Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!

Αγορρομαμμυ μου πως εισαι??????/οι αντρες σου???????/

κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!η φουρτουνα μας καλααααααααα?????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελειωσα το σιδερωμα...Ευτυχως χθες επλυνα οσα ειχα απλυτα παρολο τον δυνατο πολυ αερα με ελαχιστο ηλιο γιατι απο χθες βραδυ επιασε βροχη και σημερα ειναι συννεφιασμενος ο καιρος.

Πρεπει να παω την στολη της μικρης σε μοδιστρα για κοντεμα και πρεπει πρωτα να της παρω τα μετρα...εχουμε να παμε το σαββατο σε παρτυ γενεθλιων μασκε!

Κοαλακι εχει και το τζαμπο στρωμα για παρκο; ακομη καλυτερα Ιωαννα!!!

Εγω δεν ειχα παρει, να πω την αληθεια...γιατι και λιγο καθοταν μεσα στο παρκο και της ειχα διπλη στρωμενη κουβερτα και απο πανω σεντονι να ενισχυσω τον πατο (ηταν χειμωνας.)

Πατουσιτσα καλα εισαι;;;;;;;;;;; η μπεμπουλα;;;

Ζωη τι κανει το μικρουλι σου; Την βαζεις στο σλινγκ οταν ειναι ξυπνια; ή την αφηνεις και σε ρηλαξ;

Ngn πώς ειστε σημερα; Αυτο ελεγα και εγω χθες στη Μαρια, για το γλυκο σου! Οτι μπορει να στεκεται σαν γεμιση τουρτας!!!! Θα δω τι πειραμα θα κανω, ελπιζω συντομα...Σκεφτηκα αν δω θετικο την Τριτη, να το κρατησω μυστικο του αντρα μου 2 μερες μεχρι και καλα του αγ βαλεντινου και να ετοιμασω το γλυκο και να του ανακοινωσω το χαρμοσυνο!!!

Ειδαλλως θα το φτιαξω, να πνιξω την στεναχωρια μου!!!!

Οπως και να εχει δηλαδη, ειναι στο προγραμμα!!!!:D:D:D

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου μια χαρούλα είμαστε και σήμερα!!!

Εγώ λέω να το φτιάξω σαν τούρτα ως εξής: να ανοίξω ΟΡΕΟ κάτω στον πάτο και να τα βάλω με την κρέμα προς τα πάνω σαν βάση, να χτυπήσω την σαντιγή με το ζαχαρούχο από πάνω με ξηρούς καρπούς μέσα και από πάνω να τρίψω σαν σκόνη τα υπόλοιπα ΟΡΕΟ ή να φτιάξω μια γκανάς. Θα το κάνω κάποια στιγμή και θα σου πω. Ίσως και εγώ του Αγ. Βαλεντίνου. Είναι πάντως πάρα πολύ εύκολη συνταγή. Εγώ εύχομαι να την φτιάξεις για να του πεις τα ευχάριστα νέα!!!!!!;);););););)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΖΩΗ, ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Πατουσιτσα ευλογησον!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Ευχαριστω!!! αναμενουμε...

Μονο μεσω θηλαστρου την ταιζεις; καθολου απευθειας;

τεμπελιαζει να θηλασει κανονικα η μπεμπουλα σας; Θυμησε μου γιατι κατεληξες στο θηλαστρο.

Γιατι ειναι κουραστικο το συνεχομενο αρμεγμα, αποστειρωσεις κλπ....Ενω με τον θηλασμο, βγαζεις βυζι και τσουκου τσουκου τρωει το μωρο!

Ngn και εγω ετσι καπως λεω του ταιριαζει...μια βαση μπισκοτενια σαν του τσιζκεικ ή αυτο με τις στρωσεις ορεο...

οι παραλλαγες ειναι πολλες!!!!!!!!!!

μιαμ μιαμ!!!!

Ngn και εγω ετσι καπως λεω του ταιριαζει...μια βαση μπισκοτενια σαν του τσιζκεικ ή αυτο με τις στρωσεις ορεο...

οι παραλλαγες ειναι πολλες!!!!!!!!!!

μιαμ μιαμ!!!!

Όλο ιδέες είμαστε τρομάρα μας!!!!!!! Μ'αρέσει που σου ζήταγα και την δίαιτά σου!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Όλο ιδέες είμαστε τρομάρα μας!!!!!!! Μ'αρέσει που σου ζήταγα και την δίαιτά σου!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αααααα ολα και ολα, αλλο πραγμα η διαιτα άλλο τα γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Μονο να μην μπει η Μαρια και τα δει ολα αυτα!!!! θα ερθει να με κυνηγαει!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλε τι πραγμα ειστε με τα γλυκα, θα με πεθανετεεεεεεεε!!! Αποψε εχει στους Πρωταγωνιστες για τους τοκετους στην Ελλαδα, θα εχει πολυ ενδιαφερον, μη το χασετε!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα

NGN μας κολάζεις!!!! :tongue::tongue::tongue:

Για την μαμά μου ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα εχθές... Πόναγε πάρα πολύ μόλις πέρασε η επισκληρίδιος... Και σήμερα πονάει αρκετά. Η αδελφή μου το βλέπει δύσκολο να βγει αύριο γιατί της δίνουν ενδοφλέβια παυσίπονα και πάλι πονάει. Άργησε να πάει σήμερα η αδελφή μου γιατί η μικρή της έκανε 2 φορές εμετό... οπότε ήταν και μόνη της πολλές ώρες η κακομοίρα...

Ευτυχώς τις διπλανές της τις έπλυναν εχθές οι νοσηλευτριες και τουλάχιστον δεν βρώμαγε το δωμάτιο.

Κατά τα άλλα εχθές το απόγευμα έδωσα στη μικρή μου το ρόφημα από το φαρμακείο με τα διάφορα βότανα... Είναι απίστευτα λιχούδα!!! Το ήπιε και με ευχαρίστηση.. μόνο με το μπιμπερό δυσκολεύτηκε λίγο γιατί ήταν πρώτη φορά! Anyway, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο... αλλά μετά έκανε το μπάνιο της, ήπιε το γάλα της και κοιμήθηκε για πρώτη φορά 5ωρο συνεχόμενο...:tongue::tongue::tongue::tongue: Ξύπνησε στις 3 ήπιε γαλατάκι και κοιμήθηκε πάλι εύκολα... Μάυ να φανταστείς δεν έκανε τους γνωστούς θορύβους!!!!

Σκέφτομαι τελικά μήπως πονάει η κοιλίτσα της και το ρόφημα τη βοήθησε... θα το καθιερώσω κάθε βράδυ και θα δούμε...

Το πρωί βέβαια ξύπνησε 5.30 και δεν ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 9 και πόναγε πάλι... αλλά τουλάχιστον για πρώτη φορά κοιμήθηκα και εγώ 5 ώρες συνεχόμενες!!!

Τι ακούω τώρα... τα λέμε σε λίγο

kPAZp2.png

Καλημερα Χριστινακι, καλη αναρρωση γρηγορα στη μανουλα σου! Τι καλα που η μπεμπα βοηθηθηκε! Και ευτυχως που δεχτηκε και ευκολα το μπιμπερακι της η μικρουλα, μπραβο! Μαλλον τη βοηθησε το ροφημα και κοιμηθηκε καλα, εγω πριν τους τελευταιους βραδινους θηλασμους επινα μια μεγαλη κουπα χαμομηλι και νομιζω βοηθουσε γιατι περνουσε στο γαλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?? εχω βαλει να μουλιασω γιγαντες να φτιαξω το απογευμα να εχουμε για αυριο. Εχω να φτιαξω πανω απο ενα χρονο και μου αρεσουν πολυ αλλα τους ειχα ξεχασει!!!! Στον μικρο να δωσω ή παιζει να του πεσουν βαριοι??? του αρεσουν τα οσπρια και πιστευω σα γευση θα του αρεσουν αλλα δεν ξερω για το στομαχακι.. τα περναω απο χυτρα πρωτα και τα κρεμμυδια δε τα τσιγαριζω!!! Συμπεθερααα για πες, δινεις στη φουρτουνα? εχει τυχει? οι αλλες μανουλες με μεγαλυτερα παιδακια??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ εγω της δινω γιγαντες για μεσημερι! Αλλα δεν θυμαμαι απο ποια ηλικια ξεκινησαμε!!!

κι εγω για μεσημεριανο θα του το δωσω! μας εχει πει η παιδιατρος για βραδινο να μη του δινουμε ουτε οσπρια ουτε κρεας ειδικα αν εχει φαει και το μεσημερι κρεας.. Θα του δωσω και βλεπουμε!!! πιστευω δε θα εχει προβλημα, εχει μεγαλωσει πια! και το βραδινο γαλα δε το θελει πια ιδιαιτερα και δε του δινουμε, τρωει ενα μεγαλο μπωλ τραχανα με φετα, ή χιλοπιτες ή λαχανικα με καποιο αλλο ζυμαρικο και τρελαινεται! απλα εκτος απο το πρωινο γαλα φροντιζω τα απογευματα να του δινω παντα κρεμα που φτιαχνω με 250γρ γαλα ή με ενα μεγαλο κομματι ανθοτυρο, ή γιαουρτι προβειο για να αντικαθιστουμε το γαλα που χανουμε το βραδυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρθα και γωωωω!Περασαμε πολυ ομορφα στη φιλη μου!Η μικρη απευφεγε λιγο την μπεμπουλα!Μαλλον δεν καταλαβαινε πως μπορει να παιξει/ασχοληθει μαζι της!

Εδω χιονιζει ακομη,αλλα με το πεφτει κατω,λιωνει!:tongue:

Αγορομαμμυ μου,μια χαρα ειναι ο Μητσακος!Αφου παιρνει βαρος!Γιατι σας εκανε ενα εμβολιο?Δεν καταλαβα!Και το αλλο ποσο καιρο μπορει να μεινει στο ψυγειο?Ή δεν υπαρχει περιορισμος?

Οσο για τους γιγαντες,εαν βγει η φλουδα,κατα το βρασιμο,πιστευω πως δε θα εχει προβλημα!Το αυτακι πηγαινει για ωτιτιδα?Δεν το ευχομαι φυσικα!

Αχ μωρε το ζουζουνι,ερχεται και φιλαει την κοιλια σου?Καλα κανετε παντως και του μιλατε για το αδερφακι του!Και ζηλιες θα εχετε!Νομιζω ειναι αναποφευκτο!Εδω μιας συναδελφου μου,μεχρι και πυρετο ανεβασε απο την ζηλια!

Κοαλακι μουυυυ,καλες δουλιτσες!Τι κανει το κοριτσακι μας?Με τι ασχολειτε σημερα?Καλα ειναι και η μικρη μου,παιζει με κατι περιοδικα και λεει τα δικα της!''Ντα ντα,αντε,κοκο''!Σα να περιμενει να της μιλησουν και αυτα!

Ηλιοβασιλεμα μου,πραγματικα,αυτες οι συζητησεις με την κορη σου,ειναι για να γραφτουν σε βιβλιο!Παντα ''χαζευω'' αυτα που γραφεις,ποσο μαλλον να τ'ακους!Μακαρι να γινει το ονειρο σας πραγματικοτητα!

Ngn,μαρη τελειο λεμε το γλυκο!Και ειδικα σημερα που σταθεροποιηθηκε,ακομη πιο ωραιο!Εαν σου πω,πως σκεφτηκα να το κανω και γω τουρτα για τα γενεθλια της μικρης!Αλλα σκεφτομαι με παντεσπανι!Θα του ταιριαζει?Να σου πω,εγω τα μαλτισερς τα εσπασα ελαφρως και τα εβαλα μεσα στη σαντιγη!Ετσι επρεπε ή σαν βαση?

Πατουσιτα μου,καταρχας χαιρομαι που ειναι καλα η Δεσποινουλα!Ζορικο το αρμεγμα!Και γω,απο ενα σημειο και μετα που δεν ηθελε στηθος,αρμεγομουν,αλλα με το χερι!Το θηλαστρο δεν εβγαζε τιποτα!Και οπως λες,για 50 με 80 ml!Δεν πειραζει,εστω και αυτο να πιει απο σενα ειναι καλο!Αλλα ειναι κουραστικο!Υπομονη καμαρι μου!

Χριστινα μου,ποναει η καημενουλα η μανουλα σου?Ειναι μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος την τομη και επεμβαση!Οποτε οταν περασουν οι πονοι,τοτε θα βγει?

Βοηθησε τελικα το μειγμα βοτανων την μικρη?Καλο αυτο!Και σε αυτο που ειπε η Αγορομαμμυ,εχει δικιο!Να πινεις χαμομηλι,για να το παιρνει το παιδι απο σενα!Ετσι εκανα και γω οταν θηλαζα και ειχε κολικους!

Ιωαννα μου,εσυ πως εισαι με το μπουκωμα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

καλως το Μαρακι το βορινο μας!!! Ομορφα περασατε?? Δεν ξερω αν παμε για ωτιτιδα, θα δειξει... μου ειπε οτι απλα ειναι λιγο κοκκινο!! τι καλο τρωτε σημερα εσεις??

to1Np2.png

KCkop2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι?? εχω βαλει να μουλιασω γιγαντες να φτιαξω το απογευμα να εχουμε για αυριο. Εχω να φτιαξω πανω απο ενα χρονο και μου αρεσουν πολυ αλλα τους ειχα ξεχασει!!!! Στον μικρο να δωσω ή παιζει να του πεσουν βαριοι??? του αρεσουν τα οσπρια και πιστευω σα γευση θα του αρεσουν αλλα δεν ξερω για το στομαχακι.. τα περναω απο χυτρα πρωτα και τα κρεμμυδια δε τα τσιγαριζω!!! Συμπεθερααα για πες, δινεις στη φουρτουνα? εχει τυχει? οι αλλες μανουλες με μεγαλυτερα παιδακια??

Ναι ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δινω στη φμ χωρις κανενα δισταγμο αλλα με περιορισμο στη ποσοτητα, ειδικα τους γιγαντες, κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρξει προβλμα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...