Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανετε??? ναι και τι καταλαβα??? κανω-κανω και εχω ενα σπιτι ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ σαν βομβαρδισμενο τοπιο, τι να πουν αλλες μανουλες με περισσοτερα παιδακια???!!!

Α ναι ασε και εγω στεναχωριεμαι, πραγματικα αυτοι οο ανθρωποι θελουν ΣΤΗΡΙΓΜΑ και οχι αστεια!!! Τι θα απογινουν??? πως θα ξανασταθουν στα ποδια τους??? με τι κουραγιο, πιστη, αντοχες, χρηματα??? το πιο τραγικο απο ολα ειναι πως θα τους παρουν οτι εχουν και δεν εχουν, κατεδαφιζωντας το βιος τους και την ιδια τους την ζωη!!!!!!!!!

ναι συμπεθερα, εβγαζαν ανθρωπους να κλαινε στην καμερα (πραγμα που θεωρω απαραδεκτο απο τους δημοσιογραφους να εκμεταλλευονται τα δακρυα του κοσμου, θα μπορουσαν να δειξουν τα υπολοιπα που εγιναν και τους πιο ψυχραιμους κατοικους). Ο Θεος να βαλει το χερι του και να τους δωσει δυναμη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγορομαμυ...αυτο ειναι το ειρωνικο και ενοχλητικο, που βαζουν τους δημοσιογραφους και κανουν τετοιες ερωτησεις τραγικες και διαλυουν ακομη περισσοτερο τους στεναχωρημενους και απελπισμενους ανθρωπους...

Το ξερω για τα γαντια...Κοαλακι...δεν βολευουν. Αλλα επειδη τα χερια σου ταλαιπωρουνται πολυ, ισως να τα φορας εστω για λιγες δουλειες!!! Γιατι σιγουρα μετα θα στα κλεψει η φουρτουνα!!!!

Συμπεθερα προσπαθησε να κανεις δουλειες με τα χειρουργικα γαντια αν δε σε βολευουν τα αλλα! εγω χρησιμοποιω μονο για το μπανιο! μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα μονο τα χειρουργικα αλλα επειδη ειναι ακριβουτσικα το γυρισα στα αλλα τα "πλαστικα" ας τα πω???!! καλουτσικα κι αυτα αλλα τα χειρουργια εφαρμοζουν τελειως και δεν εμποδιζουν καθολου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εχω χειρουργικα απλα πρεπει να αφησω το δερμα να "κλεισει" και μετα να βαλω γαντια.

ναι εννοειται πρωτα να κλεισει διαφορετικα αυτο το υλικο θα σε κανει χειροτερα επειδη ιδρωνει το χερι!!! Βαλε αλοιφουλες να επανελθουν γρηγορα!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι με επιασαν και εμενα κατι πονακια και θα παω να ξαπλωσω!!! Ξεσηκωθηκα λιγο παραπανω με τον μικρο το απογευμα που ημασταν μονοι μας και παιξαμε κυνηγητο και κρυφτο με πιο εντονους ρυθμους, το παρακανα σημερα πρωτη φορα. Δεν κοιμηθηκα και το μεσημερι... Παω να ξαπλωσω μη μου βγουν ξυνα τα παιχνιδια!!! Φιλακια φιλεναδιτσες μου, καλο βραδυ!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ναι εννοειται πρωτα να κλεισει διαφορετικα αυτο το υλικο θα σε κανει χειροτερα επειδη ιδρωνει το χερι!!! Βαλε αλοιφουλες να επανελθουν γρηγορα!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι με επιασαν και εμενα κατι πονακια και θα παω να ξαπλωσω!!! Ξεσηκωθηκα λιγο παραπανω με τον μικρο το απογευμα που ημασταν μονοι μας και παιξαμε κυνηγητο και κρυφτο με πιο εντονους ρυθμους, το παρακανα σημερα πρωτη φορα. Δεν κοιμηθηκα και το μεσημερι... Παω να ξαπλωσω μη μου βγουν ξυνα τα παιχνιδια!!! Φιλακια φιλεναδιτσες μου, καλο βραδυ!!!

Καληνυχτα, καλη ξεκουραση!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλη ξεκουραση Αγορομαμυ!!! Καλη ξεκουραση!

Τον ειδατε στις ειδησεις εναν ναυαγο που ηταν 14 μηνες εξαφανισμενος;

αυτο διαβαζα τωρα...

Ναι εγω το ειδα εχθες στις ειδησεις!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια πηγα για ενα ΠΟΤΟ με τις αδερφες μου, ηπια τρια ποτηροα κρασι κ τωρα τα βλέπω κωλυόμενα............. Δε μπορώ να σχολιασω τιποτα αν κντα διαβασα όλα........... Ποπό χάλια νιώθω μιλάμε..... Αλλά το καταευχαριστήθηκα..,,,,ζαλίζομαι λίγο....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Μαy πως σου φανηκε ο εξω κοσμος?

Κοριτσια ειδατε τους πρωταγωνιστες με τις καισαρικες;

Το κλαμα πηγε κορομηλο.Εξεφρασαν οσα σκεφτομουν και ενοιωσα.

Στεφανιανα ολες ειμαστε στο ιδιο λουκι των πρωτων μηνων με την αυπνια.

Χριστονα περαστικα στην μαμα σου.

Κοαλακι επισης περαστικα.Αγορομαμυ προσεχε κοριτσακι μου μην το παρακανεις.

Ιωαννα περαστικουλια και σε σενα.

Καναμε εξετασεις αιματος και ο αιματοκριτης και η αιμοσφαιρινη του ειναι χαμηλα:27,5 και 9,3.Μεθαυριο παμε για το σπινθηρογραφημα.Η μικρη μου θα πρεπει να μην τον πλησιασει λογω ραδιενεργειας για μια μερα.Ας ειναι το τελευταιο Θεε μου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Φιλεναδιτσες μου καλές ηρθα κι εγωωωω!!!!Λίγο το άργησα αλλά τα καταφερα!!!Τι κάνετε καλεεεεεεε????Εμείς κορίτσια τελικά δεν ησυχασαμε και τοσο.Απο χθες είχαμε πινάκια πάλι και κάναμε κι ένα ξύπνημα στις 4 με κλάματα!!!Ταιστηκαμε και τεζαραμε μέχρι τις 10.Μαλλον βιαστηκα να χαρώ!!!Φοβάμαι να πω ότι ηρέμησαμε!!!Ελεος πια!!Καλα δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες τις μέρες αλλά δεν έχου σταματήσει κιόλας δυστυχώς!!!Κατά τα αλλά τρώμε γελάμε κάνουμε άγιου και βγάζουμε και περίεργες κραυγες!!!Γελάμε οταν βλέπουμε τον Μικυ Μάους κι εξακολουθούμε να κάνουμε κακά στο κουνιστο ρηλαξ!!!Επίσης μη δει τηλεόραση κατευθείαν επανω τα ματια να παρακολουθεί!!!Γενικά κορίτσια το παιδί μου είναι πολύ περίεργος τύπος,το κφαλι πάει πέρα δώθε και τα παρακολουθεί όλα!!!Καήκαμε!!!Εν τω μεταξυ κάθε φορα που του πιάνω το χεράκι να του φορέσω τα μανικακια οταν τον ντυνω μου το τραβάει με δυναμη και σηκώνει το κεφάλι σαν να θελει να σηκωθεί!!!!Καηκαμεεεεεεεε!!!!

ΜΑΥ μουυυυ!!!Μαρηηηη τα ετσουξες???Να μου ζήσεις!!!Ποσο μου έχει λείψει να το κανω αυτό!!!

Έκανες παρα πολύ καλα!!!Το γιορτασες και που έκανε κακά το κοριτσάκι μας?Μάρη θα κανουνε κακά και θα κάνουμε πάρτυ οι δόλιες!!!

Ηλιοβασίλεμα μου μην ανησυχείς κι μολις έρθει το σπορακι σου δεν θα λένε οι καρακαηδονες για γλυκά!!!Θυμάσαι κι εγώ η δόλια τι τραβούσα??Και είχα και το κοαλακι να τρώει πλατσακια!!!χαχαχαχαχαχα!!!!

Κοαλακι μου τι κάνετε μαρηηηηη!!!Άντε με το καλό να έρθει ο αντρουλης σου για το 9μηνο να τον απολαύσετε και να ξεκουραστείς και λιγακι.Εχω κι εγώ θέμα με τα χέρια και βάζω κρέμα και γάντια οταν κοιμάμαι.Οταν το θυμάμαι δηλαδή!!Ειδικά τώρα με τις αποστειρωσεις κρύο ζεστό έχουν παραγίνει χαλια!!!

Αγορομαμυ μουυυυ!!!Τι τρυφερή στιγμη αυτή με τον Μητσακο να σου φιλάει την κοιλίτσα σου!!!

Στεφανιανα μου εγώ έχω εξασφαλίσει ένα 7ωρο και πολλές φορές και παραπάνω στον ύπνο.Δεν θηλαζω όμως κι από την αρχή μολις τον έκανα μπάνιο τον ταιζα και κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα για ύπνο και δεν τον ξύπνησα ποτέ την νύχτα.Μονο αν ξυπνήσει μόνος του τον ταΐζω.Συμφωνα με την παιδίατρο πάντα!!!

Χρηστινακι μου υπομονή για την μανούλα σου σύντομα θα την εχεις κοντά σου!!!Λογικό να πονάει αλλά θα περάσει ματάκια μου!!Όσο για τον παιδίατρο καλό είναι να εχεις κάποιον που θα σε κάνει να νιωθεις καλα!!Εμένα η δική μου οπότε και να την πάρω το σηκώνει τησ στέλνω μηνυμα μου απαντάει αμέσως κι οταν το παιδί είχε τους κολικους και φοβήθηκα την πήρα να έρθει πριν την ημερομηνία που ήταν για να μας επισκεφθεί και ήρθε και μου είπε ότι είναι αμαρτία να πληρώνω χωρίς λόγο!!Είναι νεα κοπέλα κι έχει πάρει πολύ κόσμο εδω στην περιοχή.Εχουμε πολύ καλό γιατρό εδω και έμπειρο αλλά είναι απότομος και η κάθε νεα μανούλα έχει τρομερό άγχος δεν μπορεί να ψοβαται να πάρει και τον γιατρό τηλεφωνο.Εγω δεν το μπορώ αυτό με τίποτα.Υπαρχει περίπτωση να τον βρίσω κιόλας οπότε άστο!!!

Μαρακι μου τι κάνετε?Τι ωραία πλυ βγήκατε!!Εγώ έχω πήξει τώρα γιατί με αυτόν τον καιρο δεν τον βγάζω τον καημένο και μου την έχει βαρέσει!!!

Ιωαννακι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!Υπομονή και θα την φιλήσεις την μπουμπουκα σου!!!

Ζωητσα μου τι κάνετε?Η μπεμπουλα??

Ngn μου μας τρελανες με τα γλυκά μαρη!!χαχαχαχαχα!!!Εγώ που δεν ήθελα ούτε να τα δω και μετά την στέρηση τους άλλαξα τα φωτα!!!Αλλά το ευχαριστήθηκα!!Τώρα ΤΕΛΟΣ!!!

Να σου πω εμείς τωρα πρέπει να ξανακάνουμε καμπύλη???

Συμπεθερααααααα!!!!Μαρηηηηη τι κάνει το ομορφοΔεσποινιω μας???

1sh1p2.png

Μαy πως σου φανηκε ο εξω κοσμος?

Κοριτσια ειδατε τους πρωταγωνιστες με τις καισαρικες;

Το κλαμα πηγε κορομηλο.Εξεφρασαν οσα σκεφτομουν και ενοιωσα.

Στεφανιανα ολες ειμαστε στο ιδιο λουκι των πρωτων μηνων με την αυπνια.

Χριστονα περαστικα στην μαμα σου.

Κοαλακι επισης περαστικα.Αγορομαμυ προσεχε κοριτσακι μου μην το παρακανεις.

Ιωαννα περαστικουλια και σε σενα.

Καναμε εξετασεις αιματος και ο αιματοκριτης και η αιμοσφαιρινη του ειναι χαμηλα:27,5 και 9,3.Μεθαυριο παμε για το σπινθηρογραφημα.Η μικρη μου θα πρεπει να μην τον πλησιασει λογω ραδιενεργειας για μια μερα.Ας ειναι το τελευταιο Θεε μου.

Γιολα μου τι κάνετε?Τώρα σε είδα γιατί έγραφα το μηνυμα!!!Υπομονή κοριτσάκι μου και θα είναι το τελευταίο!!!Όλα θα πανε καλα!!Καλα αποτελεσματα να έχετε!!Αν βρεις χρόνο μπες να μας ενημερώσεις!!!Είδα τον μπομπηρα σου στο πόρτ μπεμπε που τκν είχε η κόρη σου!!!Κούκλος είναι!!!Αλλά και η κόρη σου αστέρι!!!Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου!!!

1sh1p2.png

Γιολα μου τι κάνετε?Τώρα σε είδα γιατί έγραφα το μηνυμα!!!Υπομονή κοριτσάκι μου και θα είναι το τελευταίο!!!Όλα θα πανε καλα!!Καλα αποτελεσματα να έχετε!!Αν βρεις χρόνο μπες να μας ενημερώσεις!!!Είδα τον μπομπηρα σου στο πόρτ μπεμπε που τκν είχε η κόρη σου!!!Κούκλος είναι!!!Αλλά και η κόρη σου αστέρι!!!Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου!!!

Ευχαριστω Μποτσακι μου.Μπραβο το καμαρακι σου.Φοβερο τυπακι.Τα μωρα πλεον ροχωρανε με απιστευτους ρυθμους.

Οπως βλεπεις ακομα αυπνη ειμαι.Αποψε δεν εχει κλεισει ματι.Τον βαζω συνεχεια στηθος μπας καο ηρεμησει.Μας τελειωσαν οι biogaia οι σταγονες.Λετε να εχει σχεση;Ειμαι ρακος μετα απο μια φουλ μερα πλυντηρια, μαγειρεμα,ψησιμο κεικ διαβασμα μικρης.

Καλε κοριτσια πειτε και κανενα γλυκο χωρις γαλα για εμας με την αλλεργια.Μου τρεχουν τα σαλια με τις συνταγες σας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Και γω ξυπνια είμαι και ξυνό παει να μου βγει το ποτό...,έχω πονοκέφαλο τώρα, το μωρό ψιλοκλαιει,μετά το παίρνει ο ύπνος και γιαυτό δεν κάνω γάλα, μάλλον εχει αέρια ΄η πονάκια...μή ρωτήσετε, την εχω πάρει αγκαλιά και κάθομαι στον καναπέ..

ΓΙΟΛΑ μου!!!!!!! Άντε να συνέλθει ο μικρός σου!!!! Να το κάνετε το σκινθηρογράφημα ναι!! Η αιμοσφαιρίνη πεσμένη λίγο είναι, πράγματι, τι σχέση μπορεί να έχει με το θέμα των νεφρων; Μάλλον τυχαίο δεν ειναι;; Γιόλα μου ρωταω κ σενα, τις biogaia τις βάζεις ψυγειο; Εγώ ξεχναω να τις δωσω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου!! Ο Χρηστάρας ξεκίνησε πάλι τα όργανα;; Βρε τον άτιμο, πάνω που χαρήκαμε.. Όπως και να χει, από τα τελευταια είναι δεν παίζει!

Στο θέμα του παιδιατρου, συμφωνώ απόλυτα!! Όσο για τον γιό σου, έτοιμος για την πρόταση στο Δεσποινιώ είναι μου φαινεται, αχαχσχαχαχα

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικά στη μανούλα σου!!!

Ήθελα και γω να δω πρωταγωνιστες σήμερα, αλλα δεν.... Θα το δω μάλλον σε κανα ίντερνετ ε;; Αποχωρώ πάλι..,

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...