Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας.......

Νασια μου ολα καλα θα πανε ....περιμενουμε νεα σου συντομα...Σ'αγαπαμε!!

Φιλακια πολλα!!

Αγορομαμμυ μου Περαστικα στον Μητσακο σου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι...Κοαλακι μου δυστυχως εχω ευαισθησια και πιανομαι συχνα....

Λιγο βρεγμενο μαλλί, λιγο ενα κλιματιστικο να με χτυπησει , την παταω....

η Φουρτουνιτσα νοικοκυρεψε καλα;

Δεν υπαρχει κατι που να σε ανακουφιζει???

Ναι η φμ νοικοκυρεψε παλι, ωωωρε μανα μου τι εχει να γινει στη μετακομιση???!!! Απο τωρα εχω νευρα, χαχα!!! :mad::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου γεια σας.......

Νασια μου ολα καλα θα πανε ....περιμενουμε νεα σου συντομα...Σ'αγαπαμε!!

Φιλακια πολλα!!

Αγορομαμμυ μου Περαστικα στον Μητσακο σου.....

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι μαρη??? ολα καλα??? το νινιιιιιιιιιι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι μαρη??? ολα καλα??? το νινιιιιιιιιιι???

Koalaki μου καλα ειμαι....το Νινι μεγαλωνει....Αχ!! αλλες 14 μερες μεινανε για να το δουμε.....:D:D:D.

Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Η Φμ σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Koalaki μου καλα ειμαι....το Νινι μεγαλωνει....Αχ!! αλλες 14 μερες μεινανε για να το δουμε.....:D:D:D.

Εσυ μαναρακι μου τι κανεις;;

Η Φμ σου τι κανει;;

Αντε τυχερουλα θα το δειτε σε 2 εβδομαδες τι νινακιιιιιι σας!!!

Η φμ εφαγε λαχανοριζο και κοιμηθηκε...και εγω καθομαι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ηρθα κουκλες μου!Πηγαμε για καφε σε μια γνωστη μου!

Η μικρη μολις εφαγε μεσημεριανο και κοιμηθηκε κατευθειαν!Τοσο κουρασμενη ηταν!Εν τω μεταξυ,επιασε το χερακι της στα συρταρια της κουζινας!Αν και εχω βαλει βεργα,ετσι ωστα να μην ανοιγουν,καταφερε και τα ανοιξε λιιιγο,ισα που χωρεσε το μικρο της το χερακι!Ευτυχως δε μαυρισε,εβαλα κατευθειαν παγο!Δε ξερω αργοτερα εαν μελανιασει!

Αγορομαμμυ μου,περαστικα σας κοριτσι μου!Μονο τα πυοσφαιρια ηταν αυξημενα?Αυτο δειχνει οτι εχει καποιο μικροβιο,ενδεχωμενος ουρολοιμωξη!Τα λευκα αιμοσφαιρια ήταν καλά?Τώρα πως είναι?Ευτυχώς συνεργάζεται ο γιόκας σας!

Δε νομίζω πως η,τόσο συχνή χρήση αντιβίωσης θα σας χαλάσει το ανοσοποιητικό καμάρι μου!Ποιά παίρνετε?

Κοαλακι μου,θα παει να ζήσει μόνη της η γιαγιά σου?Πιστεύω κάπου κοντά!Για να μπορείτε να τη βοηθάτε!

Άντε μωρέ.ν'ανοίξει λίγο ο καιρός να μπορείτε να βγαίνετε,έστω και στον κήπο σας!Θα χαρεί πολύ η μικρή!

Η φράση για τον αδερφό μου ειναι,ας το πω στα ποντιακά ''στα κακαλα'μ?'':tongue::tongue::D:D:D!Χαχαχαχα!Γιατί εκεί θ'αρχίσω να τους γράφω!:cool:

Ρίτσα μουυυυ,τι κάνεις εγκυούλα?Το σποράκι σου ανυπομονεί να ξαναδεί τη μανούλα του,είμαι σίγουρη!Όπως και συ το ίδιο!

Ηλιοβασιλεμά μου,πραγματικά,σε πιάνει πολύ συχνά πιάσιμο!Έχεις αυχενικό?

Ναι,υποτιθεται πως ειναι νοημων,αλλα μαλλον είναι χαζούλης!Εάν δεν περναέι καλά και κάθεται,τι να πω!

Μποτσάκι μου,κάποια στιγμή με είχες ρωτήσει για το μειωμένο!Θα το πάρω κανονικά,αφου δεν πήρα 9μηνο απο τον ΟΑΕΔ,γι αυτό το λόγο!Ναι,εμένα προσωπικά,και με τις βάρδιες που έχει ο σύζυγος,με/μας βολεύει!

Αλλά και πάλι τονίζω πως,ότι αδεια/μειωμενο ωράριο παίρνω εγώ,δεν έχει καμια σχέση με την άδεια που θα πάρει ο σύζυγος μου!Μιας και ο ένας είναι στο δημόσιο και ο άλλος στον ιδιωτικό τομέα!:D

Ηλιοβασίλεμα...τα είπα καλά?!!!!:tongue::tongue::tongue::cool::D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι αστα.....παλι μπερδεμενα τα λες με τις αδειες!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπον, εσυ πηρες το 6 μηνο του οαεδ και θα εχεις μειωμενο ωραριο, ενω ο συζυγος σου θα παρει το 9μηνο λογω δημοσιου.

Το Μποτσακι παλι....θα παρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ αλλα δεν θα το ολοκληρωσει και δεν θα κανει χρηση μειωμενου ωραριου αλλα θα το παρει σαν 3,5 μηνες αδεια!!!! Ας μην μας πει και ο αντρας της τί θα κανει γιατι παει.....

ΤΕΛΟΣ................ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοαλακι η φμ θα μπει μεσα στα πακετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε τυχερουλα θα το δειτε σε 2 εβδομαδες τι νινακιιιιιι σας!!!

Η φμ εφαγε λαχανοριζο και κοιμηθηκε...και εγω καθομαι...

:arrow:Koalaki μου ναι θα το δουμε....:D:D.

Θα εχει μεγαλωσει μωρε το εβρυομωρακι μας....:D:D:D.

Χαιρομαι που εισαι καλα μαναρακι μου.....και εγω περιμενω να παει 4 η ωρα για να ξυπνησω τον αντρουλη μου να παει στην δουλεια.....

:arrow:Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Η Δημητρουλα σου καλα ειναι...η ζουζουνα σου;;;

Αχ!! Μαρακι μου περιμενουμε πως και πως να το ξαναδουμε το εβρυομωρακι μας....:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρακι αστα.....παλι μπερδεμενα τα λες με τις αδειες!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπον, εσυ πηρες το 6 μηνο του οαεδ και θα εχεις μειωμενο ωραριο, ενω ο συζυγος σου θα παρει το 9μηνο λογω δημοσιου.

Το Μποτσακι παλι....θα παρει το 6μηνο του ΟΑΕΔ αλλα δεν θα το ολοκληρωσει και δεν θα κανει χρηση μειωμενου ωραριου αλλα θα το παρει σαν 3,5 μηνες αδεια!!!! Ας μην μας πει και ο αντρας της τί θα κανει γιατι παει.....

ΤΕΛΟΣ................ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοαλακι η φμ θα μπει μεσα στα πακετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι μου κανεις;;

Περασε η ψυξη η οχι;;

Περαστικα σου μαναρακι μου....

Η Αγγελικουλα σου τι κανει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ελα...καλα ειναι το κοριτσι μου, παιζει διπλα μου!!!!

Εμενα σημερα ξυπνησα με πονο απο την ψυξη...αλλα δεν εβαλα ακομη θερμαντικη απο το πρωι....

Εσυ;

Ριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς εισαι;;;;;;;;;;;;;;;

Κοντοζυγωνουν οι μερες και για τις δυο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλα ειμαι....ολα καλα θα πανε μαναρακι μου.

Την Τριτη δεν θα ξερουμε τα αποτελεσματα η κανω λαθος;;.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ελα...καλα ειναι το κοριτσι μου, παιζει διπλα μου!!!!

Εμενα σημερα ξυπνησα με πονο απο την ψυξη...αλλα δεν εβαλα ακομη θερμαντικη απο το πρωι....

Εσυ;

Ηλιβασιλεμα μου περαστικα σου μαναρακι μου... η τσουπρα σου δεν κοιμαται;;;

Εγω καλα ειμαι μαναρακι μου....αχ!! αυριο παω στην 11 εβδομαδα και δεν το εχω πιστεψει ακομα μου φενεται σαν ενα ονειρο οτι ζω!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Οχι δεν κοιμαται τωρα τελευταια....την αφηνω και παιζει, ζωγραφιζει , βλεπει παιδικα και περναει η ωρα της.

Ναι εγω Τριτη θα ξερω.....

Εσυ ποτε ξαναπας; για αυχενικη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...