Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Τα παιδια τί κανουν τωρα; η μπεμπα κοιμαται; ο Γ. παιζει;

Εμενα μολις κατεβηκε κατω στην μητερα μου...ο αντρας μου κοιμαται και εγω μολις εφτιαξα ενα καφε!

Καναμε και την εργασια μας το μεσημερι...τους εδωσε μια φιγουρα σε καθε παιδακι και να κανουν ενα παραμυθακι και να μας το λενε και να γραφουμε εμεις στο σπιτι. Ειχε η κορη μου φιγουρα τον κ. Αγγουρη!!!

Και εκανε μια ιστορια οτι παει ο κ. Αγγουρης στον χορο και ερωτευεται μια πεταλουδα και παντρευονται...και καθονται σε ενα παγκακι στο ηλιοβασιλεμα με το σκυλακι τους!!!! και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!

Μου εξιστορησε με πολλες λεπτομερειες αυτο το παραμυθι που εβγαζε απο το μυαλο της, ζωγραφισε η ιδια τις μεταξυ τους σελιδες και εγινε το βιβλιαρακι μας!!!

Πωπω πόσο γλυκιά είναι η κορούλα σου????? Είναι άλλο πράγμα τα κοριτσάκια πάντως!!!!!! Εμένα κοιμάται η μικρή και ο Γ. παίζει!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλιοβασίλεμα πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες... Πλέον θα μάθεις σύντομα και θα χαρούμε όλες μαζί :-) :-)

Αγορομάμμυ σωστά τα λες... εγώ ανησύχησα με τους μύκητες γιατί μπορεί να κολλήσει και το στήθος και να δυσκολέψει ο θηλασμός!!! Άλλα από ότι κατάλαβα που το είπε για να έχω το νου μου... και όχι ότι υπάρχει πρόβλημα!!!

kPAZp2.png

Ηλιοβασίλεμα, τη φοράω στο σλινγκ συχνά για να ηρεμήσει ή να κάνω "ασφαλείς" δουλειές (όχι σίδερο, μαγείρεμα κλπ). Απλά δε θέλω να κάθομαι στον υπολογιστή με το παιδί, λόγω ακτινοβολίας.

Τι τέλεια η Αγγελικούλα σου! Τόσο διαφορετικά τα παιδάκια από τα βρεφάκια! Άντε, πλησιάζει η άλλη εβδομάδα!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακιααααα!!! Καλησπερα! Οσο προλαβαινω σας διαβαζω!

ηλιοβασιλεμα καλα αποτελεσματα να εχεις.

αγορομαμι συγχαρητηρια! Μια τελεια εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

χριστινα περαστικα για τη μαμα σου. Γιατι δεν τρως σοκολατα; Εγω απο την αρχη τρωω παρα πολλη σοκολατααααα!

ζωη πως τα πατε;

μποτσακι ηρεμησε ο μικρουλης; Αντε να μην ταλαιπωρειται το παληκαρακι!

ngn ποσο κοιμαται η μικρη σου; Ο δικος μου γιατι κοιμαται ελαχιστα τη μερα κ το βραδυ ξυπναει για να φεει; Πως καταφερνετε να μην ξυπνανε;

Κοαλακι τι κανει το κοριτσακι σου;;;

Εμεις ειμαστε καλα! Μεγαλωνει ο μπεμπης.. Τρωει πολυ αλλα εχει τεντωσει τη μαμα αφου ξυπναει πολλες φορες το βραδυ κ θελει να φαει...

δεν εχετε ακούσει που λένε όχι τα σιγμα στον θηλασμό??? σκόρδο... σπανάκι... σοκολάτα... δεν βοηθούν με τους κολικους...

και επίσης η σοκολατα κρατάει το μωρο σε υπερδιέγερση!!! και εμενα κοιμαται λίγο ουτωσ η αλλιως

kPAZp2.png

δεν εχετε ακούσει που λένε όχι τα σιγμα στον θηλασμό??? σκόρδο... σπανάκι... σοκολάτα... δεν βοηθούν με τους κολικους...

και επίσης η σοκολατα κρατάει το μωρο σε υπερδιέγερση!!! και εμενα κοιμαται λίγο ουτωσ η αλλιως

Εχω ακουσει το ΑΒΓ. Αναψυκτικα βοδινο κρεας γαλα. Πρασινα δεν τρωω αλε δεν ειχαμε κολικους. Κατι αλλο δεν μου ειπε ο γιατρος. Παντως οταν πλακωνομαι στα γλυκα κοιμαται περισσοτερο. Εχω καμια βδομαδα να φαω σοκολατα αλλα παλι δεν κοινλμαται πολυ!

Καλησπερα!!!!

Στεφανιανα μου τι κανεις ; ο μπεμπακος σας;

Ειχαμε καιρο να σε ακουσουμε!!! Να μπαινεις να μας γραφεις οποτε προλαβαινεις!!!

Πηγαμε επισκεψη με την κορη μου στην κουμπαρα μου που εχει και αυτη κορη συνομηλικες και ενα γιο 3χρν και επαιξαν....Τωρα γυρισαμε και σε λιγακι θα κοιμηθει το παιδι...

Καθε ηλικια εχει τα δικα της!!! και σιγουρα ειναι και στο παιδι!! Εμενα η δικια μου τις αρεσουν τα καλλιτεχνικα και οι ερωτες!!!;););)

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε???

Εμεις καλααα, η φμ κοιμηθηκε και εγω καθομαι επιτελους, τα χερια μου δεν τα νιωθω, εχουν ανοιξειιιιιιιιιιι παλι. :twisted:

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ ΜΟΥ τι κανετε κοριτσι μου??? πως τα πατε??? υπομονη με το ξενυχτι!!! Το κοριτσακι μου καλα ειναι, ευχαριστω!!!

Τα αλλα τσουπρακια τι κανουν???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Stefaniana καλησπερα!! πολυ χαιρομαι που ειδαμε νεα σου!! υπομονη με τα νυχτερινα, εχετε λιγο ακομα δρομο με τον μικρουλη!!

Κοριτσια ουτε εγω ετρωγα σοκολατα στον θηλασμο, σπανια!!! Και γενικα αυτα τα "σιγμα" που ειπε η Χριστινα τα αρχισα επιφυλακτικα μετα τον τριτο μηνα! Να πω την αμαρτια μου, πιο πολυ μου ειχε λειψει το σκορδο, λατρευω το τζατζικι η μουλαρα!!!!!! χαχαχαχα!!! Μια φορα εφαγα παραπανω σοκολατα, καριοκες μαλιστα, και το μωρο γεμισε εξανθηματα και φεραμε την παιδιατρο! Ειχε κανει λιγη αλεργια, ή απο την πολυ σοκολατα ή απο τα καρυδια που ειχαν τα γλυκα..

Συμπεθερα μου κατσε να ξεκουραστεις! Πως τα καταφερνεις μονη σου ολα μαζι Παναγια μου, χαρα στο κουραγιο σου!!!

Ηλιοβασιλεμα κοιμηθηκε η νεραϊδουλα σου?? εσυ πως εισαι?

Κοριτσια ειδα ειδησεις και με επιασαν τα κλαματα οταν ειδα πως προσπαθουν να επιβιωσουν στην Κεφαλονια... πολυ στενοχωρηθηκα, μακαρι να βοηθησει το κρατος να συνελθουν αυτοι οι ανθρωποι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ κριμα πολυ...αυτο που ζουν οι ανθρωποι στο νησι ειναι τρομερο...Τραγωδια....

Το βλεπαμε το μεσημερι και η μικρη μου ειχε κολλησει και εβλεπε ...ακομη και για τα σκυλακια ρωτουσε, πού ειναι και πού κοιμούνται.

Εγω ημουν πολυ καλα το πρωι αλλα τωρα το απογευμα ειχα δυνατες σουβλιες και τωρα ειμαι λιγο κουρασμενη.

Κοαλακι παλι τα χερια σου ανοιξαν; γαντια δεν φορας καθολου; δεν σε βολευουν;

Stefaniana καλησπερα!! πολυ χαιρομαι που ειδαμε νεα σου!! υπομονη με τα νυχτερινα, εχετε λιγο ακομα δρομο με τον μικρουλη!!

Κοριτσια ουτε εγω ετρωγα σοκολατα στον θηλασμο, σπανια!!! Και γενικα αυτα τα "σιγμα" που ειπε η Χριστινα τα αρχισα επιφυλακτικα μετα τον τριτο μηνα! Να πω την αμαρτια μου, πιο πολυ μου ειχε λειψει το σκορδο, λατρευω το τζατζικι η μουλαρα!!!!!! χαχαχαχα!!! Μια φορα εφαγα παραπανω σοκολατα, καριοκες μαλιστα, και το μωρο γεμισε εξανθηματα και φεραμε την παιδιατρο! Ειχε κανει λιγη αλεργια, ή απο την πολυ σοκολατα ή απο τα καρυδια που ειχαν τα γλυκα..

Συμπεθερα μου κατσε να ξεκουραστεις! Πως τα καταφερνεις μονη σου ολα μαζι Παναγια μου, χαρα στο κουραγιο σου!!!

Ηλιοβασιλεμα κοιμηθηκε η νεραϊδουλα σου?? εσυ πως εισαι?

Κοριτσια ειδα ειδησεις και με επιασαν τα κλαματα οταν ειδα πως προσπαθουν να επιβιωσουν στην Κεφαλονια... πολυ στενοχωρηθηκα, μακαρι να βοηθησει το κρατος να συνελθουν αυτοι οι ανθρωποι!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥ τι κανετε??? ναι και τι καταλαβα??? κανω-κανω και εχω ενα σπιτι ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ σαν βομβαρδισμενο τοπιο, τι να πουν αλλες μανουλες με περισσοτερα παιδακια???!!!

Α ναι ασε και εγω στεναχωριεμαι, πραγματικα αυτοι οο ανθρωποι θελουν ΣΤΗΡΙΓΜΑ και οχι αστεια!!! Τι θα απογινουν??? πως θα ξανασταθουν στα ποδια τους??? με τι κουραγιο, πιστη, αντοχες, χρηματα??? το πιο τραγικο απο ολα ειναι πως θα τους παρουν οτι εχουν και δεν εχουν, κατεδαφιζωντας το βιος τους και την ιδια τους την ζωη!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ελα Ηλιοβασιλεμα μου, μολις διαβασα στο φορουμ ενα link που ειχες απο μια μανουλα που εκανε vbac και εννοειται οτι παλι εκλαιγα,τι πρωτοτυπο!! μη δω για γεννητουρια! να δω μετα που θελω να δω τους Πρωταγωνιστες αν θα κλαψουριζω παλι!! Η μικρουλα απορουσε με τους σεισμους ε? ειναι λιγο δυσκολο να εξηγησεις στα παιδακια ποσο καταστροφικα μπορουν να γινουν τα φυσικα φαινομενα...

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ κριμα πολυ...αυτο που ζουν οι ανθρωποι στο νησι ειναι τρομερο...Τραγωδια....

Το βλεπαμε το μεσημερι και η μικρη μου ειχε κολλησει και εβλεπε ...ακομη και για τα σκυλακια ρωτουσε, πού ειναι και πού κοιμούνται.

Εγω ημουν πολυ καλα το πρωι αλλα τωρα το απογευμα ειχα δυνατες σουβλιες και τωρα ειμαι λιγο κουρασμενη.

Κοαλακι παλι τα χερια σου ανοιξαν; γαντια δεν φορας καθολου; δεν σε βολευουν;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ξεκουρασουυυυυυυ οσο μπορεις!!!!

Ναι παλι ανοιξαν :( γενικα πλενω πολυ συχνα τα χερια μου λογω δουλειων και υγειηνης και τα εχω κανει χααααααλια!!!!!!!!! Δεν με βολευουν τα γαντια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...