Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!Κοριτσιααααααααα!!!!!!!!!

Καλησπερααααα τι κανετε τρελοπαρεουλα μου?Εμεις οπως σας τα ειπα πρχθες!!!!!Πονακια εχουμε αλλα με λιγοτερη διαρκεια,αλλα εχουμε και αρκετη γκρηνια χωρις λογο!Πεινα πολυ εχουμε και τελοσπαντων περνουν πιο ηρεμα οι μερες!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια εσεις πιο πολυ που εχετε αγορακια ποτε σας ειπε ο γιατρος να του πλενετε καλα το πουλακι του?Να το τραβατε δηλαδη προς τα κατω και να το καθαριζετε!Εμενα δεν μου εχει πει ακομη,μηπως να της το υπενθυμισω?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΙΟΛΑ μου τι κανετε?Την κανατε την εξεταση?Περιμενουμε νεα.Καλε απο την καισαρικη δημιουργηθηκε αυτο στο μωρο?Για τις μπιογκαια η φαρμακοποιος μου ειπε ψυγειο.Δεν ξερω αν βοηθησανε αυτες η κοντευουν να σταματησουν παντως εχουμε ηρεμησει αρκετα.Ειχε διαλυθει το μωρο απο 10 ημερων!

ΜΑΥ μου κι εγω τον κραταω μιση ωρα και βαλε μετα το γαλα γιατι κανει γουλιτσες,οχι παντα βεβαια αλλα για να ειμαι σιγουρη.Εχθες ας πουμε εκανε γουλιες μετα απο 2 ωρες.Κοιμοτανε κιολας και ημουν συνεχεια απο πανω.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου τι κανει ο Μητσακος μας?Δεν μπορει χωρις εσενα?Το σπορακι σου?Μαρηηηηηηηηηηη εγω στην εγκυμοσυνη την ειχα ακουσει με τα μηλα ωσπου μετα που εκανα διαιτα τα ετρωγα καθε μερα υποχρεωτικα και τα σιχαθηκα!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:Παντως η ξαδερφη μου που γενναει σε λιγες μερες κι εχει παλι κοριτσακι σε αυτη την εγκυμοσυνη φουσκωσε αμεσως ενω στην πρωτη τρομαξαμε να καταλαβουμε οτι ειναι εγκυος.Ειναι πολυ αδυνατουλα κι αυτη.Γενικα ομως η μια εγκυμοσυνη με την αλλη ειναι η μερα με τη νχτα.Καμια σχεση!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηη τι κανετε?Θα πας Σαλονικα?

Τελεια που θα εισαστε ολοι μαζι.Καλα το σκεφτηκες.Ικεα!Θα σωθεις.Το φουρτουνακι μας τι κανει?

ΜΑΡΑΚΙ μου τι κανει η Δημητρουλα?Μαρη δεν καταλαβα.Εσυ θα κανεις το μειωμενο τελικα?Ποσο καιρο ειναι?Δεν σε συνεφερε να το παρεις σε αδεια?

Αααααααααααααααχ θα περιμενω το ηλιοβασιλεμα να μου το εξηγησει μαρη!!!!!!χαχαχχχααχχααχαχχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ τι κανετε?Πως πατε?Κοιμοσαστε λιγο παραπανω επιτελου?Το σλινγκ το εβαλα ευχαριστω αλλα μια φορα.Μολις κλεισουμε τον 3ο θα το βαζω πιο συχνα γιατι στριμοκωλιαζει τωρα!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου πως εισαι συνηλθες καθλου?Η μουρμουριτσα τι κανει?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλα εκανες με το θεμα της μικρης αν και οπως ειπατε απο το σπιτι ξεκινανε ολα.Οπως λειε και η Μαυ στην δικη μου την γενια απο το Γυμνασιο και μετα πονηρευομασταν.Τοτε βγαιναμε και πητσιρικια δεν βλεπαμε στα μπαρακια και τωρα στις γωνιες χαμουρευονται.Εχουν αλαξει πολυ τα πραγματα.

Κοριτσια δεν ξερω ανειδατε προχθες στο σταρ πεθανε ενα παιδακι 17 χρονων την ωρα που επαιζε μπασκετ απο καρδια!Και ειμαστε ολοι χαλια.

Αχ κοριτσια χρειαζονται ξεψαχνισμα τα παιδια απο ιατρικης αποψης!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι καλησπερα!!!!!!! ο μπεμπακος σου;

Κριμα το παλικαρακι και δυναμη οσο μπορουν να εχουν οι δικοι του...Μου το ανεφερε ο αντρας μου, εγω δεν το ειδα.

Κοριτσια μου καλησπερα! σας γραφω γρηγορα γιατι δεν ξερω αν θα ξαναμπω αποψε! ο μικρος ξυπνησε το μεσημερι με 39.5 πυρετο και με το που ηπιε αντιπυρετικο σε 20 λεπτα δεν ειχε τιποτα.. Ηρθε αμεσως και η παιδιατρος και δε του βρηκε τιποτα, το αυτακι καθαρο, ακροαστικα τελεια, λαιμος ελαχιστα κοκκινος που δε δικαιολογει πυρετο λεει, και αυριο θα εξετασουμε ουρα και αν εχει ξανακανει υψηλο πυρετο μεσα στη νυχτα θα του παρει και αιμα το πρωι που θα παμε. Το πιο πιθανο λεει ειναι δοντι ομως επειδη ειναι πολυ ασχημα ερεθισμενα τα ουλα του. Θα δουμε... ελπιζω να μην ειναι τιποτα... τωρα ειναι απυρετος και πολυ ζωηρος και εφαγε καλα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμαααααααααααα τωρα ξυπνησε ο μπογιας μου!!!!!!!

χαχαχαχααχαχ!!!!!!!!!

Παλι καλα που προλαβα να γραψω το κατεβατο.Τρεχοντας εγραφα μην ξυπνησει και δεν προλαβω!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ τι επαθε ο γιοκας σου στα καλα καθουμενα;προσεξτε τον και εσυ ομως να προσεχεις!!!!!!!!!

Περαστικα σας!!!!

Μποτσακι τρεχα δολια μανα!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Τι κάνετε????? Εμείς μια χαρούλα!!!!!!

Το πρωί πήρε άδεια η αδερφή μου και ήρθαν με την μαμά μου και πήγαμε μια μίνι εκδρομούλα. Ήπιαμε καφέ στην Χαλκίδα και μετά πήγαμε για φαγητό στην Στενή Ευβοίας (για όσες δεν έχετε πάει είναι ένα γραφικό χωριουδάκι σε βουνό με ένα ρυάκι που περνάει ανάμεσα. Πολύ ωραίο και με πολλές ταβέρνες). Γυρίσαμε πριν από λίγο. Την μικρή την τάιζα μέσα στο αμάξι και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ευτυχώς ήταν καθημερινή και ήξερα οτι δεν θα είχε πολύ κόσμο οπότε ήταν μια χαρά.

Ο άντρας μου έχει πάει προπόνηση μπάσκετ και εγώ σε λίγο θα αρχίσω να κάνω ένα ένα τα παιδιά μπάνιο, φαί και ύπνο οπότε μπορεί να χαθώ.

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυυυυυυ!!!!!!!!!

Τι κάνετε????? Εμείς μια χαρούλα!!!!!!

Το πρωί πήρε άδεια η αδερφή μου και ήρθαν με την μαμά μου και πήγαμε μια μίνι εκδρομούλα. Ήπιαμε καφέ στην Χαλκίδα και μετά πήγαμε για φαγητό στην Στενή Ευβοίας (για όσες δεν έχετε πάει είναι ένα γραφικό χωριουδάκι σε βουνό με ένα ρυάκι που περνάει ανάμεσα. Πολύ ωραίο και με πολλές ταβέρνες). Γυρίσαμε πριν από λίγο. Την μικρή την τάιζα μέσα στο αμάξι και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ευτυχώς ήταν καθημερινή και ήξερα οτι δεν θα είχε πολύ κόσμο οπότε ήταν μια χαρά.

Ο άντρας μου έχει πάει προπόνηση μπάσκετ και εγώ σε λίγο θα αρχίσω να κάνω ένα ένα τα παιδιά μπάνιο, φαί και ύπνο οπότε μπορεί να χαθώ.

Πάω να διαβάσω νέα σας!!!!

Τελειαααααααααααα!!!!!!!!!Θελω κι εγωωωωωω!!!!εδω βρεχει!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου καλησπερα! σας γραφω γρηγορα γιατι δεν ξερω αν θα ξαναμπω αποψε! ο μικρος ξυπνησε το μεσημερι με 39.5 πυρετο και με το που ηπιε αντιπυρετικο σε 20 λεπτα δεν ειχε τιποτα.. Ηρθε αμεσως και η παιδιατρος και δε του βρηκε τιποτα, το αυτακι καθαρο, ακροαστικα τελεια, λαιμος ελαχιστα κοκκινος που δε δικαιολογει πυρετο λεει, και αυριο θα εξετασουμε ουρα και αν εχει ξανακανει υψηλο πυρετο μεσα στη νυχτα θα του παρει και αιμα το πρωι που θα παμε. Το πιο πιθανο λεει ειναι δοντι ομως επειδη ειναι πολυ ασχημα ερεθισμενα τα ουλα του. Θα δουμε... ελπιζω να μην ειναι τιποτα... τωρα ειναι απυρετος και πολυ ζωηρος και εφαγε καλα..

Περαστικα κοριτσακι μου!Δεν θα ειναι τιποτα!Ενημερωσε μας!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ τι επαθε ο γιοκας σου στα καλα καθουμενα;προσεξτε τον και εσυ ομως να προσεχεις!!!!!!!!!

Περαστικα σας!!!!

Μποτσακι τρεχα δολια μανα!!!!!!!!!!!

Οσο καθεται στο κουνιστο και χαζευει με τη μουσικη γραφω.Αν βαρεθει τρεεεεεεεχουμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

NGΝ πολυ καλα κανατε και πηγατε εκδρομουλα!!!

εμας εδω σημερα βρεχει ενω χθες ειχαμε ωραιο καιρο...

Και μας από το απόγευμα και μετά ψιχαλίζει!!!!!!! Το πρωί όμως είχε πολύ ωραία μέρα και γι'αυτό είπαμε να βγούμε γιατί .έχουμε πήξει από το πολύ μέσα. Ευτυχώς δεν κάνει κρύο σήμερα.

Αχ ανανεώθηκα αρκετά!!!!

Ο μποτσακογιός καλύτερα διαβάζω εεεεεεεε???????

Μπράβο κορίτσι μου. Να ηρεμήσει και αυτός και εσείς!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοριτσακια μου ευχαριστουμε, κι εγω ευχομαι να μην ειναι τιποτα! αχ και να σας πω τι εκανε προ 5 λεπτων και εχω χεστει απο τη χαρα μου!!!!! κατι καθαριζα και δε τον κοιτουσα και ακουω ενα τσιριχτο "μαμάααααα" και γυρναω τον κοιταω και μου στελνει δυο φιλια "μααααατς" και ελιωσα!!!! ποτε δε τα εχει συνδυασει να μου τα κανει μαζι, σε ασχετες φασεις λεει μαμα και σε ασχετες φασεις στελνει φιλακια! αχ!! ερωτας!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...