Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κοριτσια εχω λιωσει....... εχω απεναντι μου την προϊσταμενη την οποια την εχει παρει ο υπνος πανω στο γραφειο... αγκαλια με το καλοριφερ και το ραδιο να παιζει χαλαρωτικη μουσικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ α την καημενη!!!!!!!μηπως εχει μωρο η κακομοιρα κ δεν κοιμαται καλα τα βραδια?χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ παιρνω ντεπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΥ μακρια ειναι αλλα αφου ειναι οικογενειακο θα τα βρειτε!!!!!!!!!!!!!!!

με τους γονεις σου το εχετε μαζι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ευτυχως δεν εκανα πυρετο!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ αυτο που λες θυμαμαι που μου το ειπε κ μια φιλη μου που γενναει σε λιγες μερε το δευτερο οτι απο πολυ νωρις φαινοταν η κοιλιτσα!!!!!!!!ειναι κ αυτη αδυνατη σαν εσενα!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Γιολα καλη επιτυχια με τις εξετασεις του μπεμπακου!!!!

Ιωαννακι ακομη χαλια; σημερα ρεπαρει ο συζυγος , τουλαχιστον να σε βοηθαει η παρεα του;

Μαρακι Βορινο, η Δημητρουλα τι κανει; με τους υπνους και το βραδυνο γαλα πώς πατε;

Μαυ, αυτοκολλητακι με την μπεμπουλα;;;; αντε σιγα σιγα θα τους βρειτε τους ρυθμους σας!!!

Αγορομαμυ, μην κανεις φασαρια και ξυπνησεις την προϊσταμενη σου!!!:tongue:

Εμενα ενα ακομη σκηνικο που το θυμηθηκα τωρα με τα πρωινα σχολια της Ιωαννας που εχει γινει με την κορη μου ειναι το εξης: ειχαν ερθει επισκεψη οι κουμπαροι μου που εχουν γιο συνομιληκο με την δικια μου. Και αυτα επαιζαν ησυχα στο δωματιο της. Παω να ελεγξω και ηταν ξαπλωμενη η δικια μου στο καναπε με βρακια κατω και το αγορακι κρατουσε θερμομετρο παιχνιδι!!!!!:shock::shock::shock: Επαιζαν τον γιατρο και το αρρωστο παιδι ....

Ηταν 3χρν παρα κατι μηνες ....

Της ειπα να ντυθει και τους ειπα με οσο πιο φυσικο τροπο μπορουσα οτι δεν ειναι σωστο, γιατι θα εχει μικροβια το πουλακι κλπ κλπ....(και φυσικα της τα ξαναειπα και μετα οταν ειχαν φυγει οι επισκεψεις, της εξηγησα το σωστο και το λαθος...)

Βεβαια θεωρησα το ολο σκηνικο οτι ηταν αθωο..Το αγορακι προφανως ειχε μαθει θερμομετρο και πωπο ενω η δικια μου οχι!!!! και ευτυχως προλαβαμε τα μοιραια!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια τα παιδια και τα ματια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα μου η προϊσταμενη ειναι 50φευγα και δυστυχως δεν εχει παιδια, μετα απο πολλες αποβολες και εξωσωματικες δε τα καταφερε η κακομοιρα!!! ξυπνησε επειδη χτυπησε το τηλ κ μου λεει "αχ πανω που με ειχε παρει ο υπνος!"

Ηλιοβασιλεμα μου σε αυτες τις ηλικιες τα βλεπουν πιο αθωα τα πραγματα,εννοω στην ηλικια που συνεβη το σκηνικο με το συνομηλικο αγορακι. Τωρα ομως ειναι σε φαση που μπορουν να αντιλαμβανονται πολυ καλυτερα αρκει να ασχολουνται οι γονεις κ να τους εξηγουν..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μου,καλα,εχω λιωσει στο γελιο με την προισταμενη σου!Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!Τι καλοοοοοοοο παραδειγμα δινει στο προσωπικο της!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!:tongue::tongue:

Μαυ μου,ωχ καμαρι μου,εισαι μακρυα!Τα κοριτσια σου ποιος θα τα προσεχει?

Ιωαννακι μου,η μουρμουρα πως ειναι?Πιο ηρεμη?Θα εχετε τον μπαμπα σας σημερα σπιτι?

Ηλιοβασιλεμα μου,:shock:,τι σκηνικα δημιουργουν αυτα τα παιδα?Πωπω,πραγματικα θελει πολυ προσοχη!Και συνεχεια να τα μιλας για αυτα τα θεματα!Ε,ρε τι μας περιμενει!

Εσυ πως εισαι?

Καλε,πηρα τηλεφωνο ξανα στη δουλεια για να μαθω εαν βγειτε το προγραμμα,παλι καλα!Η διευθυνουσα ξεχασε και με εβαλε ολο τον μηνα αδεια ΟΑΕΔ!!!Χαχαχαχαχα!!!!Να δω τι προγραμμα θα μου βαλει τωρα!Θα ξαναπαρω σε λιγο να μιλησω μαζι της!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μολις επικοινωνησα με τη δουλεια!Τελικα Δευτερα με εβαλε απογευμα!Δε ξερω εαν θα πρεπει να χαρω ή οχι.Λυπαμαι τα αλλα 2 ατομα,θα ζοριστουν,μεχρι να μπω ξανα στο κλιμα της δουλειας και στις απαιτησεις των αλλων ασθενων!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αγορομαμμυ μου,καλα,εχω λιωσει στο γελιο με την προισταμενη σου!Χαχαχαχαχα!!!!!!!!!Τι καλοοοοοοοο παραδειγμα δινει στο προσωπικο της!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!:tongue::tongue:

Μαυ μου,ωχ καμαρι μου,εισαι μακρυα!Τα κοριτσια σου ποιος θα τα προσεχει?

Ιωαννακι μου,η μουρμουρα πως ειναι?Πιο ηρεμη?Θα εχετε τον μπαμπα σας σημερα σπιτι?

Ηλιοβασιλεμα μου,:shock:,τι σκηνικα δημιουργουν αυτα τα παιδα?Πωπω,πραγματικα θελει πολυ προσοχη!Και συνεχεια να τα μιλας για αυτα τα θεματα!Ε,ρε τι μας περιμενει!

Εσυ πως εισαι?

Καλε,πηρα τηλεφωνο ξανα στη δουλεια για να μαθω εαν βγειτε το προγραμμα,παλι καλα!Η διευθυνουσα ξεχασε και με εβαλε ολο τον μηνα αδεια ΟΑΕΔ!!!Χαχαχαχαχα!!!!Να δω τι προγραμμα θα μου βαλει τωρα!Θα ξαναπαρω σε λιγο να μιλησω μαζι της!

Μαρακι απο ανωτερες παμε καλα, χαχαχα! πες στη δικια σου αμα ειναι μετ'αποδοχων η αδεια ευχαριστως να πας τον αλλο μηνα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μολις επικοινωνησα με τη δουλεια!Τελικα Δευτερα με εβαλε απογευμα!Δε ξερω εαν θα πρεπει να χαρω ή οχι.Λυπαμαι τα αλλα 2 ατομα,θα ζοριστουν,μεχρι να μπω ξανα στο κλιμα της δουλειας και στις απαιτησεις των αλλων ασθενων!

Μαρακι μου πιστευω οι συναδελφοι να εχουν κατανοηση... οταν πας απογευμα σημαινει 2 με 10 περιπου?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Δεν προλαβαίνω ούτε καν να σας διαβάσω - περνάμε άλμα κι είναι κολλημένη στο στήθος από το πρωί. Τουλάχιστον εκεί ηρεμεί και δεν κλαίει! Ντελίβερι θα φάμε :tongue:

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Φιλάκια!

p8P6p2.png

Καλησπέρα, κορίτσια! Δεν προλαβαίνω ούτε καν να σας διαβάσω - περνάμε άλμα κι είναι κολλημένη στο στήθος από το πρωί. Τουλάχιστον εκεί ηρεμεί και δεν κλαίει! Ντελίβερι θα φάμε :tongue:

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Φιλάκια!

Zωη μου,καλο κουραγιο!Κολλημενη επανω σου η μικρη?Δεν πειραζει και το ντελιβερι καλο ειναι!Χαχαχαχα!Να χα ενα μπεργκερ απο goodys!!!Γιαμιιιι!

Αγορομαμμυ μου,ναι,πιστευω να δειξουν κατανοηση τα παιδια!Χαχαχα,πραγματικα,εαν με πληρωνε κιολας,θα καθομουν αλλον ενα μηνα!Αν και να σου πω,τωρα εχω μπει στην ψυχολογια οτι πιανω δουλεια!Αν με εβαζε αδεια,θα με χαλουσε λιγο!

Το απογευματινο ωραριο ειναι 3.30-23.30!Εγω ομως θα φευγω μια ωρα νωριτερα!Μονο στη βραδινη βαρδια δεν ισχυει το μειωμενο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, απο το πρωι παιχνιδι, δουλειες και ευτραπελα...:rolleyes:

Αντε στο καλο πια ολα...:mad:

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ σε ευχαριστωωωωωω πολυ για το ενδιαφερον. Ναι καποια στιγμη θα πρεπει να βρω νταντα (σε περιπτωση που δουλευω εκτοσ σπιτιου), δεν με απασχολει το να ειναι σπουδαγμενη απλα να ειναι ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ και στη ψυχη και γενικα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ετσι η προισταμενη ε??? εδω καραβια χανονται, βαρκουλες αρμενιζουν...:tongue:

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ τα παιδακια μας θελουν προσοχη και ελεγχο για να μην συμβαινουν διαφορα και αν τυχον συμβουν να τα σταματαμε.

Τα υπολοιπα κοριτσακια καλα ειναι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Που εισαι Κοαλακι μου!Τι κανετε?Ελπιζω τα ευτραπελα να ειναι περαστικα και αγυριστα!

Παρακαλω καμαρι μου!Ξερω πως ειναι να βρισκεσαι σε αγνωστη πολη και να ''πρεπει'' να ψαξεις για τετοιοα θεματα!Και γω,τελειωνοντας το 9μηνο ο συζυγος σκεφτηκα να βρω κοπελα να την κραταει οποτε χρειαζεται,αλλα που και πως!

Κοιμαται η φουρτουνα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Που εισαι Κοαλακι μου!Τι κανετε?Ελπιζω τα ευτραπελα να ειναι περαστικα και αγυριστα!

Παρακαλω καμαρι μου!Ξερω πως ειναι να βρισκεσαι σε αγνωστη πολη και να ''πρεπει'' να ψαξεις για τετοιοα θεματα!Και γω,τελειωνοντας το 9μηνο ο συζυγος σκεφτηκα να βρω κοπελα να την κραταει οποτε χρειαζεται,αλλα που και πως!

Κοιμαται η φουρτουνα?

Βασικα λενε οτι καλο ειναι πριν τα 3 με νταντα και μετα τα 3 που αρχιζει η κοινωνικοποιηση προτιμοτερο ειναι ο παιδικος σταθμος. Βεβαια και οι 2 επιλογες εχουν και τα υπερ και τα κατα τους...αλλα βλεπωντας, ζυγιζωντας και κανωντας!!!

Ναι κοιμαται η φμ μου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...