Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ναι ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δινω στη φμ χωρις κανενα δισταγμο αλλα με περιορισμο στη ποσοτητα, ειδικα τους γιγαντες, κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλμα!!!

ωραια θα τα τσακισουμε!! χαχαχα ναι δε θα του δωσω μεγαλη ποσοτητα, θα φαει και ψωμακι κ τυρακι κ μια χαρα!! κοιμηθηκε η νυφουλα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις φαγαμε σημερα κριθαρακι. Η φμ κοιμαται ...ηδη!!!

Απανταω ετεροχρονισμενα γιατι τωρα καθησα να διαβασα νεακια σας!!!

NGN ΜΟΥ αλλη μια φορα θα ξαναφυγει ο μπαμπας μας και μετα ΤΕΕΕΕΕΕΕΛΟΣ για 9 μηνες!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ καλα ειναι η φμ, ευχαριστω!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι καλα που πηγατε σε αλλο μπεμπακι!!! Η φμ σημερα ασχολιοταν με τη μαμα της, οπου πηγαινα απο πισω η ουρα μου :tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου,ομορφα ηταν!Και γω γυριζω στο σπιτι αλλος ανθρωπος,ποσο μαλλον το παιδι.Εμεις θα φαμε παστιτσιο απο την Κυριακη.Κριμα ηταν να το πεταξω!Εσεις?Να σε ρωτησω κατι,τα λεφτα σας τα δινουν κανονικα ή εχετε καθυστερηση;

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο δε μας πληρωνουν στην ωρα, τουλαχιστον 2 μηνες μετα ξεκινουν οι πληρωμες και γενικα ποτε δεν ειναι στην ωρα τους... περυσι ειχαμε ξεκινησει μεσα Σεπτεμβρη και πληρωθηκαμε τελη Νοεμβρη.. η συμβαση εληξε Φλεβαρη και μας εξοφλησαν Οκτωβρη!!!! τι ωραιο το παστιτσιο, καλα κανεις και δεν πετας, και το παστιτσιο ειναι κατι που δε μπορεις να φτιαξεις σε μικρη ποσοτητα αναγκαστικα..

Συμπεθερα μου κι εσεις πολυ ωραιο φαγακι!!! εμεις κοτοπουλακι με ρυζακι!!

Σας αφηνω κοριτσακια γιατι σχολαω!! φιλακια κ καλο μεσημερι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι βορινο δε μας πληρωνουν στην ωρα, τουλαχιστον 2 μηνες μετα ξεκινουν οι πληρωμες και γενικα ποτε δεν ειναι στην ωρα τους... περυσι ειχαμε ξεκινησει μεσα Σεπτεμβρη και πληρωθηκαμε τελη Νοεμβρη.. η συμβαση εληξε Φλεβαρη και μας εξοφλησαν Οκτωβρη!!!! τι ωραιο το παστιτσιο, καλα κανεις και δεν πετας, και το παστιτσιο ειναι κατι που δε μπορεις να φτιαξεις σε μικρη ποσοτητα αναγκαστικα..

Συμπεθερα μου κι εσεις πολυ ωραιο φαγακι!!! εμεις κοτοπουλακι με ρυζακι!!

Σας αφηνω κοριτσακια γιατι σχολαω!! φιλακια κ καλο μεσημερι!

Καλη ορεξη και καλη ξεκουραση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαρισρω ολες για τι ενδιαφερον ειμαι καλυτερα σημερα αλλα το μπουκωμα υπαρχει!!!!!!!!!αχ θελω τοσο πολυ να φιλησω την μικρη,κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια!!!!!

α δω στα τζαμπο οταν κατεβω αλεξ/πολη αν εχει.εκανα μια αποπειρα κ της εδωσα μηλο σημερα αλλα ξινιζε τα μουτρα της κ αναγουλιαζε!!!!!!!!!μαλλον θα με παιδεψει!!!!!!!!

για το γλυκο βοηθηστε την ασχετη γιατι μου φαινεται τελειο κ λεω να το δοκιμασω θα φτιαξω το μορφατ την σαντιγι με το γαλα κ μετα θα το χτυπησω με το ζαχαρουχο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωάννα περαστικά σου!

Αγορομάμμυ απαράδεκτη η παιδίατρος... σιγά που δεν ήξερε ότι δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο μαζί!!! Τι να πω! Καλά και εγώ ξενέρωσα λίγο με τον καινούριο παιδίατρο... Το Σάββατο που ήρθε μου είπε ότι η μικρή έχει μυκητες στο στόμα... και τόσο εγώ όσο και ο άνδρας μου του είπαμε ότι δεν έχουμε δει άσπρα. Μας είπε μάλιστα ότι πολλά μωρά που θηλάζουν εμφανίζουν λόγω ότι δεν ξεπλένουν το στόμα τους από το γάλα.. Μόλις έφυγε συνειδητοποίησα ότι δεν μας έδωσε κάτι για τους μύκητες και τον πήρα τηλέφωνο εχθές... και τι μου λέει... σου είπα να το παρακολουθείς μήπως δεις άσπρα και να με πάρεις τηλέφωνο... τώρα δεν χρειάζεται να πάρει κάτι... αν εμφανίσει κάτι θα της δώσω dactarin gel... και μου το έκλεισε άρων άρων! Άντε βγάλε άκρη δηλαδή αν το παίδι έχει κάτι ή με ανησύχησε χωρίς λόγο.

Μαράκι γιαμι το παστίτσιο :-) :-)

kPAZp2.png

Ιωάννα περαστικά σου!

Αγορομάμμυ απαράδεκτη η παιδίατρος... σιγά που δεν ήξερε ότι δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο μαζί!!! Τι να πω! Καλά και εγώ ξενέρωσα λίγο με τον καινούριο παιδίατρο... Το Σάββατο που ήρθε μου είπε ότι η μικρή έχει μυκητες στο στόμα... και τόσο εγώ όσο και ο άνδρας μου του είπαμε ότι δεν έχουμε δει άσπρα. Μας είπε μάλιστα ότι πολλά μωρά που θηλάζουν εμφανίζουν λόγω ότι δεν ξεπλένουν το στόμα τους από το γάλα.. Μόλις έφυγε συνειδητοποίησα ότι δεν μας έδωσε κάτι για τους μύκητες και τον πήρα τηλέφωνο εχθές... και τι μου λέει... σου είπα να το παρακολουθείς μήπως δεις άσπρα και να με πάρεις τηλέφωνο... τώρα δεν χρειάζεται να πάρει κάτι... αν εμφανίσει κάτι θα της δώσω dactarin gel... και μου το έκλεισε άρων άρων! Άντε βγάλε άκρη δηλαδή αν το παίδι έχει κάτι ή με ανησύχησε χωρίς λόγο.

Μαράκι γιαμι το παστίτσιο :-) :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ αφου σου εκλεισε το τηλ αρων-αρων κλειστου και εσυ την πορτα, αμαν πια με τον καθε κομπλεξικο που αντι να βοηθουν (μιας που αυτο τον ορκο εδωσαν) κανουν οτι τους κατεβει!!!

Περαστικα στη μαμα σου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα! Σημερα δεν κοιμηθηκα για μεσημερι, γρρρρ! εκατσα να κανω το μαγειρεμα που κοιμαται ο μικρος γιατι μετα θα λειπει ο αντρας μου στη δουλεια και θα με παιδεψει ο μικρος αμα με δει να ανακατευομαι με τα κατσαρολικα!!

Χριστινακι μου πολυ βλακεια αυτο που εκανε ο παιδιατρος, εμας μας ειχε πει η παιδιατρος οταν ηταν νεογεννητο οτι τα μωρακια που θηλαζουν κανουν στοματιτιδες πολυ ηπιου βαθμου και δεν ειναι ανησυχητικο απλα να ξεπλενουμε το στηθος μας με αγνο ελαιολαδο και με νερακι, οχι σαπουνια και κρεμες. Η αληθεια ειναι εγω εβαζα τους πρωτους μηνες και μια αλοιφη την purelan της medela που μου ειχε προτεινει η μαια και πραγματικα βοηθουσε παρα πολυ το στηθος μου και το στοματακι του μωρου εμενε καθαρο. Και ο γυναικολογος μου ειχε πει οτι η αλοιφη αυτη ηταν πολυ καλη γιατι ενυδατωνει και τα χειλακια του μωρου. Βεβαια οι μυκητες ειναι αλλο πραγμα αλλα δε το εχω ξανακουσει για τα μωρακια! Πιο λογικο ακουω τη στοματιτιδα που ειναι πιο ηπιο! Νομιζω δηλαδη...

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα κοριτσάκια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!

Τα παιδάκια μου με άφησαν και κοιμήθηκα λιγάκι. Έκανα και κάτι δουλίτσες για να μην τις έχω μετά και τώρα είμαι άνετη.

ΜΑΡΑΚΙ μέσα στην γέμιση μπαίνουν τα maltesers, καλά έκανες!!!!!!!! Και με παντεσπάνι πιστεύω οτι θα είναι μια χαρά και μάλιστα να βάλεις 2 στρώσεις κρέμα και από πάνω την γκανάς!!!!!!! Ώρε μάνα μου τι μας έχει κάνει αυτό το γλυκόοοοοοοο!!!!!!!! Την επόμενη φορά θα σας πω συνταγή για σουφλέ σοκολάτας ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου χτυπάς στο μιξερ τη MORFAT (τσίγκινο κουτάκι) μαζί με το ζαχαρούχο γάλα (γάλα κανονικό δεν βάζεις καθόλου) και μετά προσθέτεις τα σπασμένα digestive και τα σπασμένα maltesers. Είναι πανεύκολο!!!!!!

Όσο για το στρωματάκι και εγώ από τα jumbo είχα πάρει και πραγματικά μου βγήκε πάρα πολύ καλό. Και τώρα που θα βάλει την μικρή στο πάρκο από κει θα πάω να την πάρω.

Πωπω τώρα ο άντρας μου φτιάχνει λουκουμάδες με σοκολάτα από πάνω!!!!!!!! Ωρε μάνα μου χαμός θα γίνει!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

NGN καλα κανεις και το ευχαριστιεσαι με τοση στερηση που ειχες!!!!!!!!!

Αλλα κακομοιρα μου αν και οταν μεινω εγκυος , και μπω στην διατροφη, μην ξαναμιλησετε για γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τα λετε μυστικα, να μην τα διαβαζω, ενταξει;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

NGN καλα κανεις και το ευχαριστιεσαι με τοση στερηση που ειχες!!!!!!!!!

Αλλα κακομοιρα μου αν και οταν μεινω εγκυος , και μπω στην διατροφη, μην ξαναμιλησετε για γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να τα λετε μυστικα, να μην τα διαβαζω, ενταξει;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φυσικά κοριτσάκι μου!!!!!!! Άσε τα πέρασα και τα ξέρω!!!!!!!! Μώκο μόλις με το καλό μείνεις έγκυος.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα το μεσημέρι σε είδα στον ύπνο μου. Είδα οτι με πήγες σπίτι σου (ήταν πολύ κοντά στο δικό μου) και οτι ήταν ροζ απ'έξω και μπροστά στην θάλασσα. Τι ήταν πάλι και αυτό?????? Λες να είσαι όντως έγκυος και να έχεις και κοριτσάκι???????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Φυσικά κοριτσάκι μου!!!!!!! Άσε τα πέρασα και τα ξέρω!!!!!!!! Μώκο μόλις με το καλό μείνεις έγκυος.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα το μεσημέρι σε είδα στον ύπνο μου. Είδα οτι με πήγες σπίτι σου (ήταν πολύ κοντά στο δικό μου) και οτι ήταν ροζ απ'έξω και μπροστά στην θάλασσα. Τι ήταν πάλι και αυτό?????? Λες να είσαι όντως έγκυος και να έχεις και κοριτσάκι???????

Πολυ θα μου αρεσε το όνειρό σου!!! :lol:

Τα παιδια τί κανουν τωρα; η μπεμπα κοιμαται; ο Γ. παιζει;

Εμενα μολις κατεβηκε κατω στην μητερα μου...ο αντρας μου κοιμαται και εγω μολις εφτιαξα ενα καφε!

Καναμε και την εργασια μας το μεσημερι...τους εδωσε μια φιγουρα σε καθε παιδακι και να κανουν ενα παραμυθακι και να μας το λενε και να γραφουμε εμεις στο σπιτι. Ειχε η κορη μου φιγουρα τον κ. Αγγουρη!!!

Και εκανε μια ιστορια οτι παει ο κ. Αγγουρης στον χορο και ερωτευεται μια πεταλουδα και παντρευονται...και καθονται σε ενα παγκακι στο ηλιοβασιλεμα με το σκυλακι τους!!!! και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!

Μου εξιστορησε με πολλες λεπτομερειες αυτο το παραμυθι που εβγαζε απο το μυαλο της, ζωγραφισε η ιδια τις μεταξυ τους σελιδες και εγινε το βιβλιαρακι μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...