Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαυ μουυυυ!!!

Τώρα ξυπνήσαμε από τις 12 παρα και τρώμε τα σίδερα.Μας ταΐζει ο μπαμπάς!!

Καλέ εγώ που του δίνω τις μπιογκαια μου είπε η φαρμακοποιός να τις βάζω ψυγείο!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ μουυυυ!!!

Τώρα ξυπνήσαμε από τις 12 παρα και τρώμε τα σίδερα.Μας ταΐζει ο μπαμπάς!!

Καλέ εγώ που του δίνω τις μπιογκαια μου είπε η φαρμακοποιός να τις βάζω ψυγείο!!

Καλε το κινηση ειναι αυτη τετοια ωρα;;;

Το ματιαξαμε το παιδι κ ξυπνησε!χαχα

Μαυ ζηλευω! Κ εγω ονειρευομαι να πιωκανενα τζιν μολις κοψω το θηλασμο. Εχω να πιω απο περσυ την πρωτοχρονια!

yola πως ειστε; Σε σκεφτομουν τις τελευταιες μερες.. Μεχρι κ ο αντρας μουρωτησε αν ειναι καλα το μωρακι σου! Ευχομαι να πανε ολα τελεια!

Παω να κλεισω ματι γιατι θα ξαναξυπνησει.... Οσο για γλυκο ωρις γελα.. Χαλβας σιμιγδάενιος! Εφτιαξα κ τον τσακισα! Καλημερααααα

κοριτσακια μου καλημερα!! τι κινησουλα εχουμε?? μπραβο!! Ειδατε εχθες πρωταγωνιστες?? πολυ ομορφα!!! ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ η μια κοπελα που μιλησε ειναι εκεινη που ειχε γραψει την ιστορια της για το vbac που ειχες αναρτησει στο φορουμ! το καταλαβα γιατι ειπε ακριβως την ιστορια της οπως την εγραψε!! Παντως μετα τη χθεσινη εκπομπη θα γινει σφαγη στο φορουμ στην ενοτητα καισαρικη ή φυσιολογικος... οσες εχετε διαβασει το θεμα εκει θα καταλαβετε!!

Yola μου ποσο κριμα που ταλαιπωρειστε ακομα! Η μεγαλη σου πως τα παει με το σχολειο? Ο αντρουλης σου βρηκε καμια δουλιτσα? καλη δυναμη...

May μου καλα εκανες και βγηκες βολτιτσα! ελπιζω να μη σου βγει ξινο και να ηρεμησετε!!

Μποτσακομανουλαααααααα!!! νωρις νωρς σημερα ε?? Πρωινος τυπος ο Χρηστακος μας?? τουλαχιστον δεν πονατε τοσο πια οσο στην αρχη ή τα ιδια?

Stefaniana μου καλημερουδια σε εσενα και στο γιοκα σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!παλι απ τις 6.30 στο ποδι!!!!!!!!!!

εφαγε επαιξε κ την πηρε ξανα ο υπνος στο ρηλαξ!!!!!!!!!!!

εγω λιγο καλυτερα ειμαι!!!!!!!!σημερα μοναχες μας εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ η κορουλα σου ειναι πολυ γλυκο παιδι!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αχου τον καημενο παλι!!!!!α καλα απο κουτσομπολιο κ η δικια μο ειναι πολυ περιεργη ουτε να βηξουμε δεν μπορουμε!!!!! εμενα παντως εκει που ειχα πει οτι ηρεμησε το μωρο απ τους κολικους την επιασε γκρινια για λιγες μερες επειδη ειχαν πριστει τα ουλα της!!!!τα οποια την ξαναπιασαν προσφατα κ ελπιζω να βγει συντομα κανα δοντι να ηρεμησει γιατι δεν μπορω να την βλεπω να κλαιει!!!!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ τι κανει ο μικρουλης?

ΓΙΟΛΑ αντε το τελευταιο σας να ειναι!!!!!!!να ηρεμησει ο καημενος!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ τι γλυκος ο ΜΗΤΣΟΣ σου?

ΚΟΑΛΑΚΙ ασε αυτες οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!!!!!κ μενα τα χερια μου χαλια!!!ασε που γεμιζουν κ νερο τα δαχτυλα καμια φορα κ πριζονται!!!!!!!!!τι κανει η φμ?

ΜΑΥ τα τσουξαμε?μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!

NGN μας εχεις κολλασει μ αυτα τα γλυκα!!!!!!ολα ειναι υπεροχα!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κανεις?η μικρη?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πως ειναι η μαμα σου?

ΡΙΤΣΑΚΙ?ΖΩΗ?ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΖΗΤΩ!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κινηση ειναι αυτη μεταμεσονυχτια;;;;;;;;;;;

Κουραγιο φρεσκομανουλες ολες!!!!!!!!!!!!!

Μαυ μου πηγες για ποτο;;;;;;;;;;;;;;;; Μπραβο!!! εστω και αν σε ζαλισε λιγακι...

Γιολα μου υπομονη ...θα τελειωσουν οι εξετασεις και θα ηρεμησετε εντελως!!!

Τα λαδοκουλουρα επιτρεπονται;

Μποτσακι ο γιοκας σου ειναι ξυπνιο παιδι, αμ πως!!!! Να μην το παιδεψει η νυφη!!!!

Αγορομαμυ και εγω την ειδα την εκπομπη....και εγω ετσι καταλαβα, οτι ηταν αυτη η κοπελα που διαβασα χθες την ιστορια της.

Πολλα ειπωθηκαν....και σιγουρα το φορουμ θα πιασει φωτια σημερα!

Ιωαννακι εισαι καλυτερα; μοναχουλες σημερα;

Μαρακι Αθηναια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις πηγαμε σχολειο κανονικα...με εχει φαει στο παραπονο και στη κλαψα να της παρω κουνελι :shock::shock::shock:. Μετα το σχολασμα λεει να παμε στο μαγαζι με τα ζωακια!!!! Πώς να το παιξω παλι κινεζα;;;;:cool:

Εν τωμεταξυ χθες μου ειπε παλι για το ιδιο παιδακι που μου ειχε πει πριν κανα μηνα...οτι τοτε ηθελε να της σηκωσει τη φουστα για να δει το βρακακι της...Τωρα μου ειπε οτι χθες ηθελε να την γαργαλαει και της ακουμπησε τα βυζακια και η κορη μου δεν ηθελε και μου ειπε οτι δεν ειναι σωστο...

Της τα ειπα αυτα τα δυο σκηνικα στη δασκαλα να κανει την ερευνα της...Ισως και η δικια μου να ειναι αυστηρη...γιατι το μαθημα να μην σε πειραζουν στο βρακακι και στα βυζακια κανεις περα της μαμας κ του μπαμπας και του γιατρου, της το εχουμε κανει!!! Θα δουμε τί πορισμα θα βγει!

Καλημερούδια κορίτσιααααααααααα!!!!!!!

Τι κάνετε?????????? Εγώ ξύπνησα το πρωί, τάισα την μικρή και έκανα ένα μπανάκι πριν σηκώσω τον μικρό (μέχρι και μπάνιο με πρόγραμμα πρέπει να κάνουμε). Τώρα πίνω καφεδάκι και μετά θα κάνω φακές να φτιάξω (αν μ'αφήσει ο άντρας μου και δεν τις φτιάξει αυτός. Κάτι παθαίνει όταν βλέπει άλλον να μαγειρεύει. Εκεί να μπερδεύεται. Μόνο γλυκά δεν πολυφτιάχνει ευτυχώς).

Χθες ξαναέφτιαξα το γλυκό που σας έλεγα γιατί ο άντρας μου είχε φτιάξει γκανάς για τους λουκουμάδες και όχι μερέντα οπότε για να μην την πετάξουμε έφτιαξα και το υπόλοιπο. Πρωί πρωί τσάκισα και ένα κομμάτι. Πωπω τραγική έχω καταντήσει!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τι κίνηση ήταν αυτή το βράδυ καλέ?????? Πωπω σας έχουν τσακίσει τα μωράκια σας εε??????? Και μένα ξύπνησε στις 3 έφαγε και κοιμήθηκε κατευθείαν.Κουτούλαγε. Αλλά μου είχε κοιμηθεί από τις 9.

ΜΑΥ μου το ευχαριστήθηκες χθες??????? Και μένα μου έχει λείψει ένα ποτάκι αλλά όσο θηλάζω γιοκ.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πιστεύω οτι είναι τα τελευταία πονάκια του μικρού. Υπομονή μωρέ. Όσο για την καμπύλη ο γυναικολόγος μου μου είχε πει να πάω σε κάνα μήνα-δίμηνο και θα μου γράψει να κάνω. Άλλοι λένε οτι όσο θηλάζεις δεν πέφτει το ζάχαρο και πρέπει να κάνω καμπύλη μόλις σταματήσω. Άκρη δεν βγάζεις. Είμαι σίγουρη πάντως οτι θα μου βγει στα ύψη αλλά ελπίζω μόλις σταματήσω τον θηλασμό να πέσει.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πρόσεχε με τις δουλειές. Μου φαίνεται οτι ξεχνάς οτι είσαι έγκυος.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πλησιάζουν οι μέρες εεεεεεεε??????

ΥΟΛΑ μου εύχομαι να είναι το τελευταίο που περνάτε. Πολύ ψυχοφθόρο αλλά πάρε δύναμη από το μωράκι σου.

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ γιατί δεν τρώτε σοκολάτα. Έχετε αλλεργία ή κολικούς?????? Εγώ την έχω τσακίσει αλλά αντί να έχει υπερδιέγερση μου κοιμάται όλη μέρα. Που να μην έτρωγα????? χαχαχα

ΚΟΑΛΑΚΙ κάθε φορά που θα πλένεις τα χέρια σου βάζε κρέμα και θα ηρεμήσεις. Εγώ από το δημοτικό βάζω κάθε φορά αναγκαστικά γιατί όταν τα πλύνω και στεγνώσουν μετά ανατριχιάζω και δεν μπορώ να πιάσω ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ αν δεν βάλω!!!!:shock::shock::shock::shock: ΚΟΥΦΟ ΕΕΕΕΕ?????? Ένας γιατρός μου είχε πει οτι το παθαίνω επειδή είμαι εφταμηνίτικη και δεν έχουν δημιουργηθεί όλα τα στρώματα δέρματος. Φανταστείτε λοιπόν πόσες φορές την μέρα βάζω!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μόνη σήμερα εεεεεεε???????? Είναι δύσκολο αλλά τι να κάνουμε???? Εγώ το έχω συνηθίσει.

ΖΟΙ το μωράκι σου καλά??????

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικά στην μανούλα σου!!!!!!

Ποια ξεχνάωωωωωωωω???????

Από τις 9 προσπαθώ να το στείλω και κολλάει!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ηλιοβασιλεμα στειλε τον αντρα σου να περιποιηθει το νεαρο που παρενοχλει τη μικρη σας!!! χαχαχχα!! πιστευω να βγαλει ακρη η δασκαλα! οσο για το κουνελακι προσπαθησε να κανεις την κινεζα παλι.. και τωρα που ειπες "κινεζα" εχθες εμαθε ο μικρος να κανει τον κινεζο, επειδη του λεω συχνα "βρε εκανες τη ζημια κ τωρα κανεις τον κινεζο" και του εδειξα να κανει τα ματακια του σχιστα με τα δαχτυλακια του και γελαμε πολυ!!! του λεω για κανε τον κινεζο και βαζει τα δαχτυλα και τεντωνει τα ματακια κ γελαει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Ngn!!!! τι κανετε?? τα ζουζουνακια σου καλα ε? κι εμενα ο αντρας μου ανακατευεται πολυ στην κουζινα τα Σαββατοκυριακα, ειδικα αμα φτιαχνουμε κανενα γλυκο!! για δωσε μου καμια ιδεα, επειδη γιορταζει ο αντρας μου την επομενη εβδομ και ειμαι ψιλοασχετη απο γλυκα, θελω να του φτιαξω ατομικα γλυκακια, απλα και νοστιμα, για να τα παει και στη δουλεια. Σκεφτομουν βραχακια που τα τρωνει ολοι και ειναι και πανευκολα. Εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις??? κατα προτιμηση να μη χρειαζεται αμεσως ψυγειο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Για να δούμε, αυτή τη φορά θα προλάβω να γράψω ολοκληρωμένο ένα μήνυμα; Μόλις κοιμήθηκε η μικρή, το σπίτι είναι μαζεμένο και καθαρό, οπότε ελπίζω!

Κατ'αρχάς εμείς είμαστε αρκετά ανήσυχες αυτές τις μέρες, ίσως άλμα, τι να πω. Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και με παρακολουθεί με το βλέμα όπου πηγαίνω κι αν χαθώ από το οπτικό της πεδίο σε λίγη ώρα πατάει τσιρίδα! Οπότε περιστρέφω κι εγώ το ρηλάξ ή την καλαθούνα συνέχεια, χαχα! Την άλλη βδομάδα έχουμε και γυναικολόγο και παιδίατρο για εμβόλιο και δε θέλω (το εμβόλιο)! Πφφφφ! Εγώ θέλω να πάω βόλτα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Με τέτοιο καιρό όμως πουυυυ! Αφού χαίρομαι που θα βγούμε για να πάμε στο γιατρό μου (μαζί με τη μικρή, εννοείται, γιατί που να μείνει χωρίς βυζί τόσες ώρες :tongue:). Πάντως το έχω πάρει το κολάι και τη θηλάζω παντού με το σλινγκ. Μόνο περπατώντας δεν το έχω καταφέρει ακόμα :rolleyes::tongue:

Αγορομάμυ, πρόσεχέ τον το γαμπρό μας βρε! Ο Μητσάκος εντάξει μετά το εμβόλιο; Πολύ τις σκέφτομαι αυτές τις παρενέργειες..

Ηλιοβασίλεμα, πώς είσαι σήμερα; Άντε, 6 και σήμερα! :D Καλά κάνατε και τα είπατε αυτά στην Αγγελικούλα, είναι πολύ σημαντικά. Δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό αυτό στο σχολείο, εννοείται, παιδάκια είναι, αλλά η δασκάλα μπορεί να το αντιμετωπίσει, κυρίως επειδή ενοχλείται η μικρή σου. Και μπράβο που έρχεται και σου τα λέει κιόλας! Άλλα παιδάκια ντρέπονται!

Μάυ, τα έτσουξες καλέ; Καλά έκανες! Να ξεσκάσεις και λιγάκι! Κι εμένα η μικρή μου ζορίζεται, αλλά ευτυχώς τα κάνει κάθε μέρα. Γενικότερα χαλαρώνει στο στήθος (μαγικό το βυζί!). Η παιδίατρος μας όμως είπε όταν βλέπουμε όμως τα πολλά ζόρια (ένα βράδυ ζοριζότανε το δόλιο επί ένα πεντάωρο) να της βάζουμε υπόθετο γλυκερίνης. Πήραμε κι εμείς να έχουμε και τις προάλλες χρειάστηκε. Μέσα σε δυο λεπτάκια τα είχε κάνει το καημένο και κοιμήθηκε. Μήπως να το ρωτήσεις; Όχι για καθημερινή χρήση, βέβαια, αλλά για τα μεγάλα ζόρια..

Μποτσάκι, πάλι μωρέ ο Χρηστάκος; Μακάρι να ξεμπερδέψετε με αυτή την ιστορία άμεσα.. Κι εμένα, μη δει υπολογιστή ή τηλεόραση - κολλάει!! Εντάξει με το σλινγκ τελικά;

Χριστινάκι, κι εγώ τρώω απ'όλα τα σίγμα και τα ΑΒΓ κι όλη την αλφαβήτα γενικότερα :tongue: Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι να αποφύγεις - άλλοι λένε όσπρια, άλλοι όλα τα πράσινα, στο τέλος τίποτα δε θα τρώμε!! Εγώ ακολουθώ το "τρώω απ'όλα και κόβω ό,τι δω ότι την πειράζει". Μέχρι στιγμής το μόνο που την πείραξε ήταν το χαμομήλι (!!!!). Είναι καλύτερα η μανούλα σου σήμερα;

Στεφανιάνα, welcome back! Εμένα κοιμάται συνήθως 12-5 στην κούνια της και μετά την πέρνω στο κρεβάτι και τη θηλάζω ξαπλωμένη. Κοιμάται και ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι το πρωί, αλλά παράλληλα κοιμάμαι κι εγώ, οπότε αν εξαιρέσουμε το ότι πιάνομαι, είμαι γενικά ξεκούραστη για να τρέξω μέσα στη μέρα :tongue:

Γιόλα, λόγω αιμορραγίας μήπως είναι χαμηλά; Άντε να τελειώνετε βρε κοπέλα μου, πολλή ταλαιπωρία.. Η μικρούλα πώς τα πάει με τον μπέμπη;

Κοαλάκι, τι κάνει η φμ; Τον πήρατε τελικά τον σκύλο; Εγώ στα χέρια βάζω σπαθόλαδο όταν σκάνε πολύ και κάνει θαύματα! Το ίδιο και στην μικρή αν καμιά φορά κοκκινίσει από την πάνα και φεύγει αμέσως!

Μαράκι, από Δευτέρα δουλειά; Αν είσαι πρωινή ποιος θα κρατάει τη μικρή μέχρι να πάρει ο άντρας σου το εννιάμηνο; Τελείωσες με τη γενική;

NGN, τι γλυκά είναι καλέ αυτά;;;; Εγώ προσπαθώ να μην τρώω γιατί αντί να χάνω κιλά με το θηλασμό, παίρνω και σε λίγο θα γίνω τεράστια :shock: Τη μικρή την ξυπνάς για να την ταΐσεις ή όποτε ξυπνήσει;

Ιωάννα, περαστικά! Χυμούς και τσαγάκια!

Πατουσίτσα, αν θέλεις να αυξήσεις το γάλα που βγάζεις μπορείς να πάρεις τριγωνέλλα ή μαγιά μπύρας. Καλά είναι το Δεσποινάκι;

Το Ριτσάκι χάθηκε ή μου φαίνεται;

....έκθεση έγραψα!

p8P6p2.png

Ζωη ή θα γραψεις ολοκληρο κατεβατο ή μια γραμμουλα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Μπραβο το κοριτσι σου που σε αφησε ηρεμη!!!

ngn κοιταξε εδω!!!! Ειναι πολυ απλη...και ας τα αναλυει στο σαιτ πολυ!!!

http://syntageskardias.blogspot.gr/2012/06/ferrero-rocher.html

Καλημέρα! Για να δούμε, αυτή τη φορά θα προλάβω να γράψω ολοκληρωμένο ένα μήνυμα; Μόλις κοιμήθηκε η μικρή, το σπίτι είναι μαζεμένο και καθαρό, οπότε ελπίζω!

Κατ'αρχάς εμείς είμαστε αρκετά ανήσυχες αυτές τις μέρες, ίσως άλμα, τι να πω. Εν τω μεταξύ έχει αρχίσει και με παρακολουθεί με το βλέμα όπου πηγαίνω κι αν χαθώ από το οπτικό της πεδίο σε λίγη ώρα πατάει τσιρίδα! Οπότε περιστρέφω κι εγώ το ρηλάξ ή την καλαθούνα συνέχεια, χαχα! Την άλλη βδομάδα έχουμε και γυναικολόγο και παιδίατρο για εμβόλιο και δε θέλω (το εμβόλιο)! Πφφφφ! Εγώ θέλω να πάω βόλτα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! Με τέτοιο καιρό όμως πουυυυ! Αφού χαίρομαι που θα βγούμε για να πάμε στο γιατρό μου (μαζί με τη μικρή, εννοείται, γιατί που να μείνει χωρίς βυζί τόσες ώρες :tongue:). Πάντως το έχω πάρει το κολάι και τη θηλάζω παντού με το σλινγκ. Μόνο περπατώντας δεν το έχω καταφέρει ακόμα :rolleyes::tongue:

Αγορομάμυ, πρόσεχέ τον το γαμπρό μας βρε! Ο Μητσάκος εντάξει μετά το εμβόλιο; Πολύ τις σκέφτομαι αυτές τις παρενέργειες..

Ηλιοβασίλεμα, πώς είσαι σήμερα; Άντε, 6 και σήμερα! :D Καλά κάνατε και τα είπατε αυτά στην Αγγελικούλα, είναι πολύ σημαντικά. Δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό αυτό στο σχολείο, εννοείται, παιδάκια είναι, αλλά η δασκάλα μπορεί να το αντιμετωπίσει, κυρίως επειδή ενοχλείται η μικρή σου. Και μπράβο που έρχεται και σου τα λέει κιόλας! Άλλα παιδάκια ντρέπονται!

Μάυ, τα έτσουξες καλέ; Καλά έκανες! Να ξεσκάσεις και λιγάκι! Κι εμένα η μικρή μου ζορίζεται, αλλά ευτυχώς τα κάνει κάθε μέρα. Γενικότερα χαλαρώνει στο στήθος (μαγικό το βυζί!). Η παιδίατρος μας όμως είπε όταν βλέπουμε όμως τα πολλά ζόρια (ένα βράδυ ζοριζότανε το δόλιο επί ένα πεντάωρο) να της βάζουμε υπόθετο γλυκερίνης. Πήραμε κι εμείς να έχουμε και τις προάλλες χρειάστηκε. Μέσα σε δυο λεπτάκια τα είχε κάνει το καημένο και κοιμήθηκε. Μήπως να το ρωτήσεις; Όχι για καθημερινή χρήση, βέβαια, αλλά για τα μεγάλα ζόρια..

Μποτσάκι, πάλι μωρέ ο Χρηστάκος; Μακάρι να ξεμπερδέψετε με αυτή την ιστορία άμεσα.. Κι εμένα, μη δει υπολογιστή ή τηλεόραση - κολλάει!! Εντάξει με το σλινγκ τελικά;

Χριστινάκι, κι εγώ τρώω απ'όλα τα σίγμα και τα ΑΒΓ κι όλη την αλφαβήτα γενικότερα :tongue: Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το τι να αποφύγεις - άλλοι λένε όσπρια, άλλοι όλα τα πράσινα, στο τέλος τίποτα δε θα τρώμε!! Εγώ ακολουθώ το "τρώω απ'όλα και κόβω ό,τι δω ότι την πειράζει". Μέχρι στιγμής το μόνο που την πείραξε ήταν το χαμομήλι (!!!!). Είναι καλύτερα η μανούλα σου σήμερα;

Στεφανιάνα, welcome back! Εμένα κοιμάται συνήθως 12-5 στην κούνια της και μετά την πέρνω στο κρεβάτι και τη θηλάζω ξαπλωμένη. Κοιμάται και ξυπνάει αρκετές φορές μέχρι το πρωί, αλλά παράλληλα κοιμάμαι κι εγώ, οπότε αν εξαιρέσουμε το ότι πιάνομαι, είμαι γενικά ξεκούραστη για να τρέξω μέσα στη μέρα :tongue:

Γιόλα, λόγω αιμορραγίας μήπως είναι χαμηλά; Άντε να τελειώνετε βρε κοπέλα μου, πολλή ταλαιπωρία.. Η μικρούλα πώς τα πάει με τον μπέμπη;

Κοαλάκι, τι κάνει η φμ; Τον πήρατε τελικά τον σκύλο; Εγώ στα χέρια βάζω σπαθόλαδο όταν σκάνε πολύ και κάνει θαύματα! Το ίδιο και στην μικρή αν καμιά φορά κοκκινίσει από την πάνα και φεύγει αμέσως!

Μαράκι, από Δευτέρα δουλειά; Αν είσαι πρωινή ποιος θα κρατάει τη μικρή μέχρι να πάρει ο άντρας σου το εννιάμηνο; Τελείωσες με τη γενική;

NGN, τι γλυκά είναι καλέ αυτά;;;; Εγώ προσπαθώ να μην τρώω γιατί αντί να χάνω κιλά με το θηλασμό, παίρνω και σε λίγο θα γίνω τεράστια :shock: Τη μικρή την ξυπνάς για να την ταΐσεις ή όποτε ξυπνήσει;

Ιωάννα, περαστικά! Χυμούς και τσαγάκια!

Πατουσίτσα, αν θέλεις να αυξήσεις το γάλα που βγάζεις μπορείς να πάρεις τριγωνέλλα ή μαγιά μπύρας. Καλά είναι το Δεσποινάκι;

Το Ριτσάκι χάθηκε ή μου φαίνεται;

....έκθεση έγραψα!

Καλημέρα ΖΩΗΤΣΑ!!!!!!!! Και εγώ παίρνω κιλά αντί να χάνω. Έχω πάρει ήδη 4!!!!!!!:shock::shock::shock::shock: Αλλά ευτυχώς είχα περιθώριο και δεν με ένοιαζε. Ήμουν 50 και τώρα είμαι 54. Πρέπει όμως να κάνω λίγο κράτη γιατί δεν πάει άλλο. Σκέφτομαι και πολύ σοβαρά μπας και μόλις ξεκινήσει η μικρή στερεές να πάω γυμναστήριο γιατί αλλιώς δεν βγαίνω στην παραλία φέτος!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Την ξυπνάω την μικρή κάποιες φορές γύρω στις 12 το βράδυ γιατί μου κοιμάται από τις 8 συνήθως. Η παιδίατρος βέβαια μου λέει να μην την ξυπνάω αλλά εγώ το κάνω. Τον γιο μου δεν τον ξύπνησα ποτέ αλλά ήταν μπαμπάτσικο παιδί. Εσύ την ξυπνάς????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...