Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσακια μου???

Εμεις καλα, μολις πριν λογο κοιμηθηκε η φμ και εγω βλεπω ελληνικη ταινια αγαπημενηηηηηηηηηηη στον αντ1.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ο γαμπρουλης μου??? το νινακι???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ευχαριστουμεεεεεεε για την ενημερωση. Να προσεχετε και εσεις!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ που χαθηκες μαρη??? κατω απο το παπλωμα εισαι ολη τηη ωρα??? :tongue: καλα κανεις τωρα, γιατι μετααααα ασταααααα...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ δεν μας απασχολει το οικονομικο, ευτυχως, απλα πρεπει να διαχειριστω μονη μου καποια πραγματα (δουλεια, παιδικο κλπ) και μετα να παρω και το μωρο.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι παρελειψα να γραψω δεν μας απασχολει "ουτε το τωρα" ηθελα να προσθεσω και αναφερομαι και εγω στις βενζινες, μπορει να ειναι πολλες αλλα δεν εχουνε αλλα εξοδα (πχ τσιγαρα) για να δυσκολευομαστε. Ειμαστε καλα, βεβαια θα εχουνε το ενοικιο και ολα τα υπολοιπα αλλα και παλι με τη δικη μου δουλεια εστω και απο το σπιτι γινονται τα πραγματα ευκολοτερα και υπαρχει μια επιπλεον οικονομικη ανεση που μπαινει στην ακρη.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειμαστε και εμεις!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? πως τα πατε???

Μωρε δεν με απασχολει τιποτα αλλο απο το να βρω αυτα που θελω σε μια νεα πολη, κατα τα αλλα απο τωρα μαζευω αποθηκευτικες τσαντες για τα μπαγαζια, που αυτη τη φορα θα ειναι πολυ περισσοτερα απο των διακοπων. :tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντομεταξύ στο θέμα αυτό με την Αγγελικούλα, σκεφτείτε οτι μιλάμε για παιδιά 4,5 ετών!! Μωρά στην ουσία έτσι;;;!!!! Όπως είπες Μαράκι μου, αυτά τα ερεθίσματα δε μπορεί, παρά να προέρχονται από το περιβάλλον του παιδιού!! Στη δική μου γενιά, αυτά τα θυμάμαι μετά την έκτη δημοτικού να γίνονται! Όχι στο προνήπιο!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από μας!!! Τα έχω διαβάσει όλα από το πρωί, αλλά σε δόσεις και δεν έχω συγκρατήσει τα πρωινά νεάκια! Πάντως σε γενικές γραμμές είμαστε όλες καλά!!

ΖΩΙΤΣΑ μου σε ευχαριστώ για το λίνκ της εκπομπής! Να δω πότε θα προλάβω να το δώ, μάλλον τα χαράματα.. Είναι η μόνη ώρα της ημέρας που ειμαι free..η μικρή σου καλά ε; Θηλασμός και όρθια;; Αυτά είναι!!πήρες για τα καλά το κολλαι!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ διαβαζα το περιστατικό με την Αγγελικούλα και το συμμαθητή. Έχοντας και γω κόρη μεγαλούτσικη, πιστεύω οτι θα ερχόμουν σε λίγο δύσκολη θέση να της εξηγήσω κ οπωσδήποτε θα το ανέφερα στη δασκάλα, όπως είπες να χει το νού της..

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, εγώ δε σε φοβάμαι καθόλου!! Ούτε για τη μετακόμιση ούτε για τίποτα!! Θυμάμαι που οργάνωνες περσυ τις πρωτες διακοπές της φμ. Είσαι απιαστη σε αυτά!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ χάρηκα που μάθαμε νέα σου! Υπομονή! Είδες τί κίνηση έχει χαράματα το καφέ μας!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ελπίζω να μην κόλλησες τίποτα! Δεν τπαρχει χειρότερο απο τη γαστρεντερίτιδα κ μετά θα πρεπει να προσέχεις κ για τη Δημητρούλα μας! Ωστε κάνει πολλά τσαλίμια το κορίτσι τη νύχτα ε;;

NGN πόσο τέλειο να έχεις παιδιά ρομπότ... Και να κοιμούνται νωρίς... Εμας η Βασιλική πηδαει αυτή τη στιγμή σε ένα καναπέ κ ο άντρας μου βολταρει τη μικρή που τετοια ώρα είναι ξάγρυπνη..

ΡΙΤΣΑΚΙ κοιμίσου κορίτσι μου! Το εχει ανάγκη ο οργανισμός τώρα! Τόσες διεργασίες γίνονται μέσα σου κ σου απορροφούν τόση ενέργεια!!

ΘΑΛΕΙΑ μεγειά τη σύνδεση!! Τι κάνει το αγοράκι σου;; Χάθηκες κιεσύ!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, εμείς ραντεβού κατά τις 4-5 το πρωί, τι να λέμε τώρα; Χαχαχαχα

ΙΩΑΝΝΑΚΙ διάβασα οτι είσαι καλύτερα ευτυχώς! Έκανε τον κύκλο του το κρύωμα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, κοιμήθηκε ο Μητσάρας; Ξεκουράστηκες κιεσύ το μεσημέρι, ευτυχώς!!

Ποια κούκλα ξεχνάω! Τα έγραψα γρήγορα για να μην ξεχάσω αυτά που διάβασα αλλά μπορεί να ξέχασα πολλά.. Συγχωρέστε με!

Η μικρή ξαναέκανε κακά σήμερα, λίγο τη βοήθησα, αλλά κ μόνη της! Νομίζω πάμε καλύτερα με αυτό το θέμα. Οι εξετάσεις μας θα ολοκληρωθούν αύριο, ήταν πολλες για τη Βασιλιή που κάναμε, αλλά αυριο το πρωί θα είναι όλες ετοιμες. Σε οτι αφορά τον αιματοκρίτη κ την αιμοσφαιρίνη, ήταν 31,4 κ 10,4 αντίστοιχα, που νομίζω είναι καλό για την ηλικία κ την προωρότητα της. Αλλά θα μου τα πει ο γιατρός αναλυτικά. Αυτά τα ολίγα...

:arrow:may μου γεια σου....χαιρομαι που ειστε καλα μαναρακι μου.

Αστα να πανε...τον υπνο τον εχω στο τσεπακι μου....Χααα!!Χααα!!

:arrow: Ιωαννακι μου περαστικα σου μαναρακι μου....Εννοειτε σε λιγακι θα παω για νανι...μαναρακι μου...σε λιγο καλεεεεε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι παρελειψα να γραψω δεν μας απασχολει "ουτε το τωρα" ηθεκα να προσθεσω και αναφερομαι και εγω στις βενζινες, μπορει να ειναι πολλες αλλα δεν εχουνε αλλα εξοδα (πχ τσιγαρα) για να δυσκολευομαστε. Ειμαστε καλα, βεβαια θα εχουνε το ενοικιο και ολα τα υπολοιπα αλλα και παλι με τη δικη μου δουλεια εστω και απο το σπιτι γινονται τα πραγματα ευκολοτερα και υπαρχει μια επιπλεον οικονομικη ανεση που μπαινει στην ακρη.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα ειμαστε και εμεις!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? πως τα πατε???

Μωρε δεν με απασχολει τιποτα αλλο απο το να βρω αυτα που θελω σε μια νεα πολη, κατα τα αλλα απο τωρα μαζευω αποθηκευτικες τσαντες για τα μπαγαζια, που αυτη τη φορα θα ειναι πολυ περισσοτερα απο των διακοπων. :tongue::tongue:

Σου είπα ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ!!! Εσύ πεταλώβεις τον ψύλλο που λένε, χαχαχαχα!!!!!

Θα είναι μια νεα αρχή, αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται αμέσως... Άντε μην το συζητάμε απο τώρα, έχουμε 9 μήνες ακόμα! Θα έχουν γεννήσει η Ρίτσα, η Αγορομάμμυ μας, μπορεί και το Ηλιοβασίλεμα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου καλησπερα!! Καλε συνειδητοποιησα οτι αν δεν κανω λαθος ειχε γενεθλια το κοριτσακι σου Το Σαββατο κ δεν ευχηθηκα!!!!! να ειναι χιλιοχρονη η Βασιλικουλα σου, να τη χαιροαστε την κοριτσαρα σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Και εγω για μερα κανω ψαρι, αν περισσεψει το τρωω εγω, δεν το δινω δευτερη μερα, αλλα κρεατοσουπα δινω και δευτερη μερα.

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ αν δεν καθησει φαση απο το σπιτι δουλεια, ναι θα βγω εκτος να ψαξω, αν και ο συζυγος μου ειπε κατσε να ξεκουραστεις και μετα καποια στιγμη αν θες ψαχνεις... Θα δουμε!!! Τη φμ αν βρω δουλεια εκτος σπιτιου, θα την προσεχει νταντα (αυτο και αν θελει ψαξιμο και προσοχη!!!).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου may μου!!!Οnline ολη την ωρα με την μπεμπουλα ετσι?Ωωωωω,εκανε και μονη της κακα,μπραβο!Να ηρεμησει τουλαχιστον το κοριτσακι σου μωρε καμαρι μου!Να κοιμασαι και συ οσο μπορεις κοπελα μου!Θα μου πεις ειναι εφικτο?

Ριτσα μου γλυκια,καλα ειμαστε και μεις!Η Δημητρουλα μου ξεσαλωνει!Σημερα για πρωτη φορα σκαρφαλωσε σε ενα μπαουλο που εχω στο παιδικο και βαζω μεσα τα παιχνιδια της!Ζιζανιο εχει γινει!

Ηλιοβασιλεμα μου,παρελειψα να σχολιασω το θεμα με την κορουλα σου και τον συμμαθητη της,καλα που το θυμησε η Μαυ μας.Καλα εκανες και μιλησες στην Αγγελικη,αλλα και στη δασκαλα,η οποια πρεπει να παρει τα μετρα της μιλωντας με τους γονεις του παιδιου!Σκεψου τι ερεθισματα θα παιρνει απο το σπιτι!Παντως ευχομαι να μην ξανασυμβει!Ειχα και γω συμμαθητη στο δημοτικο που μας ''χουφτωνε'' συνεχεια,κατι που μου ειχε δημιουργησει κομπλεξ για αρκετο καιρο.Οποτε ας τελειωνει ολο αυτο γρηγορα.

Βρε το ζιζανιο σου....να την χαιρεσαι Μαρακι μου....αχ!! ξεκινησε τις σκανδαλιες ε;;...η Δημητρουλα σου...το μαναρακι μου!!

Καληνυχτα Μαρακι μου ...καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε.... Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσια!

Νιωθω κουρασμενη....ημουν στη γυρα αρκετες ωρες και δεν εχω αντοχες.

Στο νηπιαγωγειο μου ανεφερε 2 περιστατικα υποπτα με διαφορα ενος μηνα...Και στα δυο συμμετειχε η ιδια συμμαθητρια !!! Οποτε σημερα το ανεφερα στη δασκαλα και αυτη μου ειπε οτι τους εχει κανει μαθημα να μην αγγιζει κανεις τα γεννητικα οργανα του αλλου ή να μην μιλανε με ξενους κλπ και σημερα τους ξαναμιλησε αλλα η αλλη η μικρη τα αρνηθηκε.

Βεβαια εγω ξερω τον χαρακτηρα της κορης μου και σε συνδυασμο με το οτι ειναι ψιλοπροβληματικη η οικογενεια της αλλης κοπελας, εχω ακομη την ανησυχια μου. Θα συνεχισω να το εχω στο νου μου διχως ομως να το μεγαλοποιω!

Διαβασα και τα νεα σας. δεν θυμαμαι τί ηθελα να σας σχολιασω!!!:rolleyes:

κοριτσια εξαφανιζομαι παω να ξαπλωσω ειμαι πολυ χαλια!!!!!!!

μ επιασε ξαφνικα μια εντονη ταση για εμετο,ζαλαδα κ ριγη!!!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ καληνυχτα, καλη ξεκουαραση και περαστικα!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ξερεις πως θα το χειριστεις. Το κοριτσακι σου το εδωσες ΑΡΧΕΣ, οποτε δεν θα δυσκολευετεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...