Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα Μαρακι βορινο!!! τι κανετε? νανι η ζουζουνα σου ε? μπραβο να ηρεμεις κι εσυ.. Ναι κι εμενα με τσαντιζει η παιδιατρος γιατι πανω απ'ολα κακολογει τους αλλους. Το να θελει να ενισχυσει το γιο της ειναι πολυ σεβαστο αλλα υπαρχει και αξιοπρεπεια!!! Γι αυτο το εθιξα και εδω, επειδη με ειχε απογοητευσει. Σα γιατρος πολυ καλη, παραπονο δεν εχω και παντα τη βρισκω, οποτε αυτο δεν ειναι λογος να την αλλαξω φυσικα απλα ειπα να σας αναφερω το γεγονος.. Ηταν και δικη μου παιδιατρος και γενικα ειμαστε ευχαριστημενοι αλλα εχει γινει λιγο γυφτισα στο ζητημα του φαρμακειου.. Δε βαριεσαι, δε μου ειναι κοπος να παιρνω τα εμβολια απο κεινη, απο τη στιγμη που κανενα δεν ειναι συμβεβλημενο εδω και τα εμβολια ειναι κατι που δε μπορω να παρω απο φαρμακειο αλλης πολης μιας και τα εμβολια θελουν αμεσα ψυγειο. Τι να πεις... Κακο θα κανει στο τελος στο παιδι της ετσι οπως κανει.. Κατα τ'αλλα πως ειστε?? παγωσε το γλυκακι?????? πιο ωραιο σημερα????

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ενταξει λογικο να θελει να στηριξει το γιο της αλλα οχι να γινεται κουραστικη!!!!!!!!!!μπορουσε οπως λες απλα να ενημερωνει οτι εχει ανοιξει κ ο γιος της φαρμακειο!!!!!!!!!!!ωχ εχει εμβολιο το αγορι μας σημερα ε?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ σ ευχαριστω για τις σελιδες!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννακι μου δυο εμβολια κιολας, ω ρε μανα μου!! χαχαχα!! θα σας ενημερωσω για το ποσο κλαψαμε!!! Ενημερωσε μας τι στρωματακι θα βρεις...

Μαρακι βορινο φιλακια πολλα, τα λεμε μετα!

Βρε κοριτσια δε σας ειπα τι μου εκανε εχθες ο γιοκας μου και ελιωσα! καθομουν και ερχεται και εψαχνε την κοιλια μου αφου συνεχεια του λεμε και καλα για το αδερφακι του και του δειχνουμε την κοιλια, τον ρωταμε που ειναι το αδερφακι του και ερχεται και μου σηκωνει τη μπλουζα κλπ.. και του λεω θα δωσεις φιλακι στον αδερφο σου???? και τρεχει και ερχεται και πιανει αγκαλια την κοιλια και δινει δυο φιλια!!!!!! ΠΕΘΑΝΑ!!!! Εννοειται οτι δεν καταλαβαινει τι γινεται εκει μεσα απλα του λεμε συνεχως οτι το αδερφακι ειναι κατι καλο κλπ κλπ οποτε οταν γεννηθει και το δει μπροστα του να του λεμε να το αδερφακι και να το εχει στο μυαλο του σαν κατι καλο... οχι οτι δε θα εχουμε ζηλιες αλλα να γλιτωσουμε κατι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι η κουμπαρα μου ειχε παρει δευτερο στρωμα για παρκο απο mothercare και την βολεψε!

Κοιταξε και στο σαιτ : σελ 188-189 του φυλλαδιου, λεει στρωμα για παρκοκρεβατο (63*93διαστασεις, τιμη 49?)

http://www.mothercare.gr/brochures/mothercare_brochure/index.php#/188

Μαρακι βορινο καλο καφεδακι με την φιλεναδα σου!!!

Αγορομαμυ εχετε εμβολια; μικρο το κακο, αφου πρεπει να γινουν!

ο μικρουλης σου φιλουσε την κοιλια;

Εμεις χθες μιλουσαμε με την κορη μου και λεγαμε τί θα κανουμε στο αδερφακι της το μελλοντικο...και την ειχαν πιασει τα γελια γιατι της τα ελεγα με αστειο τροπο. Και πιο μετα πετυχε στη τηλεοραση μια μαμα που κρατουσε το μωρο της και εκλαιγε και μου λεει:ετσι θα κλαιει το αδερφακι μου;....

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!!

Τι κάνετε???????

Εμείς καλά, κάθομαι με τα παιδάκια μου και ο άντρας μου πήγε προπόνηση μπάσκετ που έχει.

ΜΑΡΑΚΙ χαίρομαι που σου άρεσε το γλυκό. Και εγώ έχω τρελαθεί και σκέφτομαι να το κάνω και τούρτα με κάποια παραλλαγή. Είναι ελαφρύ και καθόλου λιγωτικό. Και εγώ βαστιέμαι να μην το ξαναφτιάξω!!!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ πώς είσαι σήμερα????? Καλύτερα??????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ συνεχίζονται τα συμπτώματα????

ΚΟΑΛΑΚΙ χθες ήταν η τελευταία φορά που έφυγε ο μπαμπάς σας???? Αχ τι ωραία!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πάτε για εμβόλιο??????? Αχ κρίμα το μαναράκι μας!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ξεκίνησες διατροφή εεεε?? Εγώ να δω πότε θα το ράψω!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ πώς είναι η μαμά σου???????

ΜΑΥ πώς είναι τα κοριτσάκια μας??????

Ξεχνάω καμία????????

Εμάς το μενού σήμερα έχει σπανακόριζο μιας που δεν το φάγαμε χθες!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα!!! αχου τι ωραια να κανετε σχεδια με την Αγγελικουλα για το αδερφακι!! Μακαρι να ερθουν ολα οπως τα επιθυμειτε και να πραγματοποιησετε τα σχεδια σας!!!!

Ngn μου καλημερα και σε εσενα και στα ζουζουνακια σου! χουχουλιαζετε σπιτι με αυτον τον παλιοκαιρο ε? τι να κανετε!!

Καναμε το εμβολιο, κλαψαμε παααααρα πολυ επειδη τον γδυσαμε και για τσεκ απ, ολα καλα, εχουμε φτασει 86εκ και 11.100, στο βαρος ειμαστε λιγο πιο χαμηλα στην καμπυλη αλλα και παλι ανεβηκαμε σε σχεση με το πως ηταν τοσους μηνες. Μας βρηκε πολυ καλα, αν και λιγο ερεθισμενο αυτακι που πρεπει να το εχουμε το νου μας ειπε. Τελικα καναμε το ενα εμβολιο επειδη και καλα λεει "Εχει κρυο" και να μη φορτωσουμε το παιδι με 2 εμβολια. Τσαντιστηκα γιατι καταλαβα οτι μας εβαλε να το παρουμε για να πουλησει ο γιος της.. δεν ξερω αν ειμαι πολυ καχυποπτη! μας ειπε τωρα να το βαλουμε στο ψυγειο.. τουλαχιστον εχω το πλανο των εμβολιων απο τοτε που γεννηθηκε και βλεπω οτι μας παει με τη σειρα γιατι με τη φορα που εχει παρει μην ηταν ικανη να μας τα κανει και νωριτερα για να πουλησει το φαρμακειο, ελεος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα γαλιαντρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα εισαστε ω,ρε????????????εμεις μια χαρουλααα!!!πολυ κουραση κοριτσια.....εχω γινει τερταλοοοο!!!!ξεπατωνομαι καθημερινα!

η Δεσποινα μου καλα ειναι!!!κοιμαται τωρα!

εγω αρμεγομαι....

ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑ!!!!!!!!!!

Παω να ριξω μια ματια στα νεα σας!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ποτε κανεις χοριακη τωρα????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Πατουσιτσαααααααααα!!! τι κανετε κοριτσουδια?? κουραση ε?? Το Ηλιοβασιλεμα θα κανει χοριακη τη Δευτερα και θα εχουμε αποτελεσματα την Τριτη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια μου, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε, ηπιαμε γαλατακι, φαγαμε φρουτακι και τωρα παιζουμε.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εισαι καλυτερα??? εγω πηρα απο τα jumbo 10? πολυ χοντρο και βολικο, πλενομενο και με αδιαβροχο καλυμα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανεις??? ο μητσος??? το σπορακι σου???

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ που εισαι μαρηηηηηη??? τι κανετε???

NGN ΜΟΥ ολα καλα??? τα παιδακια σου???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ πως ειναι η δημητρουλα σου???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πλησιαζουν οι μερες!!! Με το καλοοο!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ εσεις πως τα πατε???

Σας αφηνω, εχω δουλειεεεεεες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελειωσα το σιδερωμα...Ευτυχως χθες επλυνα οσα ειχα απλυτα παρολο τον δυνατο πολυ αερα με ελαχιστο ηλιο γιατι απο χθες βραδυ επιασε βροχη και σημερα ειναι συννεφιασμενος ο καιρος.

Πρεπει να παω την στολη της μικρης σε μοδιστρα για κοντεμα και πρεπει πρωτα να της παρω τα μετρα...εχουμε να παμε το σαββατο σε παρτυ γενεθλιων μασκε!

Κοαλακι εχει και το τζαμπο στρωμα για παρκο; ακομη καλυτερα Ιωαννα!!!

Εγω δεν ειχα παρει, να πω την αληθεια...γιατι και λιγο καθοταν μεσα στο παρκο και της ειχα διπλη στρωμενη κουβερτα και απο πανω σεντονι να ενισχυσω τον πατο (ηταν χειμωνας.)

Πατουσιτσα καλα εισαι;;;;;;;;;;; η μπεμπουλα;;;

Ζωη τι κανει το μικρουλι σου; Την βαζεις στο σλινγκ οταν ειναι ξυπνια; ή την αφηνεις και σε ρηλαξ;

Ngn πώς ειστε σημερα; Αυτο ελεγα και εγω χθες στη Μαρια, για το γλυκο σου! Οτι μπορει να στεκεται σαν γεμιση τουρτας!!!! Θα δω τι πειραμα θα κανω, ελπιζω συντομα...Σκεφτηκα αν δω θετικο την Τριτη, να το κρατησω μυστικο του αντρα μου 2 μερες μεχρι και καλα του αγ βαλεντινου και να ετοιμασω το γλυκο και να του ανακοινωσω το χαρμοσυνο!!!

Ειδαλλως θα το φτιαξω, να πνιξω την στεναχωρια μου!!!!

Οπως και να εχει δηλαδη, ειναι στο προγραμμα!!!!:D:D:D

αχ κοριτσια στο ενα χερι ειχα τη Δεσποινα κ με το αλλο την αντλια.....ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

Και ολα αυτα για 50 γραμμαρια!!!!

αχχαχαχχχααχχαχαχαχχααααααααα!!!

ευλογησον!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...