Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ εφοσον ειναι καλη η γενικη ουρων τοτε η καλλιεργεια δεν θα δειξει τιποτα απολυτως!!! Ισως εχεις δικιο, η ειναι καποια ιωση εμπυρετη μονο η δοντακια. Υπομονη και περαστικα!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περαστικα και σε εσας!!!

Ναιιιιιιιι περιμενουκε τη νικολουλη μας, ε ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ??? η θα κοιμηθεις πριν καν αρχισει??? :tongue::D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι η φμ κανονικα τηρει το προγραμμα της, κατα γραμμα που λεμε...:-P

Εσεις τι κανετε??? ειναι αρρωστουλα η αγγελικουλα σου???

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ και εδωωωωωω νικολουλη, οοοοοοβερ!!!!!!!!!

Οοοοοβερ!! Koalaki μου....περιμενω να ξεκινησει...εκτος αν με παρει ο υπνος....Χαχαχαχα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ εφοσον ειναι καλη η γενικη ουρων τοτε η καλλιεργεια δεν θα δειξει τιποτα απολυτως!!! Ισως εχεις δικιο, η ειναι καποια ιωση εμπυρετη μονο η δοντακια. Υπομονη και περαστικα!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περαστικα και σε εσας!!!

Ναιιιιιιιι περιμενουκε τη νικολουλη μας, ε ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ??? η θα κοιμηθεις πριν καν αρχισει??? :tongue::D

Λες βρε Koalaki μου το νινι να θελει να κανω νανι!!....και θελω να την δω......:shock::shock::shock:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Περαστικα στον Μητσακο σου Αγορομαμμυ μου.

Να σε ρωτησω κατι αλλο που θελω ακτινιδια ποσα τρως την ημερα;;

Γιατι ο γιατρος μου μου εχει πει να μην τρωο πολλα φρουτα για το ζαχαρο...και λιγο φοβαμαι γιατι εχω ιστορικο απο την μανα μου...ειχε ζαχαρο και το αποχτησε στην εγκυμοσυνη...και ψιλο φοβαμαι....:-(:-(.

ναι εσυ πρεπει τοτε να προσεχεις με τα φρουτα! γενικα συνηθως τρωω 3 φρουτα την ημερα, σημερα μπανανα το πρωι κ πριν λιγο μηλο κ ακτινιδιο. επειδη ομως εχω μια τρελα με τα ακτινιδια και εφαγα 3 εχθες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου Καληνυχτω .....θα τα πουμε αυριο ....φιλακια πολλα!!!

Ματσσσ!! μουτσσσσ!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας!!!

Νανι το νινιιιιιιι τελικα θελει ε??? θα σου πω εγω το εγινε με τη φιλη μας τη νικολουλη!!! Καληνυχτααααααααααα!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Με πηρε τωρα η αλλη παιδιατρος και της εξηγησα ολο το ιστορικο και τα αποτελεσματα των εξετασεων χωρις να της πω για τη διαγνωση κ την φαρμακευτικη αγωγη της αλλης γιατρου και μου ειπε σε καμια περιπτωση μη δωσω αντιβιωση στο παιδι! ησυχασα! θα μιλησουμε και αυριο κ αν χρειαστει θα τον παμε να τον δει... λεει κυκλοφορει ελαφρια γριπουλα με αυτα τα συμπτωματα και υποχωρει με αντιπυρετικα σε 3 μερες το πολυ.

to1Np2.png

KCkop2.png

Με πηρε τωρα η αλλη παιδιατρος και της εξηγησα ολο το ιστορικο και τα αποτελεσματα των εξετασεων χωρις να της πω για τη διαγνωση κ την φαρμακευτικη αγωγη της αλλης γιατρου και μου ειπε σε καμια περιπτωση μη δωσω αντιβιωση στο παιδι! ησυχασα! θα μιλησουμε και αυριο κ αν χρειαστει θα τον παμε να τον δει... λεει κυκλοφορει ελαφρια γριπουλα με αυτα τα συμπτωματα και υποχωρει με αντιπυρετικα σε 3 μερες το πολυ.

Ε βεβαια, πολυ καλα στα ειπε!!! Μπραβο της!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αγοροmummy!

Αντε μπραβο!!!!!!!!!!!! και επεστρεψε το φαρμακευτικο πεσκεσι στον γιο της παιδιατρου!!!!:-P:razz::-P

Ριτσα ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!! Μην φοβασαι, δεν θα παρεξηγηθει η νικολουλη!!!!

ναι κοριτσια ηρεμησα... προσωρινα βεβαια γιατι περιμενω και την αυριανη εξεταση αλλα κατι μου λεει οτι δεν εχουμε πεσει εξω!

Ριτσακι καληνυχτα, ονειρα γλυκα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααα μουυυυυυυ καληνυχτω, παω στη φιλη μου την νικολουλη αποκλειστικα γιατι μου κανει παραπονα. :tongue::tongue:

Τα λεμε αυριο, φιλακιαααααααααααα...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μουυυυυ!!!Τι κάνετε καλεεεεεεε????

Με τις μεγάλες ώρες πάλι εγώ σημερα!!!Όλη μέρα ελιωσα στις δουλειες.Ο μικρός το βράδυ έφαγε στις 9.30 και κοιμήθηκε από τις 11 μέχρι τις 8.30.Τα είδα όλα.Σχεδον 12ωρο νηστικός και μολις ξύπνησε αντί να κλαίει από την πείνα μας γέλαγε και μας έκανε χαρές!!!Ε μετά όλη την μέρα γονάτισα ε από την γκρηνια.Απο το μεσημέρι και μετά δηλαδή.Σημερα πάλι κοιμήθηκε κατά τις 12.Για να δούμε.....

Βρε κορίτσια πως καταλαβαίνουμε αν το παιδί περνάει άλμα?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου περαστικά στον Μητσακο μας.Εγω πάντως έχω την εντύπωση από αυτά που μας λες ότι είναι δοντάκια.Ετσι ενστικτωδώς!!Αν είναι ιωσουλα κοριτσάκι να προσεχείς κι εσύ όμως!!!!Πάντως σιγουρα δεν είναι κάτι σοβαρό!!!Μάρη εσύ μήπως θυμάσαι ποτέ σου είχε πει ο γιατρός να του τραβάς και να του πλένεις το πουλάκι του?Κανω γκάλοπ!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μουυυυυ καλα που μου τα εξηγησεςγιατι με την Μαρία δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε το βλέπω εγώ!!!Πως είναι ο αυχένας σου?Η μικρή μας καλιτεχνιδα τι κάνει???

ΜΑΡΑΚΙ μουυυυυυυ πως είναι η Δημητρούλα μας.Ελπιζω σημερα να κοιμηθητε καλύτερα!!!Μαρηηηηηη άστο καλύτερα οταν πρόκειται για θέματα δουλειάς καλύτερα να μας τα εξηγεί το ηλιοβασίλεμα!!!!Δεν το χουμε!!Ευτυχώς δουλεύω στην ίδια ετσιρει με τον άντρα μου και δεν θα πάρει τίποτα αλλιώς θα μας έκανε τον διερμηνέα πάλι η δόλια!!!!χαχαχαχαχα!!!!

ΓΙΟΛΑ μου έτσι να είσαι αισιόδοξη κι όλα θα πανε καλα!!!Θα ηρεμήσετε και θα αρχίσετε να απολαμβάνετε το μωρό σας κι συτο εσας!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου πως είσαι??Ελπίζω καλύτερα!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυ!!!Μαρηηηηηηηηη είναι κούκλα η Σαλονικααααα!!!!Θα έρθω να πιούμε καφε!!!!!

ΜΑΥ μου ελπίζω να εισαστε καλα!!!Δεν σε είδα μέσα σημερα!!!

NGN μου υπομονή!!!Μια μέρα ήταν και πέρασε.Αυριο ξημερώνει ομορφότερη!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μουυυυυυυ!!!!Τι ομορφα συναισθήματα είναι αυτά που ζεις αλλά και που θα ζήσεις!!!Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου οσο μπορείς!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!Μαρηηηηηηηηηη που σαι????Τι κάνει το Δεσποινιω μας???

Αααααα ΜΑΡΑΚΙ μου πολλά φιλία στη Νάσια μας,περαστικουλια κι όλα θα πανε καλα!!!Οι γαλιαντρες στέλνουν κι εκεί τη θετική τους ενέργεια;!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...