Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Αχ κοριτσάκια τώρα λίγο κάθομαι.. Τα έχω παίξει λίγο. Ήρθε που λέτε η μικροβιολογος, δυσκολευτηκε αρκετά με το μωρό διότι δεν κάνει λήψη αιματος σπό τη φτέρνα, αλλά κανονικά και δεν της έβρισκε φλεβίτσα κ μετά όταν βρήκε, η φλέβα έδωσε ελάχιστο αίμα κ αναγκαστικά τρύπησε κ το άλλο χέρι.... Πραγματικά, αναγκαίο κακό!! Μέχρι αύριο θα έχουν βγει όλα!

Μετά πήγα με τη Β σουπερμαρκετ, μετά έφτιαξα κ γω έναν τραχανά, μετα ταισμα Βασιλοκής, μετά μωρού κ τώρα ρέψιμο μωρού, αλλά τουλάχιστον έχω το κινητό στο χέρι μου.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, και εγω είχα νιώσει ένα φρρρρρρτ τη 14η εβδομάδα, αλλά σταθερά, ένιωσα το μωρό στη 19-20η.. Λίγο αργούτσικα για δευτερομάνα, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τέλεια ανάπτυξη η Δημητρούλα μας! Όσο φια το ψάρι, η Β ακόμα τρελαίνεται,,τρωει πολύ και χαιρομαι γιατι ειναι ωφέλιμο.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! Σα να τελειώσαν τα προβλήματά σου μου φαιπνεται!! Φτού να μην τον ματιάσουμε το Χρηστάτρα!!!

Καλησπερα σε όλες!

May μουυυυυυυυ!!!!!!!!!Μονο που το λες σφιγκεται το μεσα μου με τα μωρακια που τους παιρνουν αιμα.Το δικο μου που του εκανα για θυρ. εφυγα,αφησα την μανα μου καθως επισης και στο εμβολιο αφησα τον αντρα μου!!!!!!!!απαπααπαπαπαπαααααα!!!!!!!!Πρεπει να αρχισω να εξοικιωνομαιμ βεβαια γιατι ερχεται πολυ πραμα!!!!!

Καλα αποτελεσματα στις κοριτσαρες σου!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μποτσακι μουυυυυ,τι τελεια που ειναι καλα ο Χρηστακος!Παναγια μου,να μην το ματιασουμε τον παιδαρο!Φτου φτου...αντε ψυχουλα μου,να ηρεμησει!

Κανει κακα στο ριλαξ?Αχαχαχαχαχαχαχα!Γελαω,γιατι και η δικια μου,οταν ηταν σε αντιστοιχη ηλικια,και λιιγο πιο μεγαλη,οταν δεν εκανε κακα,την εβαζα στο ριλαξ,που ημουν σιγουρη πως θα κανει!Μαλλον τους βολευει η θεση!Τι να πω!

Μαρηηη,δεν καταλαβα τι θα κανεις με την αδεια!Δεν θα παρεις το μειωμενο!Ομως,θα χωρισεις την αδεια του ΟΑΕΔ?Λιγους μηνες τωρα,λιγους μετα?Μαρη δεν καταλαβα η χριστιανη!Μπα,εγω πηρα 6μηνο,για να κανω χρηση του μειωμενου!

Μαυ μου...πφφφφ,τι να πω....και μενα σφιχτηκε η καρδια μου με την αιμοληψια της ''δυναμης'' μας.Κριμα αγαπη μου.Αντε,καλα αποτελεσματα κοπελα μου!Που θα ειναι καλα σιγουρα!Κοιτα να ξεκουραστεις και συ λιγο!

Ngn μου,ευχαριστω πολυυυυυυυ για την συνταγη!Θα την κανω σημερα και θα σου πω,αν και πρεπει να ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Φευγω γυμναστηριοοοοοοοοοοο!Τα λεμε μετααααααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μποτσακι μουυυυυ,τι τελεια που ειναι καλα ο Χρηστακος!Παναγια μου,να μην το ματιασουμε τον παιδαρο!Φτου φτου...αντε ψυχουλα μου,να ηρεμησει!

Κανει κακα στο ριλαξ?Αχαχαχαχαχαχαχα!Γελαω,γιατι και η δικια μου,οταν ηταν σε αντιστοιχη ηλικια,και λιιγο πιο μεγαλη,οταν δεν εκανε κακα,την εβαζα στο ριλαξ,που ημουν σιγουρη πως θα κανει!Μαλλον τους βολευει η θεση!Τι να πω!

Μαρηηη,δεν καταλαβα τι θα κανεις με την αδεια!Δεν θα παρεις το μειωμενο!Ομως,θα χωρισεις την αδεια του ΟΑΕΔ?Λιγους μηνες τωρα,λιγους μετα?Μαρη δεν καταλαβα η χριστιανη!Μπα,εγω πηρα 6μηνο,για να κανω χρηση του μειωμενου!

Μαυ μου...πφφφφ,τι να πω....και μενα σφιχτηκε η καρδια μου με την αιμοληψια της ''δυναμης'' μας.Κριμα αγαπη μου.Αντε,καλα αποτελεσματα κοπελα μου!Που θα ειναι καλα σιγουρα!Κοιτα να ξεκουραστεις και συ λιγο!

Ngn μου,ευχαριστω πολυυυυυυυ για την συνταγη!Θα την κανω σημερα και θα σου πω,αν και πρεπει να ειναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Φευγω γυμναστηριοοοοοοοοοοο!Τα λεμε μετααααααααα!

Καλεεεεεεεεε το μειωμενο θα το παρω σε αδεια!!!!!!!ειναι 3,5 μηνες αδεια.

Και μετα θα παρω κι απομτον ΟΑΕΔ 3 μηνες για να περασει το καλοκαιρι και να γυρισω Σεπτεμβρη.

1sh1p2.png

αχ κοριτσια εχω τρελαθει μ αυτο το μπουκωμα αδιαθετησα κιολας!!!!!!

αχ που ειναι η μανα μου να με νταντεψει?????????κλαψψψψψψψψψψψ

ΜΠΟΤΣΑΚΙ εμενα καθεται με βοηθεια βεβαια οταν ειναι στο ριλαξ απλωνει τα χερακια της κ σηκωνεται καθιστη!!!!!!!!!!!οπως της αρεσει πολυ μπρουμυτα κ ορθια να παταει στα ποδια της!!!!!!!!!!!!!!να τον βαζεις μπρουμυτα εγω την βαζω στο κρεβατι κ ειμαι κ εγω εκει εννοειται!!!!!!!!

ΜΑΥ απαπα!!!!!!!!!!εχει χρειαστει αρκετες φορες οταν δουλευα να παρω αιμα απο βρεφος κ σχιζοταν η καρδια μου στα δυο!!!!!!!!!!!!!!!

NGN πρεπει να ειναι τελειο το γλυκακι σου!!!!!!!!!!!!!!!γιαμ!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

κοριτσια εχετε να μου προτεινετε τιποτα να παρω?να πω οτι παιρνω εδω κ 2 μερες panadol cold&flu αλλα βλεπω οτι δεν μου κανει τιποτα

may????????????

Ιωαννακι μου!!!!!!!Πωπωπωωπωπωπω σου την εχει δωσει ε?Λογικο!

Να σου πω δεν βραζεις λιγο ευκαλυπτο αν ειναι εφικτο να ξεμπουκωσεις?

Εγω μπρουμυτα οταν τον βαζω σηκκωνει το κεφαλι πισω σαν κατι σκαθαρια!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μαρακι για το τσιγαρο που με ρωτησες,ναι κανω 7με 8 την μερα στο μπαλκονι.Εκει που αναψα ενα και το πεταξα ξεκινησαν οι κολικοι και ηθελα να ξεσπασω καπου!!!Δυστυχως για τον αντρα μου που ουτε καφε εχει πιει ποτε ουτε τσιγαρο εχει κανει!!!!!!χεχεχεεχεχεχεχε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! Κάτι για ριλάξ λέγατε;;;;!!!!!

Έκανε κακά στο ριλάξ ΜΟΝΗ ΤΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!

Κακά κρέμα! Μαύρα πίσσα, αλλά όχι σκληρά!!!!!! Συγχωρέστε με που κάνω τη σκατοσυζήτηση με τόση ανάλυση αλλά είμαι χαρούμενηηηηη!!!! Και μάλιστα,,σήμερα ήταν η τρίτη συνεχόμενη μέρα λέμεε!!!! Ολέεεεεε!!!!!

Χαχαχαχα με τί χαίρεται ο κόσμος ε;;;;;

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου, εμένα το cold flu δε μου κάνει τίποτα! Εγώ για το συνάχι προτείνω clarityne d και dexarhina spray, νομίζω είναι τα καλύτερα! Και ενδιάμεσα κανα depon απλό, έτσι να παίρνει τον πονοκέφαλο κτλ!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, πρέπει να γίνεις πιό σκληρή, λίιιιιγο... Γιατί εμβόλια έχουμε πολλά... Κάθε φορά θα γίνεσαι καπνός μαρηηη;;

Τί άλλα;;;

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πώς πάνε τα συμπτώματα; Αχ αχ όλες μετράμε αντίστροφα κ προσευχόμαστε, αλλά ας μή σε αγχώνω χωρίς λόγο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!11Μαρηηηηηηηηηηηηη κι εμενα στο ρηλαξ τα κανει!!!!!!!Τα βολευει η θεση?Τι να πω κι εγω?:confused::confused::confused::confused:

Το ξερω μαναρι πρεπει να αντιμετωπισω ενα εμβολιο.Μολις γινει αυτο τελος μετα.Τον πηρα τον αερα!

Να σου πω κι ο μπομπηρας ολη την μπουνια μεσα και σαλια πολλα!Τι ειναι αυτο καλε?Η παιδιατρος λεει τον τρωνε τα ουλα!!!!!απαπααπαπαπαπαπαπα!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ έβαλα τα παιδάκια μου για ύπνο και τώρα χαλαρώνω. Μου έχει βγει τρομερή κούραση αυτή την στιγμή. Δεν με βλέπω να κουνιέμαι από τον καναπέ. Δεν πειράζει, δεν είχα και κάτι ιδιαίτερο να κάνω. Ήταν που έλεγα οτι έχω ενέργεια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όλες καλά μου είστε???

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαυ μου μπραβο η σκατουλα σου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εγω τα ιδια....με τα συμπτωματακια μου και την αντιστροφη μετρηση!

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?Η Αγγελικουλα πως παει η τρομερη μαθητρια μας?

Να την φερεις στην ομαδα να την παρουμε στα θεατρικα που ανεβαζουμε!

Αντε περιμενουμε πως και πως την 11η του μηνα.Καλε του Αγιου Βλασιου δεν ειναι στις 11?

1sh1p2.png

Μποτσακι τι εχετε στις 11; παρασταση;;;;;;;;;

Και αφου στο εγραψα και ρωταω ποτε εχετε παρασταση, ντοινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για μενα και την χοριακη λες;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μποτσακι τι εχετε στις 11; παρασταση;;;;;;;;;

Και αφου στο εγραψα και ρωταω ποτε εχετε παρασταση, ντοινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για μενα και την χοριακη λες;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι καλε για σενα λεω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

εμεις θα κανουμε ενα μινι θεατρικο με τραγουδια οπως το καλοκαιρι στις 15.

1sh1p2.png

Ngn λογικο ειναι να εισαι κουρασμενη....Δεν εισαι και σουπερμαν οσο ενεργεια και να εχεις!! φτου φτου...

Χαλαρωσε τωρα!!!!

Μποτσακι πας στις προβες τωρα; ξεκινησες; ή ακομη δεν βγαινεις λογω του μωρου;

Μαρη, εξηγησε στη Μαρια την βορινη, οτι θα παρεις 3,5μηνες αδεια αντι για μειωμενο ωραριο και στο καπακι θα ξεκινησεις το 6μηνο του οαεδ αλλα στην πραξη δεν θα το ολοκληρωσεις το 6μηνο, θα κανεις χρηση μονο 3 μηνες και μετα θα επιστρεψεις στη δουλεια!!!!!!!!!! Γιατι μεχρι να συννεονοηθειτε, θα ερθουν τα επομενα χριστουγεννα!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...