξεταση.Η Β.μου το φωναξε βασικα εκεινη την ωρα.Επειτα δεν με αφηνει να τον ρεψω πολυ ωρα.Κουραζεται και γκρινιαζει.Μετα σκεφτηκα το αναφυλακτικο σοκ καιθα ζητησω να παρω την ενεση που πρεπει να την εχω.

Κοριτσια μετα εκλαιγα απτο σοκ γιατι εκεινη την στιγμη σκεφτομουν οτι τον χανω.Φρικτο συναισθημα.Ποτε καμια σας να μην το νοιωσει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρέ Γιόλα μου!!!! Με σόκαρες τώρα!!!! Τί ήταν αυτό το κακό που περιγράφεις;; Γιόλα μου δε νομίζω οτι πρόκειται για αλλεργία ΄η αλλεργικό σόκ - μπορεί να κανω λάθος- επειδή αναφερεις οτι δεν τον ρευεις καλά, θεωρώ οτι του ανεβηκε γάλα προς τα πάνω και τον έκανε να πνιγεί.. Ευτυχώς που παρά τον τρομο σου, παραμείνατε ψύχραιμοι.. Έχει την τάση να βγάζει γουλίτσες ο μικρός;

Ποπό, πραγματικά θα έφερνα έναν παπαπ να το διαβάσει το παιδί, καμιά ευχή για βασκανία, τί να πω, θεωρώ οτι εχει/έχετε υποφερει πάρα πολύ..... (Και η ειρωνία.. Πρίν πιεζα το μωρό να φαει τα τελευταια 10 μλ ενω εβλεπα οτι δεν ήθελε και πνίγηκε, έκανε ένα ιιιιιιιιιιιιιι και πηρε 4-5 δευτερολεπτα να παρει ανάσα κ λέω κοιτα τι μαλακιες κάνω για 10μλ)

Τώρα τι άλλο να γράψω μετά απο αυτό...; Γενικά είμαστε καλά, αλλά κοριτσια δυο μερες δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω, το μωρό έπαψε να κοιμαται και όλη μερα θελει ασχολία κ με τη Βασιλική μαζί, δεν προλαβαίνω ουτε να κατουρήσω που λένε. Σήμερα απο τις 8 το πρωί, κοιμήθηκε στις 3 το μεσημέρι, αν είναι δυνατόν!!!! Οι εξετασεις μας όλες βγήκαν καλές! Πήρα κ εγω τον ενδοκρινολόγο, μου πε να ρίξω το χάπι, από τ4100, να παρω μια βδομαδα το 50αρι και μετά 75.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου περαστικά στο Μήτσο μας! Για μενα είναι πιο πιθανό η ίωση διότι μου φαίνεται λίγο υψηλός ο πυρετός για να ναι δόντι, αλλά έλεος με την πρωτη αντιβιπωση!! Έλεος!! Εμπύρετη ίωση προφανώς εχει και μετά το τρίτο 24ωρο μή σου πω τέταρτο, αξιολογειται πάλι η κατάσταση.. Όσο για την κοιλίτσα ναι, στο δευτερο κ μένα πετάχτηκε πιό γρήγορα έξω!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ο Χρηστάρας μας έλιωσε που λένε χτες! Μη νομίζεις και μενα αμα κάνει κανα εξαωρο να φαει, λεω τωρα θα ξεσκιστεί στο φαγητό κ τρώει τι να σου πω... Τα λιγότερα... Για το άλμα που ρωτας εχει πολλες πληροφοριες στο i-net, εμφανίζεται καποιες συγκεκριμένες βδομάδες και χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστη συμπεριφορά του μωρου για 2-3μερες, οχι απαραίτητα πολύ φαγητό, μπορεί το μωρό να εχει κ ανορεξία, μπορεί γκρίνια, μπορεί υπνηλία, εχει πολλες αναφορες να διαβάσεις!

Κοριτσάκια μου, σχολιάζω μόνο αυτά, γιατί περασε η ωρα κ μου φαινεται θα σηκωθώ για πρωί! Πολλά φιλιά κ καλημερα!

Χτες χαράματα, είδα την εκμπομπή στους πρωταγωνιστές. Προσωπικά δε με κάλυψε, τη βρήκα ελλειπή πολύ, θεωρώ οτι επρεπε να αναφερει και άλλα στοιχεια. Τελισπάντων.... Καλημερααα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου μπορει να ειναι αυτο με το ρεψομο.Παντου ομως γραφει οτι η αλλεργια στο αγελαδινο φερνει ΓΟΠ.Επισης εντυπωση μου κανει οτι και τα δυο βραδια δεν εβγαλε πηχτο γαλα αφου ηταν 3ωρες μετα το ταισμα με μπουκαλι αλλα φουσκαλες αραιες απτο στομα.Δηλαδη το συνδεω με το ραδιενεργο υγρο που του εβαλαν.Θα μιλησουμε παντως με την γιατρο καο θα ζητησω ελεγχο με υπερηχο για ΓΟΠ.Δεν αντεχω αλλη μια νυχτα ετσι ουτε τις αναγωγες που κσνει ολη μερα λερωνοντας σεντονια και φορμακια με τεραστιους λεκεδες.

Οσο για την προσευχη αφου πηγαμε πριν εικοσι μερες στο σαραντισμο λετε να υπαρχει αλλη προσευχη για το ματι;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημεραααααααα σε όλα τα κοριτσάκια μας!!!Είστε καλα???Εμείς κοιμηθήκαμε πάλι ένα οχταωρακι.Πριν λίγο ξυπνήσαμε.Τωρα θα ξανακοιμηθουμε μέχρι τις 12 περιπου και μετά όλη μέρα πηλαλαααααα!!!!Βέβαια αφού χτυπάμε τα οχταωρακια μας το βράδυ δεν μιλάω καθόλου η γυναίκα!!!!!!Απαπαπαπα!!!Ζωή να ζει το πουλάκι μου πάντως 2 γυναίκες μας έχει βγάλει of!!!!

ΓΙΟΛΑ μου απαπαπαπαπα!!!!Τι ήταν αυτό που πάθατε πάλι καλέ???Ελεος πια!!!!Άντε να συνέλθει σιγά σιγά το μωράκι να ηρεμήσετε!!!Λοιπν κι εγώ πιστεύω ότι είναι από το ρέψιμο.Ο μικρός μου εξ αρχής είχε την τάση να πνίγεται και η λύση που βρήκα είναι να τον σταματάω στη μέση και να του κανω καλό ρέψιμο.Γκρινιαζει και πολλές φορές κλαίει αλλά δεν του κανω τη χάρη και βλέπω ότι μετά κι αυτος ηρεμεί!!!Άσε που μετά από μια ώρα περιπου τον βάζω κατω και πάντα στο πλάι!!!

ΜΑΥ μου θα το κοιτάξω για το άλμα!!!Πως πατε?Όλα οκ.με τις εξετάσεις ε??Τέλεια!!!

Καλα κι εμείς όλη μέρα γονατιζουμε.κοιμαται πολύ λίγο αλλά ευτυχώς το βράδυ ξεραίνεται!!!

Κι εγώ το τ4100 έπαιρνα και τώρα παω στο 88 αλλά πρέπει να κανω εξετάσεις να δω που βρίσκομαι!!!Καλέ να σου πω θυμάσαι πως αδιαθετησες και ποτέ μετά τη γεννά??

1sh1p2.png

May μου μπορει να ειναι αυτο με το ρεψομο.Παντου ομως γραφει οτι η αλλεργια στο αγελαδινο φερνει ΓΟΠ.Επισης εντυπωση μου κανει οτι και τα δυο βραδια δεν εβγαλε πηχτο γαλα αφου ηταν 3ωρες μετα το ταισμα με μπουκαλι αλλα φουσκαλες αραιες απτο στομα.Δηλαδη το συνδεω με το ραδιενεργο υγρο που του εβαλαν.Θα μιλησουμε παντως με την γιατρο καο θα ζητησω ελεγχο με υπερηχο για ΓΟΠ.Δεν αντεχω αλλη μια νυχτα ετσι ουτε τις αναγωγες που κσνει ολη μερα λερωνοντας σεντονια και φορμακια με τεραστιους λεκεδες.

Οσο για την προσευχη αφου πηγαμε πριν εικοσι μερες στο σαραντισμο λετε να υπαρχει αλλη προσευχη για το ματι;

Γιόλα μου και η δική μου βγάζει αραιες γουλιες, ποτέ πηχτες που σημαιπνει οτι απλά δεν εχουν φτασει στο στομαχι κ βγαίνουν, αλλά είναι ακόμα σε ανωτερα τμήματα του πεπτικού κ ανεβαίνουν. Και αυτό, και δυο ωρες μετά το φαγητό.. Αν τη βαλεις σε οριζόντια θεση πριν το μισαωρο, πλεον ειναι κ παραπάνω, δυσανασχετεί φούλ κ εχει μια ξινίλα. Όπως ειπε κ το ΜΠΟΤΣΑΚΙ, ρευε τον με το ζόρι στα μισά του γεύματος. Όσο για την ευχή, είναι ειδική για βασκανία (μάτι), την κανω που κ που στο φαρμακειο αλλά μου την εχουν διαβασει κ προσωπικά!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, αδιαθετησα ακριβώς στις 45 μερες απο τον τοκετό κ εκτοτε καθε 28!

Καλημέραααααα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εκλεισα ματι μετα απο αυτο.Ηταν το κερασακι στην τουρτα.Δεν ειμαι καθολου καλα πλεον.Να δω το βραδυ πως θα πεσουμε παλι.

Κι εμενα μες την μερα δεν κοιμαται.Μας τρεχει.Και να πεις πως ειμαστε πρωταρηδες να τον κακομαθουμε οπως λενε οι γιαγιαδες...Ειναι αλλο παιδι τερμα.

Ηθελα κι εγω να σας ρωτησω πως ειστε οι λεχωνες.Δυο φορες απτις σαραντα μερες και νετα εχω δει κοκκινοκαφε στο σκουπισμα που κραταει 4-5μερες μετα καθαρη και παλι απτην αρχη.Δεν μπορω να το θεωρησω περιοδο γιατι φοραω σερβιετακι και βγαινει μετα απι καθε θηλασμο.Το εχει καμια αυτο;Πηγα στον γιατρο και η μητρα εχει παλλινδρομησει πληρως και ηταν ολα ενταξει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα!

Γιολα κοριτσι μου μιλησες με γιατρο για το χθεσινο;

Κανε και αυτο με το ρεψιμο στο μισο ταισμα και μετα να συνεχιζεις με το υπολοιπο!!!!

Μποτσακι μου ευτυχως που εχετε εμενα για διερμηνεα!!!!

ο μπεμπακος σας καλα;

Μαυ μου η μπεμπουλα θελει να συμμετχει τωρα και δεν κοιμαται πολυ;

Δεν εκλεισα ματι μετα απο αυτο.Ηταν το κερασακι στην τουρτα.Δεν ειμαι καθολου καλα πλεον.Να δω το βραδυ πως θα πεσουμε παλι.

Κι εμενα μες την μερα δεν κοιμαται.Μας τρεχει.Και να πεις πως ειμαστε πρωταρηδες να τον κακομαθουμε οπως λενε οι γιαγιαδες...Ειναι αλλο παιδι τερμα.

Ηθελα κι εγω να σας ρωτησω πως ειστε οι λεχωνες.Δυο φορες απτις σαραντα μερες και νετα εχω δει κοκκινοκαφε στο σκουπισμα που κραταει 4-5μερες μετα καθαρη και παλι απτην αρχη.Δεν μπορω να το θεωρησω περιοδο γιατι φοραω σερβιετακι και βγαινει μετα απι καθε θηλασμο.Το εχει καμια αυτο;Πηγα στον γιατρο και η μητρα εχει παλλινδρομησει πληρως και ηταν ολα ενταξει.

Καλημερα κοριτσια!!

yola ευχομαι να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρεια σας! Για το χθεσινο εχω να πω οτι κ ο δικος μου μια φορα πνιγοταν απο το γαλα(θηλαζω αποκλειστικα) κ τον χτυπησαμε στην πλατη κ συνηλθε. Α! Κ μια μερα εβγαζε γουλιες κ μας ειχε λερωσει τα παντα. Ριχταρια σεντονια ρουχα χαλια..

Εισαι πολυ κουρασμενη νομιζω κσωματικα κ ψυχολογικα(κ ποιος δεν θα βταν!) κ πανικοβαλλεσαι κ τρομοκρατεισαι!

Εμεις κοριτσακια ειμαστε καλα ευτυχως τα δυο τελευταιαβραδια ξυπναει ανα 4 ή 3 ωρες! Κατα τα αλλα.. Φαγουρα στα ουλακια!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια!!!!!!!!!!!

α μηπως ν ακανουμε κανα ευχελαιο στο καφε?ελεος!!!!!!!!!!!!!

χτες δεν μπηκα καθολου γιατι η μικρη μου μουρμουριτσα εχει μπουκωμα κ περασαμε 2 δυσκολα βραδια με αποκορυφωμα το χθεσινο!!!!!!!!!!

πηρα την παιδιατρο μου ειπε ορο συνεχεια κ otrivin οταν ειναι πολυ μπουκωμενη!!!!!!!!!!!επισης μου ειπε να δωσω κ depon οταν εχει πολυ πολυ γκρινια!!!!!!!!!!πριν λιγο κοιμηθηκε!!!!!!!!ειμαι κ εγω πτωμα !!!!!!!αχ ποναει η ψυχη μου να την βλεπω ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΛΑ απα πα κ γω πανικοβαλλομαι ευκολα ε εμενα πολλες φορες οταν κλαιει ξεραινεται κ κανει ωρ ανα παρει ανασα!!!!!!!!!!!απαπαπα

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ηρεμησε ο μικρουλης?μην σκας μπορει τωρα να μην κοιμαται πολυ μεσα στη μερα αλλα σε λιγο καιρο θα κοιμαται!!!!!!τα ιδια εκανε κ η δικια μου!!!!!!οσο για την περιοδο εγω με ΣΠΩ αδιαθετησα 2 μηνες αφου γεννησα κ απο τοτε καθε μηνα!!!!φτου φτου μη με ματιασω!!!!μακαρι να μην χρειαστει να ξαναπαρω χαπια!!!!!!α πολλες βλεπω παιρνουμε χαπακι θυροειδη!!!!!εγω στην εγκυμοσυνη επαιρνα των 100 μετα μου το κατεβασε στο 88 αλλα τωρα παλι των 100 παιρνω γιατι ειχα ανεβασμενη tsh!!!!!!!!!!

α οσο για τα αλματα δες εδω

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ πως ειναι ο μικρουλης?αχου τον μωρε!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανει η φμ?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αντε μια μερα εμεινε στην ουσια!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ βορινο κ σενα ανησυχια η μικρη?με τον αδελφο σου ολα καλα?

να δωσεις χαιρετισματα στη ΝΑΣΙΑ!!!!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

NGN τι κανεις?εδω ενα εχουμε κ μας τεντωνει!!!!!!!!!!!!

λοιπον σημερα λεω να κανω την συνταγη αν μπορεσω ξαναπεστα μια φορα στην ασχετη θα χτυπησω τη μορφατ μαζι μα το ζαχσρουχο αυτα κ τα δυο πηχτα δεν ειναι?

κ μετα σπαω μεσα τα μπισκοτα κ τα μαλτιζερς τα βαζω σε πυρεξ η ταπερ κ τα βαζω ψυγειο?κ οταν παγωσουν θα λιωσω κατι ειπες αλλα τι κ πως?

συγνωμη αλλα δεν το χω με τα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Eυχαριστω κοριτσια μου!!!!!!!εμεις καλα ειμαστε αν και εχουμε παρα πολυ γκρινια.

Μαρακι μου το εκανα αυτο που μου ειπες αλλα μου λεει το παρεντς καφε "invalid file" τωρα τι εννοει ο ποιητης δεν ξερω!!!!!!:P:p:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσιααααααααααααα μουυυυυυυυυυ καλησπερα, τι κανετε??? ολες καλα???

Δεν διαβασα νεακια παρα μονο πηρε το ματι μου τη δυσαρεστη κατασταση που βιωσαν Η ΓΙΟΛΑ με το μωρακι και ευχομαι να κυλισουν ολα καλα και να μην ξανασυμβει.

Εμεις καλα, η φμ σηκωθηκε στις 10 :shock: ηπιε γαλα και μετα την πηγα βολτα γιατι εχει ηλιο και σχετικα ζεστη. Φαγαμε φασολακια κιτρινα και τωρα νανι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα και απο μενα!Τι κανετε κουκλες?Εμεις καλα!Πηγαμε το πρωι λαικη και σουπερ,επειτα φαγαμε σπανακοριζο και τωρα η μικρη κοιμαται!

Το βραδυ,ως συνηθως ξυπνουσαμε ανα διαστηματα!Τι να κανω,πλεον το εχω μαθει το προγραμμα της!

Μποτσακι μου,ειχε παλι γκρινια ο Χρηστακος?Τι να πω κοπελα μου....ευχομαι να περασει γρηγορα,καταλαβαινω ποσο κουραστικο ειναι ολο αυτο...9 μηνες τωρα δεν εχω κοιμηθει 8ωρο...Θα μου πεις,οταν γινεσαι μανα,ξεχνας τους ησυχους και απολαυστικους υπνους,αλλα ειπαμε,ανθρωποι ειμαστε και οχι μηχανες!Εμενα περιοδος μου ηρθε 2 μηνες μετα τη γεννα!Περιπου μετα το σαραντησμο!

Μαυ μου,χαιρομαι που βγηκαν καλες οι εξετασεις σας!Πως ειναι οι μικρες σου?Η Μιχαελα με τα κακακια της?

Υολα μου,λυπαμαι που περασατε κατι τετοιο!Δε σας εφταναν ολα τ'αλλα,ειχατε και αυτο.Και λογικο,να μην μπορεις να συνελθεις απο το σοκ!Ρωτα της παιδιατρο σου,εαν σου επιτρεπει κατω απο το στρωματακι του να βαλεις μια πετσετα ή οτιδηποτε αλλο που θα φερει σε αναρροπη θεση το στρωματακι!Πως ειναι τωρα?

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα στην Αγγελικουλα σου.Ευχομαι να περασει γρηγορα!Να πινει πολλα υγρα!Για να πηγατε βολτα με το ποδηλατο,αρα ειχατε και σεις καλη μερα!

Αγορομαμμυ μου,τι να σχολιασω?Εαν η πρωτη γιατρος,δημιουργει ασθενειες και δινει φαρμακα μονο και μονο επειδη ο γιος της εχει φαρμακειο και θελει να πουλησει,τοτε ειναι απαραδεκτη και δεν αξιζει πελατεια.Για μενα προσωπικα.Μηπως να σκεφτοσουν να κρατησεις μονο την 2η?

Κοαλακι μου,βγηκατε βολτα?Τι καλα!Φανταζομαι ποσο θα χαρηκε η φμ!Πηρατε και το μηχανακι μαζι?

Ιωαννα μου,αρρωστησε και η μουρμουρα?Αχχχχ...τι τραβας και συ!Εγω,οταν η Δημητρα ηταν μπουκωμενη,κοιμομασταν ορθιες!Εγω καθιστη στον καναπε και η μικρη καθοταν επανω μου(ο κορμος της ηταν ορθιος)!

Για το γλυκο,καλη επιτυχιααααα!

Χτυπας μορφατ και ζαχαρουχο!Σπας μεσα τα μπισκοτα και τα μαλτισερς!Εγω το εβαλα σε μακροστενο ταπερ!Το αφηνεις να κρυωσει!Λιωνεις την κουβερτουρα με μια κρεμα γαλακτος και αφου γινει χλιαρο το μειγμα το περιχυνεις απο πανω και στο ψυγειο!Ειναι θεικο!Αυτο θα κανω σαν τουρτα στα γενεθλια της μικρης!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Τι μου κάνετε??????

Εμείς πολύ καλά!!!!! Εγώ μόλις τελείωσα το σίδερο και κάθισα. Όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνται.

Δεν έχω διαβάσει καθόλου νέα σας.

Πάω και έρχομαι να τα σχολιάσω.

Φιλιά πολλά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...