Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Τι καλυτερο να εισαι ταπεινος ανθρωπος και αξιοπρεπης??? τι να πω... Ουδεν σχολιο!!!

ειναι τραγικη μιλαμε... το να θελει να βοηθησει το παιδι της ειναι απολυτα θεμιτο. Εγω αυτο που θα εκανα στη θεση της ειναι να δινω σε γνωστους μια καρτα του φαρμακειου και να ενημερωνω οτι το παιδι μου ανοιξε φαρμακειο. Μεχρι εκει δε θα το εβρισκα κακο, αντιθετως θα ελεγα οτι σα μανα εκανε μια αξιοπρεπη κινηση για το παιδι της. Αυτο ομως που κανει καταντα αγενεια μεγαλη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα κοριτσια να σας πω κατι ασχετο! Αποψε ξεκινα ηλεκτρονικες αιτησεις μια καινουργια αεροπορικη εταιρεια η RYNAIR και θα παρει αρκετο προσωπικο. Σας το λεω αν εχετε αδερφια ή φιλους στην Αθηνα που ψαχνουν δουλεια!

Ευχαριστουμε αλλα κραταω επιφυλαξεις για την εν λογω αεροπορικη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

δεν πληρωνουν το προσωπικο?

Βασικα κινδυνευει το προσωπικο απο την ανεπαρκη ασφαλεια των αεροσκαφων και δεν ειναι μονο αυτο. Υπαρχουν και αλλα περιεργα στην εν λογω αεροπορικη!!!

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Βασικα κινδυνευει το προσωπικο απο την ανεπαρκη ασφαλεια των αεροσκαφων και δεν ειναι μονο αυτο. Υπαρχουν και αλλα περιεργα στην εν λογω αεροπορικη!!!

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

αληθεια? εγω ουτε ακουστα δε την ειχα, οποτε δεν εχω αποψη. Ο κολλητος του συμπεθερου που ηταν εδω σημερα μας ελεγε γι'αυτη την αεροπορικη και οτι ειναι πολυ φθηνη. Δεν αμφιβαλω καθολου οτι για να ειναι τοσο φθηνη πιθανον να κοβουν απο βασικα εξοδα οπως η σωστη συντηρηση των αεροσκαφων! Τι να πω! Καλυτερα να πληρωνεις κατι παραπανω και να νιωθεις ασφαλης, αεροπλανο ειναι αυτο! ο αδερφος μου που θα κανει αιτηση τουλαχιστον θα κανει για προσωπικο εδαφους γιατι δεν θελει να ταξιδευει οποτε εκει θα ειναι ασφαλης ααααν τον προσλαβουν!;);)

to1Np2.png

KCkop2.png

Σας αφηνω κοριτσια μου να ξαπλωσω!!! Ησυχιες σημερα το καφε! Εχει χαθει και η Νασια, και το sotsafi, η xrydim, πολλες απουσιες!!!

Καληνυχτα συμπεθερα, φιλακια στη νυφη μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αληθεια? εγω ουτε ακουστα δε την ειχα, οποτε δεν εχω αποψη. Ο κολλητος του συμπεθερου που ηταν εδω σημερα μας ελεγε γι'αυτη την αεροπορικη και οτι ειναι πολυ φθηνη. Δεν αμφιβαλω καθολου οτι για να ειναι τοσο φθηνη πιθανον να κοβουν απο βασικα εξοδα οπως η σωστη συντηρηση των αεροσκαφων! Τι να πω! Καλυτερα να πληρωνεις κατι παραπανω και να νιωθεις ασφαλης, αεροπλανο ειναι αυτο! ο αδερφος μου που θα κανει αιτηση τουλαχιστον θα κανει για προσωπικο εδαφους γιατι δεν θελει να ταξιδευει οποτε εκει θα ειναι ασφαλης ααααν τον προσλαβουν!;);)

Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ονομα αυτης και ετσι μπηκα στη διαδικασια να ψαξω λιγο παραπανω...και ανακαλυψα τα τερατα :shock::shock:.

Οσο για τον αδερφο σου πολυ καλα θα κανει και θα συμππληρωσει αιτηση για προσωπικο εδαφους ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σας αφηνω κοριτσια μου να ξαπλωσω!!! Ησυχιες σημερα το καφε! Εχει χαθει και η Νασια, και το sotsafi, η xrydim, πολλες απουσιες!!!

Καληνυχτα συμπεθερα, φιλακια στη νυφη μου!!!

Καληνυχτααααααααα!!!!!!! Θα δωσω, ευχαριστωωωω!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!τι κανετε?

ξυπνησε η μουρμουρα απ τις 6.30!!!!!!!!!!!!!!!

να σας ρωτησω πηρε η μανα μου ενα παρκοκρεβατο για την μικρη για να κοιμαται τωρα που θα παμε στο νησι ρωτησε κ για στρωμα αλλα δεν ειχε!!!!!!!ξερετε καμια σελιδα να μπω να δω μηπως βρω κατι?αυτο το στρωματακι που εχει ηδη ειναι πολυ λεπτο!!!!!!

σημερα το μενου εχει αρνακι στο φουρνο!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα και απο μενα αγαπες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Ξυπνησαμε στις 7.30,ηπιε το γαλα της η μικρη,με διαλειμματα,αλλα ευτυχως το ηπιε ολο,και τωρα κοιμαται!Λεω μετα το ενδιαμεσο γευμα της,τα φρουτα,να παμε βολτα σε μια συναδλφο,εχει κι αυτη ενα μωρακι 4 μηνων!

Ιωαννα μου,πολυυυυυυ πρωινες!Καλα ειστε?Θα σου προτινα να κοιταξεις στα Λυτω που ξερω οτι εχει και ηλεκτρονικες παραγγελιες!Ειναι λιγο ακριβουτσικα,αλλα για μενα ειναι εγγυηση!Απο κει πηρα το στρωματακι που εχω στο παρκοκρεβατο και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!Θα ψαξω και για καμια αλλη σελιδα και θα σου πω!

Αγορομαμμυ μου,καλο εμβολιο σημερα!Το Κοαλακι μας ,ειπε κατι πολυ σωστο,πανω απ'ολα μετραει η αξιοπρεπεια!Θα μπορουσε να το χειριστει διαφορετικα!Απο και και περα,εαν για σας ειναι τοσο μεγαλη διαδικασια,να της το κοψετε με τον τροπο σας!Αν ειναι δυνατον,να σχολιαζει καταρχην τους υπολοιπους του κλαδου!Ο καθενας θελει να βγαλει το ψωμι του.Τι κουβεντες ειναι αυτες!

Οσο για την εταιρια,καλα εκανες και το ειπες,ο αντρας της κολλητης μου ψαχνει δουλεια στην Αθηνα και εχει προυπηρεσια σε αεροπορικες εταιριες!

Εχω ακουσει και γω για την εν λογω εταιρια,πως εχει φθηνα εισητηρια,αλλα ειναι απατη!Γενικα ολες οι εταιριες που διαφημιζουν οικονομικα εισητηρια!Πληρωνεις τις βαλιτσες ομως!Και δε μιλαμε για μικρο ποσο!Οποτε ερχεσαι παλι στις παλιες τιμες!

Οι υπολοιπες εχουν τις δουλιτσες τους?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε??? εμεις καλα!!! στη δουλεια και σε καμια ωριτσα θα παμε με τον μικρο για εμβολιο..

Ιωαννα μου καλημερα! πρωινος τυπος η μικρη σου ε?? εμενα σημερα κοιμοταν την ωρα που εφυγα, πως το παθε! οσο για το στρωματακι πρεπει να σου πει η μαμα σου τις διαστασεις ακριβως και ολα τα μαγαζια με βρεφικο εξοπλισμο εχουν στρωματακια. εμας μας ειχαν κανει δωρο το παρκοκρεβατο και μας ειχαν παρει και εξτρα στρωματακι γιατι το αλλο ηταν πολυ λεπτο, το παρκοκρεβατο ηταν chicco και το στρωματακι prenatal!

to1Np2.png

KCkop2.png

http://www.irabebe.gr/product/%CE%9573649/stroma-parkokrevatou-kokofinika

Δε ξερω την εταιρια,αλλα η τιμη δε διαφερει πολυ απο τα υπολοιπα!

http://www.skroutz.gr/c/1419/baby_accessories.html?keyphrase=%CF%83%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85

Πιο φθηνα και λιγο πιο λεπτα,αλλα εχω αγορασει απο τη συγκεκριμενη σελιδα!

http://www.narlis.gr/eidhbebe/stromata/novastrom-latex-60x120-novastrom-503-01-002.html

Εχει ψωνισει γνωστη μου απο το συγκεκριμενο site και εχει μεινει πολυ ευχαριστημενη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...