Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλη ξεκουραση Ιωαννα μου!

Ηλιοβασιλεμα μου,αχ το γλυκο ειναι τελειοοοοοο λεμε!Κρατιεμαι να μην φαω και δευτερο κομματιιιι!

Αγορομαμμυυυυυυυ...δεν φταιω εγω,η ngn με παρακινησε!!!

Αηηη μαρη,φαε!Εσυ εισαι πολυ αδυνατη,αντε και να βαλεις,που δε νομιζω,ιστευω θα τα χασεις πολυ γρηγορα!Δεν εχεις ουτε περιφερεια,ουτε μεγαλη λεκανη!

Κοαλακι μου,πραγματικα λιγες μερες εμειναν!Ειπες στη ΦΜ πως θα εχετε τον μπαμπα σας για πολλους μηνες κοντα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως το Μαρακι το βορινο!! αχ τι μας κανεις βραδυατικα με τα γλυκα ωπωπωπωπω και ειπα να προσεχω γιατι με τη μασαμπουκα εχω παρει ηδη 1 κιλο και νομιζω ειναι σχετικα νωρις!!!

Συμπεθερα!!! φουρτουνα η φουρτουνα απο την κοιλια, πολυ νωρις για πρωτη εγκυμοσυνη, θα ειχες και πολυ καλη θεση πλακουντα και λογικα αυτο βοηθα για να το νιωσεις πιο γρηγορα! μαρηηηη φτιαχνω πατλακια???! πλατσακια???!! απο χιονι δε ξαναειχατε ετσι?

Ναι θυμαμαι ειχα χαζεψει οταν μου επιβεβαιωσε και ο ντοκ μου οτι ειναι η φμ. Μαγικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτο το "τακ-τακ".

Οχι χιονι δεν ξαναειχαμε. Αντε φαε πλατσαααααααακια!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καληνυχτα!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως τα πας???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι πώς ειναι σαν υφη το γλυκο; μπαινει για κρεμα σαν γεμιση αναμεσα απο στρωσεις μπισκοτων ή σαβουαγιαρ; ή στεκεται σκετη και κοβεται κομματι;

Ηλιοβασιλεμα μου καλα ειμαστε!! Ο μικρος καλα κι εκεινος!! η μικρη σου ηθοποιος τι κανει???

Βρε κοριτσια η παιδιατρος μας κανει κατι που ειναι σχετικα ενοχλητικο. Εχει ανοιξει ο γιος της φαρμακειο και εκεινη πιεζει οποιον βρεθει μπροστα της για να πηγαινουν να ψωνιζουν απο εκεινον. Δε λεω, καλο χρυσο παιδι και παρα πολυ καλο παιδι, τον ξερω χρονια αλλα αφενος το φαρμακειο ειναι σε ενα χωριο 10 λεπτα απο την πολη μας, αφετερου τοσα χρονια ψωνιζουμε απο συγκεκριμενα φαρμακεια και ερχομαι σε δυσκολη θεση. Με τα πολλα οποτε παω να γραψω εμβολιο με ρωταει αν θα το παρω απο το γιο της και λεω ναι φυσικα. Αλλα οποτε δει τους γονεις μου τους πιεζει κι εκεινους και γενικα πολυ κοσμο και εχει αρχισει να συζητιεται εντονα στην περιοχη γιατι δε φτανει που φερνει τον κοσμο σε δυσκολη θεση, αλλα "θαβει" και τους αλλους φαρμακοποιους οι οποιοι ολοι μια χαρα ειναι. Ηρθε τωρα το βραδυ να μου φερει τα εμβολια να βαλω στο ψυγειο για να πληρωσουμε κιολας, αν εχει το Θεο της!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαρακι πώς ειναι σαν υφη το γλυκο; μπαινει για κρεμα σαν γεμιση αναμεσα απο στρωσεις μπισκοτων ή σαβουαγιαρ; ή στεκεται σκετη και κοβεται κομματι;

Τουλαχιστον σε μενα στεκεται σκετη!Δεν εβαλα βαση κατω!

Ελπιζω να το εκανα σωστα!:shock::shock:

Θα μας πει επισημα και η ngn για την υφη!Αλλα ειναι τελειο!ΤΕΛΕΙΟ!

Κορτισια μου,σας αφηνω και γω!Παω να καθησω με τον αντρα μου!

Καλο ξημερωμα σε ολες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλη ξεκουραση Ιωαννα μου!

Ηλιοβασιλεμα μου,αχ το γλυκο ειναι τελειοοοοοο λεμε!Κρατιεμαι να μην φαω και δευτερο κομματιιιι!

Αγορομαμμυυυυυυυ...δεν φταιω εγω,η ngn με παρακινησε!!!

Αηηη μαρη,φαε!Εσυ εισαι πολυ αδυνατη,αντε και να βαλεις,που δε νομιζω,ιστευω θα τα χασεις πολυ γρηγορα!Δεν εχεις ουτε περιφερεια,ουτε μεγαλη λεκανη!

Κοαλακι μου,πραγματικα λιγες μερες εμειναν!Ειπες στη ΦΜ πως θα εχετε τον μπαμπα σας για πολλους μηνες κοντα?

Ναι την ειπα, οπως επισης της μαθαινω το ονομα της, της λεω: πες μαριαννα, και μου λεει "μπα"...:confused::shock::tongue::D. Οτι να ναι δλδ!!! Χαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχ.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι θυμαμαι ειχα χαζεψει οταν μου επιβεβαιωσε και ο ντοκ μου οτι ειναι η φμ. Μαγικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτο το "τακ-τακ".

Οχι χιονι δεν ξαναειχαμε. Αντε φαε πλατσαααααααακια!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καληνυχτα!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως τα πας???

το τακ-τακ το ενιωσα με το που μπηκα στη 18η και μια φορα τη 16η ειχα νιωσει κατι σαν το χθεσινο περιπου αλλα ποτε δε ρωτησα αν ηταν το μωρο.. τα πλατσακια να 'ταν κι αλλα χααχαχχαχαχα!!! δεν ειχαμε πολλα και παραπονεθηκε και ο καλος μου γιατι συνηθως φτιαχνω μια μπωλαρα στον καθενα μας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασιλεμα μου καλα ειμαστε!! Ο μικρος καλα κι εκεινος!! η μικρη σου ηθοποιος τι κανει???

Βρε κοριτσια η παιδιατρος μας κανει κατι που ειναι σχετικα ενοχλητικο. Εχει ανοιξει ο γιος της φαρμακειο και εκεινη πιεζει οποιον βρεθει μπροστα της για να πηγαινουν να ψωνιζουν απο εκεινον. Δε λεω, καλο χρυσο παιδι και παρα πολυ καλο παιδι, τον ξερω χρονια αλλα αφενος το φαρμακειο ειναι σε ενα χωριο 10 λεπτα απο την πολη μας, αφετερου τοσα χρονια ψωνιζουμε απο συγκεκριμενα φαρμακεια και ερχομαι σε δυσκολη θεση. Με τα πολλα οποτε παω να γραψω εμβολιο με ρωταει αν θα το παρω απο το γιο της και λεω ναι φυσικα. Αλλα οποτε δει τους γονεις μου τους πιεζει κι εκεινους και γενικα πολυ κοσμο και εχει αρχισει να συζητιεται εντονα στην περιοχη γιατι δε φτανει που φερνει τον κοσμο σε δυσκολη θεση, αλλα "θαβει" και τους αλλους φαρμακοποιους οι οποιοι ολοι μια χαρα ειναι. Ηρθε τωρα το βραδυ να μου φερει τα εμβολια να βαλω στο ψυγειο για να πληρωσουμε κιολας, αν εχει το Θεο της!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΚΟΨΕ ΑΕΡΑ, αλλιως θα σας καβαλησει, στο υπογραφω!!!

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΚΟΨΕ ΑΕΡΑ, αλλιως θα σας καβαλησει, στο υπογραφω!!!

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ.

δε μπορει να μας πει και πολλα γιατι το φαρμακειο της δεν ειναι συμβεβλημενο με το ταμειο μας και αν τα παιρνω ολα απο εκεινη καθε φορα μετα κανω ολοκληρη διαδικασια για να παρω τα λεφτα πισω. Κανενα φαρμακειο στην περιοχη δεν ειναι συμβεβλημενο.. Οποτε της ειπα παιρνουμε τα εμβολια απο εκεινους αλλα τα αλλα απο αλλη πολη.. τι να μου πει!

to1Np2.png

KCkop2.png

γενικα ειναι πολυ θρασυς στο θεμα με το φαρμακειο του γιου της αλλα στην τελικη δε μπορει να ξερει τι παιρνω και τι δεν παιρνω, μονο για τα εμβολια του μικρου γνωριζει που ευχαριστως να τα παρω απο το γιο της, γενικα παω σε ολα τα φαρμακεια γιατι το θεωρω πιο δικαιο. Απλα ο τροπος ειναι ασχημος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

γενικα ειναι πολυ θρασυς στο θεμα με το φαρμακειο του γιου της αλλα στην τελικη δε μπορει να ξερει τι παιρνω και τι δεν παιρνω, μονο για τα εμβολια του μικρου γνωριζει που ευχαριστως να τα παρω απο το γιο της, γενικα παω σε ολα τα φαρμακεια γιατι το θεωρω πιο δικαιο. Απλα ο τροπος ειναι ασχημος!!

Τι καλυτερο να εισαι ταπεινος ανθρωπος και αξιοπρεπης??? τι να πω... Ουδεν σχολιο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αααα κοριτσια να σας πω κατι ασχετο! Αποψε ξεκινα ηλεκτρονικες αιτησεις μια καινουργια αεροπορικη εταιρεια η RYNAIR και θα παρει αρκετο προσωπικο. Σας το λεω αν εχετε αδερφια ή φιλους στην Αθηνα που ψαχνουν δουλεια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...