Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, η φμ κοιμαται και εγω χαλαρωνω!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΑ περαστικααααααααα, ευχομαι να μην ειναι τιποταααααααα!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ναι μαρη, δεν παει αλλο, "θα φυγω και θα με ζητας και θα παραπονιεσαι..." που λεει και το ασμα :tongue: θα παμε σαλοοοοονικααααα!!! Ενα βημα πιο κοντα σας και ενα πιπ μακρυα απο το ΙΩΑΝΝΑΚΙ. :tongue:

Ολα τα υπολοιπα κοριτσακια καλα ειστε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!Μπαινω για να σας πω πως μιλησα με την Νασια!Τρεχουν με εξετασεις για τον μικρο.Εν συντομια,οταν γεννηθηκε το μωρο εκανε σπασμους,οι οποιοι σε καποιες περιπτωσεις μπορει να επηρεασουν καποια εγκεφαλικα νευρα.Οποτε και θα κανουν εγκεφαλογραφημα..Οι σπαμοι αυτοι ειναι κατι σαν προγεννητικο στρες,καπως ετσι μου το ειπε,οποτε και καθησαν στο νοσοκομειο12 μερες παραπανω!Επειτα κοιτουν τα νεφρα,οπου το ενα με το αλλο εχει διαφορα θεσης!Ισως να αναπτυσσει πιο ευκολα ουρολοιμωξεις,και δε θα μπορει να κανει καποια αθληματα!Μικρο το κακο Νασια μου!Κινητικα ο μικρος ειναι πολυ καλα!Οποτε αναμενουμε τ'αποτελεσματα απο τις υπολοιπες εξετασεις οπου θα βγουν την επομενη βδομαδα!Δεν προλαβαινει να μπει!Στελνει σε ολες σας τους χαιρετισμους κοριτσια μου!

Εγω δεν καθομαι γιατι εχω κατι νευρα,ισα με το ταβανι!Μαλωσα με τον αδερφο μου ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!Αη στα κομματια.

Καλο βραδυ κοριτσια.....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα!Μπαινω για να σας πω πως μιλησα με την Νασια!Τρεχουν με εξετασεις για τον μικρο.Εν συντομια,οταν γεννηθηκε το μωρο εκανε σπασμους,οι οποιοι σε καποιες περιπτωσεις μπορει να επηρεασουν καποια εγκεφαλικα νευρα.Οποτε και θα κανουν εγκεφαλογραφημα..Οι σπαμοι αυτοι ειναι κατι σαν προγεννητικο στρες,καπως ετσι μου το ειπε,οποτε και καθησαν στο νοσοκομειο12 μερες παραπανω!Επειτα κοιτουν τα νεφρα,οπου το ενα με το αλλο εχει διαφορα θεσης!Ισως να αναπτυσσει πιο ευκολα ουρολοιμωξεις,και δε θα μπορει να κανει καποια αθληματα!Μικρο το κακο Νασια μου!Κινητικα ο μικρος ειναι πολυ καλα!Οποτε αναμενουμε τ'αποτελεσματα απο τις υπολοιπες εξετασεις οπου θα βγουν την επομενη βδομαδα!Δεν προλαβαινει να μπει!Στελνει σε ολες σας τους χαιρετισμους κοριτσια μου!

Εγω δεν καθομαι γιατι εχω κατι νευρα,ισα με το ταβανι!Μαλωσα με τον αδερφο μου ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!Αη στα κομματια.

Καλο βραδυ κοριτσια.....

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πες τη ΝΑΣΟΥΛΑ οοοοοοοολα θα πανε καλααααααα!!!!!!!! Τη σκεφτομαστε!!!!!!

Οσο για εσενα υπομονη κοριτσι μου!!! Ηρεμησε πανω απο ολα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου Μαρακι βορινο κ να δωσεις τις ευχες μας για καλα αποτελεσματα στη Νασια!

Καλε και την Ελλη εχουμε χασει καιρο τωρα!

Συμπεθερα μου κοιμηθηκε η νυφουλα μου? ονειρα γλυκα να εχει η φουρτουνιτσα μας..

Ηλιοβασιλεμα καλα εισαστε κι εσεις???

Κοριτσακια εμεις καλα ειμαστε για την ωρα, ο μικρος ολο το απογευμα ηταν σα να μην τρεχει τιποτα, ηπιε ολο το γαλα πριν και κοιμηθηκε.. Δε του εδωσα φαγητο για βραδυ για να μη του επεφτε βαρυ. Εχει πιασει βροχουλα και μου αρεσει να την ακουω!! αλλα τη βαρεθηκα κιολας γιατι μου εχει μαζευτει ενα βουνο πλυντηρια!! Θα σας αφησω φιλεναδιτσες μου για να ξαπλωσω απο τωρα επειδη τη νυχτα θα βαλω ξυπνητηρι να ξυπναω να πηγαινω να τσεκαρω τον μικρο μην ανεβασει πυρετο! Καληνυχτα σε ολες σας και φιλακια πολλα πολλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρακι βορινο κ να δωσεις τις ευχες μας για καλα αποτελεσματα στη Νασια!

Καλε και την Ελλη εχουμε χασει καιρο τωρα!

Συμπεθερα μου κοιμηθηκε η νυφουλα μου? ονειρα γλυκα να εχει η φουρτουνιτσα μας..

Ηλιοβασιλεμα καλα εισαστε κι εσεις???

Κοριτσακια εμεις καλα ειμαστε για την ωρα, ο μικρος ολο το απογευμα ηταν σα να μην τρεχει τιποτα, ηπιε ολο το γαλα πριν και κοιμηθηκε.. Δε του εδωσα φαγητο για βραδυ για να μη του επεφτε βαρυ. Εχει πιασει βροχουλα και μου αρεσει να την ακουω!! αλλα τη βαρεθηκα κιολας γιατι μου εχει μαζευτει ενα βουνο πλυντηρια!! Θα σας αφησω φιλεναδιτσες μου για να ξαπλωσω απο τωρα επειδη τη νυχτα θα βαλω ξυπνητηρι να ξυπναω να πηγαινω να τσεκαρω τον μικρο μην ανεβασει πυρετο! Καληνυχτα σε ολες σας και φιλακια πολλα πολλα!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα και ευχομαι αυριο να μην εχετε τιποτα τιποτα τιποτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια.Χτες πηγαμε την καναμε ηταν πιο ανετη σαν διαδικασια για το παιδι αποτι η κυστεογραφια, ειχε μονο αναμονη 2,5 ωρων μεταξυ ενεσης ενδοφλεβιας και απιτυπωσης σε φιλμ.Ο γιατρος ελειπε σε κηδεια στο Ξυλοκαστρο και φυγαμε χωρις διαγνωση.Μου εκοψε και τους ζητησα να μου την στειλουν στο μαιλ το βραδυ οπως και εγινε.Απο αυτα που διαβασα ενω ειναι φυσιολογικοι οι νεφροι ο αριστερος αφησε ηπια αποτυπωση του υγρου πραγμα που σημαινει αποτι μας ειπε η γιατρος μας χωρις να ειναι ειδικη οτι κατι ελαφρυ αρπαξε απτην ουρολοιμωξη.Θα παει η μητερα μου σημερα να παρει και τα φιλμ της εξετασης τα οποια θα δειξουμε την Τριτη στο Παιδων στο τμημα νεφρου.Την αντιβιωση την συνεχιζουμε μεχρι να μας πουν αν χρειαζεται.Δεν ξερω καθολου τι κανουν σαν θεραπεια ουτε αν χρειαζεται κατι γιατι εχει ξωφαλτση ζημιτσα.Θα δουμε.Ειμαι πολυ αισιοδοξη.

Στεναχωρηθηκα με τα νεα της Νασιας και φανταζομαι τι αγωνια θα περναει .

Μποτσακι η γιατρος μας εχει πει σε καθε πλυσιμο πανας να το τραβαμε ελαφρως προς τα κατω καθως τρεχει το νερο για να καθαριζει καλυτερα.Αυτο απτην πρωτη κιολας επισκεψη.

Περαστικα Αγορομαμμυ.Να φυλαγεσαι λιγο μεχρι να δειτε τι εχει ακριβως.

Μαρια μου οντως πολλες φορες δεν πρεπει να ασχολουμαστε και να δειχνουμε υπερβολικο ενδιαφερον για τα αδελφια γιατι φαινομαστε οι κακες.Ας φαν τα μουτρα τους λοιπον αφου δεν καταλαβαινουν ποιος θελει το καλο τους και ποιος οχι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα!!!!!!

Γιολα μου ο μπεμπακος σας και η Β. ειναι καλα; περιμενετε τωρα να δουν τα χθεσινα πορισματα για να δειτε την συνεχεια; Αντε να ξεμπερδεψετε και να ηρεμησετε!!!!

Αγορομαμυ πώς ειστε; εμεινες σπιτι σημερα ή πηγες στο γραφειο; ο Δ. πώς ξημέρωσε;

Τα άλλα τα κορίτσια πώς είστε;

Εμεις τα ιδια, η μαθητρια σχολειο και εγω σπιτι να μαζεψω λιγακι και να βγω εξω για κατι ψωνια...

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Ησυχια ''βελπω''!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις κοπελα μου?Πως ειναι σημερα ο καιρος εκει?Τελικα παρεδωσαν τα βιβλιαρακια που ειχανε κανει?

Υολα μου,ευχομαι να εχετε καλα,τελικα,αποτελεσματα!Χαιρομαι που σε ακουω αισιοδοξη,ετσι πρεπει να εισαι!Ολα θα τελειωσουν,και θα ειστε πλεον ηρεμοι και σεις και ο μικρουλης σας!Δυστυχως για καποιο λογο Ο Θεος δινει ολα αυτα τα εμποδια,ομως παντα μοιραζει χαμογελα στο τελος.Κανενα απο τα παιδια του δε θελει να ταλαιπωρουνται!Το κοριτσακι σου πως ειναι?Οποτε απο Δευτερα θα εχουμε νεα σου για τις εξετασεις?

Αγορομαμμυ μου,πως ξημερωσατε?Ξαναεκανε πυρετο ο μικρος?

Μποτσακι μου,ο Χρηστακος μας πως τα παει?Μειωθηκαν κι αλλο οι κολικοι?Να φανταστω η μεθοδος ''κακα σστο ριλαξ'' ευδοκιμεί,ετσι?

Μαυ μου,τι κανουν τρα κοριτσακια σου?

Κοαλακι μου,ειστε καλα?Πως αντιδραει η φουρτουνα μας που δεν μπορει να παει βολτα?Εχει γκρινια?Δεν πηγαινετε κατω στους γονεις σου?

Ιωαννα μου,εσυ κοριτσι μου εισαι καλα?Περασε η ιωσουλα?Εστω λιγο!Τι λεει η πεθερα?Ξαναηρθε?

Τα υπολοιπα κουκλακια μας?

Εμεις καλα!Το βραδυ,δεν κοιμηθηκαμε καλα με αποκορυφομα στις 6 οπου εκλαιγε παρα πολυ,εως τις 6.30,οπου και την πηρα και κοιμηθηκαμε μαζι στον καναπε που εχω στο δωματιο της,εως και της 8.30!Αχ,αυτα τα δοντια,δεν προλαβαινει να βγει το ενα και να ηρεμησουμε,τσουυυπ,να και το αλλο!Αφου χθες το βραδυ ηπιε μονο 90ml γαλα,απο 210-240!Μεχρι που ξυπνησε στις 1 και της εδωσα αλλα 90,αλλα και παλι δε την ηρεμησαν!:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Υολα μου και τα υπολοιπα κοριτσια,οσον αφορα το θεμα του αδερφου μου,εχετε δικιο.Αλλα το βαρος εχει πεσει σε μενα.Θεωρουν πως εγω μονο μπορω να καταφερω να μαθω τι γινετε εκει.Γιατι φαινεται πολυ πνιγμενος.Χθες μου ειπε κατι που με σοκαρε!''Με ρωτας εμενα εαν ειμαι ευτυχισμενος''?:shock:

Του λεω''Τι εννοεις''?Και δεν μπορουσε να μου πει τιποτε αλλο.Τι στο καλο του κανουν,τον απειλουν?

Δε σας εχω πει,οτι στο εξωτερικο μενουν σε ενα σπιτι:ο αδερφος μου,η γκομενα του,ο κολλητος της γκομενας του,η αδερφη της γκομενας του,οι γονεις της γκομενας του και ο θειος της γκομενας του!Οι γονεις της ειναι χρεωμενοι ως το κοκαλο καθως επισης και ο θειος,ο οποιος επαιξε οτι ειχε και δεν ειχε στο χρηματηστηριο,εχασε και δεν εχει στον ηλιο μοιρα!

Ναι κοριτσια μου,θα δωσω τις ευχες και τη συμπαρασταση σας στη Νασια μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα!! Δεν πηγα στο γραφειο μιας και ο μικρος ξαναεκανε πυρετο τη νυχτα, εφτασε μεχρι 39.6!! Ευτυχως τουλαχιστον κοιμοταν καλα ο καημενουλης μου και συνεργαζοταν για το αντιπυρετικο και ευτυχως επινε κ πολυ νερακι.. Το πρωι μολις ξυπνησε επρεπε να τον πλυνω, σχεδον να τον "αποστειρωσω" στο πουλακι του για να βαλω σακουλακι να μαζεψουμε ουρα και ευτυχως δε με δυσκολεψε καθολου. Πηγαμε στη γιατρο, δε του βρηκε παλι κατι περα απο λιγο ερεθισμενο αυτακι οπως πριν κατι μερες αλλα λεει δε δικαιολογει τοσο πυρετο... Καναμε εξεταση αιματος που ηταν πολυ καλη αλλα στα ουρα που καναμε βρηκε λιγο αυξημενα πυοσφαιρια (δεν ξεω τι σημαινει αυτο) που μπορει να μην ειναι κ τιποτα λεει κ θα κανει κ καλλιεργεια για σιγουρια. Θα παρει λεει αντιβιωση λογω των ουρων.. Εννοειται πως ειμαι να σκασω γιατι πριν 3 μηνες ειχε ξαναπαρει... Θα του κανει κακο στο ανοσοποιητικο για παντα αραγε η αντιβιωση?? Με λιγα λογια καλα τον βρηκε αν εξαιρεσουμε τα ουρα.. που τα εξεταζουμε περαιτερω... Ειμαι να σκασω γιατι μου ειχε ξαναρρωστησει τελη Οκτωβρη με αρχες Νοεμβρη αν θυμαστε κ μου φαινεται πολυ κοντινο διαστημα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ περαστικα στο αγορακι σου!!!

Μαρακι βορινο ο αδερφος σου ειναι νοημων ανθρωπος....αν δεν ειναι ευτυχισμενος γιατι μενει σε κατι που δεν τον ικανοποιει; ουτε παντρεμενος ειναι ουτε παιδι εχουν. ΝΑ σκεφτει ο ιδιος σοβαρα για την ζωη του!!!

Εσυ εννοειται στεναχωριεσαι και θελεις να συζητησεις ή να βοηθησεις αλλα ολα εχουν μετρο!

Εγω ειμαι με ψυξη στο σβερκο .....

Κοριτσακια μου γεια σας, πως ειστε???

Εμεις καλα, απο το πρωι κανω δουλειες και η φμ απο πισω μου...:tongue:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ περαστικα σας, γρηγορα να γινετε καλα.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι ειναι καπως εκνευρισμενη η φμ που δεν παμε συχνα βολτα αλλα με τετοια σκαμπανεβασματα του καιρου καλυτερα μεσα. Παμε κατω στους γονεις μου αλλα οχι καθε μερα, αλλωστε τις περισσοτερες ωρες λειπουν στη δουλεια, οποτε μενει μονο η γιαγια μου που ουτως η αλλως τη βλεπω συχνα μιας που κατεβαινω για να δω αν χρειαζεται κατι. Απο του χρονου που θα παει σπιτι της να δουμε τι θα κανουμε, την αγαπαμε πολυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Οσο για εσενα και τον αδερφο σου υπαρχει μια φραση...(αν μου επιτρεπεισ) που ταιριαζει γαντι αλλα δεν θα την αναφερω...καταλαβες νομιζω!!! ;)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περαστικααααα σου. Νομιζω εχεις μια ταση να "πιανεσαι" συχνα στην περιοχη του αυχενα, η ετσι νομιζω???

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ υπομονη και σε εσας!!!

Σημερα φαγαμε λαχανιριζο με τυρακι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι...Κοαλακι μου δυστυχως εχω ευαισθησια και πιανομαι συχνα....

Λιγο βρεγμενο μαλλί, λιγο ενα κλιματιστικο να με χτυπησει , την παταω....

η Φουρτουνιτσα νοικοκυρεψε καλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...