Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Οχι δεν κοιμαται τωρα τελευταια....την αφηνω και παιζει, ζωγραφιζει , βλεπει παιδικα και περναει η ωρα της.

Ναι εγω Τριτη θα ξερω.....

Εσυ ποτε ξαναπας; για αυχενικη;

Ολα καλα θα πανε μαναρακι μου την Τριτη....:D:D:D.

Εγω θα παω στις 21/2 για αυχενικη....αχ! θα εχει μεγαλωσει....:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εμένα σήμερα τα μικρά μου είναι ψιλογκρινιάρικα. Η μικρή δεν πολυτρώει και δεν πολυκοιμάται!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Ο μικρός τώρα είναι στο δωμάτιο του και κλαίει γιατί ενώ τον έβαλα για ύπνο από τη 1:30, έπαιζε και πήγε να μου κοιμηθεί στις 5:15. Φυσικά δεν τον άφησα, γιατί όποτε έχει κοιμηθεί απόγευμα ξυπνάει με γκρίνια και πήγα και τον σήκωσα. Ένα τέταρτο κλαίει και τα δικά μου νεύρα τσατάλια. Ξύπνησε και την μπέμπα με το κλάμα μιας που τα δωμάτια τους είναι δίπλα-δίπλα.

Ξινό μου βγαίνει το χθεσινό!!!!!!!!:mad::mad::mad:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!καλα εισαστεεεε??????????????εμεις μια χαρουλα!!!τωρα ξυπνησε και η μικρη για γαλα!!!!επιστρεφω...

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε? εμεις συνεχιζουμε με καποιο πυρετουλη αλλα ευτυχως κοιμηθηκε ευκολα χωρις ανησυχια.. Περιμενω να επικοινωνησω με μια δευτερη παιδιατρο που εχουμε για να μου πει τη γνωμη της. Εχουμε και εναν φοβο μην κολλησω κι εγω μιας και δε μπορω να παρω φαρμακα..

Ριτσακι μου!!!!! που εισαι εγκυουλα μου??? πλησιαζει αυχενικη ε?? σε ποιον θα την κανεις?? ειναι η πιο ομορφη εξεταση η αυχενικη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα, κοιμηθηκε η φμ και εγω καθησα επιτελους να δω λιγο τηλεοραση.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ πως ειστε??? τι να κολλησεις εσυ??? αφου η γιατρος ειπε για πιθανη ουρολοιμωξη η δοντια!!! Λες να βγαλεις δοντια και εσυ??? :tongue::D

Φοβασαι για κατι αλλο μαλλον ε??? αλλα δεν ανεφερθηκε πουθενα αλλου αν δεν κανω λαθος. :confused:

Τα υπολοιπα κορτσουδια καλα ειναι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε? εμεις συνεχιζουμε με καποιο πυρετουλη αλλα ευτυχως κοιμηθηκε ευκολα χωρις ανησυχια.. Περιμενω να επικοινωνησω με μια δευτερη παιδιατρο που εχουμε για να μου πει τη γνωμη της. Εχουμε και εναν φοβο μην κολλησω κι εγω μιας και δε μπορω να παρω φαρμακα..

Ριτσακι μου!!!!! που εισαι εγκυουλα μου??? πλησιαζει αυχενικη ε?? σε ποιον θα την κανεις?? ειναι η πιο ομορφη εξεταση η αυχενικη!!

Αγορομαμμυ μου ....εγκυουλα μου και εσυ τι κανεις;;

Ναι πλησιαζει η αυχενικη...περιμενουμε πως και πως....:D:D.

Αγορομαμμυ μου κραταει πολυ ωρα;;

Με υπερυχο στην κοιλια γινετε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πωπωωωωωωω ησυχιες σημεραααααααα!

Κοριτσια μου μπαινω για μια καληνυχτα!

Αγορομαμμυ μου,ευχομαι να μην ανεβασει παλι πυρετο ο Μητσος μας!Ξεκινησατε λογικα και αντιβιωση!

Καλη ξεκουραση ngn μου!Ποσο ν'αντεξεις ψυχικα μωρε?Και μενα η μικρη που εχει γκρινια λογω δοντιων,μου τεντωσε το νευρικο μου σημερα!Και επαιτε συνεχεια το βραδυ!Αλλα νιωθω τοσο ασχημα,που την ωρα που την κοιμιζα της ζητουσα να με συγχωρεσει για τον τροπο μου.:(

Καλο ξημερωμα σε ολες!Η Παναγια μαζι μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοριτσια;

Αγορομαμυ πώς ειναι το παιδι; απο διάθεση πώς πάει; εχει κλαψα ο μικρουλης λογω πυρετου;

Ριτσακι πώς και δεν κοιμάσαι;:tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι πώς ειστε εσεις; η μικρουλα σας στο προγραμμα της κανονικα;

Εμεις το απογευματακι πηγαμε βολτα με ποδηλατο η μικρη και εγω με τα ποδια, μετα επισκεψη στην γιαγια και παππου μου και κουραστηκε!

Εχει και λιγο ξηρο βηχα , ευτυχως χωρις πυρετο....

Πωπωωωωωωω ησυχιες σημεραααααααα!

Κοριτσια μου μπαινω για μια καληνυχτα!

Αγορομαμμυ μου,ευχομαι να μην ανεβασει παλι πυρετο ο Μητσος μας!Ξεκινησατε λογικα και αντιβιωση!

Καλη ξεκουραση ngn μου!Ποσο ν'αντεξεις ψυχικα μωρε?Και μενα η μικρη που εχει γκρινια λογω δοντιων,μου τεντωσε το νευρικο μου σημερα!Και επαιτε συνεχεια το βραδυ!Αλλα νιωθω τοσο ασχημα,που την ωρα που την κοιμιζα της ζητουσα να με συγχωρεσει για τον τροπο μου.:(

Καλο ξημερωμα σε ολες!Η Παναγια μαζι μας!

Καληνυχτα Μαρακι μου ....καλη ξεκουραση!!

Καλο ξημερωμα μαναρακι μου....Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια;

Αγορομαμυ πώς ειναι το παιδι; απο διάθεση πώς πάει; εχει κλαψα ο μικρουλης λογω πυρετου;

Ριτσακι πώς και δεν κοιμάσαι;:tongue::tongue::tongue:

Κοαλακι πώς ειστε εσεις; η μικρουλα σας στο προγραμμα της κανονικα;

Εμεις το απογευματακι πηγαμε βολτα με ποδηλατο η μικρη και εγω με τα ποδια, μετα επισκεψη στην γιαγια και παππου μου και κουραστηκε!

Εχει και λιγο ξηρο βηχα , ευτυχως χωρις πυρετο....

Δεν κοιμαμαι γιατι βλεπω ελληνικη ταινια...και μετα Νικολουλη....Χιιιι!!χιιι!!(με κοροιδευεις φιλεναδα ε!!)....Κατσε θα ερθει και η σειρα σου.....:tongue::tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι η φμ κανονικα τηρει το προγραμμα της, κατα γραμμα που λεμε...:-P

Εσεις τι κανετε??? ειναι αρρωστουλα η αγγελικουλα σου???

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ και εδωωωωωω νικολουλη, οοοοοοβερ!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερα μου για ολα ειναι πιθανες οι διαγνωσεις... λιγο ερεθισμενο αφτι, αυξημενα πυοσφαιρια στα ουρα (2-4 εχει με φυσιολογικα ορια μεχρι 5, οποτε μου ειπε οτι τελικα η εξεταση ειναι καλη ελεος!) Εγω εχω πειστει οτι το παιδι περνα μια απλη ιωσουλα με 3ημερο πυρετο οπως ολα τα περισσοτερα παιδακια.. δεν ειναι δυνατον να γινεται διαγνωση στο περιπου!! Ειμαι πολυ καχυποπτη με τα τοσα φαρμακα που μας εδωσε ενω δεν εχουμε συμπτωμα και οι εξετασεις ειναι καθαρες. Ισως ειμαι ανευθυνη αλλα μαλλον θα παρω το "ρισκο" να μη του ξεκινησουμε σημερα την αντιβιωση αλλα αυριο οταν βγει η καλλιεργια ουρων αν δειξει μικροβιο... δε νομιζω να ειναι τοσο επικινδυνο μιας και αντιβιωση κανονικα ξεκινουν απο το τριτο 24ωρο και μετα οταν δεν εχει διαγνωσθει μικροβιο! ουφ σας ζαλισα!

Ριτσακι μου απο την κοιλιτσα γινεται!! Οσο για τη διαρκεια εξαρταται... Στο πρωτο μου κρατησε κοντα 45 λεπτα ενω στο δευτερο μολις 10 επειδη ειχε πολυ καλη θεση και ο εμβρυολογος ειχε κ το ιστορικο μου... γενικα ομως πρεπει γυρω στο μισαωρο τουλαχιστον!

Μαρακι βορινο σε ευχαριστω κι εσενα για τις ευχες σου!! δε του ξεκινησα την αντιβιωση! με εχει τρελανει η γιατρος, το πρωι μου ειπε σου δινω αντιβιωση για πιθανον ουρολοιμωξη και μετα μου ειπε στη δινω τελικα επειδη βλεπω λιγο ερεθισμενο το αυτι... Μαλλον ειναι αυτο που ειπε η συμπεθερα μου προχθες, μας ειδε η παιδιατρος οτι ψωνιζουμε απο το φαρμακειο της κ θελει να μας καβαλησει... εσεις καλα???

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανει η μικρη σου?? το απογευμα ειχε πολυ ανησυχια ο μικρος, τωρα ειναι ενταξει..

to1Np2.png

KCkop2.png

Εχει βηχα και μπουκωμα εδω και 3-4 μερες και αλλα οχι εντονο...πιστευω να μην εξελιχθει προς χειροτερα.

ειναι η εποχη κιολας που ολα τα παιδακια στο σχολειο αρχιζουν τις απουσιες!

Περιμενετε να δειτε την Νικολουλη σας;

Συμπεθερα μου για ολα ειναι πιθανες οι διαγνωσεις... λιγο ερεθισμενο αφτι, αυξημενα πυοσφαιρια στα ουρα (2-4 εχει με φυσιολογικα ορια μεχρι 5, οποτε μου ειπε οτι τελικα η εξεταση ειναι καλη ελεος!) Εγω εχω πειστει οτι το παιδι περνα μια απλη ιωσουλα με 3ημερο πυρετο οπως ολα τα περισσοτερα παιδακια.. δεν ειναι δυνατον να γινεται διαγνωση στο περιπου!! Ειμαι πολυ καχυποπτη με τα τοσα φαρμακα που μας εδωσε ενω δεν εχουμε συμπτωμα και οι εξετασεις ειναι καθαρες. Ισως ειμαι ανευθυνη αλλα μαλλον θα παρω το "ρισκο" να μη του ξεκινησουμε σημερα την αντιβιωση αλλα αυριο οταν βγει η καλλιεργια ουρων αν δειξει μικροβιο... δε νομιζω να ειναι τοσο επικινδυνο μιας και αντιβιωση κανονικα ξεκινουν απο το τριτο 24ωρο και μετα οταν δεν εχει διαγνωσθει μικροβιο! ουφ σας ζαλισα!

Ριτσακι μου απο την κοιλιτσα γινεται!! Οσο για τη διαρκεια εξαρταται... Στο πρωτο μου κρατησε κοντα 45 λεπτα ενω στο δευτερο μολις 10 επειδη ειχε πολυ καλη θεση και ο εμβρυολογος ειχε κ το ιστορικο μου... γενικα ομως πρεπει γυρω στο μισαωρο τουλαχιστον!

Μαρακι βορινο σε ευχαριστω κι εσενα για τις ευχες σου!! δε του ξεκινησα την αντιβιωση! με εχει τρελανει η γιατρος, το πρωι μου ειπε σου δινω αντιβιωση για πιθανον ουρολοιμωξη και μετα μου ειπε στη δινω τελικα επειδη βλεπω λιγο ερεθισμενο το αυτι... Μαλλον ειναι αυτο που ειπε η συμπεθερα μου προχθες, μας ειδε η παιδιατρος οτι ψωνιζουμε απο το φαρμακειο της κ θελει να μας καβαλησει... εσεις καλα???

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανει η μικρη σου?? το απογευμα ειχε πολυ ανησυχια ο μικρος, τωρα ειναι ενταξει..

Περαστικα στον Μητσακο σου Αγορομαμμυ μου.

Να σε ρωτησω κατι αλλο που θελω ακτινιδια ποσα τρως την ημερα;;

Γιατι ο γιατρος μου μου εχει πει να μην τρωο πολλα φρουτα για το ζαχαρο...και λιγο φοβαμαι γιατι εχω ιστορικο απο την μανα μου...ειχε ζαχαρο και το αποχτησε στην εγκυμοσυνη...και ψιλο φοβαμαι....:-(:-(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...