Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια πηρα ντεπον κ συνηλθα λιγο!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ασε τα παιξα αλλα τωρα λιγο καλυτερα!!!!!!!!!

χαχα ναι κ μενα οταν ειναι μπρουμυτα εχει ορθιο το κεφαλι κ το κουναει σαν τα φιδια που τους παιζουν μουσικη κ βγαινουν μεσα απο τα καλαθια!!!!!!χαχαχαχαχαχα

α κοπελια πρεπει να ερθεις αντιμετωπη με τα εμβολια!!!!!!!!εγω της κραταω το χερακι !!!!!!!!!!ασε που μου ειπε η παιδιατρος οτι λογω επαγγελματος θα επρεπε να της κανω εγω τα εμβολια χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!πλακα κανεις της λεω?

ΜΑΥ μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαυρα ειναι λογω σιδηρου ε?

για θυμισε μου αλλαξατε γαλα κ εστρωσε το κοριτσι?

αχ σε καταλαβαινω τι χαρα εχεις την ιδια χαρα ειχα κ εγω οταν εκανε κακα η μουρμουρα!!!!!!!!!!!ευχαριστω για τις συμβουλες!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!!!!!!α δεν νομιζω να μπορεσω εκεινη την μερα να ξεκινησω το μηλο στην μουρμουρα!!!!!!!μαλλον θα το κανω νωριτερα για να ειμαι αφοσιωμενη σε σενα!!!!!!!!!!!!!!

καλε το ΚΟΑΛΑΚΙ φανηκε σημερα?

το ΡΙΤΣΑΚΙ?

Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΑΩ?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ngn εισαι μονη ή με τον συζυγο; δουλευει εκει κοντα που κατοικειτε;

Μαζί είμαστε κοριτσάκι μου. Δουλεύει πολύ κοντά. Ούτε 10 λεπτά απόσταση!!!!!!

Θα σας αφήσω τώρα να κάτσουμε λίγο μαζί. Ίσως μπω αργότερα! Φιλιά

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn λογικο ειναι να εισαι κουρασμενη....Δεν εισαι και σουπερμαν οσο ενεργεια και να εχεις!! φτου φτου...

Χαλαρωσε τωρα!!!!

Μποτσακι πας στις προβες τωρα; ξεκινησες; ή ακομη δεν βγαινεις λογω του μωρου;

Μαρη, εξηγησε στη Μαρια την βορινη, οτι θα παρεις 3,5μηνες αδεια αντι για μειωμενο ωραριο και στο καπακι θα ξεκινησεις το 6μηνο του οαεδ αλλα στην πραξη δεν θα το ολοκληρωσεις το 6μηνο, θα κανεις χρηση μονο 3 μηνες και μετα θα επιστρεψεις στη δουλεια!!!!!!!!!! Γιατι μεχρι να συννεονοηθειτε, θα ερθουν τα επομενα χριστουγεννα!!!χαχαχαχα

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!

τωρα ξεκιναω προβες!Εγω δεν θα κανω πολλες γιατι σε ενα κομματι μικρο συμμετεχωπου ειναι θεατρικο,γιατι με την φωνη δεν το εχω!!!!!!!

Μαριααααααααααααααα μια χαρα τα ειπε το ηλιοβασιλεμα.εγω ετσι δεν θα τα ελεγα ποτε!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχααχα

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια πηρα ντεπον κ συνηλθα λιγο!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ασε τα παιξα αλλα τωρα λιγο καλυτερα!!!!!!!!!

χαχα ναι κ μενα οταν ειναι μπρουμυτα εχει ορθιο το κεφαλι κ το κουναει σαν τα φιδια που τους παιζουν μουσικη κ βγαινουν μεσα απο τα καλαθια!!!!!!χαχαχαχαχαχα

α κοπελια πρεπει να ερθεις αντιμετωπη με τα εμβολια!!!!!!!!εγω της κραταω το χερακι !!!!!!!!!!ασε που μου ειπε η παιδιατρος οτι λογω επαγγελματος θα επρεπε να της κανω εγω τα εμβολια χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!πλακα κανεις της λεω?

ΜΑΥ μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαυρα ειναι λογω σιδηρου ε?

για θυμισε μου αλλαξατε γαλα κ εστρωσε το κοριτσι?

αχ σε καταλαβαινω τι χαρα εχεις την ιδια χαρα ειχα κ εγω οταν εκανε κακα η μουρμουρα!!!!!!!!!!!ευχαριστω για τις συμβουλες!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!!!!!!α δεν νομιζω να μπορεσω εκεινη την μερα να ξεκινησω το μηλο στην μουρμουρα!!!!!!!μαλλον θα το κανω νωριτερα για να ειμαι αφοσιωμενη σε σενα!!!!!!!!!!!!!!

καλε το ΚΟΑΛΑΚΙ φανηκε σημερα?

το ΡΙΤΣΑΚΙ?

Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ?

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΑΩ?

Ναι ναι κι ο δικος μου ετσι!!!!!!!!

απααπαπαπαπααπαπαπαπαπα τα παλιοεμβολια τρυπανε τα παιδια μας!!!!!!

1sh1p2.png

Ngn καλη ξεκουραση!!!

Μποτσακι για σενα δουλευω!!!!!!!!!!!;););)

Ιωαννα , μην αφησεις το μουρμουρακι νηστικο!!! Ξεκινα τα φρουτα Δευτερα και Τριτη!!!!! Εγω αποτελεσμα θα ξερω Τριτη απογευμα!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Εγω που της κρατουσα τα χερια ή και το σωμα και της εκαναν ραμματα μπροστα μου!;;;;

Ειδικα αυτα που ειχαμε κανει οταν ηταν 3χρν , ηταν τρομερη ασχημη εμπειρεια...

Πρεπει να ειμαστε πιο ψυχραιμες εμεις γιατι συνηθως οι μπαμπαδες ειναι και αυτα μωρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσιαααααααααα μουυυυυυυ τι κανετε??? εδω πολυ κρυοοοο, δεν διαβασα νεα σας καθολου μονο πηρε το ματι μου οτι αρρωστησε το ΙΩΑΝΝΑΚΙ και αναρωτιοταν που ειμαι??? ναι μαι λοιπον...:tongue: γραψατε και πολλααααα...

Και η συμπεθερα μου αναρωτιοταν αν ειναι το μωρο που τη ακουμπησε...

Εμεις ειμαστε καλα, ο ανδρουλης μου εφυγε το απογευμα και μειναμε παλι τα δυο μας. Η φμ κοιμαται τωρα και εγω καθομαι!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ περαστικαααααααααα!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ εγω τη φμ την καταλαβα στην 14η εβδομαδα!!!

Κοριτσια μου συγνωμη αλλα αν υπαρχει καμια εξελιξη παρακαλω να μου την πειτε...ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα, τρωω φρουτακια!

Μποτσακι μου τι καλα που ειναι καλυτερα ο γιοκας σου!!! Πως εισαι εσυ? ξεκουραστη? Θα το συνηθισεις με τα εμβολια, εμεις εχουμε αυριο και θα τον κραταω αγκαλιτσα να του το κανει στο χερι και θα τον παρηγορησω αμεσα τον μικρουλη!!!

Ιωαννα μου πως εισαι??? καλυτερα λιγο ε? Ειναι και το παλιοκρυο εκει πανω, αλλο πραγμα!

Συμπεθερα μου τι κανετε?? τι κανει η νυφουλα μου?? θα κανει καργα κρυο εκει φανταζομαι.. εφυγε ο συμπεθερος? 14η την ενιωσες τη φουρτουνα?? 16η νομιζα γιατι το πρωι που εψαχνα στο φορουμ για κινησεις μωρου κλπ επεσα σε μηνυμα σου και νομιζα εγραφες 16η αλλα προφανως διαβασα καποιας αλλης με τοσα που διαβασα ολο το πρωι στη δουλεια! Λες να το ενιωσα απο τωρα? θα δειξει συντομα!!

May μου καλα κανεις και πιανεις σκατοσυζητηση, μακαρι να συνελθει το εντερικο της μπεμπας!!! Οντως η θεση του ριλαξ βοηθαει πολυ!!! Παντα τετοια σας ευχομαι!!! αχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα και γωωωωωωω!

Ηλιοβασιλεμα μουυυυ,παλι καλα που εισαι και συ μαρηηηηηηηη και καταλαβα τι θα παρει και τι δε θα παρει η κιουρια Μποτσακιου!

Εμμμμμμμ.....τι κανετε?Κουνηθήκατε ξανα?

Νgn μουυυυυυυυ!!!!!!Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηη????Ξερεις τι κανω τωρα?Τρωω το γλυκο που εκανες!Χεχεχεχε!Καλα,ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ και πανευκολο!Αν και αυριο θα ειναι πιο κρυο/στερεο,αρα καλυτερο,εγω δεν αντεξα και εκοψα ενα κομματακι!Μιλαμε για πραγματικη κολασηηηηηηηηη!Ευχαριστω βρε γιαβρι!

Κοριτσια,δοκιμαστε τη συνταγη!

Μποτσακι μου,ποσο θα ηθελα να σε δω,θεατρικα,και απο κοντα!Ασχολησε χρονια με το θεατρο?

Ιωαννα μου,δε ξερω εαν προσεξες,αλλα σου ειχα γραψει για τα comtrex!Aκουσα πως ειναι θαυματουργα!

Μαυ μουυυ,μπραβο το κοριτσακι μας!!!!!!!!Μωρε τι καλα!Και η δικια μου οταν αργουσε να κανει κακα,την εβαζα στο ριλαξ και μεσα σε λιγα λεπτα...τσουπ....εβγαινε μια δυσοδιααα!Αρα δεν ειναι τυχαιο!

Κοαλακι μουυυυυυ,που εισαι μωρε κοπελα μου?Τι κανετε?Χαρηκε η μικρουλα μας τον μπαμπακα της?Ο αντρας σου θα ερθει μια καλη με το 9μηνο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια καλησπερα!!! τι κανετε?? εμεις καλα, τρωω φρουτακια!

Μποτσακι μου τι καλα που ειναι καλυτερα ο γιοκας σου!!! Πως εισαι εσυ? ξεκουραστη? Θα το συνηθισεις με τα εμβολια, εμεις εχουμε αυριο και θα τον κραταω αγκαλιτσα να του το κανει στο χερι και θα τον παρηγορησω αμεσα τον μικρουλη!!!

Ιωαννα μου πως εισαι??? καλυτερα λιγο ε? Ειναι και το παλιοκρυο εκει πανω, αλλο πραγμα!

Συμπεθερα μου τι κανετε?? τι κανει η νυφουλα μου?? θα κανει καργα κρυο εκει φανταζομαι.. εφυγε ο συμπεθερος? 14η την ενιωσες τη φουρτουνα?? 16η νομιζα γιατι το πρωι που εψαχνα στο φορουμ για κινησεις μωρου κλπ επεσα σε μηνυμα σου και νομιζα εγραφες 16η αλλα προφανως διαβασα καποιας αλλης με τοσα που διαβασα ολο το πρωι στη δουλεια! Λες να το ενιωσα απο τωρα? θα δειξει συντομα!!

May μου καλα κανεις και πιανεις σκατοσυζητηση, μακαρι να συνελθει το εντερικο της μπεμπας!!! Οντως η θεση του ριλαξ βοηθαει πολυ!!! Παντα τετοια σας ευχομαι!!! αχαχαχα!!

Ελα ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? εχει κρυο αλλα δεν μπορω να πω τσουχτερο.

Ναι, 14η λιγο μετα την αυχενικη την ενιωσα τη φουρτουνα.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε εσεις??? θα ερθει παλι σε καμια 10αρια μερες και μετα με την αδεια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι σου αρεσε το γλυκο; το σημειωσα και θα το δοκιμασω και εγω καποια στιγμη...Αλλο που δεν θελω!;)

Κοαλακι καλησπερα!!! καλα ολοι σας;

Αγορομαμυ τι νεα; ο Δημητρακης;

καλως το Μαρακι το βορινο!! αχ τι μας κανεις βραδυατικα με τα γλυκα ωπωπωπωπω και ειπα να προσεχω γιατι με τη μασαμπουκα εχω παρει ηδη 1 κιλο και νομιζω ειναι σχετικα νωρις!!!

Συμπεθερα!!! φουρτουνα η φουρτουνα απο την κοιλια, πολυ νωρις για πρωτη εγκυμοσυνη, θα ειχες και πολυ καλη θεση πλακουντα και λογικα αυτο βοηθα για να το νιωσεις πιο γρηγορα! μαρηηηη φτιαχνω πατλακια???! πλατσακια???!! απο χιονι δε ξαναειχατε ετσι?

to1Np2.png

KCkop2.png

ΜΑΡΑΚΙ βορινο εχω ακουσει διαφορα γι αυτα τα χαπακια κ φοβαμαι να τα παρω αν κ ξερω οτι ειναι θαυματουργα!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ εφυγε ο μπαμπας σας?αντε υπομονη σε λιγες μερες θα τον εχετε για 9 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ καλυτερα ειμαι απ την ωρα που πηρα ντεπον!!!!!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!αυριο με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...